- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSoloenOne
tag
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #20780 üzenetére
Hát én ebből semmit nem tapasztaltam.
-
törölt tag
Üdv. Egy kis beszámoló: ha valaki most szeretne venni a ps4 pro ba ssd én ajánlom a crucial mx500ast. KB 10 perc a behelyezese maximum. Utána egy dologra figyeljetek, hogy a vastag pendrive nem fér be előre az aljzatba. Vagy vekony legyen vagy USB toldassal. Utána pendrive rol a teljes rendszer kB 1 perc alatt felment a gépre. Teljes játék 110 GB letoltes után észre se vettem a másolást. A játék teljes betoltese a fehér házig kB 20 másodperc. Dz bol dz be vagy máshova töltési idő kB 4 - 6másodperc. Megéri!
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #20790 üzenetére
Igen, olvastam a fórumot, azért írtam, hogy ha itt is emiatt bannolnának, akkor az kb már mindennek a legalja lenne.
Egyébként meg miért nem fogalmaznak pontosabban, mert lassan már azért is ban jár akkor, ha túl hamar lelövöd a mobot, mert ugye azzal is előnyre teszel szert, mert időt spórolsz magadnak -
arnikusz
veterán
PTS péntek a többi a linken [link]
-
válasz
Anonymus23 #20779 üzenetére
a tegnapi fórumbejegyzésben azt írták, hogy ez ubisoft ToS, nem TD2specifikus, és hogy ez inkább r6:s-ben okoz problémát.
-
csabamigo
aktív tag
Üdv
Menüben hol lehet azt beállítani hogy mutassa a dmg-t (pc-s videoban láttam hogy bal oldalon "lista" modban írta a sebzést)? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #20780 üzenetére
ÁÁÁÁCSSI azt a BH-t nem dobja ám.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #20777 üzenetére
Ebből mondjuk pont nem derül ki a miért, simán lehet, hogy csak csalást használt.
Mondjuk egy coop játékban, hogy ne lehessen együtt játszani egy alacson szintűvel, az kb a röhely kategória, ha e miatt bárkit is bannolnának innen a Division2-ből, akkor az elég nagy blama lenne, de ahogy látszik is, semmit el nem árulnak, hogy miért is bannolnak.
Volt már akit bannoltak, és próbálta kideríteni, hogy miért is, de semmi konkrét infót nem kapott, szóval az Ubi/Massive azt bannol akit csak akar.Volt olyan is, akit olyan valaki bannolt (egy komplett 4 fős csapatot), akit lelőttek a DZ-ben, csak "pechükre" akit lelőttek az Ubis volt, és el tudta "intézni" a bant. (Div1-es sztori). Ez is állítólag csak azért derült ki, mert túl sokat bannolt az adott kisköcsög, és végül is valakinek feltűnt, hogy azok mind csalnak, akik őt/őket lelőtték a DZ-ben.
-
arnikusz
veterán
válasz
Habugi #20758 üzenetére
És már megy is- nem az enyém-.
Válasz:
If you unsure about why you were banned, the best place to ask would be Support so that they can look into your account for you : https://support.ubisoft.com/en-GBHublot minek az neked 1 hónap múlva kuka.
Habu meg foglalt just moment lootszerzésügyileg -
pzstm
titán
a mostani liga is ugyanúgy két hetes mint az eddigiek?
-
-
törölt tag
Én nem tudom mi történt ma a karbantartás alatt de eddig 8 exo cucc esett. 4 exo hátizsák 3 pestilence 1 mellény.
alapanyagnak jó lesz.
-
törölt tag
válasz
NoOne1976 #20760 üzenetére
azokkal mar ugymond egy szinten vagytok, mivel mindenki ugyanannyi xp-t kap, akarmit csinal.
ezt amugy nem teljesen ertem. marmint ha van olyan karakterem, aminek meg nincs meg a zoo story modban es racsatlakozok vkire, akinel heroicon megy akkor most "boost"? vagy vki pls irjon mar egy peldat ra, mit ert "reserved" alatt?
bar vki a kommentek kozott peldanak irta, hogy endgame karakterrel vhogy bekeveredni egy alacsony szintu jatekos dz-jebe. ilyenrol meg mintha mar olvastam volna.
-
Habugi
addikt
-
Gigant20
tag
válasz
arnikusz #20752 üzenetére
Azt mondták a TU10 után kapunk 2 hetet a buildek kifarmolására az új RAID elött!
Tehát valószínüleg a mostani buildek megint kuka.
Vagy az atributomokat variálják meg és vagy jön új helyre talent.
De lehet az is, és ez a legegyszerűbb nekik, hogy minden marad így csak nem 40-es lesz a max szint hanem mondjuk 45, és akkor megint lehet mindent is kifarmolni előről! -
arnikusz
veterán
válasz
soo277 #20751 üzenetére
Poén Spoiler jelenleg, de épp tegnap írtam a Clan társaknak, hogy sajnos van egy olyan érzésem, hogy a jelenlegi Meta build Coyote maszk, Petrov kesztyű, Fox térdes, Providence Ceska, Grupo meg lesz babrálva.
Ezért elő van készítve egy System Corruption, meg Tip of the Spear is, meg továbbra sincs szó a feldobott új Specializációról, a 2 új Brandsetről és erre még a múlt héten rákontrázták, hogy jönnek új talentek, a System C-t meg átalakítják. -
arnikusz
veterán
Hill League
American History Museum Challenging - 14:00
Space Administration HQ Challenging - 15:00
Capitol Building Heroic - 25:00
Roosevelt Island Manhunt: Jupiter Challenging - 20:00
True Sons Headshot Kills - 500
SHD Skill Kills - 300 -
arnikusz
veterán
Ez jó poén
Hivatalosan: This is a routine server maintenance with no player-facing changes.
Poén/Spoiler: They nerf the M1A by 70% and remove Bullet King from the game all together
-
JenciHUN
aktív tag
Akit esetleg érdekel: Warlords of New York DLC 6440 Ft Xbox-ra még 2 órán át.
-
arnikusz
veterán
PVP egy nagy 000 felvetés és a válasz reá:
1.)The difficulty scaling on open world was a mistake and i believe its the leading cause of bugs regarding loot and enemy scaling. I got better loot in normal mode. As soon as i moved to challenging my loot has been horrible. No exotics. Rainbow rolls, etc...
In normal mode i had 11 exotics drop off enemies. None since.
Enemy difficulty swings wildly from day to day. Sometimes challenging and heroic feel like normal mode, other days its like im fighting aimbots that snipe me across the map and through cover, while i dump 100s of rounds into them and they dont die.*This may be related to number 2*
This is the number one reason i quit and moved to the division 1 and fallout 76.
2.) Hit registration issues. I, and others, have posted multiple videos of this. Its been an issue since the games release. Its never been fixed, and happens sporadically. This, in my opinion, is game breaking, and all balance needs to stop until this is addressed, because once , or if its ever fixed, enemies are going to be so dumbed down legendary will be piss easy and youll have to revert enemy nerfs, pissing off the entire player base.
3.) Pvp is riddled with cheats, exploits, and hacks. Its literally pointless to go into the dz. Which brings me to my next point.
4.) Loot specific to game modes. This wasnt a thing in td1, why is it here? Why force people to deal with hackers, cheaters and glitchers?
Theres more, but tbh. I cant be asked. This list is the most serious of them.Válasz:
I appreciate the list, and can safely say that the enemy scaling and hit reg issues are something we are looking into. The videos you mentioned have already been forwarded to the team, and any others from the community will be greatly appreciated!
The situation with cheaters is a constant battle that we are always trying to fight. Unfortunately, as our anti-cheat evolves, so do the cheaters, which is why we ask for reports and clips to be sent to the team through the Support website. While it may not seem like it does anything, we do take these reports seriously and use them to try and improve the quality of life for players trying to play legit.
I can't speak for the last point, as that was an internal design decision. But I can certainly understand these sorts of frustrations. (I would not consider myself good at PVP so my time against other players is usually kept to a minimum)
-
arnikusz
veterán
Sniper specialitásban használja valaki a Sawyer kneepads-ot?
Nem akarom beáldozni a Fox Prayerst, mert a Perfekt Focus mellénnyel, Punch Drunk maszkkal pusztító az M1A jelenleg.
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #20737 üzenetére
a maszkot a mod slot miatt nem biztos, hogy szerencses vadaszni. persze, akinek kiesik a többi attrival maxosan, az javasolhatja. de nekem ugy dereng, hogy grupo es ceska se piros slotosak.
(#20736) kidboy_46: itt egy gunner verzio is, ha erdekel: [link] nekem szemely szerint ez adta a legjobban, de kinek mi ugyebar. igy nem kell dronozni es felszabadul egy skill "hely". közel se maxos, szoval többet is ki lehetne belőle hozni, de bevallom mostansag teljesen kiegtem a jatektol es a jo ido is itt van, igy ennyire futotta.
-
dvd24
senior tag
válasz
Habugi #20738 üzenetére
A baj az, hogy az ideális az lenne ha a chest lenne fenris obliterate-el és mellé egy ceska vagy grupo sombra, de csak providencem van ezzel a talenttel, valamint AR-em is csak egy értékelhető van és az is csak középszar (14+20+10 headshot dmg)
Akárhogy próbálgattam ma a rendelkezésemre álló cuccokból, egyelőre többet tolok, ha a chestnek marad a Nego és mellé rakok egy contractor's + ceska + BK kombót.
Vadásznom kell egy normális fenris mellényt meg egy AR-t is...
-
alibiman
aktív tag
válasz
#91166208 #20736 üzenetére
Én használom a Nego mellényt is. Szólóban nyomom a CP4ket, és külön figyelek arra, hogy mennyit jelölök. Mondjuk 5-öt nem nagyon szokott sikerülni, mert mindig elesik valamelyik. :-) Egy elit konvoj is így pik-pakk megvan, pedig csak egy Famas / M1 / Liberty kombóval tolom.
Szóval 4 Negó, Cseszka, Fenris. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #20737 üzenetére
Köszönöm és neked is Habugi.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#91166208 #20736 üzenetére
Semmi extra nincs benne, 4 db nego cuccos, ami fix belőle az a táska, hogy nego legyen a nagyobb sebzés miatt, illetve a mellény ne nego legyen, hanem amivel az általad használt fegyverhez megfelelő tálenttel és +sebzéssel rendelkezzen (AR - Fenris, LMG - Petrov, Rifle - Overlord), vagy mint lentebb Ceska/Grupo párosból -esetleg Providence perfect GC - valamelyik pl GC, vagy Obliterate tálentekkel, de jó lehet pl Focus tálenttel is ha Rifle-t (esetleg SVD sniper-t) használsz scope-al.
Így, hogy a maszk / tok / kesztyű / térdvédő közül melyik lesz a +1 valami más az attól függ, hogy melyik cuccoson van neked jobb érték.
Jellemzően Ceska a +CHC, vagy Grupo a +CHD miatt, szokott lenni a plusz 1 gear szet.Igazából van benne egy kis szabadság, attól a néhány megkötéstől (táska, mellény), ami fixen kell, hogy legyen.
A cél a 60% CHC, és amennyi CHD-t csak össze tudsz kaparni. -
dvd24
senior tag
válasz
Kiscsőke #20731 üzenetére
Igen a hátizsák szerintem is alap ehhez a buildhez (meg valószínűleg mindenki szerint aki használja), azért nem is emeltem ki külön.
Akkor tesztelgetem Obliterate-el.
Nyilván amúgy csak azért éreztem erősnek az 5 jelöléses megoldást mert randomokkal mentem, az mindig csalóka picit
-
arnikusz
veterán
válasz
-=Jam=- #20730 üzenetére
Bedarálás, csak ismerősőkkel-Clantagokkal- Randomokkal nem megy.
Tegnap jót mosolyogtam mire Habugi dobná a Fireflyt, de már nem volt kire.
Szeretem a Pestilencet, de most már egyedül is M1A és EB az elsődleges.
Kíváncsian várom mit akarnak kihozni a System Corruptionból- összeraktam egyet a majdani PTS-re Petrov-Contractors kesztyű és Overlord Fox kesztyűvel, most nagyon halovány. -
Kiscsőke
aktív tag
Szia!
Én hátizsákot használok így és obliterate van a chest-en, 3 jelölés van csak viszont 100%-ot kapnak a jelölt mobok. Messzire nem a legjobb a BK viszont mellette van egy Carabine 7. Csapatban is használható, szólóban is megoldható vele szinte minden ha van több célpont.
-
törölt tag
tudom, azert irtam, hogy keresd vissza es probald ki. en probalgattam az 5 jelolest de mind soloban, mind csapatban a kevesebb jeloles, tobb dmg hasznosabbnak bizonyult. csapatban hamarabb lehalnak, mint hogy felpakolj 5 jelet es soloban is csak akkor erne meg ha valami kutyakkal es dagikkal telepakolt szobaba kerulsz. bar akkor is megoldhato csak harom jelolessel es tobb sebzessel.
pisztolyt a bk miatt nem hasznalod. mert minek? ha mondjuk EB-vel rohangalnal megtanulnad ertekelni, hogy van es vegre hasznalhato sebesseggel veszi elo.
-
dvd24
senior tag
válasz
#75376384 #20726 üzenetére
Jaaa, eszemben sincs fegyvert váltogatni - alapból nem állnak kézre nekem a váltogatásra épülő talanetek sem, a finisheres pisztolyomat is mindig elfelejtem használni
- végig a BK-val tolom (vagy egy FAMAS-al, ha a 3 jelöléses perfect GC setuppal tolom). A kérdés igazából csak annyi volt, hogy a három célpontra nagyobb sebzés éri meg jobban, vagy az 5 célpontra kisebb.
-
törölt tag
regebben linkeltem egy nego buildet. en abban letoltam soloban, heroicon 4 direktivaval kb az osszes kuldetest. darpa eselytelen, tidal-t pedig meguntam (mindketto eseten a vegso dofest a black tusk spec loszer adta, ami a shock es melle az, hogy a hive se szed fel, ha igy halsz meg). a tobbi megvolt washingtonban. szoval mondhatni, hasznalhato.
az 5 jeloles felesleges, inkabb obliterate-t hasznalj. ha maxon van a chc, akkor 3 lovesbol, mar egy EB is kepes feltenni a jelolest. igy azt mondanam inkabb probald ki ar-rel, mert lmg ilyen "gyors" lovesekre nem a legjobb.
nincs hatulutoje, szerintem az egyik legjobb build a jatekban, csak nem sok ember hasznalja, mert nem lat tul az m1-exo maszk-providence agymenesen.
-
dvd24
senior tag
Olyanokat kérdeznék akik aktívan használnak Nego buildet.
Eddig perfect glass cannon és AR kombóval használtam, de tegnap meguntam az állandó esés-kelést és lecseréltem a chestet egy negora, a kesztyűt a contractor's-ra a fegyvert meg a bullet kingre.
Namost ugye a chest miatt már 5-öt lehet jelölni, ez pillanatok alatt megvan a BK-val, utána már csak darálni kell, a GC damage kiesését valamennyire kompenzálja a +2 jelölés viszont nem halok olyan könnyen, de a egyértelműen látszik, hogy a single target damage és a burst damage kevesebb.
Van valami hátulütő amit nem vettem figyelembe? Mentem 4-5 heroicot tegnap ezzel és nem éreztem gyengébbnek.
-
twi452
senior tag
válasz
#75376384 #20720 üzenetére
Ott van az az egy rész amin emp-ket kell kiszedni ablakok mögött ugye?
Igen az egy szar rész ebből a szempontból 😄
Mondjuk ha fullos disrupt védettséged van akkor az a lerakott skillekre is működik?
Plusz a technician perk ami lerakott élő skill mellett immunitást ad.
Nem próbáltam ezeket csak ötletelés 😄Hétvégén havernak szóltam, hogy dobjon össze egy sima skill dmg build-et és kettesben simán daráltak a drónok turretek. Nem volt túl izgalmas 😄
-
arnikusz
veterán
-
twi452
senior tag
válasz
alibiman #20717 üzenetére
Mondjuk most egy turret + drone skilles build solo heroic bármit végignyom úgy, hogy közben akár könyvet is olvashatsz egy kis túlzással 😄
Az ellenséges drónok és gránátok stb mind a skillekre mennek úgyhogy kb semmi nem veszélyeztet téged a fedezékben.
A skillekre szinte semmit nem sebeznek a mobok úgyhogy simán tankolnak mindent.
Legszebb mikor a repkedő drone-t hajkurásszák a heavy-k vagy boss-ok körbe körbe forgolódva 😅
Valószínűleg ezt a skillre sebzést vissza fogják vinni mert ez így egy vicc 😄
Korábban úgy 2 lövésből leszedtek egy drone-t most meg le sem tudják szinte lőni 🙂 -
alibiman
aktív tag
Nekem olyan heti 3-4 biztosan esik CP4 farm, csak úgy az utcán, minibosstól, stb. 1-1 példányt megtartok, a többi kuka. Ami nekem van (nincs EB, Pesti, BH) azok - a Libertyt kivéve - inkább szórakoztatóak. A Liberty jó kézben jó szerszám. Tidal base kihivás szinten Libertyvel, turret, drone segìtséggel simán.
-
Hublot
őstag
Mikor lesz PTS?
-
GAbre
veterán
Valaki másnak is van ilyen rivatuner gondja?
https://youtu.be/B1KE2kkTeWw
Van,hogy arrébb rakom megoldja,de általában program újraindítás kell.
Win,rivatuner,msi reinstall megvolt. -
törölt tag
-
alibiman
aktív tag
Biztosan nem lesz a DIV2ben annyi órám, mint az 1esben. Nem látok olyan ívet, vagy potenciált. Most ha csinálnak egy másik DLCt, amiben lesznek újabb küldik kb. uebben stílusban, mint most, akkor mi van? Ezt Jupitert is feleslegesen csináltam meg...
Ha pl. nem spórolnának a rugó ügynökökel. Az pl. engem kicsit tovább tartana játékban. Tegnap is megyek az egyik CP4re a kihalt városban, egyszercsak közli, ROUGE AGENT detected. Hol, muti má! Elkezdtem ott körbe rohangálni, hátha megtalálom, de még csak be sem pirosodott a radar. Pedig az tök jó lenne, ha több ilyen okosabban taktikázó ellenfél lenne a jàtékban és bárhol felbukkanhatnak.
Azt én már nagyon unom, hogy attól nehéz a jàték hogy sokat kell az ellenre lőni, meg sokan vannak.
A korrektség érdekében azt azért illik elmondani, hogy nekem pl. kb. 800 órám van benne. Ennyi pénzért ez rengeteg.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11