Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• woker

aktív tag

válasz Pferi #25109 üzenetére

Ha a játékmenethez akarják illeszteni akkor apparel loot keyeket lehet gyűjteni attól függően, hogy mit választasz ha olyan interaktívra csinálják meg mint a Black mirror Bandersnatch-et :D

• woker

aktív tag

válasz granini #25084 üzenetére

Sehol nincs definiálva és nem is lesz amíg a jog nem kötelezi rá őket, az pedig addig nem fogja kötelezni rá őket amíg nem lesz valami istentelenül nagy balhé abból amikor egy játékot nagyon rövid időn belül lelő a kiadó (és itt nem is 1-2 éves távlatra gondolok hanem heteken/hónapokon belül). Sajnos ez nem úgy működik mint az autóiparban ahol törvény kötelezi a gyártót, hogy x évig biztosítson alkatrész ellátást, de nem így működik az enterprise software-ek területen sem mert ott a felhasználók komoly összeget fizetnek éves szinten a supportért illetve a használatért és a szerződésekben pontosan le van írva, hogy ki, mikor, hogyan és miért mert egyéb esetben megy a kötbérezés és ez nem ugyan az mint amikor te megveszed a legújabb season pass-t. A probléma ezzel az, hogy ha megszabályozzák ezt a területet és megköveteli a törvény tőlük a mondjuk minimum 5 éves supportot (vagy éppen amennyit a céges lobbi enged) akkor lehet azt mondják a kiadók/fejlesztők, hogy oké de akkor innentől minden 5x annyiba kerül és lesz szíves mindenki x összeget befizetni évente különben nem használhatja (annak ellenére, hogy biztos lehetsz benne, hogy amikor elkezdik tervezni az új címet akkor készül üzleti terv/költségvetés x idejű supportra a várt sikertől függően) akkor semmit nem tudsz majd tenni.
    Addig is marad az, hogy egy licenszt birtokolsz ami igazából csak annyit jelent, hogy a kiadó kegyet gyakorol és használhatod amíg másképp nem döntenek és ki vagy téve a kényük kedvének, azaz ha megveszel holnap egy AAA online címet és egy moderátor egy életre bannol mert mellényúlt és a support meg elhajt mert nincs helye fellebbezésnek akkor maximum a sóhivatalba mehetsz kártérítésért, mert egy árva petákot sem fog megítélni neked egyik bíró sem.
    Szóval ez a szomorú helyzet ami egyfajta 22-es csapdája.

• woker

aktív tag

válasz #75376384 #15862 üzenetére

Szóval akkor szerinted kizárólag csak a vásárló felelős, tehát egyedül ők felelősek azért amiért túltolják a kapzsiságot a cégek? Oké.

Én személy szerint azt vártam/számítottam amit a Div1-es veteránok többsége: építsenek az első rész tapasztalataira, hát nem sikerült.
    Amire nem számítottam:
    -Egy rng-re ami annyira büntet, hogy ha létezik pokol akkor ezt alkalmazzák a játékosok büntetésére. Az első részé a fasorba' sincs ehhez képest.
    -Használhatatlan craftingra mivel nem lehetett a max GS-ednek megfelelő cuccot gyártani és a legyártott cuccokat még donornak se lehetett használni
    -Arra, hogy egy vemhes lajhár fürgébbnek tűnik mint amilyen tempóban most nekiálltak javítani (az első résznél 7 hónapig tartott az első érdemi javítás kiadása itt meg 9 hónap után még csak demózták, majd utána még el is halasztották a kiadását...)
    -Vagy arra, hogy a Y1P exkluzív küldik után ne az merüljön fel bennem, hogy ennyi volt, ezért mertek pénzt kérni?
    -Arra, hogy ne tolja az arcomba a mikrotranzakciókat egy teljes áru játéknál (lásd apparel event-ek)

A különböző platformokon zajló általad hisztinek nevezett dolog meg arra jó, hogy felrázzuk az embereket (kivéve az elvakult fanboyokat ugye), hogy egy pillanatra elgondolkozzanak mielőtt újra pénzt adnak a Ubinak (vagy bármelyik másik cégnek).

• woker

aktív tag

válasz #75376384 #15828 üzenetére

Klasszikus áldozathibáztatás, tehát az a hülye aki kiadta pénzt és még véletlenül sem a kiadó aki túlárazta az "extrákat"? Nem gondolod, hogy esetleg a kiadóknak kellene ezen a mentalitáson változtatni, hogy ne próbálják lépten-nyomon lehúzni az ügyfeleiket és ne tekintsék őket fejőstehénnek?

"sehol nem volt leirva, hogy azon tul barkinek barmi plusz jarna es ez alatt ertsd a plusz x evnyi supportot. ilyenrol szo se volt."
    Szóval szerinted a kiadók beszedik a lóvét és a deveket meg abból fizetik ami közben esetleg beesik vagy esetleg, de tényleg csak esetleg megtervezik a projektet az elejétől a végéig, költségvetéssel, életciklussal és ha az eladásokból befolyik a szükséges összeg akkor azt mondják, hogy srácok itt a keret az üzemeltetésre amit kértetek ami a számításaitok szerint fedezi a szolgáltatás üzemeltetési költségeit, minden egyébre meg szerezzetek pénzt (aka DLC/mikrotranzakciók/stb formájában)? Kicsit olyan mint a garancia, ha megveszel valamit akkor joggal várod el, hogy az adott terméket egy ideig támogassák.
    Ez amolyan íratlan szabály, ha ott hagyod az út szélén a vásárlóid akkor annak hosszútávon te iszod meg a levét.

A gear 2.0-val meg arra próbáltam utalni, hogy előbb az alapokat kellene rendbe szedni és utána kellene új contentet tolni (az első résznél is eltartott legalább az 1.6-ig mire nagyjából ráncba szedték az egészet, bár van akik szerint az 1.8-cal lett igazán jó) mivel ha az sikerül akkor azzal vissza lehet csábítani a csalódott játékosok egy részét ami ugye nagyobb profit hiszen úgy többen lesznek hajlandóak fizetni az új DLC-ért csak mert a seasonal cuccok azok megint a FOMO-t erősíti, hogy azon keresztül próbálja vásárlásra ösztönözni az ingadozókat.

#15835:
    Szóval akkor itt csak tapsolni lehet az Ubisoft/Massivnak mint pl. a kedves vezetőnek Észak-Koreában, mindenki másnak pofa alapállásba? Én kérek elnézést.

• woker

aktív tag

válasz FireKeeper #15729 üzenetére

A probléma alapvetően nem azzal lenne, hogy fizetős hanem azzal, hogy a Ubisoftnak volt pofája kiadni az ultimate verziót (de ez igazából igaz bármelyik verzióra ami tartalmazta a y1 pass-t) ami 40€-val került "csak" többe mint az alapjáték ellenben az a plusz amit nyújtott azt egy jobb érzésű fejlesztő/kiadó odaadta volna mint pre-order bónusz mint sem legyen pofája több tíz eurót elkérni gyakorlatilag a semmire (és ez nem kevés customer goodwill-be került nekik)...

Egy ilyen fizetős DLC időzítése azért visszás mert a játék mechanikailag rosszabb állapotban van közel 1 évvel a megjelenés után mint ahol az első rész tartott 7 hónappal (2016 októberében jött ki ugye az 1.4 amivel elkezdték javítani az olyan dolgokat amik rengeteg játékos életét keserítették meg) és eddig csak az ígérgetés ment a javításra, gear 2.0 még sehol, de 3 héten belül már érkezik egy DLC amiért elkérnek további 30€-t? Előbb javítsák ki a játékot és utána _esetleg_ beszélhetünk arról, hogy kaphatnak pénzt, amennyiben jól sikerül.
    Ráadásul sokan elfelejtkeznek arról (vagy olyan megbocsájtóak, hogy azt még Jézus is megirigyelhetné), hogy az Ubinak nem is olyan régen volt egy botránya a Breakpointtal (aka The Division Breakpoint -but now with even more microtransaction-) kapcsolatban ahol a kapzsiságuk látszólag nem ismert határokat mivel telepakolták mikrotranzakciókkal az amúgy teljes áron kínált játékot ami még a média szerint is legfeljebb középszer lett és mindezek után továbbra is lelkesen adnak/adnának nekik még több pénzt...

p.s.: Szóval ha nem gond akkor nem siratom meg szegény deveket, hogy jaj miből kell megélniük szegényeknek. A fejlesztést és a következő x év supportját te és mindenki más aki megvette megjelenéskor (vagy előtte) kifizette _előre_ nekik, pontosabban a Ubisoftnak. Ha nem így volt a költségvetés elkészítve és jóváhagyva akkor ott komoly gondok vannak és a felelősöket ki kell rúgni a fenébe.

p.p.s: Ami különösen ironikus, hogy jelenleg a US storeban … $3+adó míg az EU-ban 10€-ért kínálják leakciózva a játékot ami egy AAA címnél szűk 1 évvel a megjelenés után sok jót nem jelent (azaz mindenáron megpróbálnak bepalizni még több embert akik esetleg nem elég tájékozottak és le lehet húzni őket további összegekkel).

• woker

aktív tag

válasz Anonymus23 #12914 üzenetére

Azért a 900 órát gondolom nem solo-ban tetted bele :) Én alig 100 óra után adtam fel, ez gyakorlatilag a felfedezés+lassú szintezés level 30-ra majd utána a GS500 elérése.
    Ebből visszajönni elég nehéz lesz mert a játékosbázis egy jelentős részét Div1 veteránok adják akik így már duplán csalódtak a franchise-ban, harmadik esélyt meg szerintem nem sokan fognak adni nekik.

• woker

aktív tag

válasz Anonymus23 #12908 üzenetére

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy inkább volt vagy inkább lett volna benne potenciál, hogy ha valóban tanulnak az első rész hibáiból, de sajnos úgy tűnik mintha 2 teljesen külön csapat fejlesztette volna és akik a másodikat csinálták sose látták az első részt vagy kommunikáltak a másik csapattal és még egy kósza review-t sem láttak a játékból.
    Az első résznél napi átlag 3-4 óra játékkal 6 hónapig tartott mire az első gear setem összetudtam rakni (ami talán egy vacak sentry volt amit nem is igazán akartam), a Div2 RNG-t figyelembe véve ez minimum 6-12 hónap lenne...
    Van pár jó ötlet benne, de raktak mellé annyi borzalmasat, hogy ezt számomra még a jó társaság se képes megmenteni.

• woker

aktív tag

válasz #75376384 #9799 üzenetére

A vége felé már minden veterán 4k divtech-el rohangált, de próbáld ne a saját szemszögedből nézni hanem a friss játékos szemszögéből (hiszen a div2 is relatíve új) akiknek azért meg kellett küzdeniük azért a divtech-ért. Én is tele voltam a végén, de azért voltak pillanatok előtte amikor kevés volt, és a season pass-os havi 2x100 is csak csepp volt a tengerben.
    A bármit cserélni bármire esetén a broken buildeket a budget rendszer tudja szabályozni és ugye 2 azonos módosítód nem lehet most se és azzal se lehetne (tehát 2 chc/chd/stb) akár csak a div1-ben.
    Spec én nagyon rühellem ezt a mértékű átfedést mert már volt, hogy egyszerűen már craftolnom kellett a fegyvert mert annyira nem esett jobb.
    Játszottam a Borderlands 1-2-vel és ott egyáltalán nem zavart mert bőségesen esett loot és sokkal gyorsabban találtam olyat ami használható volt sose volt olyan mint itt. Volt, hogy konkrétan úgy mentem keresztül egy WT-en, hogy az alacsonyabb WT-ben szerzett fegyvert nem tudtam lecserélni és végül kínomban már craftolnom kellett. És ezzel eljutottunk ugye a crafting rendszerhez ami elég harmatos a div1-hez képest hiszen WT5-ben is max 490-est tudsz csinálni, mellé még drága is azaz még véletlenül sem tudsz olyan cuccot csinálni amivel elkezdhetnéd minmaxolni a seted (vagy csak befoltozd a tátongó lyukakat). Ne adj isten még értelmet is nyerne az a millió féle nyersanyag ami ott rohad a hátizsákban amelyekből leginkább csak az alkalmankénti talent/módosító cserére költesz.
    Vannak dolgok amik tetszenek, de egyelőre nem érzem azt, hogy itt 2-2,5 év alatt meglesz a 2000 óra mint az első részben, leginkább mert ott már részben egyszer keresztülmentem az rng szívatásán 1.0-1.4 között és most már nem szeretnék minimum fél évet várni mire legalább részben kijavítják/helyrehozzák a hibás design döntéseket.

• woker

aktív tag

válasz #75376384 #9789 üzenetére

Azért a "pillanatok alatt maxolható lett" az finoman szólva is barokkos túlzás. Én emlékszem arra, hogy csapattársakkal még jóval az optimalizáció behozása után is mentünk néha divtech-et farmolni mert elfogyott. Ha nem volt szerencséd és alacsony értékekkel esett a cucc amin amúgy minden módosító passzolt akkor simán több száz divtech-et kellett rákölteni, hogy maxolva legyen amit azért eltartott egy darabig kifarmolni (pláne ha peched volt és aktívan farmolták a DZ-t).
    Az, hogy a setek nagy része nem volt használható az a massive sara amiért ész nélkül hoztak be OP seteket majd később amikor már mindenki azzal ment elővették a baltát, és most sincs nagyobb build diversity a játékban, sőt...
    Azzal ha a jelenlegi rendszerben 1 helyett 2 módosítót cserélhetnél nem vagy sokkal beljebb mert ha azon bukik el a cucc, hogy 2 defensive módosító van rajta neked mondjuk 1 defensive és 1 offensive-re lenne szükséged

@cain69/vzarmo : Az első egyáltalán nem előnyös ugyanis csak erősíti a grind-ot mivel sokkal több dropra van szükséged statisztikailag, hogy valódi fejlődést érj el. A "Mennyire jó volt már, hogy egy wt4 fegyver is használható maradt amikor kijött tidal és versenyképes volt sokáig. " kijelentésed inkább megfordítanám arra, hogy "Miért kell még mindig WT4-es felszerelést használnom, miért nem esik erősebb/használhatóbb cucc"-ra ugyanis az sokkal jobban tükrözi a valóságot/esélyeidet tekintve, hogy mennyi változó van az rng-ben. Csak egy példa: pl. ma tudtam lecserélni a 436-os! maszkomat egy 498-asra ugyan abból a brandből úgy, hogy ne veszítsek sokat a bónuszokból (így is fel kellett adnom 9% DTE-t 8k armorért cserébe) és egy ideje már WT5-ben rohangálok és minden cuccom 500-as, kivéve a chatterboxot amihez kellene egy fölös exotic, hogy tudjam upgradelni 500-ra.

• woker

aktív tag

válasz #75376384 #9761 üzenetére

Szerintem sokan inkább csak annyit vártak el (többek között én is), hogy ne kövessék el ugyan azokat a hibákat amiket az első részben elkövettek avagy tanuljanak a hibáikból.
    Erre fel az rng durvább mint bármikor is volt az első rész során (lásd mod slotok anno) mert úgy gondolták, hogy milyen jó ötlet ha az egyes itemek tulajdonságai egy közös büdzséből kerüljenek ki ezért lehet, hogy az egyik cuccon 4 módosító van ami relatíve alacsony, vagy mondjuk 2 de magasabb vagy hol van mod slot, hol nincs, hol 1 talent van rajta, hol 2 hol egy sem vagy éppenséggel azok típusa is teljesen random. És ez még meg van fejelve egy még korlátozottabb kalibrációval hiszen pl. offensive módosítót csak offensive-re tudsz cserélni, talentet is csak olyanra ami azonos típusú tehát még véletlenül sem könnyíti meg a dolgod és még drága is.
    A fentit pl. simán meglehetett volna oldani azzal, hogy az egyes felszerelés típusok adott mennyiségű módosítóval/talenttel/és típusú mod slottal esik és ezek szabadon cserélhetőek bizonyos megkötések mellett (azaz nem pl. lehet 2 +armor% módosító).
    A bonus-malus a fegyvermodokon nem volt rossz ötlet, de a megvalósítás az finoman szólva is retardált volt mert olyan dolgokra adott negatív bónuszt amik sok esetben összeegyeztethetetlenek voltak az adott moddal (ha jól emlékszem a markolatok adtak pl. plusz stabilitást de cserébe a pontosságot csökkentették wtf?) illetve akkora negatív bónuszokat kaptál, hogy a többi moddal próbáltad ellensúlyozni őket és végül alig nyertél valamit. Ezt is meglehetett volna oldani kreatívabban vagy csak simán ésszel, hogy ne brutális hátrányt adjon minden módosító hanem mérsékeltet és az adott moddal összeegyeztethetőt.
    A mobok meg legalább olyan rosszak mint az első részben ha nem még rosszabbak, ugyan úgy 100% pontossággal lőnek (akkor is ha sose láttak előtte), ugyan úgy tunkolni kell őket (főleg ha nem optimalizált a felszerelésed) cserébe a sebzésük meg piszok nagy és már challenge módban egy sima trash mob akkorát vág rám, hogy eltűnik az armorom 3/4-e...

• woker

aktív tag

válasz TTomax #8301 üzenetére

Nem annyira kártya specifikus, 2080 Ti-vel nekem is csak alig pár FPS-t produkál amikor a club challenge-eket választom ki DX12 alatt.

• woker

aktív tag

válasz Habugi #7562 üzenetére

Nem vagy egyedül a szar drop rate-tal, nálam speciel a kezdetek óta a jellemző drop az a következő remek fegyvereket tartalmazza 80-90%-ban:
    -shotgun
    -hulladék rifle (jellemzően Sig 716, amitől Destiny 2 féle Edge transit utánérzésem lett)
    -valamelyik hulladék MMR (szinte 1 kezemen megtudom számolni, hogy hány M700 Tactical esett, vagy csak M700 úgy általánosságban)

LMG, AR csak elvétve esik (nem csak a legutóbbi patch óta hanem a kezdetek óta) és ezeknek is csak elenyésző része jó akár csak arra, hogy elrakjam talent donornak.

• woker

aktív tag

válasz Anonymus23 #7175 üzenetére

A registryben kell túrkálni hozzá:
    https://forums.ubi.com/showthread.php/2010550-Changing-the-Process-Priority

• woker

aktív tag

válasz Bird #7149 üzenetére

A tegnapi karbantartás után nálam javult a helyzet. Előtte jó ha egy vagy kettő spec ammo esett 1 küldetés alatt, tegnap 1 szimpla invaded mission alatt esett 8 vagy 9.

• woker

aktív tag

válasz #75376384 #7099 üzenetére

Jaja, az mk17 az egyik, ha nem a legjobb rifle (mint anno az m1a volt a div1 elején), a többi szerintem a közelébe sem ér mert vagy nagyon nagyot rúg vagy mellé még pontatlan és kicsit a tár.
    Monjuk én most az m700-al kísérlezgetek, de kizárólag a tactical verzióval mert az összes olyan MMR amibe egyenként kell betölteni a lőszert az használhatatlanul lassú ráadásul a célkereszt is hazudik, mert hiába célzol még a célkereszt összehúzódása után is várni kell egy kicsit, hogy valóban oda menjen a lövés ahova szánod.

• woker

aktív tag

válasz umbibumbi1 #6774 üzenetére

Sajnos a uplay nem írja ki a verziót, de lelehet ellenőrizni.
    Melyik kulcsokkal foglalkozó oldalról rendelted elő amúgy? A "meg is kaptam a kódot a megfelelő időben" azt jelenti, hogy március 12-én vagy előtte? Csak mert a gold/ultimate verziók már 12-től játszhatóak voltak a standard csak 15-től.
    Ha kiválasztod a játékot uplayen akkor az overview menüponton belül van egy olyan szakasz, hogy Owned DLC, alatta látod azt, hogy Tom Clancy's The Division 2 - Season Pass? Ha nem és nem kaptál második kódot (még a Uplayes rendelésnél is egy külön tétel volt a season pass) akkor átvertek.
    Amennyiben látszik a season pass és játékon belül rendelkezel a first responder és secret service ruhákkal, illetve a ruthless és lullaby exotic fegyverekkel akkor ultimate-ed van. Amennyiben csak a season pass látszódik és nem kaptad meg a ruhákat (azaz se az apparel menüpont alatt nem látszódnak se a stashnél a mailboxon belül nem voltak) illetve fegyvereket akkor csak goldod van azaz szintén átvertek.

• woker

aktív tag

válasz hunvarlan #5267 üzenetére

Vedd elő térképet és ha onnan kilépsz akkor visszakapod az irányítást. Sajnos elég idegesítő bug. Kivételesen nem jött elő nekem hétvégén de előtte mindig szívatott a klánkereső sőt volt, hogy a jelentkezésem sem látták amikor sikerült bejelentkezni egybe pedig a játék szerint volt aktív requestem.

• woker

aktív tag

válasz Anonymus23 #5220 üzenetére

Ez a %-os adott/kapott sebzés nem igazán működik, legalábbis tegnap nekünk nem nagyon akart. Szatyorhoz csatlakoztam be 13-asként és 1, max 2 lövés voltam a moboknak átlagban. A sebzésem egy darabig látszólag rendben volt a mobokra de relatíve egy gyors szintlépés után meg 1 tár nem volt elég a WT4-es mobokba az LMG-ből.
    A plusz poén, hogy amikor Szatyor csatlakozott be az én session-ömbe akkor a mobok szintje 14-ről 28-ra ugrott és részben megismétlődött az ami WT4-ben volt azzal a különbséggel, hogy a sebzésem a helyén volt, de továbbra is nagyon gyorsan hullottam el a moboktól.

Gyanítom, hogy vannak még bugok a rendszerben.

• woker

aktív tag

válasz vvega30 #4826 üzenetére

Az, hogy a fegyvered mennyire húzzon felfelé és mennyire szórjon az 2 külön dolog. A visszarúgást (azaz, hogy mennyire húzzon a felfelé a fegyvered) a stability határozza meg, a szórást (azaz, hogy mekkora körben terülhetnek szét a lövéseid) pedig az accuracy.

• woker

aktív tag

válasz misiizsai #4557 üzenetére

Furán fog hangzani, de nálam pl. a V-Sync bekapcsolása oldotta meg a random akadásokat. Egy idő után azért kapcsoltam be mert durva screen tearing volt annak ellenére, hogy 60 FPS-re volt állítva a frame rate limiter a játékban.

• woker

aktív tag

válasz GAbre #4354 üzenetére

Egyelőre csak azoknak volt gond a kapcsolattal akik hétfőn azzal akarták kijátszani az európai éjféli határidőt, hogy távol-keleti VPN végpontot használtak mert ott korábban indult.

• woker

aktív tag

válasz Gubu0101 #3612 üzenetére

Nagyon alacsony a TTK az első részhez képest, egy jobb sniperrel akár 1-2 lövéssel kiszedhetnek, szóval ha meglepnek szinte esélyed nincs fedezékbe bújni. Ha meg még lag is van (az előző zárt? bétában lagolt rendesen a DZ PVP-nél), akkor meg szinte látszólag instant halhatsz.

• woker

aktív tag

válasz mg1992mg #3233 üzenetére

Véletlenül nem böngészőből léptél be úgy, hogy nincs regisztrált discord accountod (csak mert akkor nem jegyzi meg a szervert)? Csak mert nagyon szokás arrafelé kirúgni az embereket, a legrosszabb ami történik, hogy nem kapsz tag rangot ha nem köszönsz (aminek annyi a következménye, hogy nem fogod tudni használni a voice channeleket).
    Amióta a link be lett rakva a topicba egy halom ember lépett be a szerverre aki még arra se vette a fáradságot, hogy annyit mondjon, hogy "csá gyíkok, megjöttem!" :U

• woker

aktív tag

válasz norti #2726 üzenetére

Twitch-en fent van. A legszebb amikor a tetőn harcoltam velük és mondja az ostobája, hogy head glitchelek, pedig csak a fedezékből kihajolva lőttem, érdekes módon mégis eltaláltak, nem véletlenül léptem hátrébb (hirtelen eltűnt az armorom 90%-a).
    2:05:00 körül kezdődik a harc amikor egyedül maradt manhuntként az idiótája és hogy meglepődik amikor megtapsolom (mondjuk hiába szólogattak be mert a VOIP ki volt lőve) miközben a haverjai folyamatosan nyomják a toxic commenteket meg eleve ő javasolja a safe house campet (ez is csak így a streamet visszanézve látszik).

@s4hu|SyD^ : ő szerintem csak szeretné kompetitíven kezelni, de alapvetően elég gyatra volt a teljesítményük. Többször kijöttem a másik kijáraton és a 3. alkalommal se realizálták, hogy több mint 1 kijárat van :D A nyertes harcokat is leginkább csak annak köszönhették, hogy 2-3-4-en lőttek 1 embert és ők többnyire kék/lila cucckal rohangáltak én én pl. csak többnyire zölddel, 1-2 kék itemmel, na meg persze pár alkalommal a lag miatt nem sebződtek (jött fel a kötélen az egyikük és beletunkoltam egy tárat a fejébe és konkrétan meg se mozdult az armorja).

*ninja edit#2: amikor talán másodjára futottam össze velük akkor szinte a semmiből tűntek elő (1:47 körül van az talán), hirtelen 50 méterre megjelent 4 játékos és semmit nem mutatott a játék, pedig rugók voltak (akkor jelent meg a tag-jük és vált nyilvánvalóvá, hogy rugó amikor megeresztettem feléjük 1 lövést és a jelek szerint addigra ők már régen láttak (látszik, hogy nézek feléjük, de nem lövök)

• woker

aktív tag

Na sikerült a suttyó MarcoStyleNL-el és kis barátaival összefutni a DZ-ben és hozták a klasszikus toxic Div1 playert:
    -Checkpoint camp (olyan messziről, hogy a turret őket már ne lője)
    -Safehouse camp 4-en, közvetlenül a bejáratnál azaz már sebződtél mire képet kaptál és abban a pillanatban halott voltál amint megkaptad az irányítást
    -Emote-olgatás a hulládnak szinte az első alkalommal miközben hozzájuk se szóltunk (gondolom csinál majd Div2-es videót is azzal a címmel, hogy "Most toxic player in Division 2" és persze teljesen meg lesz lepődve :DDD ).

Végeredmény: szépen lassan de egy másik 2 fős csapattal, de szépen lassan felőröltük őket, hiába játszották a faszagyereket. A végén a 3 kis barátja próbálta a lövéseimet blokkolni amikor már csak macro gyerek maradt, de meghalt :D
    Valószínűleg hamarabb is meghaltak volna ha nincs ekkora lag (sokszor látszólag instant haltunk tőlük vagy fedezék mögött kaptunk be sebzést vagy éppen őket nem sikerült sebezni).

• woker

aktív tag

válasz -=Jam=- #2453 üzenetére

Az én monitoromon garantáltan nem HDR képes, hacsak nem titokban, minimum 6-7 évvel meg nem előzték a szabvány bevezetését :D és ugyan úgy kilúgozottak a színek és eleve inaktívak a HDR specifikus opciók a játékban.

Új hozzászólás Aktív témák