- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-02 21:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
Feck
tag
Épp ma akarok újra nekifutni!
Sajnos nekem rendesen kedvem szegte a pocsék optimalizálás, nem győztem mókolni, crash-elt is többször a játék, pedig nagy reményekkel vágtam neki úgy a nextgen megjelenésekor, hogy még életemben nem játszottam a sorozattal, s ilyen jellegű játékkal sem. Azonnal beszippantott a komor hangulat, a kézzel fogható mélysége, de... amilyen népszerű, annyi baj is van vele, elég szétnézni az interneten.
Nem a RT tett be, ha mindent low-ra raktam, akkor is ment a stuttering, ill. amikor Velen (?)-be teleportáltam át, folyamatosan kivágott az asztalra, de ez egy sokakat érintő probléma volt. MSI-afterburnert végül kiiktattam, nem igazán szereti a játék... -> ahogy az a felhasználóit sem!
No és a modok. Nem akartam/mertem nagyon belepiszkálni, apróságokat módosítottam, nehogy teljesen hazavágjam. Pl. Geralt, Yenn és Ciri szeme, ill. Ciri ruházata + más smink, és eltüntettem az arcáról a sebhelyet. Talán valahol van is meg néhány képem, amit játék alatt lőttem
Amikor ezzel babráltam, sok mod vagy futott valakinél nextgen-en, vagy nem. Talán azóta javult a helyzet.
Engem is érdekelne, ha valaki tud esetleg egy nagyobb csomagot, ami stabil, az ne tartsa magában!
-
Phoen|x
addikt
-
cyberkind
félisten
Egy kis ízelítő az E3-as hud-ról, nem értem miért hagyták ki még a nextgen update-ből is...
Én most a texture frissítést várom, aztán benne van, hogy nekiállok ismét a játéknak.
-
cyberkind
félisten
-
Jorus
nagyúr
-
Phoen|x
addikt
-
Phoen|x
addikt
-
CriticalHit
addikt
-
cyberkind
félisten
-
Biga123
addikt
Mondjuk nekem azok a fajta "easter egg" ek jobban bejönnek mint pl ha jól emlékszem a FarCry ban volt h konkrétan át lehetett skippelni az egész küldit, Mert a főgonosz mondta az elején h várj, és ha sokáig vártál akkor elvitt a pálya végére helikopterrel és kész lett
Vagy pl a cyberpunk ban a Keszeges videojáték
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Jorus
nagyúr
Igen, PS5-ön (PC-vel összehasonlítva) nagyon "mosott" a látvány, homályos, elnagyolt.
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
-
Lenry
Topikgazda
-
tibaimp
nagyúr
Örülök, hogy segíthettem!
A W3-nak van egy ilyen varázsa, ez így van! Én már korábban belenyomtam még egy NG+ t is, összesen vagy ~370 órát, csak az új RT-s frissítéssel nem játszottam még, csak kipróbáltam, de a 2070-emet valamiért nem szereti, csúnyább dx12-ben RT-vel, mint dx11-ben, nem is értem...
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
Lenry
Topikgazda
-
Lenry
Topikgazda
-
Jorus
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
Biga123
addikt
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
zed1983
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Llew
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Piszmaty76
aktív tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez viszont nem valós vívás.
Persze jó jelenet, csak igazából az, hogy nem hatnak Renfrire a jelek, nem menti meg Geralt emberfeletti gyorsaságától, mert az független ettől. Itt persze még mindig a legközelebb áll a könyvhöz a sorozat, azonban itt sem pontos. Míg az általam linkelt jelenet tűpontosan másolja az eredeti irodalmi művet. Abban az irodalmi műben viszont Sapkowskitól eltérően (Vilgeforz vs. Geralt ) tökéletes a magyarázat a jelenetre. A két jelenet forgatása között eltelt vagy hatvan év, persze követi az ízlést, ellenben a sorozatbeli jelenetben vívás gyakorlatilag nincs. Pár vágás és állóképek. A Sienkiewicz könyvéből forgatott (filmre!) műben komoly előkészület után egy igen jól megkomponált vívójelenet látható. Ami a valóságban is létezhetne. Kb. annyi a különbség, mint a valós harci jelenetek (pl. Mariupolban) és mondjuk a CoD-ban lezajló "harc" között. Biztos jelent vagy 5% előnyt Mariupolban a feleknek, ha játszottak már pl. a CoD-dal, de ha valós harcban vettek már előtte részt, az összehasonlíthatatlanul többet fog segíteni. Olyan, mintha még sohasem vezettél autót, de valamilyen játékszimulátorban már eltöltöttél sok-sok órát vezetéssel. Ezt próbáltam. Szinte nulla segítség volt anno. Ellenben a kerékpárral a forgalomban töltött többszáz óra sokkal, de sokkal többet segített nekem. -
tibaimp
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
A játékban ez nem spoileres végül is...
Pont ez az, hogy a vívás részét nem értem én sem, az nem tetszik...
Sienkiewicz, akitől Sapkowski nagyon sokat tanult, világosan leírja, az Özönvízben, hogy melyik szereplő, hol, miért győzi le a másikat.
Itt lehetne magyarázat a mágikusan erősített reflexek, az élet előző, akár többszáz éves részében (ugye varázsló) elsajátított vívótudás stb.
Persze a fantasy sosem teljesen logikus, mindig van mismásolás, ugye ez a dimetrium is érdekes, hiszen, ha egy dimetrium bilinccsel megakadályozható a mágikus tevékenység, akkor egy dimetrium bottal, dimetrium pácélban legyőzhetetlen kéne legyél egy mágus által például... -
Phoen|x
addikt
-
Deck
titán
-
tibaimp
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Biga123
addikt
Az emberek minden sz@rt megnéznek. Én is végignéztem a vér eredetét.

És a nézők többségének lövése sincs arról mifán termnek a regények, vagy a játék.
Nem is érdekli őket. Legyen benne csihipuhi/csecs és jólvan.
Meg lehet nézni pl imdb-n a 2 évad epizódjainak az értékelését, 8 pont körül vannak, ami jónak számít. -
Lenry
Topikgazda
-
nincsnév007
addikt
-
CriticalHit
addikt
Eddig senkit nem zavart, pedig még a redániai hírszerzés nélkül is mind a játékban mind a sorozatban eddig is teljesen nyilvánvaló volt Kököcsin öltözködéséből és testbeszédéből. Csupán a regényben nincs - a leghelyénvalóbban - semmiféle utalás Kökörcsin szexuális beállítottságára. Hiszen semmilyen jelentősége sincs. Nem ez vágja tönkre a sorozatot, hanem a regény teljes átírása és az egy kivételével elhibázott szereplő válogatás. Az első évad azon epizódjai, amelyek az elbeszéléseket követik egészen (Renfri, Striga, Buxa) jók.
-
Jorus
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
-
scyllarus
veterán
-
tibaimp
nagyúr
-
Alpi.
addikt
-
Alpi.
addikt
-
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Biga123
addikt
Witcher 3 Next Gen Update seems to have a memory leak issue Reddit
FPS Gets lower, the longer I play. CPU Issue. [Solved] Steam
Pár fórumon feltűnik a problémám, úgy néz ki még mindíg fennál.
És mások is az RT re gyanakodnak.
Akor várás van, ismét , bár ahogy a CPt patchelték sok jóra nem számítok . -
Biga123
addikt
-
tibaimp
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Biga123
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tibaimp
nagyúr
-
anubis6
aktív tag
-
törölt tag
-
Alpi.
addikt
"sima" 1440p-től nincs olyan hűdemessze a 3060 Ti. A 3440 mondjuk egy pöttyet odébb van a 2560-hoz képest. Egy nagy 3000-essel szerintem megvan. Vagy egy bármilyen 4000-essel.
Nyílván nem 100+ fps, de ha konzolon szépséges módban tolod, gondolom nem kizáró ok a 60. (ha jól tudom 60 fps-t tud ott)
Novigrad-on kívül kb. akasztja a 60 fps sync-et 1080p-be a 3060Ti mondhatni kompromisszummentes grafikai beállításokkal. Amennyire a játék kompromisszumos mivolta engedi a kompromisszummentességet.
[pl. így fut és így néz ki] -
philoxenia
MODERÁTOR
Most meg akartam kérdezni, hogy mi baj a konzolokkal, azonban eszembe jutott, hogy az este, mikor a víz alatt tizenkétszer kerültem már meg egy ládát Skelligén, hogy ki tudjam fosztani és közben háromszor találtak meg újabb és újabb szirének....

(De mámor perce mért vagy oly rövid!) [Na kitől idéztem?
] -
Alpi.
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Alpi.
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Jorus
nagyúr
Én teljesen jól elvagyok a látvánnyal PS-en egyébként, mert a gyengébb grafikát jól ellensúlyozza, hogy PS-en 65"-on játszom, míg PC-n csak 49"-en.
Ami engem igazából zavar konzolon, az a nagyon döcögős látvány. Elvileg 30 FPS-t nem kellene döcögősnek látni, és mondjuk CP2077-ben is 30 FPS a beállítás, de ott semmi ilyesmit nem tapasztalok konzolon, Witcher meg nagyon darabos vmiért. -
Jorus
nagyúr
-
Szabi®
veterán
-
tibaimp
nagyúr
-
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
Velenben nekem kikapcsolt hairworks , és über beállításokon (nem über +) az új patch el performance RT mellett teljesen vállalható, megszűntek az fps beszakadások, a betöltések utáni furcsa szinek , és kb 40 fps felett maradok (olyan 55 fps átlaggal)így számomra teljesen játszható.
De most nincs fenn semmi mod se az RT optimalizáció se a fake hairworks .
(PC, 1440p) -
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
Biga123
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Jorus
nagyúr
-
PAtr0n
addikt
A Zeró Dánt most tolom PC-n, azért érződik hol gyengébb mint a Wicser 3, értem itt ezalatt a küldetéseket, és monológokat. Minden más tekintetben, simán hozza a Wicser színvonalát, a történet AAA+, a grafika nagyon álleejtős, van benne randomfaktor, rengeteg gyűjtögetnivaló, egyszóval nagyon kellemes játék lett, szerintem belemegy 150+ óra nálam (Wicser 3, 300+ lett elsőre).
-
Televan74
nagyúr
-
Biga123
addikt
-
törölt tag
Egyetértek 100%-ban, teljesen egyéni, hogy kinek milyen játék tetszik. Ennek ellenére szerintem a "nyílt világú felfedezős-gyűjtögetős kaland-szerepjáték" műfaja legjobbja jelenleg, és azon kevés játékok egyike ami még tartja bennem a reményt, hogy nem döglött meg számomra a "játékipar".
Mostanság, amikor ennyire divat lett vissza redukálni mindent, nekem külön tetszik a W3 összetettségű játék, akkor is ha néha sajnos emiatt a bugok is gyakrabban jönnek elő (nehezebb ugye tesztelni mint az A->B->Boss->GotoA játék ciklusokat).
-
stefi76
aktív tag
-
Jorus
nagyúr
Jaja, én is emiatt örülök, hogy nem kell elölről kezdeni, hanem a PC-s NG+-t tudom folytatni most épp Skelligeről. GOG-hoz nem értek sajnos, én Steam alatt játszom, onnan áthozta rendben a mentéseket, persze ott a felhőbe ment a mentés. Egy GOG reg kellett a cross-platform mentésekhez, de azt követően áthozta az update óta készült mentéseket.
-
gainwardgs
veterán
-
Jorus
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos nekem rendesen kedvem szegte a pocsék optimalizálás, nem győztem mókolni, crash-elt is többször a játék, pedig nagy reményekkel vágtam neki úgy a nextgen megjelenésekor, hogy még életemben nem játszottam a sorozattal, s ilyen jellegű játékkal sem. Azonnal beszippantott a komor hangulat, a kézzel fogható mélysége, de... amilyen népszerű, annyi baj is van vele, elég szétnézni az interneten.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lenry