- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #29678 üzenetére
szintén ESET, anti cheat uninstall, reinstall, fájlok ellenőrzése oldotta meg a problémát, azért köszi
-
PETEE78
senior tag
De jó, már a 4 éves gyerekek is játszhatnak a Division 2-vel, amennyiben persze sniper buildel megint lehet majd valós időben játszani
Már fejes sem szükséges csak Ninyabájk aztán mehet a 22M bárhova -
PETEE78
senior tag
válasz
kyrieirving #29190 üzenetére
sok minden más sincs xbox-on
-
PETEE78
senior tag
ezt próbálta már valaki crachelésre? Nekem úgy tűnik eddig so far, so good, műkszik:
[link]
@Grannini: még DX12 alatt is -
PETEE78
senior tag
válasz
granini #29172 üzenetére
az írásod első két sora kapásból "bukovári",mivel ez a gém még akkor is chraselni fog, mikor én már a nyugdíjas otthonban fogom pörgetni a division 100-at. A szkriptek alapjait soha nem fogják kijavítani.
Én így szeretem, mint egy rossz szomszédna jó azért az már túlzás
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #29147 üzenetére
mondtam már, nem olvasok, csak lövök
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #29122 üzenetére
azért olyan sokan nem vagytok...
számomra ez akkor is elmerogyant szint, shd farmolásal meg méginkább
Nyilván függőséget okoz, én se tudom lerakni -
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #29016 üzenetére
Érdekes volt a napokban... napi 5-10x kivágott egymás után, nem használtam geforce experience-t, mondván azt se szereti a játék. Aztán kipróbáltam, és totál megszűnt a probléma azóta.... De régebben meg ugye pont uninstall kellett, hogy ne dobáljon ki.
Nem értem, de nem baj, hülyén halok meg summiton -
PETEE78
senior tag
@bombibmw, ha még nem próbáltad volna, lehet tetszeni fog... 1.9 armor-al is ütős, és aprít rendesen, csak nem szabad leállni
(Pete Wick, ahogy a srác írja
)
ja summit-on beragadtunk a liftbe, hívtuk a tűzoltót -
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #28822 üzenetére
b.ú.é.k srácok...
striker tankhoz memento táska+ smg vagy exo ar-el pont jó
az egyik legerősebb buildem, persze az 1% armor reg-es megoldás sem rossz -
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #26749 üzenetére
"ebből kettő a takarító + 1 a portás"
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #26702 üzenetére
Ó jaj, barátok közt 1000. epizód? Mi történt?
Akkor 2en leszünk raiden?
Amúgy ma lenyomtam megint a terminált, fel is töltöttem, hogy meglegyen egyben.
Még a HD feldolgozás alatt, tetű lassú -
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #26697 üzenetére
így is kezdtem a mondókám
Nem is lenne hozzá idegem és nem szerettem az orosz rulettet (gondolok itt a fagyikra)
granini: ez egy béna pvp-s dz-je
gyertek raidre pénteken, akkor nem lesz béke-hadtest -
PETEE78
senior tag
válasz
simonl #26695 üzenetére
nyilván össze se lehet hasonlítani, de ha ez megnyugtat a mai nap nekem is szívás volt:
1. raid solo közben 20 perc után kis ablakra váltott, majd kifagyott
2. fegyverváltás bug miatt éppen megúsztam, de rá pár percre jött a gls át kellett vennem a csomagot....
a végén már sírtam a röhögéstől -
PETEE78
senior tag
A végén csak elértem azt a nyomoronc terminált
RAID SOLO ---> NORMAL :
https://www.youtube.com/watch?v=WIpzL7jXfic -
PETEE78
senior tag
péntekesticsakegyórásréjd?
-
PETEE78
senior tag
-
PETEE78
senior tag
válasz
Garsza #26651 üzenetére
Ha a A2, B1 megy már sok gond nem lehet
Előtte érdemes visszakeresni a többek által már linkelt guideokra. Kezdésnek kell egy jó DPS build, a többit majd a szakik intézik.
Gigant20: A külföldi discord-ra értettem, hogy arra menjünk. Itt már többen is írták - és való igaz -, hogy nehéz összehozni magyar csapatokat 1 konkrét időpontra. Ezért is linkeltem korábban azt a discord csatornát, ahol always futnak a raidek, éjjel-nappal.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #26613 üzenetére
persze bőven megvan.Mindenen hs,wh,wd és hs módok és a speckó adta extra hs. Open world-re valahogy mindig lusta vagyok rászánni magam. A summin csak beszállok a liftbe aztán visz darálni
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #26611 üzenetére
hm... ha nincs bekapcsolva elvileg nincs semmi extra dmg... kíváncsi leszek event után marad e ez a dmg.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #26609 üzenetére
nincs, ha megjön a kedvem hozzá bekapcsolom. A headhunter miatt?
(amúgy nem is 17M-ra, hanem kb 20M-ra megy fel a csipa 2 stack után, a regulus meg 60 körül arat maxon) -
PETEE78
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #26601 üzenetére
Gigant20: Az a helyzet hogy 2 special stack után 17 M megy fejre a csipával, ha maradok speciálon akkor meg 62 M-re felmegy a 6 lövéssel
nincs szükség több DMG-re. A regulus is hozza az 50M-et. Ezzel a megoldással -mindenen is wh - atom pontos próbáljátok ki. Majd teszek fel videót, ha odajutok.
-
PETEE78
senior tag
biztos nincs új a nap alatt, de csináltam egy hibrid sniper-regulus kombinációt, ami elég ütős legendás summin. Lényege a gyors és könnyű stack signature-el csipára vagy regulusra, ha csak signature-t akarsz használni arra is használható. wh mindenen, brutál pontos. A mellény még nem tökéletes, de már így is túl erős build...
1-2-3 signature stack aztán pár csipa fejes, instant kill, ha elbénázom, vagy közel vannak átváltok regulusra, aztán megint signature bla bla... akinek van kedve próbálja ki... -
PETEE78
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #26474 üzenetére
-
PETEE78
senior tag
Ezzel a mikulás maszkkal és a "hóágyúval" teljesen új értelmet nyert a játék... ja nem,
de legalább vannak még 2000 szintű emberek, akik hajtanak rá, mert nagyon kell, de majd idén begyűjti...
tegnap DX12 alatt hiba nélkül, tükör simán ment órákon keresztül! -
PETEE78
senior tag
válasz
Habugi #26332 üzenetére
Nem vagyok ellene a változásoknak, de ezt most nem teljesen értem. Van egy kimaxolt 2 perfect talentes dps builded, és még azt is tudod majd tápolni? Hova? MInek? De komolyan kérdezem. Nem kell mindenkinek dark soulsnak lennie, de pl summi legendáson is már sokszor random csapatokkal is olyan átrohanások vannak... Aki meg kezdő annak meg meg kell tanulnia játszani a az aktuális szinten lévő buildjében játszani és nem még megtörölgetni a száját evés közben. Vagy rosszul értelmeztem valamit?
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #26310 üzenetére
hetek óta regulus buildben rohangálok summin, perfect és közel maxos. Írtózat hamar le lehet rendezni a népet, de sokan nem szeretik, mikor leszedik az enemyt előllük... a másik fele inkább örül nekli és elkezd healelni. 100. flooron ugye megint elég hasznos. Én átálltam a foam+reviver kombóra, aztán annyi, mehet a darálás. A pajzsom egy sofa vagy asztal ami jön
Nem könnyű megtanulni hatékonynak lenni ezzel a buildel, türelem kell hozzá (a csapattársaktól is).
-
PETEE78
senior tag
válasz
centrino #26276 üzenetére
wh nélkül használom, így nem is lehet "megfogni". testre kezdek, hagyom, hogy felmásszon a célkereszt a fejére és egy picit visszarántom le.
Gubu0101: van a tarsolyba mind2 de eddig csak a pestilenc-t próbálgattam.
Most a regulus buildet gyűröm forge tokkal. Egy jó csapatban bődület darálást lehet vele végezni, hátha még healt is kapsz..... -
PETEE78
senior tag
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #26220 üzenetére
ha jól emlékszem ar volt beállítvaaz lehet, hogy named ládából esett, mert nyitottam aznap párat, de csak később néztem meg...
előtte porszívózás voltmegnéztem... rewarded
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #26118 üzenetére
jaja... jól mondod. mostanában a Tacticalt használom. Milla felett, 1,3M sebzés is elérhető vele.
-
PETEE78
senior tag
Amúgy tényleg vicc. Eddig hetente egy deltám volt. Tegnap 5 mike vagy delta zsinórba, ráadásul IH-n. Kicsit sem volt idegesítő. Ma Mike el se indítja a játékot... Most egy fájl ellenőrzést rányomok. Remélem meggyógyul.
-
PETEE78
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #26012 üzenetére
Jó cuccban heroic summi pár direktívával nem/sem egy lehetetlen küldetés. Én mondjuk hülye voltam, summit legendásról kezdtem 4-5 direktívával
Aztán heroicra már csak 5-6 direktívával vagy felette mentem. Ha jó cuccokat akarsz minimum heroic. Persze igen a 4 fő csapatban alap
-
PETEE78
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #26013 üzenetére
itt próbálkozz! [link]
-
PETEE78
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #26009 üzenetére
Így van
-
PETEE78
senior tag
válasz
sony309 #26004 üzenetére
Azon a discordon, ahol Te is tag vagy sokszor indítanak totál kezdőknek IH-t. Ahova nem lehet csatlakozni kezdőként, azt jelzik, de azt se kell totál komolyan venni
inkább preferált kívánalom a tapasztalat.
Olyat keress, ahol gyűjtik a kulcsot és kezdők is csatlakozhatnak, vagy írd ki, hogy meg szeretnéd tanulni, van-e hely valahol. -
PETEE78
senior tag
Kiégtem.... Tegnap egy kezdő csapattal közel 4 óra kellett, hogy lenyomjunk az IH raidet!!!! Nem volt jobb dolgom, így hát maradtam. Ma még emésztem a történteket
Érdekes, hogy 1500-as szintű emberekkel volt megtömve a csapat és mégis bénázás volt. Volt már 45 perces IH-m is, de ez egy neverending sztori volt. A végén mindenki ggzet
-
PETEE78
senior tag
IH-n 2. boss Feiser-t régen is divat volt oneshotolni? Értem én hogy ügyesek, de valahogy elveszi az egész raid feelingjét. Morozovánál még azt mondom oké vicces, megdolgoztunk érte, röhögjünk. Na de itt... Arról nem beszélve, hogy így egy rakás csapatmunkát igénylő, élvezetes rész kimarad.
-
PETEE78
senior tag
Meguntam a pajzsos tankozást, mostanában így rohangálok. Minden nehézségen nagyon jól működik summin. defender+self healing always.
70% protection from elit. Status effect után bonus armor, szóval exo térdvédő nélkül is csak bemész a sűrűjébe lesokkolod az eliteke,t aztán a többiek leszedik, vagy futsz egy kört egy másikra, és utána visszamész és végleg lebontod nullára. A mellényen egy plusz mentőöv. Ajánlom kipróbálni! -
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #25827 üzenetére
így van. Nekem szóltak, de én nem halottam...
aztán előkaptam a bkinget
amúgy egy kis kemikália az arcukba és az is megoldja a helyzetet. másodjára megvolt természetesen
-
PETEE78
senior tag
volt ámulat
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #25805 üzenetére
a 19 15 : addig kajáltam
ok köszi majd egyszer megint megpróbálom...
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #25779 üzenetére
a DZ-be nincs olyan hogy muszáj bemenni. max, ha a bosszúvágy hajt
-
PETEE78
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #25778 üzenetére
igen megvan köszi... előtte nem azt a talentet használtam, de most jól esik szenvedni
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #25768 üzenetére
Nem értem ezt az armor dolgot. Mikor a dps karira pakoltam egy pici armort, komolyan mondom több sebzést kaptam, mint full piroskába. Most pár napja berágtam és perfect glass cannon és perfect Vigilance-re gyúrom magam. Fogy is a medkit rendesen, de ha nagyon élhetetlen lesz, akkor lehet Unbreakable lesz nekem is a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron