- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
-
pRoject22
addikt
-
pRoject22
addikt
-
VágniValó
addikt
-
velizare
nagyúr
-
velizare
nagyúr
-
Nagus
senior tag
-
-=Jam=-
addikt
Nekem egy Acer XZ321QU monitorom van egy Ryzen 7 3700x és 1080Ti társaságában. Mivel ez is megy G-Sync compatible módban, teljesen jó, nincs vele semmi probléma. A G-sync compatible az ugyanazt tudja, mint a normál G-Sync monitor, csak a tartomány szűkebb ahol működik. Általában a 48-144Hz között, de 48 FPS alá azért a Division nem esik be, azzal a konfiggal, amit írtál

-
Anonymus23
veterán
-
Alvin_ti4200
félisten
Jelen, 27" 1440p 144Hz. A masina egy Ryzen 5 3600 és egy RTX 2070 Super. A Hardware Unboxed Quality beállításait használom (High-Ultra keverék), így játék közben 90-100 fps körül van az átlagom, 70 alá soha nem megy, nem feltétlenül kell 144 fps ahhoz, hogy élvezni tudj egy 144Hz-es monitort
-
Anonymus23
veterán
-
Pferi
senior tag
-
velizare
nagyúr
csigalom, nyugavér, nix ugribugri. semmi sem fog változni, legalábbis egyelőre.
majd ha a massive úgy dönt, hogy támogatja a snowdroppal ezt a feature levelt (ez szinte biztos), és majd ha úgy döntenek, hogy visszaportolják a snowdrop azon verziójába is (ez már nem feltétlenül lesz így), amit a játék használ, akkor majd lehet, hogy lesz belőle valami. -
Anonymus23
veterán
-
Pferi
senior tag
-
törölt tag
nekem is produkalt hasonlot az utobbi idoben. csak egy tipp: van valami input latency beallitas, kapcsold ki, hatha segit. nem tudom miert csinalta (es oszinten szolva nem is erdekel), de nekem azota nem fagyott ki, hogy ezt kikapcsoltam.
onnan jottem ra, hogy ezzel van a gond, hogy a regebbi vga-m eseteben mindig kikapcsoltam, mert okozott egy eleg nagy kesest es lehetetlen volt vele celozni. most legutobb mikor neztem be volt kapcsolva vmiert. kinyomtam es azota nem is fagy.
a dx12-t pedig a div 1 megjelenes ota "javitjak". maradj dx11-en.
(#21580) TheSoloenOne:
- lerakod a turret-et, cd-re megy de semmi nem tortenik.
jo latni, hogy ez meg mindig megvan.
gondolom akkor loni is ugyanolyan szr vele, plusz a mobok is gond nelkul elugralnak meg mindig. a seekert meg se merem kerdezni, hogy most milyen. bar a statusz effekt nerf ota, lehet nem is hasznalhato. -
Joccc07
addikt
-
Habugi
veterán
Kora este két klántárssal meglett a 17:15-ös idő úgy, hogy egy Hive bug még lehúzott rólunk kb 30sec-et de inkább nem panaszkodom mert akár bukhattuk is volna miatta.

A 15 vége, 16 eleje benne van ha minden lépés úgy jönne ki.Vége előtti részidő, erről is faragható még egy kevés.
Mindhárman DPS buildel voltunk.
-
arnikusz
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Anonymus23
veterán
Minek neked AR, ott a maxos rifle builded

A viccet félretéve:
Pl most is az AR resetelhető területen van (Downtown East), kiszeded a CP-t vagy CP-ket, lereseteled a területet és újra nekimész, addig amíg meg nem unod, vagy nem esik valami használható. XP farmra is kiváló, valamelyik nap leírtam itt. -
törölt tag
-
velizare
nagyúr
-
velizare
nagyúr
-
arnikusz
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
a targeted loot naponta változik, szóval ha a mai nem tetszik, próbáld másik nap. de amúgy ha nem egy küldetéshez, hanem területre van a targeted loot, akkor jó (nyugis) farmolás lehet elfoglalni a control pontokat, majd a megjelenő target practice eventeket csinálni sorban. ezeknél world difficulty-val skálázódik a loot, szóval érdemes hard fölé tenni a world diff-et, hogy értékelhető lootot kapj.
-
Lifer092
senior tag
Igen, de ez nem feltétlen általános jelenség. Nem minden playernek van olyan buildje amivel egy lövés egy játékos. Azért ahhoz össze is kell tenni a szettet, olyan statokkal, talentekkel. Tehát azért nem potyog one hit szett minden fáról. Azért én is találkoztam jó pár játékossal DZ-ben akik rifle buildel mentek, és nem mindenkinek volt erős, volt aki fél évig szedett egy Challenge landmarkot vele.
De ugyanúgy vonatkozik a már általam említett Pestilence-re is. Az is baromi erős, PvP-ben túlságosan is. A PvP sebzését/bónuszát bőven lehetne nerfelni, PVE maradhat ahogy van. Mert pl. konzolon ha hátulról betalál egy ilyen játékos, mire megfordulsz már keresed az aprót a földön a fegyver bónusza miatt, egy "low armoros" DPS karival.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7-4790K / GTX 1070 8GB / 16GB RAM / 2x SSD Alkatrészként vagy javításra
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Ayn Odin 2 Portal
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)