Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

Helo, a 3 gyűrűs ajtónál mit kell kitekerni, hogy középen el lehessen fordítani? (Még az eleje, asszem lvl5 vagyok) nem figyeltem, hogy figyelnem kéne :DDD Most így utólag már nincs kedvem kitegergetni az összes variációt, hogy most 3 medve vagy mi...

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz Ilsyde #5134 üzenetére

Köccépen, közben találtam egy végigjátszást és egy pillanatt alatt meglett, csak nem szeretek beleolvasni, mert ha véletlenül rossz helyen olvasom lelövöm a poént...

Hardverlesen

• priti

addikt

Ezt a csillagképes skill tree-t utálom. Átláthatatlan bakker. Pöckölgettem egy fél órát, de átugrik azt csak lesek hogy ez most miez, aztán rájövök, hogy ez már nem is az a csillagkép... Nincs ez valahol fennt neten egyben az összes választható skill egy lapon :F

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

• priti

addikt

Bakker ez a játék nem Gothic 4. Gondoltam jó a graf végigtolom, de ez nagyon hosszú. Mit nekem előre megírt életút majd én megmutatom. 6. szinten előreszaladtam, találtam egy varit aki azonnal elkent ahogy beléptem a kunyhójába, reload, elszaladtam, mert esélyem nem volt de jött utánam, addig tekeregtem a sziklák mellett amig találtam egy helyet ahol bug-ra futott lenyilaztam, mert mana-ból esélyem sem volt olyan szinten tápolta magát. Felvettem a cuccait, gondoltam na majd most kis kötsögök mindenkit elkenek, erre nem számítottak a programírók, hogy én ezt a tagot leszedem.
    Összes perk mágiára, szintet is léptem meg visszafelé leszedtem mégegy sárkányt meg pár hegyi vadat stb. lvl8, visszamegyek a hegybe már a rovarokat alig tudom leperzselni éppen- éppen lenyomom őket, aztán jön egy tápos tag akit a nagy ködben észre sem vettem időben, elkezdem perzselni hagy szokja erre elkezd jegelni, közben közelít mondom ez így nem lesz jó át kéne váltani a varit amíg még van manám gyógyítani magam miközben kiszaladok, mert ez itt szűkös lesz erre ugrik egyet és olyat rámver, hogy fekszek egyből... szvsz, itt nem lehet szaladgálni össze-vissza. Mondjuk azért a vari kunyhója elég jól be van rendezve, privát encsi meg labor :) kellemes hely. Kell a francnak drágán ház, jó nekem itt. :DDD

Hardverlesen

• priti

addikt

Nyomja valaki vámpírként?
    Onnantól annyi a gém hogy akit látsz henteled vagy hogy? Akiknél venném fel a küldid ugye rámtámadnak, de időm nincs levenni magamról, mert ahogy kiérek a házából a facinak, aki mondja hogy gyűjtsek lelket átváltozom és megtámadnak.
    Mentésem korábbról nincs, szóval nyomnám vámpírként, csak nemtom így most hogy vannak a küldik...

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz FehérHolló #5488 üzenetére

Ja hogy szivornyázni kell és akkor nem támadnak meg, de ez hogy? Akkó' ménem? Elég béna. Na mindegy. Köszi. Mondjuk így sem lesz könnyű, mert nappal van, most hiába lopakodom, nem alszik senki. Estére meg már... nemtom hogy játszom ki az őröket... mindegy egy próbát megér, mert újrakezdeni nem fogom.

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz WonderCSabo #5560 üzenetére

Szinte biztos, mert nálam meg sem reccen (6870-1GB / i7-860@4GHz)

Látom más is rákapott az ílyászatra. Én már szétencsiztem + a lopakodáson is van két perk. Kellett, mert vámpír maradtam, bejön az is. Semmi hátrányát nem érzem. Ijászat meg ultra. Fel kell mászni szikla tetejére és onnan a magasból, messziről. Nagyon komoly. Csak "szip" és fekszik, borul a többiek meg látod ahogy futkosnak és keresnek. Csávókám keres, nézem fenntről, éppen ahogy megfordul a mellette álló "szip" fekszik. Egyből elkezdett ide-oda járkálni megint :DDD Gyönyörűen lehet szedegetni őket a magasból végig szorzóval.

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz TTomax #5564 üzenetére

Ha sokat tápolsz utána dög unalom a küldiket megcsinálni.
    SPOILER
    (Tök jó, hogy az ostrom miután a király fejszéjét visszaviszed nappal, szikrázó verőfényben van. Vámpírként imádom. :W Arról nem volt szó, hogy ilyen is lesz )

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz Xerxész #5567 üzenetére

A csata elején beszélni kell még a taggal, fogtam mielőtt odamentem hozzá vártam 12 órát, persze pont ott tartott a csata ahol volt, mielőtt rámentem a "wait"-re (tök béna) és éjjel szépen le is nyomtuk őket.
    De más is érdekes, például most nyitottam ki egy master lock-ot úgy hogy csak egy perk van a lockpick-en. Nemtom mi lenne ha egy sem lenne, de egy picit már bánom, hogy nem néztem meg. Valszeg kár volt rá pazarolni. Most az nem nagyon izgat, hogy kettőt-hármat beletörök. Van elég.

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz WonderCSabo #5580 üzenetére

Picit pontosítok. Az ostrom végén nekem is beszagizott pár másodpercre, de az egész játékban csak ott (eddig). Városokban meg úgy egyáltalán sehol nem akad, nemtom ott az ostrom végén miért, de biztos nem VGA miatt végtére is grafikus szempontból csak annyi változás van, hogy kiírja középre hogy teljesítetted a küldit, pont ott álltam a várfalon, ahol csata közben is mászkáltam és akkor nem akadt, de utána pár másodpercig folyamatosan leesett az FPS ahogy mászkáltam a csata színhelyén a hullákat fosztogatva. Vicc, hogy akkor akadt, de csata közben, amikor vagy 30 NJK mozgását számolja pluszban meg nem. Franc se érti, mert a küldi akkor már rég kész volt. Ha az i7-860 4GHz-en is kevés neki akkor az szoftveres probléma lesz, a VGA meg kizárható. Nézz utána nincs e valami patch, én nem nyúlok hozzá, örülök hogy rendben van. (lekopogom, azóta sem volt semmi akadás)

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

• priti

addikt

SPOILER

Amikor a hegyen elolvasod a tekercset és jön a másik sárkány meg a meteoriteső -vagy mi fene az ami folyton hullik- az már a vége a sztorinak, vagy még nem? lvl30-as karival belenyaltam ebbe a küldibe és lehet picit korán, mert rendesen elhenteltek, vagy 3x belekezdtem, de ha nem a vége akkor kiszenvedem nem lódolok vissza, mert picit messzebb van a korábbi mentés, asszem lvl28-on

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz priti #7060 üzenetére

Azt hittem sosem fogy el a HP-ja. Ez így akkora szivatás a vámpírnak hogy mindig nappal történnek a nagyobb események és most persze várni sem lehetett, mert túl közel volt a dög. Állandóan leszedtek a meteorok, vagy 10x qsave, nem töltődik szinte semmim meg mindenen mínuszok ezerrel, se mana, se élet, mák hogy éppen volt nálam hp poti, legalább azt meg tudtan inni.

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz #19617792 #7391 üzenetére

Bakker két tanítás között meg kell lopni? Na vazz ha én ezt tudom...
    Mindig látom a csajzit, mert vámpírként tolom és éjjel a kovács előtti parázs fölé hajolva nyomja a dumát, hogy csak pár aranyat adjak a szegény öreg testének, de mindig van a kis genyónál zsebben minimum vagy 500 arany ha ránézek. Persze lehet még mindig az én aranyam maradéka.
    0%-ra tudtam tápolás után visszalopni tőle amit fizettem, szóval nemtom hol kell reklamálni, de gagyi volt a tanfolyam. :DDD Az életben egyszer sem zsebeltem ki senkit, mert mindent feltörök ami feltörhető és eddig elég volt emiatt az arany viszont most hogy szettet akarok váltani már kéne némi tőke, mert varázskönyvekre költöttem mindent. lvl35 vagyok, így elvertem nála egy kalap pénzt, hogy akkor elkezdek zsebelni is, de így sem lett valami fényes a tehetségem hozzá, mint említettem.

Picit elszartam a játékot, mert korán rákaptam a lopakodás+íjászatra ami brutális is lett már most, mert ott áll mellettem a csóka és nem vesz észre, meg olyat sebzek lesből, hogy nincs akadály bárkit leszedek, csak így ezzel a szettel kezd unalmas, vontatott lenni a játék. Destruction-t pumpáltam meg az encsik is nyomják a másik szettemmel, azzal még oda tudok verni stresszmentesen, de emiatt nem fejlődött a páncélzat rendesen, mert ahhoz ugye meg kéne hogy üssenek, de mivel lopakodom így az nagyon nem jellemző hogy valakivel közelharcolok. Néha sor kerül rá, de mire odaér hozzám már nem sok hp-je marad miután szétnyilaztam meg kapja a hideget-meleget amíg van mana-m... Arra nincs valami trükk, hogy armor-t tápoljak? Próbáltam, hogy hagyom hagy harapdáljanak farkasok, ilyesmi, de nem nagyon tápol... viszont mivel alacsonyan van az érték, így nem tudok ráperkelni, hogy szettben adjon +25%-ot, pedig szettben hordok mindent megszokásból.
    Úgy adtam elő, hogy kovácsnál vettem jobb encsivel cuccot leszedtem róla és átdobtam a szetthez stimmelőre az encsit. Vegyészethez hülye teljesen a karakterem, arra nem jutott perk, így ha nem húzom fel valahogy a páncélt hogy közelharcban javítani tudjak az esélyeimen, akkor kénytelen vagyok lopakodni továbbra is, különben rámrontanak többen egyszerre és úgy kinyírnak szóval ördögi kör. Tápolni kell, nincs mese.

Arra gondoltam hogy rámennék a zsebelésre széttankolnám magam HP potival (ami a polcon van az ingyen van, mert fényes nappal az árus mellett álva simán lopom) miután megvettem amennyit csak lehet meg elloptam mindet ami van kiszúrnék valami medvét magamnak aki egyedül van és hagynám hogy leverjen rólam annyi HP potit amennyit csak elbírok, hogy fejlődjön az armor és rá tudjak perkelni a páncélzatra.

Az a csalóka az lopakodós ilyászatban, hogy fel sem tűnik, hogy közben milyen gyenge a karid, mert simán veszed a küldiket. A sárkányoknál meg látod milyen resistance kell, gyorsba átöltözöl, a nyilad odaver, destruction odaver, rá tudod kényszeríteni hogy leszáljon így a célzás nem probléma, szóval sima ügy az is.

Kotyvasztásra hányat kell perkelni, hogy a nagyobb HP potikat le tudd gyártani magadnak?

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz #19617792 #7406 üzenetére

Nagy butaság költeni a csajnál, kidobott pénz. Akkorát tápoltam a pickpocket-el, hogy már lvl40 vagyok. Városokban kell éjjel űzni az ipart. Minden egyes sikeres pickpocket dob egyet a képességhez ha megvelelő értékű cuccot emelsz el, így a karkter lvl is marha gyorsan megy fel.
    Amikor nagyon gyenge a képesség nyílvesszőt kell zsebelni a városőrségtől. Amikor már egy picit erősebb akkor kell kezdeni a gyűrűket, ékszereket, drágaköveket és néha egy-egy lockpick-et vagy valami könnyebben ellophatót le kell nyúlni két ékszer között, különben a 90%-os esélynél is lebuksz előbb-utóbb, de egyszerű nyomni egy F5-öt minden áldozat előtt, szóval végülis nem para, de ha nem folyamatosan ékszert emelsz load-ozni sem kell. Az én 90 fölötti lopakodásommal gyerekjáték volt, de még felvettem egy kapucnit ami +25%-ot még dobott rá, szóval bárkit-bárhol meg tudtam lopni. Egyik városról mentem a másikra. Soha ilyen gyorsan nem lépkettem a szinteket, no meg anyagi gondjaim se nagyon maradtak. Inkább az volt a gond, hogy nincs elég arany a kereskedőknél ahhoz, hogy megvegyék az összes cuccom :DDD Dobtam egy teljes glass szettet magamra, meg még van 13000 aranyam úgy hogy egy csomó ékszert el sem adtam még. Meg annyi hp potit is összeszedtem, hogy a tápolásra sem kell majd költeni.
    :DDD

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz #19617792 #7467 üzenetére

Most már én is :) Asszem kipörgetem a skill-t teljesen. Nemtom meddig nő pontosan, de jól fognak jönni az ajándék perkek.
    Encsit mi tápolja jobban? Ha lopott gyűrűket, nyakékeket alakítok át a soul gem-ekkel, vagy ha feltöltöm a kimerült fegyvereket velük? Lehet, hogy tökmindegy, mert csak a felhasznált soul gem méretétől függ, de azért megkérdezem. Te láttál különbséget? Jó sok SG rátapadt az enyves kezemre, azokkal is kezdenem kellene valamit. Tettem az íjamra is, hagy fogyjon az is, hogy ne felejtsem el használni az SG-ket.
    Bár igazából a lopakodás miatt kapom a szorzót az íjászatra alapból ami már jó, erre rájön az íjászathoz hordott páncélszettem, ami ad +40%-ot az íj sebzésére ami ugye fel lesz szorzózva, poti ad még 40%-ot adott esetben, szóval így már egy lövés egy ember 90%-ban számos mellékküldi helyszínen, azaz dög unalom a mellékküldetéseket megcsinálni. Muszáj emelni a védőértéken, meg az egykezesen, hogy közelharcra válthassak és újra izgi legyen. Nem úszom meg a tápolást. Megtehetném, hogy nem tápolok, mert simán végigtolhatnám így is a játékot, csak uncsi. Akkor már inkább unatkozom egy fél órát és iszom meg egymás után 100db HP potit mint az, hogy félbehagyom a gémet azzal, hogy meguntam.
    Valahogy ez most hiánypótló, vagy csak az angolom lett jobb, de az előző verziók valahogy nem annyira tetszettek. Obliviont is a felénél félbehagytam.

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz pcMANiac #7474 üzenetére

Apropó karom. Hogy a fenébe kell nézetet váltani inventoryban? Mindig ott pöcsölök vele, hogy az alján leolvassam az ábrákat úgy hogy eldobom a földre és ahogy felveszem a levegőben forgatom el, de nagyon kicsik úgy az ábrák.

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz pcMANiac #7480 üzenetére

Jahh :DDD Én is ott néztem a falakat meg mittom , szenvedtem á mondom megnézem youtube-on tuti fennt van, rákeresek nézem a vidit gyerek megfordítja az inventory-ban és ott van rajta mit kell kitekerni. Na bazz én meg a freskókat szakértem itt fél órája :W :DDD

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz stevve #7482 üzenetére

Te sem fogsz panaszkodni akkor a játékidőre :))

(#7483) maszi99

igen, köszi már csak arra kéne rájönnöm hogy a gyári kiosztáson mi van a görgőn, mert én végigzongoráztam az egeret billt és semmire semmi nem történt, de aztán ugye eldobta, mert véletlenül azt is lenyomtam, amikor zongoráztam, aztán amikor vettem fel nem kapta elsőre fel, hanem így a levegőben lebegett, mint valami bug és úgy leolvastam, aztán elfelejtettem utánanézni, mindig akkor jutott eszembe a játékban az alt+TAB-os kilépést meg nem mindig engedi így maradt ez a lebegtetős megoldás, csak mire úgy fullHD-ban kiveszem a TV-n hogy melyik melyik... hát sasolni kell rendesen. :)

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz 19_OsY_81 #7522 üzenetére

Először kénytelen vagy táplálkozni, különben rádtámadnak. Oda kell lopakodni egy alvó emberhez és ki kell zsebelni, illetve a pickpocket mellett van lehetőség a vérszívásra, majd látni fogod. Ezután már tudsz mászkálni az emberek között. Valami fogadóssal beszélj, akitől tudd meg, hogy Falion in Morthal a célod ha le akarod venni magadról az áldást. Ő majd mondja a többit, hogy mit kell tenned. A lélekcsapda varázslatot tanuld meg előtte, mert szükség lesz rá. Amúgy van Soul Trap scroll is.

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz WonderCSabo #7544 üzenetére

Nem mi? ...és amikor teleszedem magam, hogy mozdulni nem tudok, megiszom egy potit ami 300sec-re ad csak +erőt, de nyomok egy fast travel-t és átmegyek a térkép másik végébe egy piallanat alatt ezerrel túlterhelve, majd ott érkezés után megiszom mégegyet és ennyi? Két potival hazavittem a cuccot. Azért finoman szólva gyalog nem kettő kellene. Jó... tud sétálni, persze, oké, de így két potival kvázi végig futok.

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz WonderCSabo #7553 üzenetére

Szerintem minden azért van, hogy használd. Ha valami nem kell akkor szvsz számodra nem megfelelő nehézségi szinten tolod. Én is alapértelmezett szinten játszom, de én messze nem vagyok rutinos ilyen játékokban. Kovácsolást el sem kezdtem, aztán ahogy olvasom szinte a legfontosabb az egész játékban... nyilván én ne akarjak master-en játszani, mert el fogok hullani, de aki keni-vágja az szerintem tegye feljebb aztán izzadjon
    :))

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz Ilsyde #7555 üzenetére

Először vettem egyet. Azzal egy bug miatt eléggé úgy jártam hogy pórul, mert picit mebotlott egy szikladarabon. Nem nagyon, csak aprónyit szörnyethalt alattam :DDD Aztán adódott pár a játékban amire legálisan felpattanhattam, de amikor leszállok elkóborol és hiába zongoráztam a billentyűzeten egyik gombbal sem füttyent neki, viszont ha fast travel-lel átlibbenek valahová, akkor újra mellettem van, szóval gyanítom valamit nem vágok a lovaglással kapcsolatban csak annyi minden fontosabb dolog volt aminek utána kellett néznem, hogy ez nem került még sorra. A tipp egyébként nem rossz. Köfi. :R Bár most dobtam egy perket +100 teherbírásra meg eladtam minden felesleges cuccot, szóval egy darabig nem fog kelleni. Most a 400-ból 200 szabad.

(#7556) WonderCSabo

Olyanokat olvasok, hogy irgalmatlan tuning érhető el kutyulás+kovácsolás kombóval én meg nem győzök lopakodni, íjászkodni amikor picit sűrűbben van az ellen zárt térben, különben rámrontanak aztán... jó nem mondom hogy azonnal fekszem is, de igencsak felélem a hp és mana potikat amikor lebukok és közelharcra kerül sor egyszerre több ellen ellen. Ja meg ezek a túlütős kivégzések igen finomak, hogy még azt hiszem, hogy még várhatok a hp potival aztán az egyik közellép kameramozgás majd lecsapja a fejem és ott gurul a kövön. Azért az egy picit átgondolós már másodszorra :DDD

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz WonderCSabo #7559 üzenetére

Totál másképpen játszom. Én úgy adom elő, hogy sokat használom a gyors utazást, felveszek minden létező mellékküldit egyszerre több városban is, mindet aktívra állítom, hogy hemzsegjen a map és utána random ami útbaesik azt megcsinálom, de ha már az van, hogy ...és most akkor ezt vidd vissza ennek-annak és fogadd jutalmad akkor már gixer van, mert fogalmam sincs névről, hogy az a karakter kicsoda, mert lazán elfelejtem. Annyira nem veszem komolyan azt, hogy "a számítógéppel játszom" élből hogy észben tartsam a dolgokat. Többnyire vágom, de volt egy kard valami perzselős pusztító varázzsal tápolt annó talán vörös sas-nak hívták :F nemtom, mindegy amit simán el kellett dobnom mert nem bírtam és most láttam egy nyilat ami arra mutat, hogy találd meg a kardot, de persze nincs ott a nyíl alatt, szóval bukok pár mellékküldit tuti. De így is jó, mert könnyebb-nehezebb terepre tévedek random, sosem tudom előre hol mire számíthatok. Nincs az az érzésem, hogy csőjáték amiben vagyok és éppen az van a kezemben amit a programírók előre beletettek és 100 emberből 99-nek tényleg a kezében is van. Így nem egy átlag sémát játszom végig, viszont nem tagadom. Van hogy megszenvedek egy-egy táposabb NJK-val a mesében és volt olyan sárkány az elején ami elöl ott futkostam fél órát, mert elkent mint a vajat bárhol bármikor. Most Istenem. Az a lényeg, hogy nem kell a reklámot nézni a TV-ben és gyakorlom az angolt ami nagyon nem árt nekem és akkor még finom is voltam...

Hardverlesen

• priti

addikt

válasz pcMANiac #7569 üzenetére

Én is próbáltam. Szerintem a sebzés még csak-csak elmegy bár jobb lenne, ha a skill fejlődésével magától tanulná a varázslatokat és nem kéne külön megvásárolni a könyveket (én így csináltam, összepiacoltam amit már használni tudtam) ami igazán zavart az a mana, mert hiába a 125%-al gyorsabb töltődés túl gyakran kell megszakítani a játékot ahhoz, hogy potit igyál, másik nyakéket válassz, átgondold milyen varázslatra válts, végigvidd a taktikát így túlságosan szétesik az egész. Kéne bele egy bullet time képesség caps lock-ra amit be-ki kapcsolhatnál szabadon a manától függetlenül és úgy végigtolni gyorsgombokkal, na úgy király lenne. Vagy maradhat így, de akkor sokkal tágabb helyszíneken szélsebességgel pozíciót váltva. Whirlwind Sprint -et alig lehet használni például, mert annyira szűk mindenhol a terep ahol eksön van, hogy utána tiszta kapkodás az egész és pont arra nem jó amire kéne, hogy ne tudjanak közel jönni. Ha már rá vagy kényszerítve hogy átöltözz az úgy már nem vari, hanem olyan vari-harcos egyveleg, mert perkelni kell mindenre.

Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák