Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
Mass Effect Andromeda az olyan , mint az Indiana Jones 4...Vagy mint a trilógia patch előtti befejezése.
Szóval azt inkább ne, de ez egy vélemény, ami mint tudjuk olyan mint a ....
Szó se róla, végignyomtam, de a végére ÚTÁLTAM! Pedig mindent megcsináltam amit lehetett, de a trilógia után kb olyan volt mint amilyen a guminő lehet egy igazi után... -
válasz
genndy
üzenetére
Ha már Mass Effect, akkor inkább a trilógia, mint az Andromeda. Én nem a fikázó táborba tartozom, de nem egy liga az első 3 résszel.
A senua nekem kínlódás volt. Kár érte, mert a graf jó volt.
Viszont van egy pár, amivel nem játszottam (ső, olyan is, amiről nem is hallottam
)A Dark Souls 3 életem csalódása. A gyakorló pályán 1,5-2 óra mire kiölöd a főellent. Közben nincs mentés, ha egy gombot rosszul nyomsz, kezdheted előlről. Mi lehet a legvégén???

Ajánlott tőlem: Life is Strange. A W3 óta ez tudott lekötni igazán.
-
cyberkind
félisten
Ha a DS szerinted kínszenvedés, akkor ez is az lesz, amúgy meg nem nehezek ezek a játékok, pont nemrég vette meg egy fórumtárs a DS3-at az én hosszú ajánlásomra, és azóta is nagyon köszöni szépen, hogy ennyit írtam a játékról, mert nem hitte el, csak most, hogy játssza.

-
tomazin: nekem kicsit furák a segges-mászós részek, de a hangulata nem rossz. Mondjuk az alapjáték+DLC 23.000-ért kicsit karcos.
VTom: azt kaptam karácsonyra, de még nem néztem meg, lehet, belefogok

genndy: Middle-earth: Shadow of War - ez tetszett korábban is, ránézek!
Köszi a tippeket mindenkinek!

-
genndy
addikt
Skyrim SE, Mass Effect: Andromeda, Fallout 4, Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider, Far Cry 5, GTA5, Hellblade: Senua's Sacrifice, Middle-earth: Shadow of War, Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera, Prey, Rise of the Tomb Raider, TESO (kijött az új kieg), Tyranny, XCOM 2: War of the Chosen
-
Nah, 141 óránál befejeztem az alap játék főküldijét, és nekifogtam a DLC-knek. Kb. 70-80 óra lesz a két kiegészítő, és utána jöhetnek a kimaradt mindenféle side questek, kérdőjelek, kavics alatti fakardok.
Olyan 230-240 óra lesz ez a végigjátszás is. Már csak azt kell lassanként kitalálnom, hogy mivel fogok játszani a befejezést követő néhány hónapban, mielőtt előveszem az NG+-t. Cyberpunk semmilyen szinten nem mozgat meg, a traileren is elaludtam majdnem. Mit javasoltok? Dark Souls nem jön be, nem szeretem a kínkeserves játékokat, MMORPG-k kizárva, online bugyutaságok dettó. Lehet, mexögelem a Skyrimot... -
gyuromoj
veterán
Még jó hogy van egy mentésem előtte nem sokkal.
Van valami hatása a további történésekre? Mert már elég jól elhaladtam a másik DLC-ben. 
Ha nem ölöm még és választok valamelyik "jutalomból", akkor annak is lesz tétje? -
gyuromoj
veterán
Na a végére értem a HoS DLC-nek.
Esküvős és a festményes küldetések baromi hangulatosak voltak.
Végén nem avatkoztam közbe és a Tükrös elvette a tagnak a lelkét.
Utána nem kértem tőle semmi jutalmat és elment.
Gondolom ha közbe avatkozok akkor meg kellett volna küzdenem vele és akkor megmenekül a csóka? -
törölt tag
Srácok rengeteget játszottam a W3-al eddig, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy zajlik a 2. DLC területén egy komplett lovagi torna, amire nem jutottam be

Mit, hol, kinél? -
chopin42
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
+1...
-
Lefty
addikt
Van valami jelentosege, hogy ravixkent vagy geraltkent indulok a probakon?
-
PAtr0n
addikt
Bocsi, igazad van, pont ott volt aznap elmentve ahol hajótörést szenvedtünk, én meg azt hittem az Ofier partjai.

700 óra???
Az igen, mondjuk talán mire befejezem a DLC-ket is, megközelítem majd a 300 órát 
Yenefer nagy Ribi igen, de akkor is neki van a legnagyobb vonzereje számomra. Nem csak a kinézet, maga a mentalitása. Igazi, kiszámíthatatlan nagybetűs NŐ

-
-
Lui04
aktív tag
-
VTom
veterán
Én ugyanerre gondoltam. Évente kiadhatnának egy sztori DLC-t valami új területre, és kb. nem is kellene más játék

A másik potenciál a multi lenne, mondjuk max négy fős coop mód küldetésekkel, esetleg külön sztorival.
Rengeteg kiaknázatlan lehetőség lenne még a játékban, persze így is zseniális.
-
gyuromoj
veterán
Megint toltam egy pár órát és most fejeztem be a festményes küldetést.
Hát rendesen a hatása alatt vagyok, csak most lelkileg ütött. Tegnap az esküvős rész, pedig a humora és a csajozós szövegei miatt dobták fel a hangulatomat.
Amúgy a Shani előző részekben volt benne?
-
válasz
chopin42
üzenetére
No, azt én sem állítom, hogy Triss magasabb szinten állna morális szempontból, de azért Yen szájából ez a szöveg elég viccesen hangzik, ismerve Geralttal való zivataros kapcsolatukat.
(Bár a játékban erre kevés utalás van, a könyvek részletesen ecsetelik a kisasszony viselt dolgait.
) -
válasz
PAtr0n
üzenetére
Ofier nagyon messze van, Nilfgaardtól délre fekszik, és sajnos a játékban csak északon lehet kalandozni, így gondolom nem területileg jársz ott, hanem a kis szatócs küldijét tolod.
Földrajzilag egyébként még rengeteg potenciál van a Witcher-szériában, a világ nagy része felfedezetlen, de még a kontinensről is csak részletek ismertek. Még 2-3 részt el tudnék "viselni" belőle, az tuti. 
Én nemrég léptem át a 700 órát összesen. Gyorsan kiszámoltam, hogy a játék megjelenése óta (2015. május 19.) ez azt jelenti, hogy minden áldott nap (1.115 napról beszélünk) 38 percet játszottam - átlagban.

Erre a ribire meg hogy nem szakad rá a plafon...

-
PAtr0n
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
Én még csak most játszom elsőre, de vákuumhatás engem is utolért hamar. A 25 eurós leárazásra csaptam le rá még decembernben a steam-en, de csak februárban kezdtem neki. Azóta szépen lassan 168 órát tettem bele a játék szerint (milyen ironikus, hogy pont egy hetet játszottam egyhuzamban, ha úgy nézzük), nemrég pörgettem ki a fő szálat, pedig próbáltam nem sietni vele, jóval a szintem alá lőttem mindig be a fő küldetéseket.
Most a hearts of stone területeket kezdtem boncolgatni, most vagyok Ofier partjainál. Jelenleg a remekmívű farkas cuccban nyomom, de gondolkozok hogy legyártatom a Griffet inkább, mert a jeleket viszonylag sokat használom, bár a bulid-em DPS-re van billentve inkább.
De hogy a játék sava-borsáról is.... számtalanszor volt, hogy megálltam gyönyörködni a tájban, hallgatni a kósza beszélgetéseket, és még mindig tud újat mutatni, mindig le tud nyűgözni, hihetetlen...
Pár abróbb bugtól eltekintve ez a játék tökéletes, megérdemelt minden elismerést a kritikusoktól, az RPG műfajban baromi magasra tette a lécet. Én személy szerint élveztem a Gwent-et is, rá tudtam érezni, és 1-2 durva ellenfél ellen rendesen izgultam, ugyan mivel sz*pat meg, így újrakezdve a meccset 10-edjére is.
Baromi rossz lesz, ha egyszer ennek vége lesz.... Bár még messze vagyok tőle, ott van még a nívós B&W kiegészítő, ami még legalább 100 órával kecsegtet, ahogy olvastam, de rendesen félek, hogy lesz e élet a Witcher után? Hiányozni fog az biztos, de nem fogok újra nekikezdeni, hagyom ülepedni az élményt, és majd 1-2 év után újra előveszem. Ugyanilyen kómotosan játszva, elnyújtva a hosszan tartó élményt.
-
gyuromoj
veterán
Cirka 3 éve játszottam végig ezt a fantasztikus játékot.
Pár hónapja megint vettem konzolt és be is zsákoltam akcióban a Season Pass-t.
Tegnap este elkezdtem az akkori mentésemmel folytatni a játékot és olyan szinten beszippantott megint, hogy az valami eszméletlen.
36-os szinten vágtam neki.
Ma is mondom megcsinálok pár küldetést. Erre az esküvős rész cirka 2 órásra sikeredett, pedig fél8-kor úgy gondoltam hogy gyorsan letudom aztán fürdés és alvás. Hát majdnem összejött.
-
PAtr0n
addikt
válasz
PAtr0n
üzenetére
The Creature from Oxenfurt Forest (Az oxenfurti erdő teremtménye) quest bug megoldva.
Aeramas elhagyott udvarháza felett van a lény fészke. Ugorjunk le a tisztásra ami alatta van, pörgessük az időt éjfél előttre, és megjön a fenevad. A megölése után átvehető a jutalom a küldetés megbízójától.
Így nem spoiler-eztem legalább, és hátha segít másnak is, ha beakadna ez a küldetés.
Videón nézve történik pár nyomozós dolog mire előjön a fenevad, de legalább ez átugorható, és nem marad elvégezetlen a küldetés.
-
PAtr0n
addikt
The Creature from Oxenfurt Forest (Az oxenfurti erdő teremtménye) quest bugos.
Felvettem ezt a küldit már régóta a hírdetőtábláról, el is mentem az azt indító NPC-hez, el is mondta a mondókáját, de mivel 34-es szint kellett hozzá (én meg voltam kábé 20-as), így hagytam egyenlőre.
Most hogy visszamentem 34-esként, aktívvá tettem a küldetést, az erdőbe mutat, ahol nyomokat kell keresni, van ott pár hulla, de hiába nyomom a wicser érzékeket, nem lesz rajta se nagyító, se piros sziluett.
YT-n videón pedig ott van az első nyom.... van másik bug is ezzel a küldivel kapcsolatban YT-n, de az nem ez. Próbáltam régi állást visszatölteni, de nem lett jó. Anniyra vissza meg nem akarok menni, mert most pörgettem ki a fő szálat, meg azóta skellige vizeit is szarrá lootoltam, fenének sincs kedve ennyi mindent újból megcsinálni.Találkozott márvalalki ezzel a küldetés buggal?
-
t.thomas
csendes tag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Hmm... akkor ez már valószínűleg annak számít...
Köszi a választ!
-
t.thomas
csendes tag
Sziasztok
Pár hónapja kezdtem el ezt a nagyon jó kis játékot. Most pár hétig szüneteltettem, majd a napokban mikor megcsináltam pár küldetést, tapasztaltam hogy az eddigi 30-500 tapasztalati pont helyett 2-3 pontok jövögetnek. Olvastam egy ilyen bug-ról de évekkel ezelőtt, most semmi. 1.62 verzió PS4pro.
A játékban Skelligen-j járok, 21-es szinten vagyok, a küldetések 15-17 körül. De edig is magasabb volt a szinten mint amit a küldetés igényelt volna. Valami megoldás van erre esetleg? -
Lenry
Topikgazda
-
VTom
veterán
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
És úgy megmarad a 87-es szintem?

-
Bkrisz9
őstag
alkimiai cuccokbol hol lehet penzt csinálni? akiket eddig talaltam kereskedok azoknal csak par szaz korona van, az semmire nem eleg

-
VTom
veterán
NG+-t nem lehet valahogy másodszor is elindítani? Csak egyszer?
-
Wapi
csendes tag
válasz
Andos91
üzenetére
Nem lesz nagy segítség, amit írok, de talán jól jön majd. A játék későbbi részében B&W-ban találni fogsz recepteket, amikkel a a mutagének áttranszformálhatók (kék->piros / kék ->zöld / stb-stb). Toussaint területén találhatók kizárólagosan az ehhez szükséges speciális alapanyagok, illetve a házad kertjének fejlesztésével ott is termelhetsz majd magadnak ilyeneket. Ez akkor lesz majd hasznos számodra, amikor a további witcher mutációk feloldásához is nagy mutagének tömkelegére lesz szükséged. Ezért érdemes szorgalmasan gyűjtögetni mindenfélét.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Fehér Raffard? Én harcok közben egy ujjam mindig ott tartom felettük.

baker_: nincs különösen jó a játékban (eleve elég idegen egy witchertől a nyílpuska, ahogy azt Geralt fel is veti Vesemirnek a 3. rész elején), minimális eltérés van köztük, skillekkel, mutációkkal lehet rágyúrni a sima és az addicionális sebzésükre.
-
VikMorroHun
őstag
Az előbb találkoztam egy 37. szintű gólemmel az erdőben (37. szinten). Szépen táncoltam körülötte, időnként megcsaptam, ha leszedte rólam a Quent, megújítottam, és ez így ment percekig. Aztán rájöttem, hogy van gólem elleni olajom, ami 20 csapásig növeli a sebzést. Elhasználtam. Már kevesebb, mint a fele élete volt, mikor rájöttem, hogy tudok még nagyobbat is csapni, ha nyomva tartom a Shift+bal bombot. Ezt zokon vette, megütött egyszer (Quen elmúlt), rögtön utána megütött még egyszer (fél életem oda), és rögtön megütött harmadszor is. Esélyem se volt félre pördülni...

-
Lefty
addikt
Na fullos a grandmaster farkas szettem. Valami komolyabb szamszerij tervrajz nincs valahol?
-
válasz
BüszkeeSAAAS
üzenetére
Amikor lenyomod, de még csak döglődik, lehet vele váltani pár szót, illetve van olyan opció, hogy megeteted. A quest eleje óta panaszkodik, hogy nem tud enni ugye. És amikor meghal, ki lehet lootolni a húsát, abból gyanús lehet esetleg. Aztán persze feltámad, és amikor legközelebb lenyomod majd beszélsz vele, akkor ott van a saját húsa a quest itemek között. Én legalábbis így jutottam erre. Az is igaz, hogy én a 3. végigjátszásnál találkoztam először a másik megoldással, mivel a kalózpajtit a kikötőben addig mindig Morkvarg kinyírása után öltem meg, és nem nagyon foglalkoztam akkor már a kilootolt agyarral. 
-
válasz
BüszkeeSAAAS
üzenetére
Megeteted vele a saját húsát, igaz, akkor egyből meghal. -
BüszkeeSAAAS
tag
Skellige-n Morkvarg-al kapcsolatban
az átok megtörésére milyen lehetőség van az agyar medálon kívül? -
awacs
tag
Akkor mától kussolok.Látom sokaknak problémásak a játék-kérdéseim.De befejeztem,BOCSÁNATOT KÉREK akit megbántottam.
-
-
Lefty
addikt
Egy kis bajban vagyok, osszeraktam a vipera ruhamat, de rajottem, hogy nekem az ezust kard rohadtul nincs meg. Utananeztem, elvileg a master mirror keresese soran volt valahol egy koben. Most ez komoly? Pont nem azon gondolkodtam ott akkor, hogy nezelodjek... ezt igy buktam? Reg a blood and wine-t tolom azota.
-
Andos91
csendes tag
Én remélem nem szúrom senki szemét a kezdő kérdéseimmel.

Általában utánanézek mielőtt kérdezek, és akkor írok ide ha valami nem egyértelmű, vagy elkerülte a figyelmem, nálam nem úgy működik stb.
Visszatérve az előző kérdésemre, tehát ha leölök egy csoport nekkert ne lootoljak ki mindent, és újra spawnol ugyanott? Próbálkoztam azzal is, hogy nem pusztítom el a fészkeket és később visszatérek. De ott is csak egyszer engedi a játék, hogy legyilkoljam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De akkor lehet, megér egy próbát. 

Az igen, mondjuk talán mire befejezem a DLC-ket is, megközelítem majd a 300 órát
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)