Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Gigant20
üzenetére
A méreg a legkevesebb, a hive felszed. De azóta összeraktam egy másik alternatívát 70k HP-val. Pár cuccot még ki kell farmolnom, hogy jobb legyen, nagyon kéne az Aces hátizsák az meg ugye csak raid.
Nekem nagyon jó lecke volt az a 3. hosszabb raid. Más videón látni meg játszani és csinálni.Kevés az időm mindent kifarmolni, specializációk stb. Mindjárt itt az Ep3 is.
-
Hublot
őstag
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
üzenetére
!Voteban Ajomínusz
!Yes
-
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Igen szoktunk vinni ha friss(kevés) raid-es embereket is ha van rá igény.
De ahogy látom azóta belefutottál pár kicsit "hosszabb" RAID-be!
Láttam az ACES builded a VGC discordon, jó kis build az, de ha olyan RAID-re mész ahol már a reptéren látszik, hogy hosszabb lesz ott ne menj 27K HP-val mert esni-kelni fogsz. Olyan 80-100K HP kell .hogy túlélj (pl. a 2-es a mérgezést).
-
arnikusz
veterán
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
üzenetére
Ne hazudj a Granyóvető volt.
-
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
üzenetére

-
arnikusz
veterán
BrokenAIM és bandája ügyesen játszik 500 K armort OC DZ kb. 2 lövéssel szedték. Már hogy egy Bann hullámról se hallunk.
-
maross
nagyúr
AVA klánból nem hiszem hogy 2 embernél többet láttam online egyszerre, esetleg van olyan kicsit aktívabb klán ahol van 2 embernek hely és szívesen látnak friss 30-asokat?
-
törölt tag
Üdv. Valaki raid? Platform ps. Már csak 7 játékos kellene
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Azt hiszem ma én is nyomok egy két bountyt. Gratula
-
Hublot
őstag
Na visszatértem.
Valamelyik nagyhatalmú vezérezredes visszavenne a klánba kösz.
Alone in the dark!
[link] -
NemMo
őstag
Ha megcsinálom az utolsó sztori strongehold küldetést, akkor bukom az összes elfoglalt controll pointokat?
-
i@lex
őstag
válasz
xyvalaki
üzenetére
Fél éve ezért tettem le a játékot, mert mindig jobb időt futni egy activityben még rövidtávon sem kontent. Gondoltam visszanézek a játékba, hátha történt bárminemű fejlődés, de előtte szétnézek itt a fórumon, és azt kell látnom, hogy ennyi idő után is ugyanez a helyzet? Kiábrándító!
-
marky1970
tag
válasz
szatyor1972
üzenetére
Ez egy klánon belül használt vicces kifejezés arnikusz részéröl!
pilipi:
-
pilipi
aktív tag
válasz
szatyor1972
üzenetére

-
s4hu|SyD^
addikt
-
felixo
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszi a válaszokat skacok.
Megnézem délután majd a játékban.
-
dvd24
senior tag
Mercilesst akkor a legkönnyebb farmolni, amikor a rifle targeted loot egy olyan területen van ahol található egy Hyena-ás control point is. Azt a CP-t fel kell vinni 4-es szintre, és amikor már a védekező szakasz van, akkor nem szabad megölni a bosst, hanem meg kell halni és egyből vissza gyorsutazni. Ekkor ugye előlről kezdődik a védekező rész. Addig kell ezt ismételgetni amíg ki nem esik.
-
Gigant20
tag
válasz
xyvalaki
üzenetére
Köszi!
Nálunk is volt sok lag, Boomer nagyon hektikus volt. Volt mert olyan is volt hogy nem is láttuk. Olyan kör is volt amit le sem mért pedig jó időnek tűnt, videóra vettük és már az is 9 alattinak tűnt. De ez egy ilyen kávéház... Menni kell és menni kell! Nektek is menni fog, csak egy jó körnek kell összeállnia, de ezt úgyis tudod!
-
Anonymus23
veterán
válasz
felixo
üzenetére
DZ szinthez van kötve, de magát a perk "fát" (hogy melyik szinten adja be) meg tudod nézni a csajnál. Te választod ki, hogy egyes szinteknél milyen perket oldjon fel, ez jellemzően PvE vs PvP jellegű perkek közötti választás, de van ahol nincs is mert csak 1 perk van.
A játékban is meg tudod nézni, de itt is egy leírás
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lgabor007
üzenetére
Tegnap mission-t meg 2x lv4 CP-t mentem az Exo térdvédőért és semmi...
Nagy köszönet mindenkinek, hogy volt szerencsém raid-re is becsatlakozni. Ahol nyilván én voltam aki kilógott, de szép volt. 1 beragadó mob meg az én bénázásaim. Semmi EB, de amíg visznek megyek ha van EB ha nincs. Legalább láttam játszva is nem csak videón.
1 Delta volt csak az alt-tab discord végett.
-
arnikusz
veterán
válasz
felixo
üzenetére
Egyszerre 10db-ot tudsz kimenteni a mailbox ( ahol addig tárolja míg át nem rakod az adott Alt 100-as vagy a közös 300-as stashba) mérete pedig 60 db-os.
A Quatermasternél a Perks fület kimaxoltad?Más tegnap HC módot pihenőre küldtem miután Invaded CH Federal bunker küldetés alatt egymást követően 5 Delta köszönt be.

Raid speed runosoknak meg nagy gratula és respect.

-
felixo
őstag
DZ-ba hogy lehet növelni pl. a kimenthető cuccok számát ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
arnikusz
üzenetére
Jó ez a cucc ez úgy szépen megtörte a lelkesedésem, nettó hulladék ez az egész így újabb 2 nap Div1 és Destiny 2 után... Sztorin is nevetségesen sok ellenfél szalad rá az emberre a könyvtárban a szerveres investigation utolsó szakaszában és vicc kategória, hogy storyn is mekkorát üt egy piros trash mon... Egy minimálisat javítottak a játékon ezekkel a színek szerint sorban bekapcsolandó falipanelekkel stb de still meh néha a játék...

-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
OC DZ-ben: kesekenyebb ládák (kb mint fele mint a kerámiás láda) és Black Tusk mobok
Nem OC DZ-ben: keskenyebb ládákEbből jön ki, hogy OC DZ landmarkot és patrolokat kell farmolni és elég hamar össze lehet szedni a 300 db-t. Ha teszem azt egy érdeketelen valami a targeted loot az OC DZ-ben kkor még a játékosok sem fognak zaklatni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mobok meg ládák szerintem.
Targeted loot elég jó exo farmra. 2 nap alatt kijött egy pisztoly és az LMG. Egyik egy sima utcai gear ládából másik meg egy lv4 CP gear ládából. Még kell a shotgun, térdvédő meg az EB.
-
FireKeeper
nagyúr
azt a fizetőeszközt, amivel a DZ Thieves Denben lehet fizetni, hogy lehet megszerezni? bármilyen random DZ tartalom dobja, vagy valami specifikus?
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Jimbo75
üzenetére
Pedig az a lényege. Sok gyakorlás, farmolás hogy jók legyenek a szettek. Össze szokott csapatmunka. Nem egy heroic, ahol mindegy ki mit csinál. Ez a két csapat olyanokból áll akik este munka után leülnek egy-két órára, nem 7/24-ben játszanak.
Ha neked ez e-f@szméregetés......úgy hogy ki sem próbáltad. -
-
törölt tag
aki esetleg karral jatszik, milyet erdemes inkabb venni, vagy ha ugy jobb a kerdes, milyennel mukodik a jatek? xbox vagy ps4?
amiota tv-re kotve tudnek csak jatszani baromi kenyelmetlen elotte ulni. lehet megprobalnam karral a jatekot. ugy is reg anyaztam vmi miatt.
-
s4hu|SyD^
addikt
Jefferson Trade Centre rifle target loot van ma. Mehet a Merciless farm akinek nincs még.
-
vitya81
tag
Hello!
Fél év szünet után újra elővenném a játékot, de nem akar működni valami. Kb. 10 percenként Delta-03 hibaüzenettel (arra hivatkozva, hogy ellenőrizzem az internetkapcsolatot) kivág a játék. Net stabil és folyamatos. Mi lehet a gond, a megoldás? Valaki tud segíteni ebben? Köszi
Viktor
-
-=Jam=-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Matchmaking csak a "baba" RAID-re van, szerintem felesleges vele foglalkozni, mert csak anyázni fogsz
Inkább keress valami magyar csapatot, akik már jártasak benne. Nem mellesleg EB csak a normál RAID-en eshet. -
Jimbo75
tag
Soha nem értettem ezt az e-peent, hogy ki végez hamarabb valamivel....
-
FireKeeper
nagyúr
-
arnikusz
veterán
Az új EXO AR: [link]
-
Hublot
őstag
Sziasztok én befejeztem további jó játékot mindenkinek.
-
xyvalaki
aktív tag
Amúgy ez sok mindentől függ. A csillagok állása, szerverek istene, Fortuna asszonyság kapott-e esti betevőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt szúúkáááá meg blatttyyy ja minden lengyel meg orosz jelentett. 300x