- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Kiscsőke
aktív tag
-
velizare
nagyúr
-
velizare
nagyúr
-
velizare
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
vagyis akkor lesz egy fegyvered rossz talenttel, de lenne rajta dta vagy target out of cover... erre mondhatjuk, hogy kb fel fegyver. vagy inkább negyed, mert smg es a szarabb fajtából.
mivel a három attri maxos rajta, a talent pedig használhatatlan, ezért mondja mindenki a talentet.
leegyszerusitve: inkább legyen nagyobb tar, mint semmilyen talent.
-
Kiscsőke
aktív tag
-
törölt tag
-
need
addikt
-
NoOne1976
őstag
-
granini
őstag
Hát meg ha tényleg használod is akkor a pumped up is asszem.. mert ezt állandóan tölteni kell

RNG - látnám értelmét egy 'logikai RNG algoritmusnak', persze nem tudom mennyire bonyi ezt megírni. De hogy sniper fegyverre ne rakjon már close & personalt.. meg shotira rangert.. de igazából minden looter játéknak az a lényege, hogy minél nehezebb / ritkább a jó cucc annál jobban fogod értékelni.. és itt is az van hogy eljön az a szint ahol már godroll közeliben szaladgálsz heroicon, és konkrétan hetekig nem esik upgrade.. amikor meg igen akkor viszont eufória és 5 percig állsz a láda előtt könnyes szemmel hogy eztnézzétek.
gondoljatok bele milyen gear esne ha pl a tipikus skilles brandre nem rollolna piros sor és fordítva.. ha providenc-re csak piros sor rollolhatna.. uhh..
-
-=Jam=-
addikt
-
granini
őstag
-
Anonymus23
veterán
Szerinted mi köze lenne az összerakott buildnek ahhoz, hogy egy skill működik-e egyáltalán, azaz nem az erejéről vagy a hatékonyságáról van szó, hanem az alap működik vagy sem?
Egyébként PC.
Biztos van különbség, pl az, hogy ne lökjük ki egymást a fedezékből Xboxon már rég meg van oldva, de PCn komoly "harc" folyik 1-1 jó fedezékért egy legendáson
-
-=Jam=-
addikt
-
arnikusz
veterán
Hétfőn a heti maintence előtt nagyon gyógyi volt a CC-s Clantagunk Firefily-ja, a hivejainkról ne is beszéljünk amikor DUA-t toltunk Legendaryn.
Tegnap pedig amit kiírtak, hogy javítanak pl. vérzést azt nem sikerült a normal játékban, PTS-n viszont igen.
Amikor PTS- van és az megint PC-n csak az szépen kihat a normal játékra is ezt tapasztalatból mondom.
-
-=Jam=-
addikt
-
törölt tag
Nem a builddel van a baj, hanem a bugokkal.
seeker-artillery párost használok. A seekert rendszeresen nem akarja eldobni. Ez kicsit hasonlít ahhoz, mint az első részben volt, hogy nem lehetett letenni a skillt. Ahhoz is kellett nekik cirka másfél év, mire kijavították.
Nyomom a gombot és semmi. Bár már kevesebbszer robban fel random módon a mobok még mindig ki tudnak ugrani előle.
Az artillery turret is már kevesebbszer semmisül meg csak azért mert leraktam valahova viszont a célzás még mindig nem okés és szintén kiugrálnak a piros köréből. -
pzstm
titán
-
MaarkA
csendes tag
-
NoOne1976
őstag
-
Anonymus23
veterán
-
soo277
őstag
-
alibiman
aktív tag
Én használom a Nego mellényt is. Szólóban nyomom a CP4ket, és külön figyelek arra, hogy mennyit jelölök. Mondjuk 5-öt nem nagyon szokott sikerülni, mert mindig elesik valamelyik. :-) Egy elit konvoj is így pik-pakk megvan, pedig csak egy Famas / M1 / Liberty kombóval tolom.
Szóval 4 Negó, Cseszka, Fenris. -
Anonymus23
veterán
Semmi extra nincs benne, 4 db nego cuccos, ami fix belőle az a táska, hogy nego legyen a nagyobb sebzés miatt, illetve a mellény ne nego legyen, hanem amivel az általad használt fegyverhez megfelelő tálenttel és +sebzéssel rendelkezzen (AR - Fenris, LMG - Petrov, Rifle - Overlord), vagy mint lentebb Ceska/Grupo párosból -esetleg Providence perfect GC - valamelyik pl GC, vagy Obliterate tálentekkel, de jó lehet pl Focus tálenttel is ha Rifle-t (esetleg SVD sniper-t) használsz scope-al.
Így, hogy a maszk / tok / kesztyű / térdvédő közül melyik lesz a +1 valami más az attól függ, hogy melyik cuccoson van neked jobb érték.
Jellemzően Ceska a +CHC, vagy Grupo a +CHD miatt, szokott lenni a plusz 1 gear szet.Igazából van benne egy kis szabadság, attól a néhány megkötéstől (táska, mellény), ami fixen kell, hogy legyen.
A cél a 60% CHC, és amennyi CHD-t csak össze tudsz kaparni. -
i@lex
őstag
-
i@lex
őstag
Jelen állás szerint szerintem minimálisan sem kell túlgondolni a pvp szetteket, annyira broken a TP+Pestilence+Efficent/Unbreakable+Firewall.
Ha az ellen nem ebben van, egy csapatot is leraksz akár egyedül is, ha pedig ugyanilyen jön veled szembe, az veszít akinek előbb fogy el a medkitje.
Legalább is nekem az elmúlt 1-2 hónapban csak ilyen szitujaim voltak.
-
alibiman
aktív tag
-
alibiman
aktív tag
519 most, de a tiedhez képest nagyon szarok a cuccaim. Proviból teljesen gáz, próbáltam a tiedhez hasonló motyót összerakni, de hát... kevés mint lepkefing a viharban. A Nego szerkóm egész fasza, de még lehet rajta bőven csiszolni. Szólóban CP4 összes direktívával nagyon gáz. DZ-be nem megyek, semmi értelme egyedül.
Nekem tradicionálisan későn esik minden, a Div1-ben 4 hónappal később lett normális Striker kesztyűm (így lett hat) a haverjaimhoz képest. Ha velük voltam, besírtak, milyen szar loot esett.
Van egy hekatomba exo maszkom, hátzsákom, kesztyűm, mellényem, meg mindenféle használhatatlan fegyó. Volt, hogy egymásután két Merci esett az Overgowthnál CP4-en, Chameleonból is boltot nyithatnék. Mondanám, hogy vicces...
Most úgy vagyok vele, elkínlódok kb. 1000-ig, talán, aztán leteszem a Div2-öt. -
alibiman
aktív tag
-
alibiman
aktív tag
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
alibiman
aktív tag
-
törölt tag
-
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
-
Lgabor007
csendes tag
-
Lgabor007
csendes tag
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
Lgabor007
csendes tag
-
Alvin_ti4200
félisten
Köszi
A Repair skillt a Healing drone miatt tettem be, de nem tudom őszintén, mennyit számít valójában. Lenne helyette más alternatíva (CHC, CHD, WD) az biztos 
26 pontom van eddig a mostani Home League-ben, a Stranded Tankert még fel kell húznom Rank 6-ról. Megpróbáltam a Wall Street Heroic-ot, de egyedül azért nem piskóta végigtolni. Azt lehet tudni, hol vannak a checkpointok? Alapvetően nem reménytelen egy normális idő elérése, de az, hogy ha meghalok kezdhetem fél pályával ezelőttről (vagy a legelejétől) igencsak elveszi a kedvem attól, hogy nekilássak újra.
Tegnap amúgy csináltam két-három Taskforce bounty-t challengingen (eltartott egy ideig, mire meglett az egyik) és úgy hullottak a bounty-hoz vezető úton is meg a végén is a set itemek, mintha hoztam volna magammal egy 100% chance to find magic items skillt a Diablo II-ből
(szerintem egy óra alatt esett vagy húsz).Esett két Chameleon is meglepően jó rollokkal, de nekem ez elég gyenge AR-nek tűnik, van, aki (direkt) használ ilyet?
-
alibiman
aktív tag
-
alibiman
aktív tag
-
-=Jam=-
addikt
-
törölt tag
lepj az oraval szintet, azert kapsz harmat. a heti invaded elsore megcsinalva szinten ad talan otot, illetve a napi bountyk is szoktak (narancs szinu). a cp foglalas legutobb adott egy pontot. bounty eseten ha fole viszed a kurzort kiirja a jutalmakat. ott lathatod melyik ad pontot es melyik nem.
-
arnikusz
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
fotóm nincs, de valami ilyesmi lenne a lényeg (amíg nem jön ki az új healer gearset):
gear: brand setekből több opció van attól függően hogy mire akarsz specializálódni
1 Alps 2 Murakami 3 R&K - max skill heal
3 Alps 2 Murakami 1 Hana-U - max skill haste és duration
3 Alps 2 Murakami 1 exotic - tardigrade, acosta vagy BTSU gloves, attól függ mi kell. ha tardigrade-et viszel akkor kénytelen vagy mellé technician-t használni hogy meglegyen a 6 skill tier. amúgy érdemes survivor-al menni.
összességében szerintem a magasabb skill haste hasznosabb, mint az extra skill repair, mivel a legtöbben úgyis DPS-t visznek, azt meg egy chem launcher lövéssel maxra lehet healelni.
ajánlott talentek:
chest - Empathic Resolve, Overwatch, esetleg Trauma (egy kis extra CC-hez)
backpack - Safeguard vagy Shock and Awe, utóbbi akkor ha megbízhatóan tudsz valami CC-t előidéznifegyó: kvázi mindegy milyen fajta mert sebezni úgyse fogsz. M1A kézenfekvő mert az legalább üt valamekkorát (még), vagy LMG hogy suppressing fire-al legalább valami hasznod legyen a csapatnak. talentekből Reformation az ideális, ennek a Perfect változata a Designated Hitter nevű MMR-ön van rajta, de szerintem valami Rifle-ön megbízhatóbban tudod használni, még ha buksz is kicsit azon hogy nem a Perfect variánst viszed.
esetleg, ha tudsz CC-zni akkor a Vindictive még jó lehet (Perfect változat a Grudge nevű SMG-n), de realisztikusan nézve valószínű elég kevésszer tudod majd proccolni healer sebzéssel.skillek: healer Chem Launcher kötelező, második skill igazából variálható. ha pusztán healer akarsz lenni, akkor healing hive, de a booster hive, a blinder vagy az EMP sem rossz, bár legendary-n ideálisabb ha CC-re van egy külön ember, aki arra van kihegyezve. egyrészt, mert a CC-d nem lesz elég erős, másrészt, mert igazából kell mindkettő, a blind és az EMP is. vagy ha elég csak a chem launcher által adott heal, és van CC, akkor rámehetsz valami extra skill dmg-re is akár, ártani nem árt.
#19514: de várj, ott már azért nem vettél semmit, mert kvázi megvolt mindened, illetve mert az igazán értékes cuccokat (exo-k, classified gear set) nem árulta a vendor, legalábbis nem közvetlenül. de ettől függetlenül, használható cucc azért mindig akadt, max olyan ami neked nem kell mert már van.
-
arnikusz
veterán
-
alibiman
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
törölt tag
nem akarok beleszolni, de megis megteszem. csak valahogy el kellett kezdeni a hszt.

a 3 nego-nak szerintem nem sok ertelme van. akkor mar inkabb egy 3. providence, cheska es egy petrov kesztyu.
(#17733) arnikusz: ez pont az a kerdes, ahol szerintem nincs jo valasz es mindenki azt hasznal, ami neki jobban fekszik. en pl agyfszt kapnek amennyit a famast ujra kell tolteni.
-
arnikusz
veterán
-
velizare
nagyúr
-
Anonymus23
veterán
Én 100-as szinten vagyok, örülnék neki ha lenullázná, mert akkor megint ki lehetne szedni a lootot a ládákból és a szintekért járó rewardokból
Milyen szinten van a karakter amúgy?Mondjuk az kétségtelen, hogy aki az első pár napban nem tolta meg a játékot, annak sokkal szívatósabb összeszedni a lootot, mivel arányaiban jóval kevesebb maxos vagy god rollos cucc esik, de azért összerakott szettel nem akkora nehézség ez a játék, heroicon 2 nehezítéssel egy lvl4 CP elfoglalása +1 szint, nem beszélve arról, ha jó területen van az ember, akkor nagyon jó item farmolásra is.
Mi számtalanszor reseteltük a progresst, de magához a season szinthez sosem nyúlt... -
Krissz1983
aktív tag
-
arnikusz
veterán
Nem tudom mi van, de egyeseknek nem nullázta, vannak akik máris arra fogják mert a cache glitchet csinálták, de ez mind légbőlkapott. Nagyon remélem, hogy megoldják , mert a 35-ös szintért járó maszk jelenleg csak ott érhető el először, ill. pont tegnap este zsákoltam 53 szint körül a Named Riflet. talán ez a kettő ami ér valamit a 100 szinten kapott dolgokból.
Ja igen arra lesz lehetőség, hogy az utolsó héten megvedd az egészet nem volt ilyen.
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
Exo maszk a Season 35. szintjénél kapod meg. A loot pool bugos a lilákra gondoltam, tudnak róla, de még nem sikerült javítani. Ez elmondható az Exotic itemek RNG-röl is. Tegnap legalább 30 New Yorki Bosst leöltem egy Lady Death sem esett- 30 percenként spannolnak. Mentem 10 Wall st/Tomb küldetést a Bullet Kingért egyse a random csapatba se. Ma megint próba. A glitch az meg ott van, ha belépsz és leölsz 1 mobot majd log ki be adja a season cachet szintlépés nélkül, de azzal nem szórakozok.
-
TheSoloenOne
tag
-
VágniValó
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
-
Garsza
veterán
-
Mr.Franczy
aktív tag
-
felixo
őstag
-
mg1992mg
őstag
-
Anonymus23
veterán
-
Micsurin
nagyúr
-
s4hu|SyD^
addikt
-
xyvalaki
aktív tag
-
s4hu|SyD^
addikt
A-Regen – Armor Regen
BA Bonus Armor
HoK – Health on Kill
Health % – Percentage More Percentage
Armor % – Percentage More Armor
AoK – Armor on Kill
CHC – Critical Hit Change
CHD – Critical Hit Damage
HSD – Headshot Damage
AWD – All Weapon Damage
WTD – Weapon Type Damage
CDR – Cooldown Reduction
DTE – Damage to Elites
HZP – Hazard Protection
SP – Skill Power
SH – Skill HasteEzeket jelentik a rövidítések csak nem írtam bele őket. Arra jó, hogy ha sok a cuccod ki tudod nézni, hogy mennyire is jó és kell-e neked.
-
-=Jam=-
addikt
-
Gigant20
tag
-
s4hu|SyD^
addikt
-
need
addikt
-
ZiD
tag
-
Anonymus23
veterán
Eagle Bearer:
Ez nem esik "radnom raiden" alias discovery mód, csak ismerősökkel/klántagokkal tudod megcsinálni, minimum normál nehézségen, és ott eshet, vagy ha valakinek esik az adhatja neked.
De most már nem akkora nagy szám, egy jó Clutch/Berserk/Spark buildnél egy Famas/Merciless párossal legalább akkora sebzést össze lehet hozni (ha nem többet). -
törölt tag
arra lettem volna kíváncsi, hogy pontosan milyen irányba haladsz? mint amiket fentebb is írtam: hibrid, clutch, skill? mert a mostani buildedben a legnagyobb szinergia a merciless, es a táska talent. szinte minden más kilóg. es amikor azt írtad hogy növelni akarod a chc-t valahogy az jött at, hogy nem igazan tudod mit szeretnel. ha ez nincs meg, akkor a farmolas ki fog merülni a "tegyük el mindenből a legnagyobb statot" felfogasol.
ebben semmi offense nem volt, mielőtt. csak legtöbben itt tudjuk mennyire nehez farmolni es nem célirányosan kb agyrém az egész.
-
ZiD
tag
-
Aciduzzu
aktív tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bluetooth hangszórók
- Konteó topic
- AliExpress tapasztalatok
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszer már szedtem le maxos Weapon damage-et, az van rajta ezer éve a jelenlegi Sacrifice-omon.