- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
1070Ti-vel is működik a móka? nem közvetlen uPlay accountra aktiválódik rá a játék? vagy kulcsot kapnak netán az emberek hozzá? (gondolom előtte csekkol a program, hogy milyen VGA van a rendszerben)ó látom már, az eladók segítenek aktiválni... akkor lehet ez lesz, megéri ennyiért simán

Alvin_ti4200... 80 pontom van, ha nincs más megoldás, a maradék 20-at összeszedem Div1-ben valahogy, aztán megveszem onnan

-
pohár
félisten
srácok, hol tudom most megvenni a legolcsóbban a játékot? az Alza volt olyan kedves, hogy mikor egyszer elírták a játék árát (11790), akkor rendeltem 2-t, ma délelőtt pedig törölték a megrendelésem, és egy szót sem szóltak róla...

úgyhogy akkor marad a drágább, "teljes" ár, de nem feltétlen venném meg 18k-ért dobozosan, vagy 60€-ért Uplayről

-
pohár
félisten
2 év gari van rá, ráadásul sorozatszámos termék, a nagyker az alapján is tudja rendezni a bolt felé, vagy akár dobd át privátban a sorozatszámát, aztán kedden csekkolom melóban, hogy tőlünk van-e, aztán ha igen, tudom neked intézni a gariját (de ettől függetlenül ugyanúgy meg kell várni az ASUS-t, hogy rábólintson)
-
pohár
félisten
kaptak 1 béta kódot én is, de uPlayben amúgy is megjelent a béta, szóval valaki viheti

CLhatR-DVNnégy-ipszilonpéQM-AQhétM
-
pohár
félisten
most esett le, hogy 15-én ugye itthon ünnepnap lesz, vajon a forgalmazó engedi majd a boltoknak, hogy előtte való nap megkapják a rendelők a lemezes verziókat?
(utána ráadásul hétvége jön egyből) -
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
ühüm

remélem oda is adják ennyiért, ha majd eljön az ideje...

-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
Tom Clancy's The Division 2: E3 2018 World Premiere Gameplay Walkthrough Trailer | Ubisoft [NA]
hát úgy látszik, hogy a gránátvető és íjpuska nem DZ item/ulti lesz, rendes fegyver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)