- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #15284 üzenetére
Nekem Exo-val nem sok szerencsém van. Merciless jött 1 CP4-ből meg 1 Jefferson boss-ból. BTSU-t adták, Nemesis-t, Chatterbox-ot, Holster-t, pisztolyt meg ugye ki lehet szedni. Szóval 140 óra alatt 2 Exo az elég gyér.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #15290 üzenetére
Igen a kis szobára.
Elnézve a Shotis tankokat és hogy nem nyúlnak hozzájuk és a következő speckó árnyképét tényleg az lenne a következő?
Mit gondoltok? -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #15288 üzenetére
Ha arra a szobára gondolsz ami mellett a loot van, oda csak egy mellékküldetés során lehet bemenni, az idióta fejlesztők csináltak pár ilyen ládát (hyena láda van benn egyébként), amit csak 1x lehet elérni a játék során.
Ha a másikra gondolsz, ami az első képen lévő lépcső alatt és mögött lévő kis szobában van (gear láda), oda oldalról lehet bemenni (ha szembe állsz vele, akkor jobbról.
-
arnikusz
veterán
válasz
Ebbe a kis szobába be tudsz menni?
A hátad mögött van benne egy Barna láda.Délután gondolkodtam és Clantársat is kérdeztem arról, hogy a Patch előtt ne feledjük a szettelemekből kiszedni a módosítókat, de pl. a seekerből stb. is kiszedem.
-
arnikusz
veterán
válasz
Gigant20 #15282 üzenetére
A BP ket meg lehet venni a csajtól amit a Capitolt megcsinálod és belépsz Tier 1 be.
A szett a mailboxban tárolt elemekből kötelező.
Miért Gunner? A páncél miatt a Badgerrel kombinálva most 1 nap alatt eljutottam eddig még kesztyű lesz csere és mellény, hogy legyen sebzés is.
HC Raid egyedül nincs tervben a változások után úgyis át fogom alakítani a sima Altok után.
Ha ezt még egy kicsit megerősítésén menne benne a Raid. -
törölt tag
válasz
Isten tudja mióta vadaszom már. Hol dobta neked?
-
Gigant20
tag
válasz
#75376384 #15253 üzenetére
Maximum nem lesz majd érdemes farmoli, mert pont olyan táskát keresni ami pont ugyan olyan csak az egyik statja jobb annak az esélye egyenlő a nemsokkal!
De persze lehet jó lesz, na jó szerintem nem.
A stat library viszont jó ötlet, de modjuk, hogy pl egy 15%-os wd-et százszor felhasználhatok az megint a farmolás ellen szól. Ha pedig nem kell farmolni akkor mit fogunk csinálni a játékban normális tartalom nélkül???
Szerintem ők se tudják, hogy merre is menjen ez a játék, csak farmoljunk és farmoljunk.
-
ZiD
tag
válasz
pootzdorjah #15277 üzenetére
Dx 11, vagy 12 van beállítva?
-
bozont
veterán
válasz
pootzdorjah #15277 üzenetére
Annyit még megpróbálhatsz, hogy a Resolution Scale-t leveszed mondjuk 75%-ra és úgy hogyan fut.
-
bozont
veterán
válasz
pootzdorjah #15274 üzenetére
Az az i5 lehet már kevés hozzá, kell a játéknak a 4+ mag. Meg úgy vettem észre van valami memory leak problémája is a játéknak, nekem 8GB-os videókártyával is vissza kellett vennem az extra streaming opcióból mert 1-2 óra játék után elkezdett durván laggolni a játék. Neten rákeresve sokan tapasztalnak ilyet, még sokkal durvább konfiggal is.
Szóval akár a 4GB vram is lehet probléma (gondolom 1080p-n játszol?). -
törölt tag
Mi a fene van a játékkal? Tidalon 6 szor kapok delta 3 at.
Tessék 7 szer re is kidobott de most a csapatot is szetszedte a tidal legvégén. A jó k.... A... -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
pootzdorjah #15269 üzenetére
Milyen konfiggal?
-
pootzdorjah
csendes tag
Üdv!
Végre behúztam a játékot uplayen, az egyben benne van 110 órám, ott már elfogyott a lendület, de azért kíváncsi voltam erre is. A problémám az hogy olyan fps-droppok vannak, hogy kb játszhatatlan a játék. Eleve mire felkapcsolódik a szerverre beleőszülök. Ez egyébként minden este ilyen?
Szóval mit tanácsoltok, mit kell még kikapcsolnom. Minden lowon, átlag 50-60 fps megvan, de néha olyanokat röccen hogy élvezhetetlen teljesen. Köszi.
-
s4hu|SyD^
addikt
Kíváncsi vagyok mikor ugranak rá az Ubisoft-ra és a Division játékokra a kínai járványkitörés miatt. Most azért vigyázniuk kell majd miket dobnak piacra a Div2-ben.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Aciduzzu #15265 üzenetére
Régi sztori, azt írták, hogy további stash space-t kapnak az Ultimate tulajok, ezzel szemben semmi, azaz annyi, hogy már az elején rendelkezésre állt a teljes hely, amit perkekkel fel lehetett oldani. De ez csak egy a több hazugságból.
Pl a másik, hogy minden megszerezhető lesz DZn kívül is, és ugye most is vannak DZ only itemek, amik csak DZ-ben eshetnek, ja és persze, hogy a leginkább hasznosabb cuccok azok, mármint pl a jelen egyik legerősebb gear a Clutch+Berserk szetthez a perfekt itemek. -
Csoffadalom
tag
Helló, volna valaki aki segítene Ps4-en húzni a karakterem? Előre is köszönöm.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
Anonymus23 #15237 üzenetére
Hazudtak?
-
arnikusz
veterán
HC 30 Agent lassú megfontolt haladással 21 óra 42 perc. A mailboxból öltöztetve Capitol előtt. A 4 HC commendationból a Tidal teljesítése maradt a HC Raid csapat és megfelelő szett hiányában egyenlőre nem cél. A patchig még egy speckót kimaxolok.
De melyiket??????
Tegnap kaptam egy tippet de ti melyiket csinálnátok meg elsőre.
Köszönöm. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #15258 üzenetére
Ha már jó cucc a Railsplitter Cassie-nál majdnem max sebzês.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #15258 üzenetére
sztem tökmind1 hogy fordítja át mert jön ezekkel a változásokkal egy új world tier is és nagyobb értékekkel lesznek elérhetők a cuccok
de amúgy azt mondták, hogy arányosan forgatja át, tehát ha olyan cuccod van ami a lehetséges maximum, akkor az átfordított is a lehetséges maximum lesz
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #15238 üzenetére
"Once you store a stat, it can be reused as many time as you want"
És vajon mennyi statot tudunk eltárolni? Nekem kb 200-230 cuccos van elrakva csak a jó statok miatt, akkor lesz hely bőven innentől kezdve.Ez fix számú hely lesz, ahogy én értelmezem. Teszem azt a maszkon lehet 5 különböző stat, akkor ott lesz 5 stat hely mindenkinek. Fogod elmentesz mondjuk health statból X értékűt, onnantól ez a tárolód ezt tartalmazza, annyi maszkra pörgeted rá, amennyire akarod. Egyszercsak esik egy X+100-as, akkor azt a statot kimented róla, ez felül fogja írni a korábbi 100-as értéket, tehát ez mindig fix számú marad. Meg hiába van neked 300 elrakva, ha sok egyforma is van közte, akkor csak a legnagyobb kell az adott item adott statjából a többi kuka.
Ez tetszik így elsőre, csak jöjjön új tartalom is
Közben továbbolvastam, látom mások is erre jutottak.
-
s4hu|SyD^
addikt
Skill-lek is érdekesek lesznek. Minél nagyobb a tier annál erősebb és ugye már nincs skill power. Mod-ok sem fognak nagyon kelleni vagy csak nagyon kis százalékot adnak. A full skill build az elég gyenge páncéllal lesz ahogy a full weapon damage is. Nem lesz ez egyszerű.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #15249 üzenetére
A spaceholder az csak azt jelenti hogy a számok és a kinézet sem véglegesek.
-
dvd24
senior tag
válasz
Ha esik mondjuk egy amúgy használhatatlan chest, de van rajta +10% weapon dmg akkor kimentheted arról ezt a statot, az bekerül a stat librarybe a recalibration stationnél és onnantól kezdve felhasználhatod és rárakhatod bármelyik chestre ami esik, bármennyiszer (nyilván alapanyagba és pénzbe kerülni fog valamennyibe), ha később találsz egy olyat amin 15% van akkor elmentheted azt és akkor onnantól kezdve azt rakhatod fel bármire.
Ugyanez az összes többi item slot összes többi statjával meg lehet majd csinálni.
Szép lassan meglesz majd a könyvtár a maxos statokkal és akkor csak keresni kell olyan cuccost amin csak egyetlen dolgot kell átpörgetni hogy jó legyen.
És a budget rendszer az ugrik.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Ha esik egy maszk és 1 god roll másik szar. Lépésenként fel tudod tornázni a másik értéket és el tudod tárolni a könyvtárban, mert ki tudod nyerni az értékeket a cuccokból és bármennyiszer felhasználni. A cucc amiről leszeded az decon. Szóval ha most kapsz egy 55% DtE-t azt ki tudnád nyerni és felrakni bármelyik maszkra bármikor akármennyiszer. Nehezebb content jobb loot-it fog adni nagyobb eséllyel.
Nem számít a stash-ba. Csak gyűjtögetheted, tornázgatod fel őket szépen ahogy esnek.
-
Anonymus23
veterán
Ahonnan te is vetted a képet és amit Syd linkelt, ott írják, hogy spaceholder minde stat, szóval ezeknek is van helyigénye, és gondolom max száma, vagy lehet beleszámít a 300-ba amit a stashben lehet tárolni.
Illetve ha jól látom ahhoz, hogy fel tudd tornázni a maxra a kiválasztott értéket donorok kellenek, és gondolom a max érték az az érték, amit statként elraktározol.
Ha jól értelmeztem a módszert, akkor ez nekem tetszik, mert bár nem tudjuk, hogy milyen is lesz a loot (valaki írta, hogy a budget rendszert kiírtják végre, hurrá), akkor azért eshet olyan cuccos, amit érdemes lesz kimaxolni (mármint az adott értéket rajta, mert a többi érték is jó lehet.Csak, hogy jól értem-e:
Pl esik egy maszk, és én a fegyver sebzést szeretném kimaxolni, akkor ahhoz donorokat használva szépen ki tudom maxolni arra az értékre ami nálam statként el van raktározva, azaz ha játszik az ember és esik a loot, akkor lehet fejlődni, és akkor nem teljesen a jelenlegi katasztrófális RNG-re lesz hagyatva az ember. -
törölt tag
válasz
#60252516 #15243 üzenetére
world tier 4 es 5 eseten a pontokbol piros vonalak fognak mutatni open world kuldetesekhez. ezeket kell megcsinalni. latni fogsz mellettuk egy szamot, ez annyit jelent, hogy akkora szintet fog leptetni rajta, ha azt megcsinalod.
amit tarts szem elott, hogy ha valamelyik frakcio eppen tamadja az adott pontot (ezt egy kis mozgo, odatarto fegyver ikon jeloli), akkor annak a szintje addig nem no, amig azzal az alakulattal nem tortenik valami.
sajnalatos modon ha eppen huzol egy cp-t es teszem azt harmas szinten van, azt is megtamadhatjak es addig nem tudod tovabb fejleszteni. persze nagy esellyel visszaverik a tamadast, viszont egy, a varos masik vegebol indulo jaror krva soka fog odaerni es addig azt a cp-t lenyegeben blokkolja.
(#15244) dvd24: ez igy szimpatikusnak tunik. sokkal jobb, mint anno a div tech-es megoldas.
-
dvd24
senior tag
válasz
Gyűjtögethetjük majd adott item slotokra a maxos rollokat és mindet el lehet tárolni. Természetesen egy idő után már minden lehetséges rollból meglesz majd a max.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Azért van sok jó változás. Nekem eddig tetszik mind. Hely biztos lesz elég. Nézd meg a SOTG-et vagy Twitter-en rakott fel az egyik Division 2 hírekkel foglalkozó oldal screenshot-okat.
Azért gondolom mindenki tűkön ül, hogy milyen DZ változások és milyen Year 2 tartalmak lesznek. Mire ezek kiderülnek eltelik 1 hónap...
ITT vannak képek.
-
Anonymus23
veterán
És vajon mennyi statot tudunk eltárolni? Nekem kb 200-230 cuccos van elrakva csak a jó statok miatt, akkor lesz hely bőven innentől kezdve."With new recal you can recal talent, stats (even core stats), and mod slots"
Majdnem azt írtam, hogy nincs olyan cuccos, amire ne kellene pörgetni, de végül is az új rendszerben eshet majd akár fullos cuccos is ha jól rémlik a múltkori infó.Szép lassan visszajutunk a Div1-hez...
-
dvd24
senior tag
Egy-két érdekesség SotG-ből:
"You can extract stats from gear, destroying the gear"
"With new recal you can recal talent, stats (even core stats), and mod slots""TL;DR: Skill tier replace skill power and it scales with skill damage"
"Skill tier only appears on core stat on gear"
"Any gear will only add 1 skill tier, and max skill tier is 6"
So max skill build need to equip full skill gears."New state: "Overcharge", available from talent and stuff and lets your skill goes crazy"
"Example: Energize talent, give Overcharge when using armor kit if your skill tier is 6"
"During Overcharge, Ballistic Shield becomes invulnerable""20 available talents on backpack and 20 available talents on vest"
"It's not about complexity, it's about how many viable talent combos" -
regener
veterán
válasz
felixo #15230 üzenetére
Jó drága :D
Alapjáték 9€
https://store.ubi.com/ie/tom-clancy-s-the-division-2-tm-/5b06a3984e0165fa45ffdcc5.html
Gold (Alap + Year 1 Pass) 15€
https://store.ubi.com/ie/game?dwvar_5b06a3994e0165fa45ffdce1_Platform=pcdl&pid=5b06a3994e0165fa45ffdce1
Ultimate (Gold + Egyéb Kinézetek) 18€
https://store.ubi.com/ie/game?dwvar_5b06a39a4e0165fa45ffdcfb_Platform=pcdl&pid=5b06a39a4e0165fa45ffdcfb -
felixo
őstag
-
arnikusz
veterán
Van jelenleg Játékban Season Passal bíró Agent?
Vagy egyáltalán van valami változás?
Köszönöm. -
Janusz001
őstag
válasz
Anonymus23 #15207 üzenetére
Ahogy nézem, az lvl4 cp -k farmolásának veszélye nem fenyeget.
-
Micsurin
nagyúr
Nekem ennek a játéknak valamiért annyira homályos a története.... Mintha nem is lenne még a Destiny 2 is jobban van vezetve...
Van ehhez valami leírás melyik mission alatt mit kellett volna értsek?
-
UFO1
senior tag
válasz
regener #15204 üzenetére
Sziasztok!
A Year 1-ben csak a 8 titkos küldetés és a heti egy plusz vérdíj, ill. egy projekttel van több és ezért érdemes beszerezni? Nem régóta van meg a játék és nem is vagyok egy nagy gémer de ennyiért talán megérné megvenni! Az akciós gold-nál külön kód van a year 1-hez hogy hozzá lehessen tenni a már telepített játékhoz?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #15210 üzenetére
Hát nekem az sárga skill build gyorsan meglett, utána az Aces&Eights 3 illetve 4 darabos majd a HW + BTSU később, Merciless, Nemesis, kiszedtem a pisztolyt és az övtáskát is. 140 órám van.
Clutch build-et a legnehezebb összerakni a magas élet és CHC miatt. Onnan nekem is hiányzik vagy 100k élet. De már letettem róla, hogy vadászok rá, elég erős úgy is és ha esik jobb akkor örülök ha nem meg úgy marad.
Elég nagy értékekkel esett nekem most pár cucc, de ugye csak arra jó, hogy rátegyem őket másra, ha mondjuk legalább a talent-ek jók lennének, de nem...
Én ha megunom akkor csinálok Exo vadászatot vagy blueprint meg közben húzom a hiányzó specializációkat. Napi 1-1,5 órával azért elvagyok sokáig még.
Azért ha csak a chest-en meg a backpack-on lesznek talentek a named gear-ek meg az Exo-k jó sokat fognak majd érni. Ugye a named cuccokon lehetnek magasabb értékek, mint a megengedett, Exo-k meg 3 talent és ha a zöld szettből megvan a táska meg a mellény is akkor kapsz extra talent-et. Nem lesz az olyan rossz. -
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #15208 üzenetére
HA esik jó cucc. Nekem jó ideje csak az 5e-6e armoros/életes cuccok, 5%-6%-os módosítókkal potyognak. DZ-ben kiröhögött a random csapattárs h miben vagyok
perfect berserket farmoltam volna... A normálisabb motyókat a csapattagok dobálták ki... mondjuk csak 150 órám van a game-ben de 1200 óra div1 után kezdem unni az az igazság... - az újrajátszhatósága elég szar a 2-nek - Cimbinek kevesebb órája van a 2-ben és már egy épkézláb elektros szettet össze tudott rakni. Nekem most berserk/spark/fhamas van de kb hiányzik 100e élet róla mert egyszerűen nem estek ki a jó motyók. Kb azért nem esek kelek vele a heroicon mert kb rutinból játszok. Tegnap mérgemben már begyalultam a ládámban meg a zsákomban lévő itemek nagy részét... Kezdenék én a 0-ról bármilyen más szettet, de baszhatom ha legalább az alap cucc nem esik ki hozzá...
Alig várom, h végre változzon a loottable ahogy azt ígérik, meg a gear2.0, bár az h csak a chesten meg a bagen lesz talent eléggé uncsinak hangzik... -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #15207 üzenetére
Meg szépen csinálgatni kell a project-eket is. Azok is adnak szép számmal blueprint-eket, meg az árus. Legalábbis az elején.
Jó cucckkal elég könnyű a level 4 cp meg a legendary-k is. Próbálom faggatni a Dev-et, hogy milyen nehéz lesz később, mert ugye elveszik a DtE-t. Holnap SOTG.
-
Janusz001
őstag
válasz
#75376384 #15199 üzenetére
Ma volt időm kicsit belekóstolni a tier1 -be, hát izzadtam rendesen. Robot,drón, lila és arany ellen hegyek, ennyiszer a főküldi alatt nem csuklottam meg, van még mit tanulnom, bár nekem a div1 kimaradt teljesen. Cp -ket mindig visszafoglalják? Mondjuk ez jó, mert akkor a nagy láda is resetelődik. Illetve egyáltalán érdemes ezeket visszafoglalni vagy csak csináljam a küldetéseket a következő tierhez. Lassan megvan a 300 -as gs, bár valami elitből és a szintlépésből kapott ládából esett magasabb cucc is.
-
arnikusz
veterán
válasz
Gigant20 #15203 üzenetére
Tegnap a napi 90 percbe belefért 2 szint 23 szintén járok. Nekem csak 30 ládám volt. Survivalist lesz kimaxolva, AR és LMG ilyen szettelemek vannak módokkal a mailboxban. A HC Raid nálam így várat még magára majd szép lassan felépítem az Altot szerintem az eljövendő változásokkal. Ha bebuknám akkor őszig nem kezdem el újra.
A Seat 2 Passzt pedig biztos megveszem, így hogy a Cyberpunk öszre csúszott. Még annyi pízt simán emberek egyéb dologra. -
regener
veterán
Akciós a játék 48 órán át:
Alapjáték 9€
Gold (Alap + Year 1 Pass) 15€
Ultimate (Gold + Egyéb Kinézetek) 18€ -
törölt tag
válasz
felixo #15201 üzenetére
a felszereleseden levo egyes attributumok darabszamat. ezek az egyes talentek aktivalasahoz (is) kellenek.
ha arra vagy kivancsi, hogy melyik szin mogott mi lehet, akkor nezd at a felszerelesed. jellemzoen amugy:
- piros: fegyver sebzes, kritikus esely/sebzes
- kek: armor, hp, heal, hazard
- sarga: skill power, skill haste
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Fujitsu Lifebook U727 laptop (12,5FHD/I3-G7/16GB/256SSD/Win11)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Fujitsu E752 laptop (15,6/i3-G3/4gb/1000hdd)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus