- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Alvin_ti4200 #27776 üzenetére
Érdekes? Az...
-
Bird
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #22380 üzenetére
A náci világból nekem Alber Speer építészete jut még róla eszembe. Monumentális, nyomasztó, diktatórikus.
-
válasz
Alvin_ti4200 #22370 üzenetére
az majd csak később jön, talán 50 vagy 60 felett. addig, ha meghalsz, visszarak 2 vagy 3 szinttel.
-
granini
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #21922 üzenetére
Ugyan nem az én klánom de Anonymus23 biztos nem haragszik meg ha besegítek kicsit HR oldalon..
Amit kínálunk:
* Dinamikus csapat (jönnek mennek a noobok..)
* Változatos környezet (hátul sír a gyerek, felugrik a macska, szisszen egy sör, káromkodás, várjálcsöngettek, stb..)
* Céges külföldi utazások (New York, Coney Island) - céges helikopterrel!!
* Éves olvasójegy a Kenley College könyvtárába
* Heti klán cache rengeteg egzotikus tárggyal (pl Cameleon..)
* Változatos feladatok (ugyanott ugyanazt a mobot kell lelőni DE másik lootért!! vagy pl másik mobot kell lelőni DE ugyanott ugyanazért a lootért!! )
* 6 hónap után szakirány választása (dps, healer, skiller, hunter..)Remélem csináltam kedvet
-
Amazing789
tag
válasz
Alvin_ti4200 #21867 üzenetére
Köszi ... még várok egy két tippet ... de nagyon idegesítő. Volt h a küldetést 4x nyomtam le mire végig ment .. és persze kezdjek mindent a bázisról kiindulva.
-
Janusz001
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #21806 üzenetére
Kösz, ez bevált.
-
Madoc
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21768 üzenetére
Az első raidet is 24 óra alatt tolták le.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Nincs ezzel gond. A WoWban is a legnehezebb bossokat 3-400 próbálkozás után teljesíti csak az első csapat mire mindenre rájönnek. Aztán ha már megvan a többinek megy 200 alatt is
-
regener
veterán
válasz
Mert iszonyat komplikált és jó kihívás
Be kell gyakorolni ezt is.
-
arnikusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21673 üzenetére
Bőven jobb, de kell hozzá a Decoy is.
A 20 M damage szépen jön. -
regener
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21640 üzenetére
Hely van, de már lehet van nálad egy ilyen darab a holsterhez.
-
Krisz0418
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #21621 üzenetére
Most is egy 1080p 144hz van, érezhetően jobb mint a 60hz. Csak ugye nagyobb felbontas es magasabb frissítés DE kevesebb fps miatt gondoltam hogy nem lenne annyira élvezhető.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21515 üzenetére
Napjában egyszer frissül csak, ha megnyitod a Targeted Loot mapot, akkor alul ki is írja, hogy mennyi idő múlva, de helyi (magyar) idő szerint ez délelőtt 10 óra.
A sokkal nagyobb valószínűség az az, hogy minden olyan loot ami targeted, az fixen az a loot, ami az adott területre, vagy küldetésre érvényes, azaz pl a fix lootok (bossból, küldetésért. CP vagy free roaming jutalom) mindig tartalmaznak az adott targeted lootbol.
Általánosságban elmondható (volt régebben), hogy a területek farmolása kifizetődőbb, azaz érdemes megvárni, hogy a keresett loot az területen legyen, ne küldetés. A mi tapasztalatunk az, hogy TU10-el a küldetések is töbnb lootot dobnak, de még mindig közelében sincsenek a területi lootnak.Ja és még 1, csapatban nagyságrendekkel több loot esik.
-
Roland861010
veterán
válasz
Köszi!
Gondolom HC vagy challenger szinten érdemes próbálni! -
Bird
addikt
válasz
A térképen a targeted loot 24 óránként frissül.
Magyar idő szerint mindennap 9.00-kor.
-
Lgabor007
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #21400 üzenetére
Ha fel van buffolva a talent, akkor nálam a Nego szettben jobban teljesít a Chameleon mint az EB. Heroik 3-5 direktívával elsők között vagyok vele. Szerintem a legszebb fegyver és most már az egyik legjobb is 15 méterre írják a hatótávot de kb. 25 méterig jó, utána rifle, ha messze az ellen. Annyit tettek még hozzá, hogy a buff ha nem vagy kombatban és aktív akkor frissíti az időt így nem esik le két session között + 75 találat kell most már ,hogy kapcsoljon a buff ha jól emlékszem 60 volt eddig és kisebb is volt a buff .
Az EB húz felfele az M4, P416, Chameleon atom stabil és jó az RPM is. Egy baj van vele nagyon eszi a golyót így ha direktíva be van kapcsolva figyelni kell vele.
MK16, AK is jó csak lassú.arnikusz:
Nego szettnél ha teljesen meghalsz és újra élesztenek, nem vettél észre olyan hibát, hogy nem jelzi ki a Negó jelölést a megjelölt enemyn? Látszatra mint ha működne a Nego, de nincs jelölés.granini:
Legendary küldire Nego-ban nem mertem még bemenni, de szerintem nem lehet rossz. Én CHC/CHD-ra húztam (54/154), meg van egy WaponHandling is a táskán mert így esett. 4 Nego, Fenris mellény (öklös talenttel nem tudom megnézni mi a neve nem vagyok box közelében), GS kesztyű, Chameleon(kedd óta)/m1a strained talenttel.. -
válasz
Alvin_ti4200 #21396 üzenetére
több százat craftoltunk eddig, de a nyomába se értünk...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21392 üzenetére
Random, de neki ez első craftra meglett
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #21392 üzenetére
Elsőre dobta neki
-
arnikusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21375 üzenetére
Igen kerülhet mehet pl. Bumerang helyett az M1A-ra, Én MG5-re raktam, mert ha AR akkor nálam EB és az moxos mint az említett MG5.
Tehát javallott az In Sync talentet feltölteni valamennyi fegyverosztályba a Recalibration libraryba. Mivel nincs EB-d AR Famas gondolom megvan a tervrajzod, kivétel, ha olyan szerencsés vagy mint DVD-aki mutasssa csak azt a Police M4-et. -
Warzoz
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #21343 üzenetére
Nem, nem lehet és nem is lehetett leszedni a perfekt tálenteket.
Napi(?) legendás exo ládából meg Lady Death pottyant az ölembe.
-
válasz
Alvin_ti4200 #21254 üzenetére
legfeljebb 15m. utána kikerülsz az optimal range-ből, és csökken a sebzése. ez a harmadik célalak a lőtér dps állásában.
-
arnikusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21254 üzenetére
Foundry Bulwark DPS szett Front toward enemy.
-
dvd24
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #21247 üzenetére
A második talent tökéletes lesz az egyre népszerűbb 6 sárgás drón+turret buildekbe, Spike-al használom most, de ez sokkal jobb lesz.
-
dvd24
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #21245 üzenetére
New Talents
Weapon Talent: Future Perfect
Weapon kills grant +1 skill tier for 15s. Stacks up to 3 times.Weapon kills at skill tier 6 grant overcharge for 15s.
Overcharge Cooldown: 90s
Weapon Talent: In Sync
Hitting an enemy grants +15% skill damage for 5s.Using a skill or damaging an enemy with a skill grants +15% weapon damage for 5s.
Damage increases are doubled while both buffs are active at the same time.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #21192 üzenetére
Igen de ha már egy értéket bármelyik Attriról leszedtél akkor azt bármennyiszer felhasználhatod.
-
törölt tag
válasz
Alvin_ti4200 #21190 üzenetére
Ha valamit egyszer már leszedtél azt többször nem tudod.
-
Padlás
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #21160 üzenetére
Nagyobb a belátható terület a oldalirányban. Anno, amikor váltottam ultrawide monitorra, haverral megnéztük. (2560x1080 vs 1920x1080)
-
Anonymus23
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21132 üzenetére
KATT IDE
Jah, 5 rejtett mellékküldetés van, nem jól emlékeztem, neked még lesz 4 akkor elvileg, de a listából meg tudod nézni, nincs-e közte már amit esetleg megcsináltál. -
regener
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21133 üzenetére
A csökkentett sebzések miatt kevés lenne a lőszer :)
-
granini
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #21120 üzenetére
"Látom, Baker's Dozen (meg úgy általában az M1A) nerfelve lesz, de nem nagyon látok így sem alternatívát" - én is pont ezt néztem, hogy most ugyan nem 40%-al nerfelik, csak kevéssel, de így se látom mivel lehet majd kiváltani egy jó M1A rifle-t.. és ez kapcsolódik ahhoz is amit velizare mond.. hogy a jó fegyver az 3 godroll közeli sor + a buildhez és a te playstileodhoz megfelelő talent.. innetől kezdve az egzotik és a nevesített fegyver mindig limitált megoldás lesz.. lehet jó, de sose lesz annyi rugalmasság benne mint egy sima sárga cuccban..
-
válasz
Alvin_ti4200 #21120 üzenetére
a surge egy skill buildhez való fegyver, és a talentjét (perfect spike) nem lehet változtatni, szóval ebből nem lesz dps fegyver.
-
Gigant20
tag
válasz
Alvin_ti4200 #21086 üzenetére
Pedig a TAC50 még mindig elég erős (kivéve e nevesített Bossokon). Ha HS-t lősz szinte minden hal ami nem sárga, azok 2 lövés max. (persze ez erősen build függő)
De még mindig az egyik legjobb specializáció, a flash gránáttal együtt. -
válasz
Alvin_ti4200 #21080 üzenetére
a reviver hive annak az alternatívája, hogy nem halsz meg. ha neked megy, akkor hajrá, rakj fel még gyógyító/sebző/cc skillt, ha nem, akkor viszont nincs miért kínlódni.
-
snipr
aktív tag
válasz
A signature nálam is dísznek van :| (inkább nemesis ha már marksman rifle). Egyébként meg mk17+boomerang (vagy bakers + 5ös tárral), mellé pestilencse (de nincs még túl jó 40es szintű contractorom, így +10% lmg helyett most 10% crit (ceska) van egyelőre bent)
néha berohanok a mobok közé (illetve ha tudom honnan fognak jönni nagyon hatékony a pesti...)
-
granini
őstag
válasz
Azt gunnerkent sem fogod.. heroicon kb idopazarlas elovenni a signaturet.. ez kb a Demora is igaz.. csak karcolassza a felszint.. addigra leemegyklasszikozod keccer
-
granini
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #21082 üzenetére
Én gunnerként ált elöl vagyok, nálam a gunner pulse + reviver hive vált be.
A reviver szerintem elég megbízható, nem tűnik bugosnak. Akkor nem szed fel ha CD-n van, vagy blokkolja valami skill vagy amikor már kidobja magát és szedne de ott állnak és lelövik eltapossák stb..
A turet amúgy vonzza őket, tehát is valóban jó terelő.. képesek a kocsi tetejére felmászni érte hogy azt üssék, az olyankor felér egy weakpoint lövéssel -
snipr
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #21080 üzenetére
Megnézem, köszi a tippet (bár első körben úgy gondolom hiányozna a striker által nyújtott elterelés, sokat nem sebez, de mindenki utána forog én meg nyugiban tudom őket szedegetni). Mit használsz egyébként a fixer mellé?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #21072 üzenetére
DPS-nél szerintem így érdemes, amiket kijelöltem, azok a fontosak igazából, a többi az nem olyan lényeges.
WP damage > CHC > CHD > Headshot
Accuracy > Stability > Reload speed > Ammo
Hazard Protection > Explosive resistance > Total Armor > Total Health
Skill Haste > Skill Duration > Skill damage > Repair skills -
arnikusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21072 üzenetére
Most egyértelmű CHD, Reload jön.
-
granini
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #21061 üzenetére
Igen, ez a lényeg. Armor on kill magától értetődő. Incoming repair azt a hatást erősíti amikor eleve van egy "bejövő armor töltés" valamilyen forrásból, talentből, skillből..
Szintén angolul de valaki Redditen elég jól leírta:
"Incoming repair multiplies YOUR white armour gain no matter the source.
Repair Skills makes your healing skill stronger an led anyone can benefit from that.
Always spec incoming repair first - then repair skills, unless u want to heal ur team as a priority." -
NoOne1976
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #21061 üzenetére
Köszönöm, erre gondoltam. Nem a szavak lefordítása okozott gondott.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #21043 üzenetére
Ha mindenáron ezt akarod használni, akkor természetesen LMG damage-t told 15%-ra, de alapvetően ez a fegyver kuka. Kicsi a tár, alacsony RPM, hosszú tárazás ezer sebből vérzik.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #21037 üzenetére
Kérdés: Melyik tulajdonságot érdemes cserélni ezen (lásd az eredeti hsz-t) a cuccon? Egész jól lehet vele irtani az AR-nél magasabb rpm miatt, Baker's Dozen mellett bent hagytam most.
Core attribute (1.): van maxos LMG weapon damage-em (15%)
Attribute (3.): van 8%-os CHD-m
Talent: Perfect Steady Handed (lásd kép) -
Roland861010
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21036 üzenetére
Akkor megveszem az alapjátékot ha csak úgy lehet a kiegészítőt használni !
-
arnikusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21030 üzenetére
Mindegyik specializáció ki tud hozni a 15% sebzést fegyvertípusokra max. 3. Gunner jobban adja mint a Sniper legalábbis nekem Fast hand kell rá . Az ilyesmi LMG-t meg lássuk csak mert ritka mint a Fehér holló.
-
soo277
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #21016 üzenetére
Invade strongholdok bossok dodják(fixen)
-
tomas9320
tag
válasz
Alvin_ti4200 #21016 üzenetére
Nekem a Barrel-The Scourgeot a Mannig National Zoo dobta múlt héten.
-
mtibor2
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #21014 üzenetére
Értem.Csak szép remények. Úgy olvastam hogy én csak 2-vel lehetek jobb a gépinél (ellenfél), de ő mennyivel lehet erősebb?
-
dvd24
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #20998 üzenetére
A baj az, hogy hiába növelik a damage-ét mert az a fegyó csak papíron AR de minden tulajdonságában SMG, tehát kb a köpésemnek nagyobb az optimal range-e, és ha 15 méternél messzebbre akarsz lőni vele akkor már alig karcol, ráadásul vége lesz a fightnak mire felépíted a buffjait. Szvsz damage növeléssel együtt is kuka lesz.
-
pzstm
titán
válasz
Alvin_ti4200 #20996 üzenetére
38.2%-al növelik Chameleont utolsó SOTG alapján
-
arnikusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #20981 üzenetére
Most még ne nyúlj hozzá.
Ha meglesz a végleges TU 10 patch notes akkor.
Tegnap 4 fős 5 direktívás Heroicon próbálgattam.
A BulletKing kell majd és egy maxos nagyobb RPM-es AR a véreztető talenttel, vagy egy perfekt ilyen talentes Iwi Negev. -
tiger10
tag
válasz
Alvin_ti4200 #20953 üzenetére
Én is kiszedtem a ládát, egy Chatterbox volt benne, de nem fullos, még rosszabb mint ami nálam volt.
-
csabamigo
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #20953 üzenetére
Két fegyver van amit nem használok:-shotgun és a m. rifle
Most a második ládából IS sweet dreams estett de még csak nem is fullos mint a mulkori... -
soo277
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #20950 üzenetére
Igen
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #20950 üzenetére
Igen.
-
válasz
Alvin_ti4200 #20920 üzenetére
open worldben bárhol, de főleg a capitol-tidal-lincoln vonalra és a tőle délre eső megyékben.
-
Warzoz
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #20920 üzenetére
Ha a missionok megfelelnek akkor pl.: Lincoln Memorial, Viewpoint Museum, Air and space Museum, American history Museum, Jefferson Plaza és Capitol Building.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #20861 üzenetére
Nem, épp ezaz, hogy akkor tudod megcsinálni, ha nincsen resetelve, mert akkor át tudod állítani Jupiteresre a Rooseveltet. Ha közben bármikor resetelted és nincs áthúzva az összes manhunt, akkor azokat amik nincsenek meg, azokat meg kell csinálnod. De egyszerűbb, ha megkérsz valakit, hogy indítsa el, ha Te nem tudod.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #20527 üzenetére
Akkor miért írja a játék néha, hogy checkpoint reached? Nem onnan kéne folytatnia?
-
soo277
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #20465 üzenetére
Nekem meg megint exosoti
, lesz alapanyag
-
Nagus
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #20202 üzenetére
Legendary? Nincs az a hp, shield, plate, és tűzerő mennyiség amivel végig lehetne tolni... Ma próbáltam kapitóliumot, mert láttam ruhát is ad, miután mindenki kilépkedett pedig az épületbe simán bejutottunk, csúf bukás lett. Ez a másik fegyver ami kellene a Lady után...
-
i@lex
őstag
válasz
Sajnos Diamondback szindrómában szenved...
-
Habugi
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #20207 üzenetére
A scoped "rifle mode"-jának (semi) a hangja olyan, mintha a fegyverek istene énekelné a halál himnuszát. Zseniális, elsütöd és vigyázzba áll tőle az egész map.
Sajnos ezzel minden pozitívumot el is mondtam róla.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Igen, 6db-ot találtam belőle
-
válasz
nem craftolható, újrapörgetéshez van hozzá tervrajz.
-
BT86
tag
válasz
Alvin_ti4200 #20142 üzenetére
Trauma talentes mellény és irány a cleaner 4-es CP-k. Gyorsan és kb párhuzamosan pörög a 2 küldi. Mivel neked az elit kill nem nagyon kell, nem kell feltétlenül, hogy 4-es legyen a CP.
-
Padlás
senior tag
válasz
Csak egy kicsit kellene olvasni.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Jam írta:"Stinger hive meg a véreztető seeker, annak most nem jut eszembe a neve."
-
BT86
tag
válasz
Alvin_ti4200 #20092 üzenetére
Jaja, statok nálam is hasonlóak voltak a buildben, igaz egy előtte összerakott teszt build (mostanában igyekszek próbálgatni őket), ami eltér pesti+smg és a 3 egyforma sokolov, talent unbreakable és a coverből +15% weapon damage-es nem jut eszembe a neve
Baker's-re szükségből váltottam.
Azért is írtam az első 2 kör eredményét, hogy nem teljes noobkodás miatt volt ennyi idő. Igaz pontosan sosem nézem mennyi idő 1 CP vagy küldetés, jobban szeretek egy kicsit kényelmesebb tempóban haladni, mert ha rambózok tuti olyan oldalról találnak be, ahonnan nem szeretném -
alibiman
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #19998 üzenetére
A DiamondBack - már dumáltunk róla pár napja - azért elég durva dolgokat tud. Ugye az általa megjelölt NPC krites lővést kap + 20% sebzés. Ez nálam most kb. 1,6 millió. + 5 másodpercig minden lövés garantáltan krites lesz, bár ez utóbbit nehéz teljesen kihasználni. Ami a játékosság, szórakoztatás részét képezi az, hogy a jelölés a lövést (vagy tárazást) követően másik NPC-re ugrik, szóval érdekes tud lenni a dolog.
Rövid pályán, vagy rövid akcióknál (pl. TC, HB) nem gondolom, hogy az M1 valóban hatékonyabb lenne, már ha egyáltalán ezeknél érdemes-e hatékonyságról beszélni. Hiszen tökmindegy, hogy 18 vagy 19 másodperc alatt rendezed le azt a 4-5 NPC-t. Ugye alapvetően én is AR - M1 kombóval nyomulok, de ha látom, hogy itt most valami rövid pálya, pár ellenfél jön, vagy Libertyvel, vagy DiamondBack-el intézem el a dolgot. Persze, használhatnék AR-t, meg LMG-t. De az unalmas. Ugye van a gyorskaja, gyorsan, hatékonyan toljunk be valamit, meg van az, amikor ízlelgetünk, lassan nyammogunk valamin, és a kettő között. Meg a svédasztal - ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit és ráérősen. :-)
Igaz, én nem gyűjtök maszkokat, stb. Ha csak úgy esik, esik, ha nem, hát nem - úgy sem hordom. Inkább érdekes, játékos fegyvereket, egyedi harcmódokat szeretek kipróbálni, de az ritkán esik sajnos. A nego cuccot is azért szeretem, mert élvezem, ahogy lehet vele taktikázni a megjelölésekkel. Szinte csalódott vagyok, ha csak úgy puszta tűzerőből lövöm le az utcán csavargó mobokat.
Az egésszel azt próbálom elmondani, hogy érdemes keresni az élvezeti, szórakoztató, vicces részét a játéknak, így jó eséllyel később unjuk meg. De ez csak az én véleményem, nyilván sokan, talán a többség másképp gondolja. De ez talán így van jól. -
Bird
addikt
válasz
Mondogattuk páran... Azt a lassú art viszont még mindig nem értem.
-
törölt tag
válasz
Üdv. Szép a szett de a clutch os hátizsákot cseréld le providence vigilance-re es a cesky rakd be terdesnek. Repair skills nem lehet dps szettbe. Ha dps akarsz akkor csak wpdamage CHC és CHD. Ha LMG akkor szoktak belerakni weapon handlinget. Ha marksman rifle szeretnél csak akkor raknak bele headshot damage attribútumnak. Hátizsákba se CHC és se CHD nincs csak a módosító. Alapnak jó lesz sot lesz majd jobb is farmolj sokat.
-
Pferi
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #19929 üzenetére
Manning National Zoo 😃
-
arnikusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #19886 üzenetére
Mutass már ehhez egy buildet mert annyira sztárolod. Az M1A vissza buff után senki nem használja.
-
holczy
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #19886 üzenetére
60 pörgetésből lett 1 használható eb. Az se maxos még recal után sem. 30 kb 10%alatti eredményeket dobott ki. A többi 27 50-65%. 3 65%+. Na rohadjon meg a pörgettyűje. (Nem azt vártam, hogy 4-5 craftolásból maxos esik, de legalább lettek volna közepesek)
-
dvd24
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #19705 üzenetére
a térképen ahol a global nehézséget választhatod van egy olyan opció, hogy reset control points
-
Gubu0101
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #19705 üzenetére
Váltasz nehézséget,ameddig át nem áll,viszont így kezdheted előröl
Ha minden igaz...
-
arnikusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #19618 üzenetére
Nem bugos a Dragov, csak oda kell figyelni.
Bulletking CHC/CHD build megoldja.
Középre nem megyünk be a löszeres ládához mert hátulról szétszednek a mobok.
Nem egyedül csináljuk, mint korábban írtam szombaton Heoicon minden nehezítésssel még 4 Rugó Agentet is leterítettünk random csapattal.
Fireflyal megvakítjuk, gránáttal megszórjuk a pajzsosak közül először a 2 Sameszt kiszedjük lábukat lőjük/megforgatjuk őket közben a kisebb mobokra is ügyelünk és tadám kész is.Coney Island Heroicon nem ajánlott a mortarok az elején szana szét kapnak fedezékből is.
A javítás ellenére is bugos, az aréna előtt meg kell halni és utána enged tovább. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #19617 üzenetére
Szóval ha valaki egy fokkal kevesebb agyvérzéssel szeretné ezt letudni (része ugye a Season Manhuntnak), érdemes fedezékből, "vakon", nem kinézve lőni az armorjukat folyamatosan, én dobáltam a gránátokat, illetve az Assault Turretet, hogy az is lője meg elterelje egy kicsit a figyelmüket átmenetileg. Arra érdemes figyelni, hogy valószínűleg előbb fog elfogyni a lőszer, minthogy mindhármójukat kinyiffantaná az embert, így érdemes egyszer úgy taktikázni, hogy a középen lévő ammo ládát útba tudja ejteni az ember és közben ne lőjék szarrá. Amire még figyelni kell, azok a minigunoknál a sarkokban időszakosan megjelenő enemy-k, azokat is úgy érdemes elintézni, hogy a három rogue agent ne lásson ránk. Amit nem fogunk tudni elkerülni az az, hogy folyamatosan körözzünk a pályán, hogy sose legyünk túl közel a rogue agentekhez és a minigunok egyikéhez egyszerre. A minigunokat szerintem nem érdemes használni, mert bár sokat tudnak sebezni, teljesen védtelenek vagyunk addig és iszonyú hamar a földön fogunk kikötni.
(én AR+R DMG builddel megyek Perfect Glass Cannonnal meg ilyesmik, szóval a leírtakat így érdemes olvasni)
-
arnikusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #19551 üzenetére
Ahogy Vzarmo írja EB Raid only. Az AK lassú a 600 RPM, P416, FAMAS, Carabine 7.
Nekem esett egy maxos G36 az másodlagos a BK mellett.
Sniper szett nekem az Aces, amiből a rajzok Raiden ehhez SVD és Nemesis, vagy a Nemesis helyett BK. Vannak 1 hit Sniper buildek. Majd ha elkészül felrakom hétvégén. -
törölt tag
válasz
Alvin_ti4200 #19551 üzenetére
az csak raid-en eshet, de probalkozhatsz p416, famas carbine 7 trioval is. mindenki masra eskuszik, hogy neki melyik fekszik a legjobban.
-
arnikusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #19546 üzenetére
Hidd el az EB odaver a 2 Talentjével elég keményen, most pedig kapott heal sebzés buffot az elsődeleges szettemen az van. Nemhiába írta fentebb Jam, hogy visszatér az EB-re. 3 Strikerrel is kipróbáltam 863 RPM, ha majd egyszer működik a Striker az is érdekes lesz.
Nálam most a Bullet King az elsődleges Petrov contractor gloveal 20% damage out to cover, meg az 1000 löszerrel ami azért folyamatos tüzeléssel kifogy 15 perc alatt szintén pusztító.
Akkor még nem is szólok arról, hogy True Patriotnál ez 1300 löszert jelent.
Mercilessnél a robbanó hatás Demolitionist specialistásban 1 China light-al lehet majd érdeke. Mercilesst eddig JTC és targeted loot DZ-ben kaptam eddig. -
Bird
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #19477 üzenetére
Csak épp az az öt skulós tár egy vicc...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #18985 üzenetére
Beállítod, aztán megnézed, hogy bírod-e
Egyedül azért nem olyan vészes még a full DPS buildben sem, perfect glass cannon-nal. Heroic 4 directiva az alap általában nálam, ameddig nincs meg az 1000 SHD, utána elég lesz a sima Heroic is.
-
BT86
tag
válasz
Alvin_ti4200 #18917 üzenetére
Lehet nézek én is valami mást helyette.
Csak hát amikor jól működik, jól jön, hogy felszed
Lehet csak érzéki csalódás, de olyan mintha küldetéseknél vacakolna jobban, cp, bounty, open world mintha megbízhatóbb lenne. Nem tudom... -
Bird
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #18727 üzenetére
Ennel ratyibb art nem is hasznalhatnal.
-
Gigant20
tag
válasz
Ez sajnos nagyon gyenge, ennyire gyenge statos exokat már töröm instant.
-
Gigant20
tag
válasz
Alvin_ti4200 #18725 üzenetére
Minden SHD szintlépés ad 3 spec pontot. A Heti Invaded küldik is adnak 5-5 pontot, plusz a bountyk is adnak. Ha ezek megvannak bemész a DZ-be ahol nyugi van (ha valami olyan a target loot ami nem népszerű az a legjobb), ott a legkönnyebb most xp-t farmolni a landmarkok megcsinálásával (a 3 pontokért). Így elég "hamar" fel lehet húzni egy sepcializációt.
-
soo277
őstag
válasz
Annyit is ér sajnos
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #18725 üzenetére
Megnéztem a Gunner specializációt és nekem egyértelműen jobbnak tűnik a Sharpshooter R+AR buildhez
-
T0rnad0
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #18717 üzenetére
Esc-et megnyomod, jobb oldalt a Season, majd megint jobb oldalon a lvl.
-
BT86
tag
válasz
Alvin_ti4200 #18712 üzenetére
Szinte visszaszámoltam level 35 előtt, hogy mikor lesz már meg... Azért remélem nem sokkal a 35-ös szint elérése után vetted észre
-
Maxxy10
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #18712 üzenetére
Ezt a season adja.
-
mg1992mg
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #18685 üzenetére
Pentagon Bosses:
Reducing Drone Helicopter health and damage.
Slightly reduce health and armor for Brenner.
Reducing Brenner’s mortar damage.
Decreasing armor of John ‘Architect” Figgs.Brenner az DARPA-s boss (végső).
-
Winnie The P
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #18682 üzenetére
Az már megvan, ok köszi.
-
i@lex
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #18678 üzenetére
Persze.
-
soo277
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #18612 üzenetére
AirSpace
-
Gubu0101
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #18612 üzenetére
Air & Space,én is azt nyúzom,de semmi
-
Habugi
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #18586 üzenetére
A video is erről szólt volna amit linkeltem neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest