Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
veterán
Hi
Sry a buta kérdésért, új vagyok. Vannak ezek a kék generic modok. Végignéztem a 32 sárga ládát, nekem nem adott egyik sem ilyet. Youtube videók alapján ezekben kellene legyen. Valamit teljesíteni kell hozzá?Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz Anonymus23 #22119 üzenetére
Okés, akkor átfogalmazom. Elakadtam, az lmg 26dmg és mókoltam a felszereléssel, de ez fölé nem tudtam vinni. Dark Zone nem nekem való, 5let?
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz Anonymus23 #22122 üzenetére
Elnézést, új nekem ez nagyon.
Szóval, valahogy a damage a fegyvereknél már nem nő. Próbálgattam minden félét. Valamit nem jól csinálok, több képen ennek sokszorosát láttam.
Milyen képeket csináljak még ami mond is valamit Néktek?Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz Anonymus23 #22129 üzenetére
Akkor, hogy egy paramétert emeljek ki. Weapon damage. Az miért van, hogy az m60as pl több helyen 35-40 vagy felette. Ennyire rosszul választottam a gear összetevőket? Minden a felszerelésnél 9% damaget ad és mégsem vagyok velük sehol.
-
fudi2002
veterán
válasz Anonymus23 #22131 üzenetére
Pl ez friss videjó.
[link]Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
"Stranded tankert nem lehet befejezni, mert a végén a firetower gynege pontok nem lőhetőek"
Néztétek, lett ez javítva?Ui: köszi a villámválaszt
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
Minden nap reggel karbantartás van? Tök vicc, végre délelőttönként van időm, erre 1 vagy 3 órás karbantartás minden nap...
-
fudi2002
veterán
válasz Anonymus23 #22540 üzenetére
Akkor ezekszerint véletlenül, de már 3.szorra trafálok bele... Legalább csak 1 óra... Köszi
-
fudi2002
veterán
Ne kövezzetek meg a kérdésért, láma vagyok.
Rekalibrációs résznél mindíg csak 1 dolgot tudok módosítani? Vagy lesz majd valami szint, ami után esetleg többet is?Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
Köszönöm mindenkinek a gyors választ.
Ezek szerint alapból vmi durva fokozaton kell begyűjtenem ezeket a csodákat, mert akkor alapból jobb értékek vannak... Max a leggyengébb vagy nem tetsző értéket lecserélem rajta még.Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
-
fudi2002
veterán
Üdv
Újabb hülye kérdés estére egy lámertől
Neoglators szett, minden csilli-villi, de hogy kell "kijelölni" ellenségeket akiket egyszerre jól megkéne sebezzek?Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz szatyor1972 #23333 üzenetére
Nem sebzi a többit. Próbáltam, hogy hogy célkereszttel végigfutok rajtuk, de úgysem sebez csak azt az egyet amit lövök.
-
fudi2002
veterán
Nah akkor vizuálisan: (bocs, távol áll tőlem a szakzsargon)
Ha jól fogalmazok, annak a talentnek tőtődni kell, mer anélkül nincs jelölgetés.
Emmeg a kért build (ahogy ti mondjátok )
Igen, figyeltem rá, hogy a mellény és hátizsák is a szettből legyen.
Őszintén szólva a memento hátizsák nekem jobban bejött, szóval nem érzem hogy ez sokkalta jobb. Úgy lőttem be előtte, hogy 3 nego, 1 grupo, 1 ceska, mind kihegyezve chd-re.
Így chc 50 körül, chd 150-160. Másodfegyó általában shoti, ott jól jön a 1.8m sebzés a mementoval.[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
Köszi Urak
Még egy kérdés, raid mint olyan, menne vajon nekem ezzel a cuccal? Miként műxik az? Láttam kellene 2 csapat. Vhova be lehet csatlakozni?Recska: ha van kedved járhatjuk az utcákat kettesben
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
Köszi a tippet amúgy Urak.
Meglett a coyote mask, Nego build lett a nyerő. Azért próbaképpen bedobtam mellénynek is a nego-t, sztem jobb így hogy 5-öt lehet megjelölni, ehhez raktam a quiet roart így jónak tűnik.Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
Időnként kidobál a szerver, másnak is?
-
fudi2002
veterán
Búék topiklakók!
-
fudi2002
veterán
válasz Roland861010 #23623 üzenetére
Miért fáj Neked ez amúgy? Van aki ellövi cigire ezt a pénzt 2 év alatt. Azt, meg hogy ki milyen hardvert vesz és miért, azt meg végképp nem Neked kell felülbírálni hogy szükséges vagy sem, optimális vagy sem. Leírta, hogy egy nagyobb memóriás videokártyával megoldódott a probléma, ennyi volt az információtartalom. A többit Te vitted bele irigységgel.
-
fudi2002
veterán
válasz Roland861010 #23628 üzenetére
Van akinek napi 1 doboz cigi a természetes. Kár ezen variálni, az ő pénze, az ő döntése. Legalább nem a tüdejét cseszi szét, meg a környezetében élőkét. Nézzük így
-
fudi2002
veterán
Újévi lámer kérdés:
Summitnak ha nekiállok, lehet több részletben? Tehát lehet úgy hogy külön szintről indulok? Egyedül játszok többnyire, és naponta nincs is sok időm, max 1-2 óra néhanap. Nyilván nem Heroic-on fogok nekiállni egyedül.Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz Anonymus23 #24366 üzenetére
Köszönöm én is, ez hasznos volt!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest