- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
-
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
-
granini
őstag
- igen van értelme a mellénynek, abszolút fel fogod tudni stackelni és lehet is tartani
- a felsoroltak közül bármilyen kombó jó szerintem
- én overdogs + salvo-t használok a 4 striker mellé
- fegyverből is több jó opció van, GR9, MK46, frenzivel.. de én pl Alejandrót használok, tier 5-ig amig nem ráznak ki fedezékből addig teljesen oké.. -
i@lex
őstag
-
i@lex
őstag
-
LÁZ
addikt
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Nyilván, meg ha a répás meme-t nézzük, akkor azért toljuk a Escalationt, hogy még erősebb cuccunk legyen, amivel még gyorsabban le tudjuk tolni az Escalationt
Mondjuk a lvl30 exo igény és az ehhez kötődő Proto roll esélyek miatt megint csak kérdéses, hogy megéri-e bármilyen szempontból, aki szeret ezzel játszani, annak egy újabb cél, amit kergethet.
-
NoOne1976
őstag
Nyilván kinek mi a répa, de engem az nem zavar, ha más lilában van. Nekem se napi 10 órám nincs, és tier 6-10-et se tudok futni magamban.
Az elmúlt években pont azért hanyagoltam a játékot a szezononkénti 100 szint mellett, mert nem volt miért játszani. Most, hogy van, tolom is. De pár hét és jön a kiábrándultság, ha tényleg soha semmi használható nem esik. És ha idáig kellően sokan eljutnak, megy az excalation a kukába,mert alig lesz aki játsza. (Protora pörgetéshez nem kell, onnan jó proto cucc meg nem esik.) -
NoOne1976
őstag
Igen, de pont ez az. Nem látod a répát. Ha így megy tovább, hogy semmi használható cucc nem esik a szivárvány miatt, (nem a maxos statot akarom), akkor előbb utóbb a répa fonyadtan fog csak lógni, mert mindenki rajön, nincs értelme az egésznek. Ezt pont úgy kellene csinálni, hogy érezd, van miért. Nálam az a proto cucc van, amit pörgettem, nem az, ami esett, azokat betörtem.
-
NoOne1976
őstag
Na, a fejlesztők pont örülhetnének az ilyen játékosoknak. 4 karakterrel 5 pálya, az pont napi 20 Escalation. Nagyjából 10 óra. Normál játékosként hol van erre időd?
Én életemben kb. először toltam le minden karakteren egy projektet. Ezt a heti 54 exo komponenst nem tudtam otthagyni, etetni kell a proto konverziót.
Egyébként meg az eddigi prototype cuccaim 99,9%-a kuka, szinte folyamatosan szivárványos attribútummal esik minden. És itt tényleg god rollként kell késnie, mivel nem tudsz egyetlen attribútumot se megváltoztatni. Chc+chd-val gear még nem esett, legalább egy headshot vagy weapon handling ott van. Szóval miért fáj ez a fejlesztőknek... -
centrino
senior tag
-
granini
őstag
-
Anonymus23
veterán
-
norti
addikt
-
5150head
őstag
-
NoOne1976
őstag
-
NoOne1976
őstag
-
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
Tehát akkor én pl el vagyok maradva ezek szerint, mert valszeg azért nem tudom 14 fölé húzni a cuccaimat, mert nem donateltem eleget? De amikor donatelni akarok, akkor mondjuk kijelölök 100 itemet, abból elfogad 5-öt. A nem neves itemeket nem is tudom az expertise-ban húzni, mert nincsenek benne a listában.
-
i@lex
őstag
-
sony309
őstag
Én arra gondoltam, hogy a régi játékosok felhúzták a build-eket max-ra, most meg fel sem kell húzni az új játékosnak, csak indít a 150 SHD szintjével egy escalition-t 4. vagy 5. szinten, majd a többiek lehozzák, felmarkolja a protot és felhúzza a ruházatát, fegyverét. Csak az exo-t kell beletolnia, hogy 30. szintű legyen. Tök jó!
-
5150head
őstag
Tegnap esett egy MK46 CHC-val, uh a talentet arra pörgetem amire akarom. Frenzy került rá, de még csak lőtéren próbáltam, jónak tűnik.
Agitatorom még asszem nincs, pass-ban még 1-3 szint kb, random nem esett emlékeim szerint, de majd mégegyszer átnézem az exokat.
Nagyon köszi a tippeket.
-
granini
őstag
-
granini
őstag
Bocs de ezt az értelmezést honnan vetted..?
Amikor megnyomod a cover gombot, akkor elvileg teljesen mindegy hogy egy doboz mögött, vagy ablakpárkány alatt guggolsz, vagy egy kétajtós szekrény mögött állsz.. az én értelmezésemben a cover az cover, és akkor a BigAl talentnek élnie kell.. -
capulet75
addikt
-
Garsza
veterán
-
5150head
őstag
-
granini
őstag
-
granini
őstag
-
capulet75
addikt
-
i@lex
őstag
-
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
-
VTom
veterán
-
5150head
őstag
Az ilyenekből látszik, hogy megy a vergődés.
Ez a Div 1-es Survival fest is az volt. Ne mondja nekem senki, hogy egy 10 éves játék DLC-jéből akarnak még plusz adathoz jutni a készülő kieghez. Mi új dolgot fognak még látni amit az elmúlt 10 év alatt nem láttak/tapasztaltak?
És itt az AC-ban mi lesz? Be kell lépni majd, a Blackflagbe és majd Div2-ben kapsz egy hajó lógót a táskádra?
Nem akarok konteózni, de az hogy visszaterelik az embereket 1-1 játékhoz, szerintem a régi játékok játékosszámának növelésére van. Mivel amúgy is kilóg a lóláb ubiéknál, ezért ha eladásra kerül a sor, akkor jól mutat majd, h néda Div1-el is milyen sokan nyomják még... -
Bird
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
-
Zizi123
senior tag
-
centrino
senior tag
-
pzstm
titán
-
Octi
aktív tag
-
Octi
aktív tag
-
spleenszuru
őstag
Nekem az, ill. még van pár shotgun, és a Tempest meg Regulus, ha jól láttam expertise menüben, de annyira nem izgat. Ja meg a Bighorn.
Egy dolgot akarok majd mindenképp a hiányzó cuccokból, az pedig a Tinkerer, de az sem ma lesz, mert nincs kedvem geart grindelni, teljesen magába szippantott most a The Finals.Igazából úgy vagyok vele, legalább lesz miért tolni a manhuntot.

Division 3-ban hátha lenne már hangja is a karakterünknek, de erősen gyanítom, hogy nem lesz.
-
norti
addikt
-
5150head
őstag
-
spleenszuru
őstag
-
need
addikt
-
need
addikt
-
Bird
addikt
-
NoOne1976
őstag
Csak ugye ebben az az érdekes, hogy addig, amíg egy exo csak raiden eshetett vagy csak egy adott küldetésen, érthető ha alul súlyozzák a drop rate-jét. De a Lengmo meg a Unit Alloys ugyanolyan sárga, open world gear, ugyanúgy két-két neves itemmel. Szóval miért nem ugyanúgy esnek a neves itemek a CD-ben?
(Nyilván költői kérdés.) -
NoOne1976
őstag
Nem tudom, hogy a loot % hogy van beállítva, de most tűnt fel egy furcsaság. Mivel a Lengmo nem esett dupla pirossal a bounty területen, így futottam utána a CD köröket. Az egy dolog, hogy ott sem esett dupla piros neves táska, de körönként 4-5 db nevesített táska+mellény biztos, hogy esett. Mondom, ha az nem is esik ki, átteszem Unit Alloysra és kiszedem a mellényt. Ott jellemzően egy darab neves sem esik, vagy max 1 db körönként. A Lengmo meg hullik, mintha nem lenne holnap...
-
NoOne1976
őstag
Tegnap egész este, meg még ma reggel is futottam a Lengmo miatt a bountykat, de egyetlen egy dupla piros táska sem esett. Ugyanígy napközben CD-n sem. Bezzeg sárágából vagy 5 is. (Mondjuk ugyanígy voltam az új AR-es cuccal is. Ott mellény nem esett eddig csak 2 db, hiába a target farm.) Szóval ezt összerakni tényleg nem egyszerű.
-
spleenszuru
őstag
-
norti
addikt
-
Bird
addikt
-
5150head
őstag
-
LÁZ
addikt
-
Garsza
veterán
-
NoOne1976
őstag
Mit nézek rosszul vagy mit nem veszek észre?
Lengmo-ról írsz, meg hogy még két darabbal már 4-nél tartunk. Meg arról, hogy nem fél órás mutatvány összeszedni a képen látható buildet. Azon meg 4 db Hotshot és 2 db Petrov van...
Az egész beszélgetés meg úgy indult, hogy a Pestilence és a 4 db Striker. Egész pontosan hogy is néz ki ez a Pestilence build? -
spleenszuru
őstag
Köszönöm. A szerencsém addig is tartott, mentem jó pár kört, de a tatyón kívül más nem esett ki, közel sem.

Nem baj, legalább gyűlt Lengmo anyag. Ha lesz kedvem holnap reggel 9-ig még grindelni kicsit a krampuszt, hátha, más nem majd kraftolok. Nagyon érdekel már ez a pesti build, de az a helyzet, ezzel együtt már 3 félkész buildem van...
Az a baj, expertise 3x event is van, és eszembe jutott egy olyan baromság, hogy MINDEN alapanyagom beletöröm, kicsit hagyva csak heti resetre, úgyis összegyűlik lassan megint...
-
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
Nem kellett volna ilyen hosszú válasz.

De köszönöm. Játék dolgaival úgy ahogy tisztában vagyok azért a 7 év alatt van benne 1200+ órám. Csak ezt a slanget még nem hallottam.
Én most a hazardos Beckfiert pörgetem.
Technician -nal és pajzsal és skill gyógyító hive -val.
Élég nehezen lövik le a pajzsot.Nekem rifle -vel jobban tetszik a Hedhunter determined buil. És egyszerűbb összedobni.
Bár én Legendaryval nem sűrün szivatom magam. Egyedül meg végképp. -
Garsza
veterán
-
spleenszuru
őstag
-
Cr00py
senior tag
-
granini
őstag
-
Deck
titán
-
spleenszuru
őstag
-
capulet75
addikt
-
spleenszuru
őstag
Köszi, egy chc és egy chd van rajta nekem, a mag mod nyilván kötelező, illetve egy accuracyt tettem rá, de lehet azt feláldozom, még egy chc modra, mert így 54% chc, és 120% a chd-m, de soknak ítélem meg a "fehér" dmg számot.
Amúgy valóban erősebbnek tűnik a Lexi, de az a -20 a tárban érezhető tankoknál, illetve nekem a reload speed nerf is érződik.
-
Garsza
veterán
-
spleenszuru
őstag
-
Garsza
veterán
-
need
addikt
Üdv..
Köszi a tippeket..
Más..
A nagy jövés menésben most pl. a ládák keresése zajlott délelőtt..kg. 10 percenként a krampuszok is jöttek minden formában..és persze dobtak bounty-t is.. és ha akarom ha nem csinálni kellet...
Le lehet ezt valahogy állítani hogy ne azonnal kelljen nekem most ezzel foglalkoznom..?
Illetve.. ez a Donate dolog nem kerek a kulcsoknál.. minél mikor hol kell adományozni...? -
nanamii_o
tag
-
spleenszuru
őstag
-
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
-
Cr00py
senior tag
-
Cr00py
senior tag
Normalon en ugy farmoltam kulcsokat, hogy elinditottam a bounty-t. hs+ turmoil build. Lenti mobok gyorsan halnak, majd a fenti szoba is. boss room-ba nem mentem be, teleport vissza safehouse-ba. Bounty lost ilyenkor, de megmarad. Elinditom megint, teleport vissza cp-re, ugyanugy a lenti, fenti mobokat megolom, es ezt repeat. 2-3 kor utan krampus spawn-ra teleport, azok is dobnak kulcsot + ha ad bounty-t, akkor azt vegig nyomtam. ( +1 garantalt kulcs a vegen ) A lenyeg, hogy mindig maradjon 1 bounty. Event ota mar kb ~450 kulcsot szereztem igy..soloban. Szerintem ez a "leggyorsabb" opcio. Bar lehet, hogy tevedek. nem vettem eszre kulonbseget normal / heroic kozott..de igy sokkal gyorsabb a folyamat.
-
spleenszuru
őstag
-
sony309
őstag
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
Nem-nem, az még nincs, még farmolom az eventet további cuccokért, mivel sosem fogok menni valszeg sem raidet, sem DZ-t.

A Refactor is folyamatban van, annyi, hogy az nem célzottan, hanem rakom be a buildbe mikor épp kiesik hozzá valami. Mellény már pl. pont van.

#33288Bird
Hol írták ki? Szerver állapotra is azt írja működik, de MIKE-01 van. -
spleenszuru
őstag
Talán egyszer, csak fejezném már be végre a legendary buildet, és tanuljak meg leget/mastert is játszani, mert még mindig nem mentem egyet sem ~520 óra alatt..

Na kiesett egy Ouro, plusz még egy Ridgeway's pride is.
Amúgy, azok a named fegyverek, amiknek igazából csak a nevük sárga, de nincs is perfect talentje, sem magasabb attribute, minek nevesek egyáltalán? Pl. az új Bell Ringer LMG, vagy a First Sight is olyan.
-
spleenszuru
őstag
-
marky1970
tag
-
marky1970
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest