Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tiger10
tag
Köszönöm mindenkinek az infókat! Úgy érzem kezdek kiöregedni. Mivel olyan sokat úgyse tudok játszani és + tartalmat se fog adni az SP, így nem biztos, hogy megéri áldozni rá. Azoknak éri meg úgy látszik, akik állandóan előtte ülnek és folyamatosan tolják. Kár, hogy ezen változtattak, mert szerintem egy réteget így is veszíteni fognak.
-
nagyúr
Nem lesz makro-hero,ez a lényege.
Úgy látom a videók után sem ugrál senki,hogy hú de f@sza.
Érdemes lesz megvenni azt a private beta kulcsot és kipróbálni mielőtt kiadok érte...
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Anonymus23
veterán
Mivel year 1 pass van, ebből következik, hogy lesz majd year 2 pass is. Sehol sem volt róla szó, hogy az Ultimate verzióval te lifetime verziót kapnál.
Én csak örülnék neki, de 99,99%, hogy csak vizuális dolgokat, meg havi plusz amúgy kifarmolható nyersanyagot meg ilyesmit kapunk csak a Gold vagy Ultimate vásárlás miatt.Illetve az fix, hogy az ingyenes DLC-ket CSAK az első évnél hallottuk eddig, szó sem volt róla, hogy lifetime ingyenesek lennének a többi DLC-k...
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
senior tag
-
pilipi
aktív tag
Akkor már csak azt nem értem, hogy mi a fészkes-fenének a French,Spanish,Italian,Japanese,Turkish,Arabic,Portuguese,Korean,Finnish,Russian,Danish,Swedish,Dutch,Norwegian hiszen ők annyira okos nemzetek, hogy biztosan beszélnek Angolul.
Legyen csak English only aki meg "pahaszt" az vagy így tolja vagy sehogy.[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Nagyon nem díjazom ezeket a hülye érveket..ha az egész ország folyékonyan beszélne angolul, akkor is illene óvni és preferálni a saját nyelved, amikor csak lehet. A lengyelek pl. lényegesebb jobban állnak az össznépi angol tudással, mint mi, mégis a saját nyelvükön akarják nyomni a játékokat (és mivel nagy az ország meg is kapják a fordításokat). De még lehetne sorolni a példákat. Az egyszerűen nem érv, hogy majd így megtanulnak az emberek angolul. Ha akarnak megtanulnak angolul egyébként is, ha meg nem akarnak, akkor nem fognak akkor sem, ha minden angolul lesz Az egészséges az lenne, ha kapnál egy angol, meg egy magyar opciót és Te eldöntenéd, hogy melyiket szeretnéd, szerintem felesleges egyiket a másik fölé helyezni
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-=Jam=-
őstag
Egyébként szerintem senki nem a critical hits chance meg ilyenek fordítását hiányolja, hanem inkább a story lenne érdekes magyar felirattal. End Game-ben már bőven jó az angol, az egyben is visszaváltottam miután végeztem a story-val. A story-t meg google fordítózd már ki...
Amúgy nem tudom miért fáj egyeseknek, hogy a saját anyanyelvén is megjelenjen egy játék? Meg mindig ez a bullshit duma, hogy tanulj meg angolul...stb. Attól, hogy lenne benne magyar nyelv nem lenne kötelező azt használni.
-
-
sagem
addikt
Én korábban már vásároltam tőlük, mert az egyik boltjuk viszonylag közel van hozzám, nem volt semmi gond, régóta működő bolt egyébként.
upsz: közben látom, hogy már nem is aktuális
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ForRedGlory
félisten
A Resident Evil 2 peldaja alapjan kelleni fog. Az RE2-nel ez ugy mukodott, hogy miutan megkaptam AMD-tol az ertesitest, hogy tolthetem a jatekot, akkor az amdrewards oldalon a jateknal megjelent egy opcio, amivel ossze tudtad kotni steammel az amdrewardsot es kesz. Nem kodot ad, amit aztan manualisan aktivalsz, hanem osszekoti a steam fiokkal. Gondolom uplaynel is ugyanez lesz a metodika.
[ Szerkesztve ]
-
-
LÁZ
addikt
nálam a saját amd-s fiókjába bejelentkezett a kollega, és teamvieweren keresztül aktiválta a uplay fiókomban, mindennemű probléma nélkül
ps. anno odyssey-t samsung ssd-s kóddal vettem, ott beváltotta az emberünk a kupont a samunál, és kapott egy kódot, amit már tudtam uplayen aktiválni, szintén probléma nélkül...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest