Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Hmm...lehet hogy nálunk forgatnák a sorozatot. [link]
-
PAtr0n
addikt
No kivégeztem a játékot.... Most üresség van. Nem tudom mit toljak, de a new game plusz még várat magára legalább 1-2 évet. Ülepednie kell az élménynek.
Iszonyatosan jó egy élmény volt. Lehet sokan leírték már ugyanezt, de ez a játék RPG fronton, meg amúgy is, etalon lett. Magasmara emelte azt a fránya lécet, nem kicsit.
Legutóbb most Toussaintben, egyszerűen az államat keresgéltem sokszor a látványtól. Még laptopon is, közepesre vett grafikával. Meg a játékmenet, meg a karakterek, meg a párbeszédek, meg az az iszonyatos részletesség.... ha valaki nem rohan a játékban és ad időt annak hogy szétnéz.... hogy mondjuk mi van az asztalon 1-1 házban, mi van a sírkövekre írva a temetőben, mit pofázik az a hülye paraszt az utcán, mit énekel a kisgyerek, mire tanít 1-1 könyv, és mennyire elgondolkoztat a naplemente ha végignézed...Köszönöm a CD Project RED-nek, hogy 300 órát nem elvett az életemből, hanem adott valamit hozzá.

Később még biztos visszanézek, addig is kívánom másnak is, hogy úgy élje meg ezt a játékot, ahogy azt a készítők is szánták. Szívvel-lélekkel.
-
Megvan a GoTY 6 lemezes dvd kiadás kár hogy nincs dvd olvasóm

-
Darabokra
senior tag
Sziasztok! Ebben a játékban kb mennyi szöveg lehet, hány sor? csak kíváncsiságból kérdezem

-
tuki2200
senior tag
válasz
üzenetére
It's been a rough year for the actor, but at least he has his millions of dollars to ease the pain. 52-year-old Mads Mikkelsen has taken the No. 1 spot on top 10 highest-paid actors for 2018
https://en.mediamass.net/people/mads-mikkelsen/highest-paid.html
Jobban orulnek neki, ha valaki olyan lenne akinek a neverol meg nem is hallottunk, nem tevekenykedik AAA filmekbe es a sztargazsit a diszletekre meg az atmoszferara forditanak a gagyi CGI meg a AA vagy AAA actor helyett
-
törölt tag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Egyébként, Vesemir neve is szóba került, és Mark Hamill volt az ideális jelölt. Ezzel nem vitatkozom. MH egy olyan karakter, akinek idős korára sokkal jobb lett a fizimiskája a színész szerepekre, mint fiatalon volt.
Legjobb hasonló példa erre Sean Connery.De ha már itt tartunk, össze tudunk hozni egy jó magyar castingot?
Várkonyi tényleg jó Vesemir lenne. -
válasz
Ted_Beneky
üzenetére

-
Lenry
Topikgazda
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
baszki és tényleg

-
Ted_Beneky
senior tag
Vesemirre ott lenne Várkonyi András

-
Mindkét színésznek szeretem a játékát de ez inkább Mikkelsenre illik.
-
törölt tag
Mads Mikkelsen lenne az optimális választás - szerintem. Nem annyira szépfiús, mint Henry Cavill.
-
.LnB
titán
"Henry Cavill szívesen eljátszaná Ríviai Geraltot a The Witcher sorozatban."
Az azért durva lenne, nem kis név a csávó.
-
Bkrisz9
őstag
Toussaint egyebkent barmennyire is elcsepeltnek es tulzonak tunik eleg jol sikerult. A Balaton mellett elek, meghozza az eszaki parton es mostanaban elkezdtem jarkalni a balatonfelvideki borteraszok, birtokok es ettermek kozott. Kikopott Toussaint sok helyen az egesz.
Nagyon el van talalva.Ui.: nem, egy koborlovag sem jott szembe, nem nem kopott arcon egy ocsmany ontudatra kelt noveny sem es mindenben elbotlo lovakat sem lattam. (Szegeny Keszeg, vilagi balf@sz...)
-
Természetesen úgy értettem, hogy Geralt hétfő reggele, nem az enyém.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
BüszkeeSAAAS
üzenetére
Én már végig vittem egyszer Io útján most Vernon útját csinálom nekem így már hogy ismerem rendszerét nagyon könnyű . Mikor vissza mentem elkezdeni Vernon útját és újra le kellett vernem Lethot azt hittem megint egy óra hosszat fogok itt szenvedni hát nem így lett elsőre egy pillanat alatt le daraltam . Ezzel csak azt akartam mondani ha ki ismered nagyon kézre fogta állni és tetszeni fog . Dark modot még nem kezdtem normálon nyomtam eddig .
Nekem a Majsai strandon indult a hétfő reggel szabin vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
atainprison
üzenetére
Hát a 3. rész harcrendszere már sokkal inkább a casualoknak készült, jóval könnyebb, egyszerűbb. Nekem a 2. rész harcrendszere tetszik a legjobban, szeretem a kihívásokat - és az első rész után felüdülés volt. A legnehezebb alatti fokozaton vittem végig (a legnehezebb hardcore mode-ban is bepróbálkoztam harmadjára, a Kayrant ki is nyírtam, de aztán Letho megölt - és ha meghalsz, akkor ott vége a játéknak).
-
atainprison
senior tag
válasz
BüszkeeSAAAS
üzenetére
Történetre a kettő talán még jobb is, mint a három, de nekem is a harc a bajom. A három után nekem nagyon gáz.
-
BüszkeeSAAAS
tag
Nos jó ideje már ,hogy megvettem a W2-őt ,de csak most kezdtem el vele játszani..... összességében tetszik a 2. rész bár még az elején járok ,de úgy érzem ez is épp oly tartalmas és érdekes lesz ,mint a 3 volt ,de valahogy a harc részével nem bírok zöldágra vergődni, nehezen irányítható nehéz fokozatokon idegtépően macerás, sokszor úgy érzem magam ,mint anno a kocsmai mortal kombat játék autómatáknál anno csak nyomkodom össze vissza a gombokat és néha bejön néha nem..... kiábrándító.... szeretem legnehezebb fokozaton játszani a játékokat ,de szerintem az lesz a vége ,hogy leveszem "csíra fokozatra" és ledarálom a játékot mihamarabb.....
-
-
Rony949
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
A gwent NAGYON szórakoztató kártyajáték tud lenni, ha adsz neki egy esélyt. Itt, az alapjátékban még eléggé alapszabálya van csak, de csináltak belőle egy különálló (ingyenes) játékot és ott változtattak egy-két dolgon és azt kell hogy mondjam, legalább van olyan szórakoztató mint a Hearthstone.

Persze ha egyáltalán nem bírod a kártyajátékokat, akkor természetesen van rá lehetőség hogy ignoráld. A játék legelejétől eltekintve, nem lesz kötelező egyik főküldetésen se kártyázni. Egy-két mellékküldetéshez már kell.
-
S e t h
nagyúr
A számszeríjnak van bármi lényegi szerepe a víz alatti küzdelmeken kívül?
Plusz mennyire mérvadó a kártyajáték? Abszolút ignorálom, remélem nem lesz rá szükség fontos küldetésekhez, mert pár menet után meguntam, lapokat sem vettem. -
Rony949
őstag
Meg Skellige zenéje, te jó isten, mikor meghallottam a nő orgánumát. Gyönyörű!
-
cyberkind
félisten
-
Lenry
Topikgazda
Most tartok itt ismét, még mindig az egyik legsokkolóbb jelenet számomra amikor
.Vesemir meghal Talán az egyetlen, amit Sapkowski biztosan nem írt volna meg.
-
mcasdf
újonc
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hali. Lett rá megoldásod?
-
Lenry
Topikgazda
nem írok belőle cikket, legalábbis egyelőre biztos nem, úgyhogy megosztom a Drive-os dokumentumot, abban is minden benne van, amit a cikkbe írnék.
ha találok valamit bővítgetem vele, plusz ha hibát láttok benne, légyszi jelezzétek -
Bkrisz9
őstag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Igen, igen szoktam
Bar mar nagyon nem kell, szinte fejbol megy.Most vegeztem a B&W-al. A Befejezo jelenetek nagyon jok, az arc animaciok, a kelloen de nem tulzoan elcsepelt jelenetek, a helyen van minden, ahogy az egesz jatekban. Tenyleg elmeny volt jatszani vele. Ilyet sem mondtam meg soha jatekra... Ezert mar megerte megvenni a PS4-et. Meg azert kipucolom a kerdojeleket es kimaxolom a birtok kidisziteset de ez mar a veg, sajnalom elengedni, par honap es mehet a NG+.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Most, hogy mondod a kis tuzepnel a festekbolt nem is rossz otlet. Ott minden is van.
-
Bkrisz9
őstag
Azt tudom csak nem talalok sehol, kesziteni nem szeretek dolgokat, ha keszitek is kovacsnal pl akkor ott veszem meg a cuccokat, inkabb a penzt farmolom ki. Ehez a vacakhoz valami mindig hianyzik kapni meg sehol sem lehet.
Acelkardbol van valami amit erdemes megszerezni 53-as szinten?
-
Bkrisz9
őstag
Páncélfestéket szeretnék venni de sehol sem találok. (Fekete kellene) Tényleg nem lehet sehol venni vagy csak én vagyok béna?

-
S e t h
nagyúr
Tegnap kicsit szemrángásossá tett egy szituáció.
Öten vettek körbe, megtámadtak, akikkel öklöznöm kellett volna, esélyem sem volt, többször próbáltam.
Azután isten tudja milyen gondolattól vezérelve egyikbe lőttem egy nyilat és azonnal vége lett a kumiténak, természetesen a győzelmemmel.
Ha ezt korábban tudtam volna......, hátha segítség lesz még valakinek. -
MM01
tag
válasz
Bkrisz9
üzenetére
Hat en is griffben nyomtam. Regen jatszottam mar, szoval lehet hulyeseget irok, de ugye a griff a jelekre epul, nem pedig a kardozasra, igy nyilvan jelek erosebbek. Ha kardozni akarsz akkor medve (nehez tamadas), macska (konnyu).
Nagymesteri cuccok a legjobbak, esetleg meg a vampirok -
Bkrisz9
őstag
A B&W kiegeszitot jatszom, epp az osszes elmaradt kerdojelet es mellekkuldetest csinalom a komplett jatekbol. Megvan a nagymesteri griff szett de neha mar 1-1 kard 50-60-al tobbet sebez mint a szett kardja. Van ennel erosebb pancel amit ossze lehet szedni? A viperarol tudok, de annyira nem jott be.
-
válasz
perge666
üzenetére
Nekem is volt hasonló érzésem de troll küldetésre minden le tisztult hogy mit csinálok merre fejlesztek meg ha magyar dobozosban vetted meg akkor ott a teljes leírás.
Bár most nyaralás ideje alatt nem játszok de előtte újra kezdtem w2 Vernon oldalán annyira érdekelt a sztori. -
válasz
cyberkind
üzenetére
Graf modot van értelme vajon rátenni egy hd7870xt-re? Fullhd max grafikával (hairworks nélkül; az úgyis sucks amd-n) olyan 2,5GB vramot kajál (gpuZ szerint, ami persze becslés) ebből 2 giga a natív. Stabil 30fps körül. Ha elkezdene szaggatni, akkor bele se kezdek a vacakolásba. Új vga-t nem veszek 👀
-
genndy
addikt
válasz
üzenetére
Skelligén szerintem csak a főszál annyi, egyébként teljesen vegyesen vannak ott is a küldetések nehézségben, kb. mint Velenben.
Szerintem egyébként Velen és Skellige tök párhuzamosan fut (legalábbis a melléküldik szintjéből ezt látom), csak a küldetéslistában Velen előbb van, azt jelöli be automatikusan, azért csinálja először azt a szálat mindenki. -
-
-
S e t h
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, spoilerért sorry, legközelebb figyelek!
Egyébként elképesztő játék, él, lélegzik az egész világ. A küldetések olyan sorsokat mutatnak be, hogy néha csak lesek.
-
válasz
S e t h
üzenetére
A 6 tárgy, aminek Nagymesteri szinten kell lennie és egy iskolából kell származnia: acél kard, ezüst kard, páncél, nadrág, csizma, kesztyű. Ha bármelyik 3 megvan, akkor megkapod a fele bónuszt, ha mind a 6 rajtad van, akkor a teljes bónuszt.
Az nem egy "másik witcher", hanem Lambert.
A játék elején az álomban ott van ő is Kaer Morhenben, meg nagyjából Geralt egyik legjobb barátja. Skelligere akkor fogsz tudni elmenni, ha odaérsz a főküldivel - "Keress egy Skellige-re tartó hajót". Ezt követően fogsz tudni haladni a Lambert-féle küldivel. -
bherik
újonc
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy witcher 3 rögzítése után, fel-fel villan a menü a háttérben. Ezt játék közben soha nem tapasztalom, csak néhol a felvétel után látható. Van hogy nincs egy darab ilyen villanás sem van hogy elég sok van mint itt is.
https://www.youtube.com/watch?v=dsXie5GVr-w
Esetleg valakinek valami ötlete ?
Köszönöm szépen!ui.: Ha offtopic elnézést!
-
S e t h
nagyúr
Nekem egyelőre az sem tiszta, hogy mi a három további tárgy, meg hová fér.
Egyébként van még vmi ami feladta a leckét.
Novigradban csináltam egy szörnyes küldetést, aztán kiderült vámpír van a háttérben és jött a meglepetés, nem csak én repültem rá a szerződésre hanem egy másik witcher is, akivel később le is nyomtam a vámpírt.
Utána derült ki, hogy neki más motivációja is van, megölték a barátját és bosszút akar állni.
A bandából egy embert előttem szúrt le, majd egy kocsmánál elmesélte a történetet.
Innentől elválnának útjaink és keresni kezdenénk a banda további tagjait, de nekem a küldetést jelző sárga jel egy útjelző oszlopra mutat és innen nem tudok tovább jutni.
Elvileg hajókáznom kéne vmi szigetekre, de van egy olyan érzésem, hogy amíg a főszállal nem haladtam tovább, addig nem tudom folytatni ezt a küldetést.
Sőt, a neten olvastam vhol, hogy 16-os szint előtt ne nagyon menjünk a szigetre, ami csak azért furcsa, mert a bandakergetős küldetés 11-es szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az durva... Azt gondoltam, hogy rengeteg benne a tartalom, de azt nem hittem, hogy ennyi.