- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
Valamiért nem tudtam belerakni az előzőbe, pedig elvileg minden jó. Szóval:
Nem megy, úgyhogy marad linkként:Linkként se megy... ilyen nincs
Nah... Végre.
-
dannyl
addikt
Ő jöhetne a filmbe/sorozatba
Bár lehet valami transzvesztitát raknak a helyére, ha így folytatjuk.
Meg ő is:
-
Rony949
őstag
-
törölt tag
Jó, akkor még mindig vannak sötét elfek, vagy "dark elven" "wood elven" ... stb
De ha ez sem fekszik, akkor meg meg kell kérdezni, a Netflixet, hogy ez hogyan lesz megoldva.
Amire én ki akartam térni, az annyi, hogy a bőrszín önmagában nem befolyásolja a végeredményt. Azt azonban elismerem, hogy ez így hülyeség. Amennyiben persze fehér szülők fekete gyermeke lesz.
De nem hiszem, hogy ekkora ellentmondásba keverednének. -
S e t h
nagyúr
Kezdésnek nem rossz.
Szóval a blood and wine-ban kell vmit csinálnom, hogy meglegyen a grandmaster bonus?Akkor is kicsit átcseszés feelingű. Mióta vártam, hogy meglegyen a fullos set, meglett és azt hittem fényvillanás, szférák zenéje, blowjob egy tünde varázslóhölgytől, de nem. Elköltöttem egy rakás pénzt és állok a kovácsnál, ő vigyorogva számolja a pénzem, én meg állok mint f.sz a lakodalomban.
-
Jorus
nagyúr
válasz
#48613632 #17391 üzenetére
Netflixről?
CIRI can often be found rough-housing with the Palace hands instead of sitting in finery at the knee of the QUEEN CALANTHE, her grandmother. That is, until Cintra is massacred by the Nilfgaardians and CIRI is orphaned, left to traverse THE CONTINENT, alone. She doesn’t know it yet, but she’s a direct descendent of LARA DORREN, an Elven Mage – which is why everyone in our series is after her. We follow CIRI as she evades her captors, and in the meantime, discovers her magical talents, her dark side, and the role she is to play in the coming apocalypse. We are looking for an extraordinary young talent to lead this series. She should be brave hearted and MUST have something truly special about he
-
törölt tag
De miből gondolod, hogy a film egyáltalán kitér Ciri felmenőire? Egyáltalán miből gondolod azt, hogy Ciri elf felmenőktől származik majd a fimben? (sorozatban)
Láttunk már ilyet, hogy bizonyos, nem lényeges dolgok, meg lettek változtatva, hogy jobban simuljon a történetbe.
Nyilván ekkora marhaságot, a készítők nem fognak elkövetni. (Fehér szülők fekete gyermeke) Ha mégis, én kérek elnézést. De ezt szerintem Te sem gondolod komolyan. -
S e t h
nagyúr
Most veszítettem el fonalat.
34-es szinten vagyok, most szereztem be az egyik páncél és kard setből az összeset( 6 db), de még mindig csak az van kiírva, hogy grandmaster szintre kell fejlesztenem, hogy megkapjam a bónuszokat.
Most vagy kihagytam vmit, vagy ez vmi ultramagas levelhez kötött feltétel, de akkor meg miért írják már ki a játék eleje óta?
Itt vagyok 34-es szinten fullos setben, de a bonus nem játszik, mert még hiányzik vmi. -
Jorus
nagyúr
válasz
#48613632 #17386 üzenetére
Igen, de ez nagyon sánta hasonlat. Heimdall egyedülálló karakter, pusztán a bőrszíne miatt nem kell módosítani a teljes skandináv mitológiát. (Példa: ha Thor lett volna néger a filmekben, akkor ugye minimum Odin és Jörd is néger lett volna, de még ez sem kizáró ok, elvégre ők istenek, ki tudja hogy néznek ki valójában.)
Egyébként lehet, rosszul magyarázom, azért nem érted, mi a különbség. Ha Ciri például egy szférikus együttálláskor, vagy varázslat segítségével, esetleg egy dimenziókapun keresztül vagy akárhogy került volna a játék/regények világába, akkor - részemről - semmi gond nem lenne azzal, hogy nem pont úgy néz ki, mint a játékban/regényekben. De ő született. Volt anyja, volt apja. (Voltak elf ősei.) Ezáltal ahhoz, hogy ő mondjuk ázsiai lehessen, ahhoz minimum a szüleinek is ázsiainak kellene lenniük (Heimdall esetében ilyenről nincs szó, mivel egyedülálló karakter a filmben, de legalábbis nem ismerjük meg a szüleit). Még ezzel sem lenne semmi gond, ha egy nemes vagy egy földesúr, esetleg egy távoli vidék parsztjainak lánya lenne. Csakhogy Ciri felmenői a Witcher világában nagyon fontos szerepet betöltő, közismert uralkodók, és bárki, aki kicsit is ismeri a Witcher világát, tudja, hogy nonszensz hogy Cintra és Nilfgaard trónján mondjuk zerrikániai ("ázsiai") uralkodó üljön.
A lényeg: ha a készítők valóban néger vagy ázsiai Cirit szeretnének, akkor Calanthe, Pavetta és Emhyr is néger vagy ázsiai kell legyen. Ami elég röhejes lenne, ismerve a Witcher világát, politikai viszonyait és népességföldrajzát.
-
törölt tag
-
Jorus
nagyúr
válasz
#48613632 #17383 üzenetére
Ez nem pityogás szentem, mert ezzel tökönrúgják mind a regényeket, mind a játékokat. Az, hogy szerepel egy színesbőrű vagy épp arab színész a sorozatban, azzal nincs semmi gáz, felőlem melegek is lehetnek, semmi gond. A Witcher világában is vannak "arabok", ugye ők népesítik be Ofir földjét, a távoli kontinensen ott fekszik Zangvebar, az ott lakók színesbőrűek, és persze ott van Zerrikania, amit nagyjából a nálunk ázsiai rassznak nevezett lakók népesítenek be. Tehát simán bele lehet írni a sorozatba fekete, arab, ázsiai karaktereket, mivel ők is részei a Witcher világának - bár északon, ahol a történetek játszódnak meglehetősen ritkán találkozni velük érthető okokból.
Na, de Ciri az ősi elf vér leszármazottja, és ha ugye mondjuk néger vagy ázsiai lesz, akkor Cintra uralkodónője, Calanthe is néger/ázsiai kellett legyen, ahogy Pavetta és Emhyr is. Namost a sztori szempontjából ennél nagyobb ökörséget nehéz lenne ellőni, miszerint egy északi államot (Cintra) és a legnagyobb északi birodalmat (Nilfgaard) is egy-egy zangvebari/zerrikaniai irányítja. Ez - számomra - olyan, mintha mondjuk Vesemir karakterét nő játszaná, mert miért ne. Egy női witcher pont annyira "életszerűtlen", mint egy néger elf. -
törölt tag
Ha Idris Elba el tudta játszani Heimdallt, akkor talán ez sem fog akkora gondot okozni. Értem a pityogás tárgyát, csak nem értem, miért fontos ez annyira?
Most már jó pár éve tudhatjuk, hogy minden komolyabb műben vannak PC karakterek. Részemről, ez legyen a legkisebb gond. -
Bocs
-
chopin42
őstag
Nos Ciri-t én sem értem, pedig a könyveket nem is olvastam sajna...
Azokat érdemes? felteszem: igen. -
Lenry
Topikgazda
-
-
Zoltn
senior tag
THE WITCHER for Netflix
Overall shoot dates: 18th October 2018 - end May 2019
Location: BudapestEz a nem mindegy! Egy hónap múlva forgatnak.
CIRI can often be found rough-housing with the Palace hands instead of sitting in finery at the knee of the QUEEN CALANTHE, her grandmother. That is, until Cintra is massacred by the Nilfgaardians and CIRI is orphaned, left to traverse THE CONTINENT, alone. She doesn’t know it yet, but she’s a direct descendent of LARA DORREN, an Elven Mage – which is why everyone in our series is after her. We follow CIRI as she evades her captors, and in the meantime, discovers her magical talents, her dark side, and the role she is to play in the coming apocalypse. We are looking for an extraordinary young talent to lead this series. She should be brave hearted and MUST have something truly special about her.
Na meg itt egy kis infó miről is szólhat a sorozat!
-
Lenry
Topikgazda
CIRI
LEAD ROLE. OPTIONS REQUIRED
Cirilla. The Lion Cub of CintraLooking for a 16 or 15 year old BAME girl who can play down to 13/14. Must not be older than 18 years old.
ez a casting felhívás Ciri szerepére a Witcher sorozatban
akinek nincs meg a BAME rövidítés: Black, Asian, Minority Ethnic.
tehát egy, alapvetően a középkori, kelet-közép-európai mitológiából és környezetből építkező sorozat egyik főszereplője fekete, ázsiai vagy egyéb kisebbségi lesz, mert progresszió. -
MRJOOOOOO
csendes tag
válasz
szabi62 #17336 üzenetére
Nem tudom, megoldottad-e a bölcsesség-kérdést:
Quest: The Beast of Toussaint - Guess the correct location of Millton's hideout.
Quest: La Cage au Fou - Lift the spotted wight's curse instead of killing it.
Quest: A Knight's Tales - Successfully lift the curse using Gareth's bones. It doesn't matter if you do it by yourself, or if you get the witch's help, but eitherway you'll need Gareth's bones to successfully lift the curse.
Quest: Father Knows Worst - Encourage Hugo to speak with his brothers instead of attacking them.
Quest: Gwent: To Everything - Turn, Turn, Tournament! - Win the tournament.
Quest: But Other Than That, How Did You Enjoy the Play? - Light the candles in the correct order on your first try. -
törölt tag
"A sorozat nem a játékokból fog készülni, hanem a regényekből, nem?"
Ezerszer felmerült már ez a kérdés. A sorozat azért készül, mert a JÁTÉK, népszerűvé tette a karaktert (amire a regény nem volt képes) De igen! A történet a regényekre fog alapozni.
Cavill példájára meg felhozni Christian Balet kábé annyi, mintha azt mondanád, bárki eljátszhatja a karaktert. -
VTom
veterán
Szvsz Henry Cavill tökéletes választás a szerepre.
Elfelejtitek, hogy a stábban fontos szerepe van a profi sminkes, stylist, és kellékes csapatnak, akik higyjétek el, gondoskodni fognak arról, hogy Geralt úgy nézzen ki, ahogy ki kell néznie. Főleg, hogy Sapkowski is segít nekik. A sorozat nem a játékokból fog készülni, hanem a regényekből, nem?Cavill pedig egy színész, aki abból él, hogy azzá alakul át, akit épp megkíván a forgatókönyv. Ha kell kigyúrja magát, ha kell, lefogy.
Jó példa erre Christian Bale:Persze Cavill esetében nincs szükség ilyen drasztikus változásra, a képet csak szemléltetésnek szánom, hogy aki igazán elkötelezett színész, az erre is képes.
-
imi0424
senior tag
Csak én szerintem lenne jó választás Scarlett Johansson ,mint ciri? Fehér hajjal adná
-
törölt tag
válasz
S e t h #17350 üzenetére
Abszolút elfogadom az érveidet, de pontosítani kellene, hogy miről beszélünk?
- HC jó választás? (igen)
- Volna jobb választás HC-nál? (ez is igen, és nem zárja ki az előző igent)
- MM jó választás lenne? (szintén igen)Szóval, istenigazából még túl és beszéltük ezt a témát
-
Lenry
Topikgazda
válasz
S e t h #17350 üzenetére
pros +1
csávókám majdnem lemaradt Superman szerepéről, mert épp WoW-ban raidelt és nem ért rá felvenni a telefont.szóval jó arcnak tűnik
-
S e t h
nagyúr
válasz
#48613632 #17345 üzenetére
Az egyetlen kontra érve hoztad fel, amit én is fel tudnék hozni. Egyébként én így látom ezt a kérdéskört.
Pro:
- Cavill nem rossz színész, legalábbis én nem látom benne, amit itt emlegettek, hogy márpedig ő erre nem alkalmas. Ha szeretnék sem tudnék felhozni példákat rá, hogy mikor és miben szerepelt rosszul.- nekem nagyon bejön a faszi, sztárallűröktől mentes, nagyon jó humora van, intelligens, nem egy Vin Diesel szerű puruttya izomcsomó.
- az ő testalkata hasonlít talán a legjobban a videójáték Geraltéhoz, ami valljuk be egészen meghökkentő, mert Geralt durván túl van húzva izomzatilag a játékban és morfológiailag ugyancsak Cavillnál húztam fel a szemöldököm, amikor megláttam vmelyik DC film forgatásán. Nem monszterré gyúrt, de plasztikus, talán egy felturbózott tornászéhoz tudnám hasonlítani.
- népszerű és erre bizony egy videójáték adaptációnak szüksége is van, mert nem hemzsegnek a pénztárnál a jól teljesítő megvalósítások és még vmi, tegyük a kezünket a szívünkre, vajon a játékosok hány százaléka találkozott a regényekkel is? Nekik Geralt = a játék és amit ott láttak az kell nekik a vásznon is és Cavill ehhez nagyon jó húzónév.
- Cavill nagyon nagy fanja a játéknak és most ezen polemizálhatunk, hogy mennyiben előny és lehet hátrány is, de úgy gondolom ő van annyira tapasztalt, hogy a végtelen rajongása pont ne akadályoztató tényezője legyen a forgatásnak. Azt hiszem, hogy az ő fansága előnyére válik a filmnek, jobban bele tudja magát élni a szerepbe, nem láthatunk tőle Geralt-idegen dolgokat a szerepjátszás során.
Kontra:
- igen, az arca. Túl sármos, jófiús, ezen dolgozniuk kell a maszkosoknak, de itt érzem a legkisebb problémát, mert hálivúdban ez nem kihívás, bár ha a supermanes bajusz eltávolításra gondolok............. -
PeAdam
tag
válasz
imi0424 #17347 üzenetére
A játéknak, pont hogy a Blood and Wine DLC az igazi befejezése. Azért hiányolod a többieket, mert még nem végeztél a játékkal. A Blood and Wine végén kapod meg tulajdonképpen a katarzisszerű befejezést, persze ez attól is függ, hogyan döntöttél a játék során bizonyos helyzetekben. Lényeg, hogy még nem végeztél.
-
-
imi0424
senior tag
Sziasztok, most fejeztem be a játékot. De most annyira üresnek érzem az egészet...
Semmi " régi ismerőst" nem találok, csak Zoltant, meg Dandeliont. De triss, és yenn, meg a többiek, mintha felszívódtak volna.
Hogy tudták ennyire rosszul megoldani ezt a végét? Még csak el sem köszöntek Geralttól...
Kedvem sincs tovább vinni a többi dlc-t. -
S1M0N
senior tag
válasz
RetepNyaraB #17344 üzenetére
Nem láttam a sorozatot, de azt azért hozzáteszem, hogy Geralt eljátszásához nem hiszem, hogy óriási tehetségnek kell lenni (lásd pl. Trónok Harca, Havas Jon), a külsőt meg igen alaposan meg lehet változtatni, főleg manapság ez nem lehet probléma. Én se őt választottam volna, de ha ismeri a könyveket, akkor azok alapján tudja, hogy kit is fog alakítani. Majd meglátjuk mi lesz...
(#17345) pitepeti71
Értem, hogy mit mondasz és gamerként nehéz elvonatkoztatni a játékokban látott arcoktól, de ahogy írtam, a sorozat a könyveket dolgozza fel, Sapkowskit meg pont nem érdeklik a játékok, szóval kötve hiszem, hogy túl sok mindent átvennének onnan, de ki tudja...
Szerintem az írón múlik itt sok minden, illetve, hogy mekkora beleszólása van a dolgokba, mert ő egy makacs ember, számára pedig csak az ő witcher regényei léteznek.
A szakállas megjelenés meg csak a 3. részben szerepel, de a könyvekben nem így néz ki, szóval nem lepődnék meg, ha csak borostás arca lenne Geraltnak.De felesleges még ezen rágódni, ha lesznek forgatási képek, videók, akkor többet tudunk majd, addig ezek - szerintem - csak meddő viták.
-
törölt tag
válasz
S e t h #17342 üzenetére
Okés, részben igazat adok. Testalkatra például Cavill ideális választás. Nekem mindössze a fejével van bajom, túl szépfiús.
Az én választottam Madds Mikkelsen, aki - szerintem - szintén jó színész, bár kicsit alulértékelt, főleg az MCU szerepei miatt. Legalábbis gondolom ezért.
Testalkat, az meg egy dolog, kb 6 hónap, meg egy jó személyi edző.
De beszéljen itt helyettem, ez két kép.S1M0N
Ha csak a könyvek léteznének, akkor egészen más lenne a helyzet. De Geralt személyét a játékok tették naggyá, még akkor is, ha a könyvek amúgy sikeresek voltak.
Másfelől, a könyvek nem tolnak az arcodba egy fix fizimiskát, míg a játék igen.
Ebben a tekintetben mondtam, hogy nem HC a legideálisabb választás. -
RetepNyaraB
veterán
Bocsesz mindenkitől, én szimplán nem ismerem a srácot, nem alázni akarom. Arcra nem látom benne a karizmát, de a film még nagyon sok más elemből (is) tevődik össze, ebből csak egy a főhős. Én pl. elhittem a friss Lara Croftnak fél órán belül, hogy ő az aki, pedig nem voltak 120C-s mellei, sőt. De ebből a rendezés is kivette a részét annak ellenére, hogy rendesen átírta helyenként a legendát és az meg nem tetszett. Az ügyes keverésen múlik minden.
Kíváncsian várom, mi lesz az eredmény.Ui.: áltslánosságban a Tudors egy igazán gyenge és full műanyag sorozat, azzal pont nem példálóznék, hacsak nem a "hogyan kerüljünk el minden életszagú lehetőséget egy történelmi sorozatban" c. challenge részeként.
-
S1M0N
senior tag
válasz
#48613632 #17341 üzenetére
Csakhogy a kinézetét nem a játékok alapján kell nézni, hanem a könyvek szerint, főleg, hogy Sapkowski is részt vesz a munkálatokban, számára pedig a játékok nem léteznek, nem az ő műve.
Szerintem meg várjuk ki a végét, személy szerint Superman szerepében láttam legtöbbször, valamint a The Man from U.N.C.L.E.-ben, utóbbiban nem volt rossz.
A szépfiús külső ellen meg lehet tenni, de igazából szinte csak ilyen szerepekben látjuk, de a Tudorokban pl. egészen el lehet képzelni witcherként, igaz, kicsit fehérebb hajjal (szakálla meg csak a Witcher 3-ban van).
Igaz, majdnem 10 éves képek, de hosszú hajjal, szakállal azért máshogy fest, mint tökéletes Supermanként...
Nem gondoltam, hogy pont én fogom őt védeni, de mivel semmit nem láttunk még a sorozatból, így semmi értelme előre temetni...
-
S e t h
nagyúr
válasz
#48613632 #17341 üzenetére
Közelítsük meg máshonnan.
Geralt alakítása a játékban milyen fokú színészmesterséget kívánna meg?
Mert akikkel kapcsolatba kerül ott olyan emberi sorsok, drámák jelennek meg, hogy ott elvárnám a nem színésztanoda szintű alakítást.
Geralt nagyjából Steven Segal szintű kelléktárral rendelkezik, de nincs is szüksége többre, itt mégis csak erről esik szó.
Egyébiránt-ha nem csak a színészkedést veszem alapul- testalkatra jobbat nem is választhattak volna.
Gondolom lesz majd képi összevetés, de egymás mellé rakva őket nem tudom ki közelítené meg jobban hasonlóságban Geraltot. -
törölt tag
válasz
S e t h #17340 üzenetére
Cavillnak nem a színészi képességeivel van gond, hanem a fizimiskájával.
Mivel Geralt karaktere egyszer már meg lett rajzolva, nevezetesen a játékban, ezért nem ártott volna, ha nem valami szépfiúra bízzák.
Cavillt el tudom képzelni az új Bondnak, de Geraltnak nehezen megy.
Catherine Deneuve is jó színésznő, de nehezen tudnám Lara Croft szerepébe képzelni, hogy egy másik példát is mondjak.
Ettől függetlenül, én várom, és ha rááll a szemem idővel, még szeretni is fogom. Meglátjuk. -
S e t h
nagyúr
Átnyálazva pár filmes blog faces felületét abszolút pozitív fogadtatása van a bejelentésnek, mondhatni a filmes rajongók jelentős része örül, és gondolom azért mert van közös halmaza a filmek rajongóinak és játékot is kedvelőknek.
Szóval ami itt zajlik az vmi geek performance. -
chopin42
őstag
válasz
Rony949 #17335 üzenetére
Én egyedül a saját nevemben tudok nyilatkozni, és igen, a superman szereplései alapján mondom. 3 film, de amit főleg a Batman v Supermanben leművelt, az nekem nem elég Geralthoz. Ráadásul nem tudom ugyan, melyik sztori alapján készítik a sorozatot, de hősünk már vagy 100 éves, és Calvill szerintem (akkor átfogalmazom) egy eddig kiborotvált, jólfésült, sima arcú, egyszerű színészként szerepelt. Bár a rendezőkön is sok múlhatott...Egy öreg, kissé ráncos, semlegességre törekvő, de döntései sokszínűségén vívódó, falusiak megvetését eltűrő megfáradt witcherként elég nehezen tudom elképzelni.
Az előbbi kirohanásom túlzás volt, de legjobban azt sajnálják sokan, hogy sokat kér(het), emiatt a többi képi elemen spórol(hat)nak. Trónok harca pl nagyon igényes, és nincs benne igazán nagy név (jó, kivétel az első évadban Sean Benn).
Majd meglátjuk. Mindenesetre érdekelne, hogy szerepel más JÓ filmekben, mert a supermanes filmjei nos... nem olyan jók.
Szóval mondj párat, hátha megismerem más oldalról is. -
S e t h
nagyúr
válasz
J.Hetfield #17330 üzenetére
Elég komoly rajongója vagyok a filmeknek, de ez a srác nagyon komoly nyomot hagyhatott a képkockákon, ha kapásból semmi sem ugrik be róla.
Lassan már ott tartunk, hogy ha vki hasonlít Geralthoz, az már nagyon jó lenne a szerepre.
-
szabi62
csendes tag
Hali!
Az 5 erény közül csak a "bölcsesség" hiányzik ... már végignéztem egy csomó YT videót, legalább 3 mellékküldetést úgy csináltam, ahogy ott .... mégis a remete állandóan kéri, hogy bizonyítsam a bölcsességem
...lassan már nem marad másodlagos küldetés ... jól jönne pár ötlet, mert nekem már nincs
-
Rony949
őstag
válasz
chopin42 #17332 üzenetére
"színészkedni nem tudó"
Aha, itt álljunk meg! Azt se tudod miről beszélsz. Tán láttad az egész filmográfiáját vagy csak a Superman szerepléseit? Henry Cavill egy nagyon ígéretes színész és még csak most kezd igazán feltörni a nagyok közé. Egyelőre főképp akciófilmeket vállalt be. Én simán el tudom képzelni hogy ilyen 3-6 éven belül komolyabb szerepei is lesznek.
Nagyon dühítő hogy még egy kib*szott képkockát sem láttunk Geralt-ról, de Cavill-t már most a földbe döngölitek. Miért? Milyen jogon? Én ezt nem értem, magyarázzátok már el.
-
Roba
tag
Üdv!
21-es szintű vagyok. A kincsvadászatok között van amihez 14-es (Kaer Morhen: Farkas iskola felszerelések), és van amihez 21-es szint ajánlott (Kaer Morhen: Farkas iskola felszerelések 2.rész), de a játék eleji Kaer Morhen-beli tartózkodásom és az utána következő gyakorlás után oda nem tudok visszatérni (gyorsutazással sem). Csinálom a fő- és a fellelhető összes mellékküldetést és nem tudom hogyan juthatok oda, vagy mikor.
Köszönöm a segítséget.
-
chopin42
őstag
válasz
J.Hetfield #17330 üzenetére
Pics@ba...ezt a nyálas képű, színészkedni nem tudó, 12 egy tucat (arcra, nem fizetésre) b.zigyereket az egyik legnagyszerűbb hősnek...Írnék cifrábbat is, de nem akarok bant....
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #17329 üzenetére
+1 Mads Mikkelsennek. Bár, ez a lényegen már nem változtat.
-
J.Hetfield
aktív tag
Szerintem ez nagyon rossz választás. Ez a fickó pocsék színész és kicsit sem hasonlít
Annyira kézenfekvő lett volna Josh Holloway de neeem
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Rony949 #17322 üzenetére
Kár. Egyébként nem ismerem a faszit, csak arcra nem mond semmit.
Szemben pl egy Mads Mikkelsennel, vagy horribile dictu Viggo Mortensennel (bár ő talán picit idős a szerepre, de fotosoppal minden lehetséges).
Geralt eléggé megviselt már a harmadik részre, de az elején se volt egy ütnivalóan jóképű Pierce Brosnan. Ehhez én biztos olyan színészt keresnék, aki komoly karakter.
Egyébként úgyis süket duma, mert majd a végén meglátjuk mennyire cseszik el az egészet az amerikaiak. mi marad az öreg lengyel rendkívül egyedi elbeszélésmódjából, amit a Red srácok annyira át tudtak venni. Helyette mennyi mainstream takony cgi harcot kapunk, komor tekintetű főhőssel. Ha nem derült volna ki, rendkívül szkeptikus vagyok. Az általam nagyon várt American Gods sorozat is inkább keserves csalódás, pedig ott Gaiman is legyeskedett (igaz, utóbbi nem Netflix, hanem Starz). De hozhatjuk akár a GameOfThrones-t is, mely igen komoly bullshit lett, mióta nem a vénember írja, hanem gazfickó marketingesek.
Ne legyen igazam. -
törölt tag
válasz
cyberkind #17327 üzenetére
Persze, hogy nem megy, csak gondoltam, a népszerűség a mérvadó. Amúgy egy GTA filmet is megnéznék, de szegről-végről, a szimpla gengszter filmeket is ide sorolhatjuk. Pár nevet, meg a helyet kellene átnevezni benne. Meg ugye a főnök nem Bugattival nyomná, hanem Adderrel
-
cyberkind
félisten
-
Rony949
őstag
Hivatalos, Henry Cavill fogja játszani Geraltot. Ez amúgy hatalmas what the fuck, mert Cavill azért nem egy olcsó színész. [link]
-
törölt tag
-
S e t h
nagyúr
Azt értem, hogy ha sokkal a szintünk alatt lévő küldetést csinálunk, akkor kevesebb xp potyog érte, de ne mondjátok már, hogy ez ugyanígy működik akkor is, ha több szinttel magasabb küldetéseket csinálunk meg! Én pont, hogy több xp-t várnék a nehézségek miatt, nem kevesebbet.
-
Jorus
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #17314 üzenetére
Ez a bug sajnos néha olyankor is előjön, amikor
, olyankor kellemetlenebb, mertCiri versenyez a Báróval , ez esetben csak a visszatöltés segít vagy a leszállás+felszállás kombó.Ciri nem tud jeleket használni Jaja, sok ilyen van a játékban és a regényekben is.
-
Jorus
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #17310 üzenetére
Ez sajnos egy ismert bug, annyit kell tenned, hogy tolsz rá egy Axiit, és utána rendben lesz.
-
válasz
RetepNyaraB #17310 üzenetére
Amúgy félelmetes mennyi bug van a játékba főleg hogy GotY full patch.
-
Jorus
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #17307 üzenetére
Viszonylag gyenge nyergekkel is meg lehet őket verni, a lényeg, hogy vágtával juss előre, aztán a szűkebb részeken pihentesd a lovat, csak fusson, ne vágtázzon, és ne engedd el az ellenfeleket, forgasd be eléjük Keszeget keresztbe, vágj be eléjük, hogy ne tudjanak elmenni, és amikor kicsit pihent a lovad, akkor mehet megint a vágta.
Angolul egyébként 'Enhanced racing saddle' és lootból, kereskedőktől beszerezhető, nem ritka darab.
-
Ok akkor értem köszi mindkettőtöknek a segítséget akkor én értettem félre valamit . Yent akarom mindenképpen választani ez úgy rám vallana normális lányokat mindig elbasztam .
Közben eszembe jutott hogy mért hittem ezt ahogy olvastam vissza a fórumot valaki írta hogy ha itt elmegy Triss akkor többet nem tér vissza .
Jaja nyomom ma szabad napos vagyok holnap újra meló . -
Hali újra . Egy kicsit megkavarodtam a dolgokkal . Yent akarom majd mindenképpen választani ezért Trissttől teljesen el vagyok határolódva de viszont mikor az itt és most küldetésben elválnak nem tudtam Kaer Morenbe küldeni
. Hol rontottam valakinek tipp ?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!