- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
"Egy jó sniper minden Legendarin nagy segítség."
Bizony!Emlékszem,hogy a stronghold küldetésben egyszer egy sniper mentette meg az egész csapatot úgy,hogy az ellenség kb.80%-át le kellett nyomnia,amiből kettő a nagy pajzsos golyószórós volt... Nagyon szépen kiszedte őket.Azokat a nagydarabokat pikk-pakk kiszedte távolról és azzal a nemesis-szel,amihez szettet csináltam egy-két nappal ezelőtt. Amire persze nagyon kár volt az időt és a 19 shd-ból 15-öt elpocsékolni. :-//
Kutyák ellen miért jó?
Mi az a "regulus"?Anonymus: "A fő kérdőjel itt a randomok."
Tőlük függ minden.Ha négyünk közül ketten veszett jók,én félig-meddig,a 4. meg semmi,nyert az ügy.Ha fordított az arány vagy még annyi sem akkor annyi.
Nem zaklatlak privát üzenettel..,írd meg itt őszintén légyszives,hogy az a 25.500-as szint screenshot. ;-)
Ha nem az,Nagyon Mélyen Le A Kalappal!!!!

Asztakurva!!!!!

-
bobalazs
nagyúr
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Nagus
senior tag
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
-
PETEE78
senior tag
-
fudi2002
nagyúr
-
PETEE78
senior tag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
Garsza
veterán
-
PETEE78
senior tag
-
granini
őstag
-
Garsza
veterán
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ebben a játekban a TAC50…. hát… akkor inkább Mantis vagy Nemesis, esetleg White Death ha mesterlövészkedni szeretne valaki. Nem rossz a TAC50, de specializációs fegyverhez képest, mint “speciális” nagyon gyenge én szerintem, mint az összes többi. Ami ér valamit, az a langszóró szerintem.
A nyílpuska poénos, meglövöd a mobot és kalimpál össze vissza
, a gránátvető is elég gyengusz, a technikusi rakétavetője annyiból jó, hogy egyszerre több mobra is lehet vele lőni, ha rögzíted mint célpont. -
velizare
nagyúr
készen biztosan nincs, mert akkor már kiadták volna. nem tudom mi jött közbe, de ha csak ötletelgetnének, akkor ezzel a februári halasztással semmit sem nyernek, három (kettő) hónap (december második hetétől vízkeresztig a fű se nől) kevés egy akármilyen revamphoz. jósolni nem akarok, mert nem tudom, mi driveolja a februárt. mindenki kitölti szépen a lyukakat a saját képzelőerejével.
-
velizare
nagyúr
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
kid46
aktív tag
-
granini
őstag
-
axlfsi
veterán
-
felixo
őstag
-
arnikusz
veterán
-
Habugi
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
velizare
nagyúr
-
Anonymus23
veterán
Jaja, nem jól írtam, a 4 karakteren jelenleg lévő (beváltható) ~17000 SHD-nak lesz értelme.
Én kissé beleuntam a játékba, és kínomban már azon gondolkoztam, hogy megveszem a Valhallát, de több klántárs buzdítására végre elindítottam az évekkel ezelőtt megvásárolt Withcer 3-at, és hát nehezen ereszt
Persze az eventeket megcsinálom meg ilyenek, de már nem érdekel a loot, hogy számomra érdekes legyen, gyorsan végigszaladok rajta igazából innentől kezdve.Szerintem nagyon kellett már ez az optimalizáló állomás, mert az RNG az nem az én barátom. Hirtelen ~30 cuccost máris kidobtam a stashből
Ha lefujják ezt, akkor meg tényleg befejeztem a játékkal való komolyabb foglalkozást, mert már nincs értelme a jelen állapotában
-
arnikusz
veterán
A találgatós videó ami szerdán jelent meg az Avatar játék kapcsán -ami 2022, beszélt a Div3-ról, de ez csak a youtuber előadása.
Itt lesz még Season 4 és max 5 amivel löknek valamit, de hogy mit azt nem tudjá,mivel a FAR CRY és a Rainbow Six Quarantine is februárra lett halasztva sokat nem várnék. -
granini
őstag
-
Habugi
veterán
-
centrino
senior tag
kár hogy nincs olyan direktíva, hogy 500% Glass Cannon. Mission közben még futni sem szabad, mert összetörsz...
Játékstílus/aim/reflex/rutin... alkalmassá tesz, hogy akár glass cannon cuccban toljam a heroic cuccokat, de legendary jelenleg nekem inkább esés kelés soloban... - ennyi nincs benne, hogy direkt szopassam magam...
-
centrino
senior tag
-
arnikusz
veterán
-
granini
őstag
Egyetértek..Ha bármelyik main mission-t lehetne Legendre tenni az még nekünk tartalom lenne. Ha normális balance mellett visszahoznák a Clutch buildet mondjuk armor regen on hittel hogy a dps is valamennyire életben maradjon akkor az tartalom lenne. De nem, farmoljál további materiálokat, meg kényszerülj rá a napi meg heti projectre amiket valljuk be már mindenki haránt kettészar mert kapsz egy sárgát meg egy challenging bountyt..
Ha megnézitek a fenti screenshotot (.. és ez nem nagyképűzés, szerintem nagyon sokan már most így vannak itt vele..) én már most is godroll gúnyában tolom.. miazanyámat kéne még optimalizálnom..? Hát már 2 karakteren 12db fullos build van elmentve.. És így is tele a stash + 2 karakter maxos majdjóleszvalamire cuccokkal, aminek a nagy része olyan hogy kb a talent forgatható. Alig várom hogy mehessek materialt farmolni a... mihez is..?
-
tiger10
tag
-
tiger10
tag
-
arnikusz
veterán
-
snipr
aktív tag
GS-el is érdemes játszani... a crit üt annyival nagyobbat, hogy bőven kompenzálja azt, amennyivel a normál (nem crit) hit kisebbet üt. Én több buildemben eldobtam a magától értetődőnek tűnő item specifikus brandet és váltottam helyette GS-re. (szerk.: fox prayer még egy eszenciális cucc, pl nego lmg buildben GS mellény, fox prayer jobbnak tűnik, mint GS + contractor kesztyű)
-
centrino
senior tag
Normálon is össze lehet szedni, a lényeg a daze effekt. (hardon több enemy spawn-ol)
DZ vendor árul Emperors Guard armor regen kneepad-et... ok nézzünk szét, szerezzünk pár DZ kreditet... Pár landmarkot kipucoltam, sorban jöttek a rogue játékosok... Amíg solo addig nem volt gond többnyire, 5/1 arányban nem tetszett nekik a pestilence, feküdtek gyorsan, de amikor már negyedszerre tépett szét egy négy fős banda, akkor azt mondtam, hogy "Massive, dugd a térdvédődet oda ahova nem süt be a Nap..." megleszek úgy látom DZ nélkül továbbra is. Ha valamit korrigálnak (csak solo dz szerver ha solo vagy) akkor visszanézek, de addig biztos nem.
-
VágniValó
addikt
-
-=Jam=-
addikt
Az a 75% marha nagy kamu, tegnap azért elég sok lootot összeszedtem, hát nagyon messze volt a 75%-tól, amin a fő attrib alatti attrib egyforma volt
Jött a szokásos szivárvány, a piros attribos két sárgával, a skilles 2 pirossal. Kb. ugyanaz, mint a patch előtt, de meg sem lepődök már ezen, ez egy ilyen fejlesztő csapat, hogy vagy nem tudnak semmit megcsinálni, vagy csak kábítják az embereket. -
pzstm
titán
-
velizare
nagyúr
-
snipr
aktív tag
Ez már igen... tudják mit csinálnak a srácok, ha már a PTS is ennyire játszhatatlan. Vajh mennyi ideig játszottak vele publikusan tesztelhetőnek kikiáltás előtt, hogy nem derült ki ilyen apró eldugott feature hiánya, mint az inventory?!
Én ott tartok, hogy meg sem próbáltam feltenni, hiszen egy apróbb heti patch képes a játékot úgy megborítani, hogy a fejlesztők hetekig vakarják a fejüket mi is történt (lásd pisztoly damage 15%-ról 14%-ra capelődött "véletlen" és hetekre az volt a mondás nem értik miért... mintha ennek a paraméternek az állítása nem egzakt lenne
) -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Warzoz
senior tag
-
Anonymus23
veterán
Azt egy Mercilessel is meg tudod oldani adott esetben.
Nem hiszem, hogy ez a raid akkora népszerűségnek fog örvendeni semmint az első, főleg ha ennyi szemetet dobál, lassan hardon is jobb loot esik mint ott.Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy Discovery-ben vajon hogyan fogják nerfelni a mechanikát, hogy a random összeállt, és 8 különböző nyelvet beszélő 0-100 SHD ponttal rendelkező játékosok is le tudják tolni
-
i@lex
őstag
-
soo277
őstag
-
velizare
nagyúr
-
velizare
nagyúr
-
arnikusz
veterán
Zöld Gearsetből nekem egyedül a Nego D ér valamit, 1 hónapja abban játszom.
Küldetést nem érdemes farmolni még az esetlegesen változó RNG mellett sem, csak ha targeted loot területen zöld Gear van. A Nego-t így szedtem össze Clantársak segítségével.Minden viszonylag új játékosnak jó tanács a patch utáni első 3 napban farm farm és farm.
-
arnikusz
veterán
Sok alacsony SHD-s randommal játszottam az elmúlt héten.
Mindegyik Rambo és olyan Gearekben, hogy egy idő után nem is néztem őket.
Redditet már nem olvasok a sok sírás rívás miatt.Egy dologra kíváncsi leszek este, ha elindul a game, milyen új crash nevek lesznek.
Illetve a Patchban a Foundry Bulwarkor Raid-en esőnek hozza, míg a múlt héten azt írták, hogy a mellény és hátizsák kivételével a többi 4 szettelem esik majd Raid 2-n kívül.Tegnap este meglett a korábban mutatott Commendation-ezúton is köszönöm a segedelmet.
Este pedig infulhat a farm.

-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Azokat a határidőket a már elküldött csapat vetette pixelre.

Tegnapi State is egy vicc kategória volt mint általában.
Emlékszem tavaly az első Raid már beleszaladt júniusba és júliusban kezdtük el csinálgatni üzemszerűen míg akinek kellett ki nem esett az EB.
Nézem a naptárat júluis 7 kedd szerintem a Raid 2.
Amivel egyidejűleg el is mennek szabadságra.Warzoz van értelme farmolni TU10 előtt : pl. Ongoing, Tip of the Spear. stb.
Tényleg tegnap jött egy új Member nem te vagy az új Clantag?
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Stash takarítás mivel behatárolt a játékidőm ezért mindig a kikiáltott OP buildekből max. 3-at rakok össze.
PTS-t kipróbálván a Bulwark és a Wilson lesz majd a 2 soronkövetkező (természetesen a most használt 3 megmarad).
Farmolni jelenleg semmit, ami maxos esik azt elteszem az üres Stashba.
Legendary és DZ kivételével mindenhol fogom használni- tegnap a napi játék végén raktam össze. Így hogy gyengítették az NPC-et keresem a kihívásokat

Jelenleg az incoming repair a TP-n kívül annyira nem bír számottevő jelentéssel.
Tegnap Legendary District a 3 DPS se perc alatt darálta be a Hummer M1A -al a Dagi gatlingosokat, hogy CC-s Clantag alig tudott érvényesülni.
Most a TU 10 előtt csak SHD maxolás van előirányozva, meg ha kell segedelem a Clantagoknak megyek.
-
arnikusz
veterán
Ennek okán tegnap összeraktam ezt 86% incoming repair, tok, táska kesztyű armor regen de maxos, a kesztyű death grip, a Firewall speckó pajzs pedig 2.9 millió heal. Besegít a táska talent, még a mellény talentet cserélném, de nincs más. A tok meg természetesen a Forge a 10% shield health-el. Most ebben fogok játszani.
-
soo277
őstag
-
arnikusz
veterán
-
alibiman
aktív tag
-
arnikusz
veterán
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
Gubu0101
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
-
i@lex
őstag
-
Krisz0418
őstag
-
s4hu|SyD^
addikt
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
Az első fekvés nélküli (igazából halál nélküli) raidet mi is "véletlenül" csináltuk meg, a végén kiírt egy commendation-t, mondom ez meg mi lehet? Akkor konstatáltuk, hogy nem halt meg senki közben.
Utána már csináltunk több fekvés nélkülit is, Ghionak is majdnem meglett, de az egyik játékost kb az utolsó drón lefektette XD -
Habugi
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
Gigant20
tag
-
arnikusz
veterán
Ezt köszönöm nekem Vigilance van a mellényen, majd benézek sima Alttal az OC DZ-be érte. Nemesisből már csak a blueprint hiányzik az a héten meglesz.
Amint kifarmolják az új AR-t a DZ-megint népes lesz és ha van egy kis eszük rövid PTS után március 17.-én behozzák a Gear2-t.dvd24- még nincs csak elkapott infók Invaded Pentagon és Darpa hasonló metodika mint a Nemesisnél.
-
arnikusz
veterán
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
-
arnikusz
veterán
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem tudom elképzelni, hogy addig húzzák. Azt sem tudom elképzelni, hogy ne készülnének valami nagy dobással. Div1-nél is ott volt a sok kihagyott ziccer, itt jó lenne ha valamerre vinnék az egészet, mert végtelenségig lehetne bővíteni a Division univerzumot.
Február Ep3 aztán május szerintem 2. szezon a Gear 2.0-val. A június nagyon rizikós már, de lehetséges. Legtöbb ember amúgy is belepakolt több 100 órát vagy 1000+. Year 2 meglesz véve mindenkinél. Nincs másik hasonló játék. Én imádom a fegyverharcokat itt. Az egész környezetet, AI stb. Néha unalmas igaz, kicsit le kell lassulni.
Azt sosem mondták szerintem, hogy bukott a játék csak, hogy nem hozta a vártat. Thylander szerint a PvP az endgame úgyhogy gyanítom nagy DZ átakakítások lesznek.
-
dvd24
senior tag
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
Azzal nem volt gond, mert le volt lőve mindig, csak 1x lőtt le, amikor menüben voltam
Nem szereti a Clutchos szettet, mert szerinte noob, és seeker+hive-al játszik, mert az nem noob
Nagyon komoly problémái vannak, nem tudom feltalálták-e már azt a gyógyszert, ami segíthet neki.
Egyébként milyen nemzetiségű, mert alpári módon szidta a magyarokat is, amikor rákérdeztünk, hogy akkor mi a HuN nála, akkor meg azt mondta, hogy csak tud magyarul, de nem magyar.
Ötletem mondjuk volna rá, hogy milyen származású
nem osztom meg, mert az nem PH kompatibilis
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
Semmi bajom azzal ha néha kis szenvedés árán kell megtanulni a dolgokat. Jobban rögződik. Meg én is úgy tanulok. Kell a tapasztalat. Persze néha mehet a sima is pl. mikor reset van.
Dobja nekem az Aces backpack blueprintet most az a legnagyobb bajom. Ha az EB jön mellé egye fene, a falra felfér. Gear 2.0-ban még lehet építek is hozzá build-et.
Egyébként ha megvannak a raid blueprint-ek akkor jöhetnek full drop-ban is már? Vagy blueprint nélkül is?
-
s4hu|SyD^
addikt
Amúgy vicces volt első raid-em csak lőjek valamit az volt a parancs. Boomer talán az én oldalamra sem ért már meghalt. Hangárnál alapból rossz oldalra mentem, de azt mondták mindegy aztán talán 4-et lőttem a bossba. Kutyák kb 10 mp volt, Razor-nál is csak lőjek le 2 mobot meg a dagit talán ha ott lesz. Az is meg volt pillanatok alatt. Kb. a 2. is ugyanéz csak kicsit hosszabb. 3. ugye ahol másokkal voltam és végigszenvedtük és mindenhol rám szakadt, hogy ezt is csinálni kell meg amazt is. Razor-nál generátor(nyilván először csináltam, ki is léptem 1x), gránát(amit nem is mondtak nekem, még jó, hogy néztem videót), drónok, mobok, dagi. Ja kicsit mókás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, szerintem az utolsó event alatt voltam utoljára Summitban, előtte a Golden Bullet alatt egy kicsit kiégtem
:
az nem úgy van hogy összeálltok 8an szombat este és lesz puska.. azt hetekig kell 2-3 garnitúra karakterrel farmolni hogy beadja, sajnos..

na az gratu,nekünk majdnem 3nap volt