- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
amúgy baby thor nem feltétlen szörnyű a szerepre, de Cavill annyira magáévá tette a szerepet, ha nem is a színészi tehetségével, de a forrásanyag iránti lelkesedésével. mondjuk a dörmögése nem fog hiányozni. we'll see, de ha a harmadik évad is olyan katyvasz lesz mint a második, akkor kvázi biztosra vehető hogy miért lépett le.
-
FireKeeper
nagyúr
ugyan nem a játékhoz kapcsolódik, de elég masszív hír hogy ugyan berendelték a netflixen a Witcher sorozat 4. évadát, abban már nem Henry Cavill játsza Geralt szerepét, hanem Liam Hemsworth. azt pletykálják nem volt megelégedve a sorozat irányával, illetve hogy mennyire eltért a könyvektől és a játékoktól.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Toussaint-ban kell összegyűjteni a receptet és ott is tudod legyártatni a nagymester kováccsal ott a városban lesz.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
a witchernek még elnézem, mert a mellékküldik, még azok is, amikkel csak úgy az út szélén találkoztál, elég érdekesek és változatosak voltak, hogy ne érződjön monoton grind-nak, egyedül csak a skellige-i tengeren található cuccok mennyiségét tolták túl a srácok.
de pl az assassins creed-ben a láda/zászló/fragment/kistököm gyűjtögetésnek nettó semmi értelme nincs max azon kívül hogy kapsz érte vmi játékbeli jutalmat, de az élményhez nem tesz hozzá.
-
FireKeeper
nagyúr
jah csak az a bajom azokkal a szetekkel h mindkettő heavy armor. amúgy az ős barlangjába be tudsz menni akkor is ha nem őt választod a sztori során, de nem tudod azt a teljes szetet megszerezni csak egy részét. ráadásul olyan, hogy ha csak úgy bemész oda, ha nem azt az utat választottad a sztoriban, mindenképp kinyír, semmit nem tudsz tenni ellene.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
van olyan ami az adott kardra vonatkozik csak, és van ami "globál". pl ami permanensé teszi csiszolókő/páncél buffot, az érvényes mindenkor.
attól függ, amúgy mire feküdtél rá. maci szettel meg úgy általában heavy armorral alkímiára szoktak menni, arra jó lehet a Prolongation, ami növeli a potik időtartamát ha ütést kapsz be.
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Hallottam, többen hiányoltátok itt topikgazdai közbenjárásomat, amiben teljesen igazatok van, az utóbbi hetekben teljesen elhanyagoltam a topikot. Mivel mostanában a prohardveren is összességében kevesebb időt töltök, illetve a Witcherrel is már régen foglalkoztam, ezért visszalépek a feladattól. Ha valaki úgy érzi, megvan benne a lelkesedés, hogy foglalkozzon a topikkal, ne habozzon jelentkezni. Ezúton is kívánok sok sikert a jövőbeni topikgazdának!
-
FireKeeper
nagyúr
lesz belőle sorozat, méghozzá a Netflix gondozásában, de a hivatalos castingról még semmi hír. Sapkowski is részt vesz a projektben.
Becky jó nő de szerintem már kicsit MILF hogy Yennefer legyen. én mondjuk Dormer kisasszonyt tudnám elképzelni, szerintem stílusban is illene a szerepre.
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
vele emlékeim szerint nem játszani kell hanem lapokat lehet venni tőle, és mintha úgy rémlene hogy azokat meg lehet venni később is, de ebben nem vagyok biztos.
a vegelbund partin viszont csak az adott mellékküldetésben érhetőek el a lapok, és minden ellenfelet meg kell verni (emlékeim szerint elég könnyűek, de hát erre van a mentés).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
pethYeti
üzenetére
sztem azért maradt mellék, mert enélkül is be tudod fejezni, csak azt befolyásolja, hogy melyik befjezést kapod. igen, ahogy mondod. azért csinálták így, hogy a mellékküldetésket anélkül meg tudd csinálni hogy a befejezésnek bármilyen hatása legyen rájuk. ha megvannak a DLC-k, most nekiláthatsz azoknak is nyugodtan.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
pethYeti
üzenetére
Ha Radovidot nem nyírod ki, akkor Redania nyeri a háborút, és Emhyr meghal. Ha Radovidot meggyilkoljátok, akkor döntés elé kerülsz a küldetés végén, hogy Dijstrát támogatod abban, hogy egyesítse Temeriát és Redaniát, vagy pedig Roche-ot és a Temeriai lázadókat abban, hogy különbékét kössenek Nilfgaard-al. Ezektől a döntésektől függően más-más lesz a játék végi epilógus. Ciri sorsával kapcsolatban néhány korábbi döntési helyzet is beleszól, amik (véleményem szerint) nem igazán vannak súlyuknak megfelelően jelölve, és a választási lehetőségek sem mindig egyértelműek, hogy melyik a pozitív döntés. Ezek olyan döntési helyzetek, ahol Cirit tudod támogatni vagy sem, például a Kaer Morhen-i csata után a hógolyózós/ivós döntés, elkíséred-e Skjall sírjához, bemész-e vele mikor a varázslónők beszélnek vele, stb. Ha ezekben a döntési helyzetekben jellemzően pozitív döntéseket hoztál, akkor valamelyik pozitív befejezést kapod (ergo nem hal meg). Ahhoz, hogy Császárnő legyen, a pozitív döntéseken kívül szükséges, hogy Radovid meghaljon, Dijkstrát is meg kell ölnöd, valamint még Kaer Morhen-ben, mielőtt elmentek a Sabbath-ra, javasolnod kell hogy menjetek el előtte Emhyr-hez is. Ha ezek bármelyikét nem csináltad meg, de pozitív döntéseket hoztál, akkor Ciri witcher lesz. Az a mai napig vita tárgya, hogy melyik is a "legjobb" befejezés, mivel a császárnős elég keserédes, de a witcher világára nézve talán ez a legjobb. A witcheres befejezés a karakterekre nézve sokkal vidámabb, de valljuk be, Ciri császárnőként sokkal többet tud tenni a világ jobbá tételéért, mint Wticherként. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
a witcher felszereléseket 11-estől kezdve tudod használni, de a medve asszem pont hogy 20-tól indul. kovácsok szoktak árulni felkiáltójeles térképeket, azokat érdemes megvenni, az indít küldetést a szetekhez, ahol nyomon tudod követni őket, de amúgy az egyes darabok helye fix, szóval ha egy tutorial alapján elmész és megkeresed őket, megspórolhatod a térkép árát. az összefoglalóban találsz linket egy weblaphoz ahol össze vannak szedve az infók.
pénzszerzés elég egyszerű, minden kardot/páncélt amit nem használsz, az eladni, illetve jót lehet keresni a szörnyekből eső craft alapanyagokért, de ott vigyázni kell ne add el mindet, mert lehet hogy később alkímiához vagy craftoláshoz hiányozni fog. meg persze a küldetésekért kapsz pénzt, a witcher contract-oknál tudsz is alkudni az áron, bár általában nem szoktak túl sok többlet pénzt adni.
-
FireKeeper
nagyúr
hogy sikerült elb*ni?
két szék között a földre estél, vagy egyik se jött össze?én eddig mindháromszor Yen-nél kötöttem ki, hiába irritáló kissé, sokkal izgalmasabbnak és érdekesebbnek találtam, mint Triss-t. ő kicsit olyan jellegtelen számomra. persze, dögös, meg kedves meg minden, de uncsi, plusz Yen-el a kémia is jobb volt, nem vitt rá a lélek hogy ne őt válasszam

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
egykerdezo
üzenetére
ha jól rémlik nyerni csak attól a fickótól lehet aki bemutatja neked a játékot. venni a kocsmárostól lehet meg a kereskedőtől akit a játék legelején megmentettél.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
BüszkeeSAAAS
üzenetére
egy csomó ilyen szuper geg van amúgy a játékban.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
AleSsandro10
üzenetére
elég lenne lenyitni az összefoglalót, találsz linket leíráshoz az összes witcher cucc lelőhelyét illetően

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
nekem már hónapok óta megküldték a béta meghívót, de valahogy sose vitt rá a lélek hogy kipróbáljam. a witcheres gwent nagyon tetszett, még ugye logout-ra is írtam róla, de ez már kicsit túl bonyolultnak tűnik. persze gondolom beletanulnék ha akarnék, de a kártyajátékokat jobb szeretem IRL

kockulásnak meg jó a Witcher meg a HotS

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
a játékok sztorija meg hulla gyenge
ugyanazt a játékot játszottuk?

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
BüszkeeSAAAS
üzenetére
pár rövid interakciód lesz még vele de ennyi.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
BüszkeeSAAAS
üzenetére
áprilisi tréfa videó. lényegében arról volt benne szó, hogy túl valósághűnek találták a lovaglást, ezért raktak bele bugokat, illetve hogy a bugok miatti népszerűsége miatt kapott lehetőséget roach a beszédre a B&W egyik mellékküldetésében.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
BüszkeeSAAAS
üzenetére
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
én az alapjátékban macskát és fast attack, a kiegben pedig váltottam viper-re light armor runeword-del.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
én azt szeretem acélkardon ami a whirl hatókörét növeli. egy egész bandát le lehet mészárolni vele elég gyorsan. nagyon hasznos ami a páncélba rakva a nyílvesszőket visszaveri, magas szinten azok nagyot tudnak sebezni és valljuk be elég idegesítő (mikor íjászokat látok a witcher3-ban mindig a Game of Thrones-os Sandor dumája jut eszembe: "drop that arrow you bloody girl"). illetve azok is jók lehetnek ami egy bizonyos armor típusra állítja be az összes armorodat. én pl fast attackra voltam skillezve, emiatt light armort használtam, viszont abból csak a Feline set van én meg a Viper-t akartam használni a méreg immunitás miatt.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
bAtt001
üzenetére
nem lehet utolérni őket sehogy, k.rv. idegesítőek. legjobb amikor van 4-5 darab, egy leköp a hálóval és mind egy időben támad meg, sok sikert hogy túléld. egyetlen gyenge pontjuk hogyha egyszer meg tudod ütni akkor le lehet őket darálni ha közben nem támad meg épp egy másik.
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
bszunyoghy
üzenetére
kezdem kicsit úgy érezni csak hsz-eket gyűjteni jöttél

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
bszunyoghy
üzenetére
ha mondjuk napi 12 órát játszol, infúzióba tolod a kávét, és a mellékküldikkel egyáltalán nem foglalkozol, akkor talán elhiszem hogy végig tudtál rohanni rajtuk két hét alatt. csak ennek így meg semmi értelme

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
egy szettet mindenképp ki tudsz húzni azokból a cuccokból amit toussaint-ban találni, és a craftolás, bár drága, nem irreálisan drága ha megvannak az alapanyagok. viszont miután kifutott amit lootként találsz, a további craftoláshoz már venni kell az alapanyagot, na úgy már nagyooon drága. talán mind a négy alap szettet is le lehet gyártani mastercraftedba, de utána kb nem marad semmid.
lényeg a lényeg, egy szettet mindenképp meg tudsz csinálni gond nélkül annyi pénzből, sőt, többet is, de ha mindet meg akarod ahhoz már lehet hogy ügyeskedni kell.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
érdemes ahhoz a kereskedőhöz járni, akivel a grandmaster cuccokat tudod gyártatni. egyrészt, viszonylag közel van a fast travel útjelzőhöz, másrészt, ha akarsz vele gyártatni, rohadt sok pénzt fogsz nála otthagyni, szóval lesz miből megvennie a a szajréd.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Toussaint-ba voltál már? Az ottani kereskedők dugig vannak pénzzel.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
BüszkeeSAAAS
üzenetére
én anno mindent a GOG-on belül intéztem, igaz, én csak a kulcsokat vettem meg. a galaxy kliensből lehetőség van a telepítők letöltésére is, így nem kell 20-30 gigát lecsápolni minden alkalommal mikor újrarakod a játékot.
-
FireKeeper
nagyúr
kérném a személyeskedéseket és a káromkodásokat egy picikét lejjebb tekerni

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
witcherfan06
üzenetére
amit ír... nagymesteri szintre kell fejleszteni. a witcher szeteket lehet továbbfejleszteni (alap, enhanced, superior, mastercrafted, grandmaster), ezekhez mind külön recept kell. lelőhelyük az összefoglalóban, vagy google segít. a bónuszokat csak a legmagasabb szitnen adják, az ahhoz való recepteket Toussaint-ban találod.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
modot nem találtam, de itt van egy lista, ez alapján meglett

-
FireKeeper
nagyúr
van esetleg olyan mod ami jelzi a térképen hogy melyik boltos NPC-től lehet még kártyát nyerni? egy hiányzik már csak a collect 'em all-hoz, de már kb az összes árust körbejártam, vagy nem lehet velük gwentezni, vagy már megvertem őket. a sztori szálban nem maradt ki semmi elvileg.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
LLKobe
üzenetére
Biztos meg tudják oldani a problémát, nekem a Witcher 1&2 GOG-os változatával volt problémám (ott utólag adtak a lemezes változat mellé hozzáférést a GOG-os verzióhoz, de nem működtek a kulcsaim), csak le kellett fotóznom a dobozt, és küldték a kulcsot. Viszont az ünnepek miatt lehet hogy beletelik majd pár napba.
Esetleg megpróbálhatsz egy ismerőstől vadászni kölcsönbe egy DVD-t, ha megoldható.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathBat666
üzenetére
kb az alapjáték fősztorijának a felénél vagy, illetve kicsivel a felén túl. ne aggódj, még jó sok akció hátra van

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathBat666
üzenetére
kovácsoktól lehet venni térképeket amik elindítják az adott küldetést. de anélkül is felszedheted a cuccokat, mivel azok fix helyen vannak. leírás az összefoglalóban.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
zegi_norbi
üzenetére
Yenes nincs? nagy dislike

-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Dendytv
üzenetére
én csak a legvégső esetben módosítottam a paklit, ha valakit sokszori nekifutásra se sikerült lenyomni. amúgy általában mindenki megvolt 1-2 próbálkozásra, persze volt hogy zsinórban kaptam 3-4 gyenge leosztást is. a kémek miatt szinte mindig Norhtern Realms votlam, ami azt illeti a Blood and Wine-os Gwent kupát skelligével a mai napig nem nyertem még meg

-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Dendytv
üzenetére
van néhány ami tényleg nem ad, vagy alig ad expet, csempész lerakatok, bandita táborok, de a terület felszabadítása meg ketrecek adnak (ez utóbbinál asszem csak akkor kapod meg az expet ha utána meglátogatod az NPC-t akit kiszabadítottál).
apsolute. apsolute. APSOLUTE.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
BaW végére akár az 50 is benne van. én asszem 37-esen kezdtem el a HoS-t, ott nem fejlődtem sokat, viszont a BaW alatt megint ugrottam egy csomó szintet.
jah, amúgy nekem is megjött a GOTY, jól jön majd, ha újrateszem a wint valamikor, egybe le tudom szedni a cuccot mindenestől.
-
FireKeeper
nagyúr
CD Galaxisnál akciós áron 7k-ért vihető a GOTY (akinek dobozosan kell), Steamen pedig akciós az alapjáték, a GOTY, és külön a kiegészítők is, szóval akinek még hiányzik valami a gyűjteményéből, most jó áron pótolhatja

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Departed
üzenetére
jah, azért ne keverjük a CDPR-t mondjuk az ubisoft-tal, akiknél sokszor amellett, hogy butul a grafika, még az optimalizáció is f*s (lásd pl AC Unity, Watch Dogs). én kifejezetten örülök neki, hogy a viszonylag koros masinámon is elég jó részletességgel tudom futtatni a játékot

-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
én nem feltétlen értek ezzel egyet, szerintem a császárnős befejezés annak ellenére pozitívabb, hogy ugyan Geralt és Ciri búcsút mondanak egymásnak. ha belegondolsz, Ciri sokkal többet segíthet a világnak Nilfgaard éléről, mint egy karddal az út széléről. plusz ha a witcheres befejezést csinálod, ott igazából Ciri úgy dönt a sorsáról, hogy nem ismer minden opciót (mivel nem találkozott a faterjával), a császárnősnél meg végiggondolja a dolgokat, és dönt úgy, hogy nem witcher lesz. keserédes befejezés ugyan a búcsú miatt, de ha a világ sorsát nézzük, talán ez a legjobb kimenetel. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Shadowguard
üzenetére
ha egyetlen igazi negatívumot kellene mondanom a játékkal kapcsolatban, azok bezony a rohadt skelligei kérdőjelek lennének, ez komolyan ilyen Assassin's Creed "színvonal", olyan idegesítő összeszedni az összeset. Pár óra alatt meg lehet csinálni persze ha nekiveselkedsz, de rendkívül monoton, és a k***a szirének miatt idegesítő is. ha mondjuk fele ennyi lett volna, arra még azt mondom ok, de itt érezhetően elszaladt a Roach a fejlesztőkkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hobby rádiós topik
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- További aktív témák...
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest