- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
"Stranded tankert nem lehet befejezni, mert a végén a firetower gynege pontok nem lőhetőek"
Néztétek, lett ez javítva?Ui: köszi a villámválaszt
-
arnikusz
veterán
válasz
TheSoloenOne #22394 üzenetére
Lady D, Gunner, 511 nevesített kesztyű, 2 Golan, 1 Belstone armory, 1 Sokolov, 1 Murakami nevesített térdvédő, 1,3 M armor.
Este megmutatom a Backfire buildet. -
TheSoloenOne
tag
válasz
TheSoloenOne #22394 üzenetére
-
TheSoloenOne
tag
Sziasztok,
van barmi jo gun&run build a memento backpack-re ?
4xHunter + obliterate+ bloodsucker+chameleon eddig jobban bejott, mint az exo backpack-es build-ek.
Annak ellenere, hogy az exo sokkal tobb +dmg-et ad. Probaltam tobb kek core att.-al, de valahogy nem all kezre. Tul sok crit dmg es wp dmg esik ki. Mire fel stack-el a chameleon, atlag meghalok..Plusz a bloodsucker instant armor, az exo-nal meg ossze kell szedni. Probaltam Lady Death-el is, meg Backfire-el is, nem ment. Lehet ahogyan probalnam nem megfelelo. Jelenleg a fenti build melle, rev. hive es striker drone-t hasznalok. Mindez solo-ban. Hc content 2-4 direktiva.
-
granini
őstag
válasz
LoyalGuard #22391 üzenetére
Keress rá Yutube-on NothingButSkillz gyerekre, tele van mindenféle PVE DPS build variációkkal. Igazából nem sok minden változott 2 hónapja e téren, ha Heroicot akarsz farmolni akkor válassz fegyvert (M1A Classic, vagy valami AR vagy SMG) ahhoz fegyél fel 1 piece-t ami ad 15% wpn dmg-t a többi slot meg : coyote mask, fox prayer térdes, valamint GS, Cseszka és Horgonyos / WH cuccok. Még mindig a wpn dmg kimaxolása a cél, valamint 50-60% chc mellett minél több chd felpakolása.
Ha szólózol akkor egy jó Negotiator Dilemma szett is jó, ott általában a hátizsák + 3 másik nego item a jó, és ahhoz pl a coyote masz és mondjuk egy jó Fenris / Sokolov vért attól függően milyen fegyó.. - vagy ha mondjuk gunner-el és LMG-vel tolod akkor Negóbol felteheted a vértet is és akkor Petrov Contractor's kesztyű + Coyote mask, VAGY ha LMG + Rifle kombináció akkor Fox Prayer térdes, Petrov kesztyű ÉS a 4 nego piece.
Hát kb ezek és ezek mindenféle variációi attól függően mid van melyik slotra.
-
LoyalGuard
tag
Sziasztok!
Pár hónap kihagyás után folytatom a játékot.
Van valakinek működő SOLO PVE buildje? Google a barátom, de hülye mint a segg és nem segít...
Előre is köszönöm! -
-
Fl3x
aktív tag
Tud esetleg valaki olyan aktív magyar klánt ahová lehet csatlakozni és kezdőket is befogadnak? Jól jönne egy kis plusz infó a tapasztaltabb játékosoktól, mit hogy merre érdemes a sztori után. Vagy esetleg ha van itt valaki aki már túl van a sztorin és van kedve néha csapatni nyugodtan dobjon egy PM-et.
-
Bird
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #22380 üzenetére
A náci világból nekem Alber Speer építészete jut még róla eszembe. Monumentális, nyomasztó, diktatórikus.
-
the summit IRL:
tényleg nincsenek ablakai.fasza lehet itt dolgozni.
-
arnikusz
veterán
Az új Hunter szettet meg kell szokni, mint fentebb is írtam többféle felállásban kirakom, aztán versenyeztetem. A Backfire EXO SMG Season lvl 55 adja, azt majd hétvégén elérem.
PTS-n használtam egyedül a Nakatomi 81- szintig, abba a szettbe bent volt a 4 Hunter mellett a Hollowman maszk és egy elem az új Brandből. Az újratárazás miatti vérzés állapothatás kiküszöbölésére a bleed resistance 100%-on volt meg se éreztem és folyamatosan a Backfire-t használtam. Most a Hollowman maszk mellé az Imperial D tokot fogom berakni, a specializáció technician és az új pisztoly is bemegy ha lesz, így 3 skill tier mellett a hive mellé befigyel a Drón ami hasznos a nem Direktívás Legendary nehézségen. -
Bird
addikt
Csapatban határozottan élvezetesebb a Nakatomi. A szólót biztosan nem fogom erőltetni.... Tegnap a 81. emeleten szálltam ki, fáradt voltam. A target loot így gáz szerintem, minden 10. szint után az is változhatna. Az új hunter szett és az exo smg milyen?
-
válasz
Alvin_ti4200 #22370 üzenetére
az majd csak később jön, talán 50 vagy 60 felett. addig, ha meghalsz, visszarak 2 vagy 3 szinttel.
-
arnikusz
veterán
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Fhu ez a Summit torony. HARD-on vagyok csak, 11. emeleten kezdtem, ment simán, de 15. körül amikor láttam, hogy 4fal közé zárt copypaste az egész, akkor rájöttem, hogy végülis ki is léphetek
Pedig most lett volna időm, de ez elvette a kedvem.
-
Gubu0101
veterán
A toronyház az fizetős dlc vagy ingyenes lett?
-
holnap patch, javítják a tankert.
-
Nagus
senior tag
válasz
velizare #22344 üzenetére
Ha az én beosztottam lenne az a majom aki ilyen munkát végez akkor addig basznám a segglyukát hátulról amíg fel nem megy az update! És az a minimum, hogy még aznap!
Nem egy 10-15 éves kódolásról van szó amit hónapokig kell böngészni mit baszott el más. Max 2 éves és ők írták. -
axlfsi
veterán
Bird es velizare is teljesen jol mondja, ... az extra bosszanto szamomra az volt, hogy elhittem es vartam, hogy a rainbowloot javitva lesz TU11-ben (mar nem tudom, hol es ki, de nagyon mondogatva volt - persze lehet, hogy ez nem volt soha official, mar nem tudom).
Az este farmoltam par kort Lincolt - haaaat, kabare!
... olyan szinten estek a 20-50% kozotti, harom szinu szarok, mint a huzat (Heroic, direktiva nelkul).
Hat, ez ilyen. Az uj zold gear szett es az exo SMG ami nagyon erdekel. En csak addig pve-zek, mig nincs meg, ami kell a PVP-hez, azt csokolom.
-
granini
őstag
Botránybéna az egész torony.. highly replayable.. aha..
Hát mi tegnap 4-en klánnal elindultunk az 51.-ről és kb valami 40-50 perc alatt értünk el a 60. emeleti checkpointra. Nem haladtunk lassan dehát még új stb.. kb az 53. emeletnél kezdett mindenki vakarózni hogy oké ezt már láttuk.. meg ezt is.. ablak nincs, fény nincs, atom ingerszegény lehangoló szar az egész. NY-ban legalább az öbölben jó a panoráma.
Arról nem is beszélve hogy megint úgy oldották meg a "kihívást..." hogy jön a mob és rádnyitja az ajtót a hátad mögött és agyonshotgunoz.. 3 emelet után már ezt is lehet sejteni ott már úgy helyezkedtünk..
Négyből ketten maxos közeli skill builddel voltunk bent. Valszeg magasabb szinten átállunk 3 skill + 1 dps-re.. Legendaryn az vált be, kiváncsi leszek itt elfogy-e vagy végig lehet vinni a mostani gearrel variálás nélkül.. mondogatják itten hogy ja hát mindenképpen a hunter szett kell majd mert életben tart stb.. hát nemtom én skill buildben fedezékben elég jól elvoltam itt is. Legendary capitolban sincs veszélyben az életem, itt se igen volt.. kaptunk Rugó Agentet is azok se kottyantak meg..
Rainbow loot - végül is a 75% (ha működik..) akkor jó. Jobb is ha nem ölik ki teljesen, mert tudjuk hogy van olyan brand amiből direkt a "szar a jó" - Példa 1 - Golanból ugye status effect + skill haste / skill damage tehát 2 sárga sor kell rá hogy aztán át tudd ütni az armort skill tierre..
Példa 2 - tegnap esett nekem az új Belstone brandből olyan kesztyű amin 90%-os chc és chd volt. Át is ütöttem a main attributumot azonnal 15% wmn dmg-re.. szerintünk az új hunter szett mellé lehet hogy egy (vagy kettő) ilyen full piros új brand item lesz a meta, mert nem buksz dps- sokat de a szettbónusza fog életben tartani.. mész-ölsz-visszatöltesz.. Life Steal Armor edition
-
az undergroundban a textúrák voltak változatosabbak. nem nézett ki minden ugyanúgy, de ettől eltekintve volt 3 pocket, amiben volt kb. 5féle feladat, és ~15féle map minden pocketre, pocketek között pedig talán 10féle átvezető volt, és ezeket variálta. pontosan nem számoltam meg őket, de egy idő után kiismerted mindet.
itt elsősorban a grafikai egysíkúság rontja le nekem az élvezhetőséget, na meg persze azóta eltelt 4-5 év, és ami akkor elég volt, az most már nem feltétlenül az.
-
Bird
addikt
válasz
velizare #22352 üzenetére
Nagyon kevés a direktíva egyébként, a szintek és úgy az egész túl repetitív. És még division 2 szinten is túlságosan az.... Nekem olyan érzésem van, hogy megint egy félkész valamit dobtak be.
Az underground ennél 100x hangulatosabb volt. Na jó, befejezem a nyavalygást.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Gigant20 #22350 üzenetére
Az a 75% marha nagy kamu, tegnap azért elég sok lootot összeszedtem, hát nagyon messze volt a 75%-tól, amin a fő attrib alatti attrib egyforma volt
Jött a szokásos szivárvány, a piros attribos két sárgával, a skilles 2 pirossal. Kb. ugyanaz, mint a patch előtt, de meg sem lepődök már ezen, ez egy ilyen fejlesztő csapat, hogy vagy nem tudnak semmit megcsinálni, vagy csak kábítják az embereket.
-
Gigant20
tag
válasz
Anonymus23 #22337 üzenetére
De el is mondták ,hogy nem lesz fix a 2 piros, sárga és kék, mert a Grupo és Golan akkor már nem eshet 2 sárgával és akkor az új playerek sose kaphatnának. Szóval az utsó infó szerint 75% eséllyel fog csak 2 piros, sárga, kékkel esni, szóval marad a szivárvány loot.
-
voltak szerver oldali gondjaik tegnap, pl. négyünk alatt crashelt az instance a 80. szinten (visszalogolás után már nem volt energiánk a 71.-től újra elindulni). fognak még patchelni a héten, ebben biztos vagyok.
@Bird: hát azt a részt én csak az exo mellény alkatrész farm miatt fogom csinálni, nem látok rá más valós okot, hogy miért ne kezdjem az 51.-kel, ha már felvisz oda a lift.
-
sowi
őstag
válasz
Anonymus23 #22346 üzenetére
nekem bebugolt, egy ideig a matchmake nem mukodott, majd a videot sem tudtam F-el atlepni, aztan nyomtam egy escape-t es utana atlepte
-
Bird
addikt
Tegnap letoltam az első 10 szintet, de nagyon fáradt így nem mentem tovább. Matchmakinget se néztem... A liftben lehet matchmakinget csinálni vagy bármikor menet közben?
-
Nagus
senior tag
válasz
velizare #22342 üzenetére
Köszi, hogy elmondod azt amit mindenki lát a loop közben. Most koncentrálj arra, hogy működjön is, mert azt nem gondolhatod komolyan, hogy a sok játékos töltögessen azért mert ők elbaszták! Ennyi erővel akkor fizethetnének is érte!
A 80GB lejön kb 2,5-3 óra alatt plusz a telepítés 1 óra, várom a számlámra a bruttó 10 ezer forintot. Kiszámlázzam nekik?
-
Nagus
senior tag
válasz
granini #22338 üzenetére
Nos jelen formában használhatatlan a game nálam! Amikor vége van egy pve-nek akkor egyből nyomja a videót loopba amiből csak alt+f4-el lehet kijönni... A torony megy, az összes többi korábbi kontent használhatatlan!
Az a 60 EUR az sokszor 60 EUR és ezért még kapom a popup ablakot is a pofámba, hogy invitáljak embereket, hogy megvegyék... ezt a fost. -
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #22334 üzenetére
Neked meg mibajod van..??
Asszed olyan ügyes vagy hogy neked már repair skill se kell..? Megjavícc mindent elsőre? Vagy ojjan keményvagy hogy neked már egy kis hazard protection is minek..? Elfér az ott, hát mi godroll román hasitasi az idevele!!
Ja nem..
-
snipr
aktív tag
Néhány fegyver max dmg-je 16% felett van
(azok, amiket korábban maxosra rekalibráltál)... "kijavítanak" valamit (jelen esetben kb a pisztoly dmg 15%-ra igazításával tudom összefüggésbe hozni) és generálnak ehhez kapcsolódóan további bugokat... kezdem tényleg azt hinni, hogy gépelő majmok nyomogatnak gombokat valami framework-ön, amit még x éve írt olyasvalaki, aki már nincs a cégnél azóta
-
granini
őstag
Mivel ez egy "egyszerfizetős" game így szerintem örüljünk hogy egyáltalán foglalkoznak vele - és most mindegy mennyire bugos, mennyire monoton, mennyire szaraloot stb.. - de legalább valami "új content" van, tehát az eventek, a seasonok, apparel csicsamicsa cuccok, ezeket amúgy mind nem lenne kötelező csinálniuk. Megtehetnék hogy nem is nyúlnak a gamehez megvetted jáccál azzal ami van.. de azért csak belenyúlnak, és ezt ugyanazért a 60 euróért teszik amit te csak 1x fizettél ki.
Nyilván ha szarnának a fejünkre akkor nem rohannánk majd megvenni 80 euróért a megjelenés napján a Div 3-at .. bár ahogy ezt a summit baromságot elnézem így se fogunk.. röhej amit művelnek, erre már szavak nincsenek..
Nálam az csapta ki, hogy beteszik ezt a szemétláda hányadék stranded tankert nemcsak manhuntra de bmeg time trialra is és ezek után bugos a daru és nem tudod befejezni.. sokadik eset hogy ezzel a végtelenül ostoba heti eventtel arra kényszerítik a játékosokat hogy időre köpjék ki a tüdejüket hardon, és még bugos is.. vicc..
-
Nagus
senior tag
Amúgy mivel ez egy fizetős game azért elvártam volna, hogy még a mai napon javítsák legalább a végtelen loopot... A torony valóban unalmas azzal a pár feladattal. A többiről nem tudok mit mondani mivel állandóan feldobja a kurva videót amitől csak alt+f4 a menekülés, és szenvedés még a gyorsutazás is.
-
regener
veterán
válasz
Anonymus23 #22334 üzenetére
Annyi a változás, hogy nagyobb az esély arra hogy az első attrib egyezik a fő attribbal.
-
Nagus
senior tag
Van arról valahol lista, hogy melyik szintenek ad a skyscraper exo partot és miket lehet összerakni? Eddig nekem adott Vest: Hard Shoulder Pads, de nem látom mihez kellene.
Meg nagyon jó lenne ha nem kellene minden ajtó előtt elmenni, hogy hol mi van eldugva... ez nem egy kalandjáték hanem shooter. -
Bird
addikt
Hát ez a toronyház ezzel a 3-4 féle feladattal nagyon hamar unalmassá válik. Ennél azért sokkal többre számítottam.
-
Fl3x
aktív tag
válasz
Anonymus23 #22326 üzenetére
"Stranded tankert nem lehet befejezni, mert a végén a firetower gyenge pontok nem lőhetőek, csak a szöveg megy, persze benne van az eventben és a manhuntban is..." --- Ne is mond, pont itt tartok a storyban, most nyomtam bele 30p a küldibe és majd kezdhetem előről.... múltkor a div1-ben 7 nap volt mire működött a játék... komolyan van bármikor úgy patch, h utána működik a játék v mindig ez van?
-
granini
őstag
A gear-en azok a sorok amik eddig maxra voltak húzva (pl te ráforgattál 10% skill dmg-t mondjuk) azok is ezzel a narancssárga maxos "godroll" színnel voltak jelölve. Mára ez is eltűnt. Oké nem nagy dolog, működik meg minden de megint valami UI issue amire vakon voltak..
-
Nagus
senior tag
válasz
Anonymus23 #22326 üzenetére
Az egyik végtelen loopos én vagyok... Négyszer próbáltam meg a gyorsutazást, de random feldobja olyankor is...
Az óránál ott a felkiáltójel eszeveszetten villog, de elkölthető pontom nincs... -
Anonymus23
veterán
Nincs új a nap alatt, mekkora egy idióta impotens banda, megint újabb és újabb bugok, ja ma is patch day volt:
* Sokaknak a season menü endless loopba kerül
* Stranded tankert nem lehet befejezni, mert a végén a firetower gynege pontok nem lőhetőek, csak a szöveg megy, persze benne van az eventben és a manhuntban is...
etc etc.. -
Bird
addikt
Délutánra már aktív lesz a Nakatomi toronyház?
-
Colos18
csendes tag
válasz
Anonymus23 #22319 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
Colos18
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Le tudná valaki írni részletesen, hogy hogyan lehet aktiválni, alkalmazni a transmogrification-t?
Azt tudom, hogy fegyvereknél és egzotikus cuccoknál nem alkalmazható, de nekem más felszerelésnél sincs ilyen opció.
Előre is köszönöm mindenkinek, aki időt szán a válaszra! -
Warzoz
senior tag
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ #22315 üzenetére
Nyugiság van, fogsz tudni játszani vele. Jobban fog futni nálad mint a div 2.
-
Habugi
addikt
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ #22315 üzenetére
Az utolsó recommended ajánlásuk ez volt, nevezetesen a Witcher 3-hoz.
GTX 770..
Alig két generációnyi VGA-t kellett várni mire emberesen kezdett futni a játék.
980Ti-n már élhetően karcolt de azért Pascalokkal lett az igazi, kvázi én annyira nem örülnék a helyedben.Azt a 1060-at nyugodtan felszorozhatod kettővel.
-
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
csendes tag
válasz
Anonymus23 #22314 üzenetére
elvileg azt irtak nem 30fps hanem full HD 60 fps ami jol hangzik
-
Anonymus23
veterán
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ #22313 üzenetére
1080p@30 FPS?
-
alibiman
aktív tag
Akinek 17760 az SHD-je, az 24 órában játszott az elmúlt 6 hónapban?
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
A warlord dlc nélkül az új tower "mod" elérhető lesz ingyen később vagy mindenképpen be kellene ruházni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó