- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha valakit még esetleg érdekelnek ilyen dolgok. Thieves den, Aces maszk 9,5% chc, ami donornak tökéletes.
-
s4hu|SyD^
addikt
Valaki meg tudna dobni egy jó skill build-del így a hétvége előtt?
Specializáció(k), fegyverek, felszerelések, skill-ek.
Természetesen golyós build-re gondolok. Ha jól láttam amúgy a golyók meg a drone külön specializáción van...
-
arnikusz
veterán
Nem lesz State januárig, tehát elmentek holidayra bravo.
Eközben azt is kommunikálták, hogy gözerővel dolgoznak az új contenten. A bugok szépen lassan megölik a játékkt lásd a kesztyűt. A colleg zár és december 3. jön vissza. -
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #14291 üzenetére
NIncs ott. Ott is csak a visszaszámláló megy.
-
Puma K
nagyúr
válasz
#75376384 #14287 üzenetére
Fejből nem tudom.
Azt viszont igen, hogy a Div1-be 104 óra ment majd akkor untam rá a kis pályán történő ismétlődő feladatokra...
Tippre a Div2-be a fele lehet meg eddig, de már ez is unalmas így ahogy van.Az elején az tetszett, hogy más a környezet és valamennyivel nagyobb a bejárható terület. De sem a története sem a folyamatos ismételgetés nem fogott meg legyen szó co-op-ról vagy szólóról.
A Division játékok -számomra- addig érdekesek, amíg mindent elsőre csinálsz avagy szintezel és esetlegesen egy jobb felszerelést össze nem raksz.
Tudom looter-shooter vs sandbox TPS-FPS shooter, de a GTA Online sokkal többrétűbb, változatosabb és érdekesebb számomra mint a kettő Div együtt. A benne lévő változatos járművek meg még hozzáadnak egy löketet az egésznek.
-
törölt tag
válasz
Puma K #14286 üzenetére
Hány óra után küldted pihenni a div 2-t?
Én is sokat ekézem, de 470 óránál tartok és azt mondom simán megérte az árát már most.
Mások meg jóval ezer óra felett (ami amúgy szép teljesítmény) szidják, hogy mekkora egy tartalmatlan szar.
Ha megvágnák a seekert és visszanehezítenék a cp-ket illetve a heroic küldetéseket szerintem már azzal sokkal jobb játék lenne. Bónuszként egy underground, survival, last stand trió és egy resistance se ártana. -
Kekebatta
tag
Megkezdődött a Black Friday uborkáéknál..
Ultimate 36€
stb.. -
Anonymus23
veterán
-
marky1970
tag
válasz
#75376384 #14276 üzenetére
Nálam először nem volt ott a kesztyű és miután átváltottam technikus spec.-re akkor már nem volt ott semmi!
Ki-be log. után szintén nem volt ott a kesztyű.
Technikus spec. feloldva, 13 pont hiányzik a 165-ből.
Ezután át akartam menni másik karira de nem tudtam a loudout-ot a stashbe küldeni,a chat nem működött,állandóan töltőképernyőt kaptam meg az invaded strongholdokat mutogatta!
Úgyhogy inkább kiléptem a játékból mert a t@k@m tele lett! -
BRABUS113
aktív tag
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
Anonymus23 #14269 üzenetére
csak a blueprintig kell feloldani!
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #14266 üzenetére
a feloldas mit jelent pontosan? ki van maxolva a spec, de az utolso szint feladatai meg nincsenek meg teljesen. year pass-t vettem anno, szoval a spec maga megvan.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #14257 üzenetére
a kerdes mar csak az, ha belepek hozzad akkor en is meg tudom latogatni es tudok tole vasarolni?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Csoffadalom #14263 üzenetére
A karakter amivel nézted fel van oldva az új specializáció?
-
Csoffadalom
tag
válasz
Anonymus23 #14262 üzenetére
Na ez érdekes mert nálam, a tok után rögtön a zöld cucc jön, nincs kesztyű... Az MP7-et meg is vettem.
Lehet azért mert már kraftoltam jó párat?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Csoffadalom #14261 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #14259 üzenetére
Ehhh, komolyan mondom, lelövök egy mobot, elérhetetlen helyen van a loot, felmegyek egy helyre a levegőben lebeg a karakter, Snitch sehol. Chat nem működik.
Van baj bőven, és nekem még nem is sok bug szokott előjönni....nah. 3. karakteren de ott is a 2 lelőhelyen megkerült
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #14257 üzenetére
Van rá egy hetünk
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #14255 üzenetére
Átnézted mindegyik helyet ahol lehet?
Egyébként elvileg hetek óta bugos.
Nehéz lehet egy ilyen komplex dolgot megírni mint a jelenjen meg és “ha megtalálod akkor tűnjön fel cassie is és áruljon is valamit”.
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Tudnátok segíteni a sturdy extended 5.56 mag tár megszerzéséhez hanyas szintü kontroll pontokat kell csinálni?
Kell a négyes szint? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #14249 üzenetére
Este ki jön?
Garsza ami biztos Mellényen van 60.000., tokon 43.000. kesztyűn 5600, maszkon talán 27.000, de este megnézem pontosan.
-
regener
veterán
Cassienél 13% AR sebzéses nevesített Alps kesztyű Perfectly Opportunistic-al.
-
axlfsi
veterán
válasz
arnikusz #14241 üzenetére
En 3 DH, 1 GILA es 1 VW, es 1 5.11 cuccot pakolnek bele, azzal jobban jarsz, az enyem is olyan most; 14-(!)-4-0
DH - maszk, taska, terdes (p.concussion, spark / vital, cloaked)
VW - melleny (p.berserk, destructive)
GILA - holster
5.11 - kesztyu (p.clutch)Famas, rajta Strained es a nagy tar, 20k felett a sebzes, armor 200k korul, elet 235-40k (mar nem emlekszem pontosan)
PvP-re es Conflictra baszo
-
arnikusz
veterán
Elme B. build ez a Clutch, a térdvédő helyett még kell egy Wyvern. A maszk perfekt concussion, a mellény perfekt berserk, a zsák perfect spark és a kesztyű perfekt clutch. A Masz lehetne a perfekt insulated Yaahal, de most csak 2 deffensive-el bíró van.
A Conflictet szeretném feltornászni a max. szintre szép lassan és közben próbálgatom mi is megfelelő oda. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
arnikusz #14238 üzenetére
Nem is aggódom, hogy nem lesz elég pontom mivel már a lényegesek amúgy is megvannak a sniper-en pedig csak most léptem meg a 30-at nem régen és már a Tier 3-tól is csak Stronghold-ok meg az Airspace HQ választanak el. GS már megvan elég. Ha hétvégén kedvem lesz hozzá lehet a Tactician-t húzom majd.
-
arnikusz
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #14235 üzenetére
Ez a csapattol és a küldetéstöl függ, de átlag 30 perc a sima küldik, a stronghold is megvan annyi, sőt a Tidal is ha jó a team. Ha nem gázgézaság vala.
Pl. Keddenként ha vált és nem vagyok fáradt este 3 küldetést megcsinálok randomokkal vakaródzással 20-22 között.
A mobokat úgye gyengítették, ha nincs lagg sima menet.
Heroicon 2 named item is jár van hogy 3 esik ill. eddig mindig esett 1 exotic is. -
s4hu|SyD^
addikt
Van még klánosdi? Vagy egyáltalán kell solo játékosnak? Néha alig lehet embert találni főleg kisebb szintű Invaded-re és néha szívesen csak átrohannék rajta, mert amúgy elég hosszúak.
-
arnikusz
veterán
válasz
Hublot #14231 üzenetére
A szétváló seeker 641.000-et sebez, a hive 189.000-et pillanatonként nem, de a hive arra bőven elég, hogy akár 3 dagi gépágyúst megállítson és a seeker befejezzen.
Gondolkodom a seeker helyett firestarter chem launcherben, esett egy közepes Pyromaniac Police M4 azzal éedekes lehet még.Nyulus74 én is az Acet szeretem jobban.
-
arnikusz
veterán
Korábban volt know how arra, hogy mit és hol valamint hogyan takarítsunk a játék copmputeren lévő részén, hogy okésan fusson.
Ebben kérném szíves segítségeteket.
Tenk jú veri a macskát. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
#75376384 #14223 üzenetére
Jó de WT5-ben már mondjuk el is várom, hogy ha jól össze van rakva a karakterem ne feküdjön meg gyorsan. Bár talán jobban hozzáadna a játék élvezeti értékéhez, hogy ha fordítva lenne vagy valahogy akkor már kiegyensúlyozták volna jobban. Div1 lehet túl könnyű volt, de casual-ként mondjuk teljesen jó ha nem túl nehéz, gondolom itt a 2. résznél már inkább az 1-ből érkező játékosokat akarták megcélozni.
A mozgás meg azért gond, mert nekem sokszor nem tűnik úgy, hogy én irányítok. Ez az olyan érzés, mint a Wildlands-ben az automata fedezékrendszer.
-
törölt tag
válasz
s4hu|SyD^ #14222 üzenetére
Hát akkor nem árt ha tudod. Picit jobb buildben wt5-ben semmi nehézség nem lesz. Én most egy új karakterrel elértem lvl30. 23-24 óta valóban nehezebb mint régebben, de ez sajnos nem tart ki végig...
A mozgást viszont sose értettem miért gond. Valóban el tud akadni már egy 10 centis pöcökben is, de ezen felül mindig arra megy, amerre “mondod“ neki. Csak meg kell szokni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
persil #14220 üzenetére
Nekem is elég új az 1 után, van ami tetszik van, ami nem, de meg lehet szokni. Mindenképp pozitívum, hogy elég nehéz. Annyira, hogy kénytelen voltam solo-ként betenni az újraélesztő Hive skill-t meg a gyógyító Chem-et. Kb. szinte mindig fedezékben vagyok, mert nyílt téren egyelőre elég esélyes, hogy megborulok. Lehet valakinek ez elvesz az élvezeti értékből, de nekem hozzáad, mert az 1 pl. elég könnyű volt PVE téren. Majd Tier 5-nél meg rendes felszerelésben biztos máshogy lesz, de azért addig pár óra beleszalad.
Ami pl. negatívum az a Wildlands féle mozgás. El sem tudom mondani mennyire szörnyű az 1 után és milliószor be is akadtam, nem arra ment amerre kellett volna stb. és ilyenek miatt meghaltam. Ha ezért bukok pl. egy Target-et az elég bosszantó.
A karácsonyi havas hangulatot nem veri ez, de azért elég szépre sikeredett és jó is a hangulat, ha sikerül befogadni.
Tudnék még sok pozitívumot meg negatívumot sorolni, de gondolom a google többet dobna ki és nem kell koptatni a billentyűim.
Ami még borzasztóan zavar, hogy minden 2 lépésnél meg kell állni loot-olni valamit... -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
persil #14217 üzenetére
Ruhadarabok nem nagyon esnek, se skin-ek. Gondolom vagy küldetéshez vagy mikrotranzakcióhoz kötötték őket. Páncél meg fegyver esik dögivel, nem győzöm őket betörni. El is adhatnám őket ha pénz kell. Küldetések adnak elég pénzt amúgy. Még én is nemrég lettem 30 szóval ennyit tudok egyelőre 30+ óra után.
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Epp csak beleprobaltam a jatekba a legutobbi free play days alatt, szoval alig par oras tapasztalatrol beszelunk.
Az elso reszhez kepest viszont azt vettem eszre, hogy az ellenfelek nem dobnak penzt. What?! Annyi penzem volt, amennyit kaptam az eladott motyoert. Nem nagy problema, ertheto okokbol, de nekem kicsit megoli a looter-shooter feelinget. A masik, hogy az elsoben szinte minden hazban, szekrenyben, ladaban lehetett talalni valami ruhadarabot. Itt a kb 8 oram alatt talaltam annyit, mint az elso reszben egy nagyobb haz atkutatasa utan. Ez sem egy nagy katasztrofa, de az elsoben meg lett szokva, hogy a ruhazkodas szerves resze a jateknak.
Meg ugy altalaban a fegyver/armor drop is sokkal kevesebbnek tunt az elso reszhez kepest.Ez ilyen, vagy csak nagyon az elejen voltam?
-
arnikusz
veterán
BRAVO-04 nálatok megy a game?
-
GAbre
veterán
El tudja mondani valaki,hogy miért csinálja azt ez a b*zi program,hogyha összehányja magát a gép,akkor van,hogy nekiállnak feljönni egymás után 10-15x az útmutatók,hogy van raid meg stb.
Semmi beállításhoz nem nyúl,de ezt bakapcsolja,és nagyon irritáló,hogy nem is 1x-e adja be,hanem 1-2perc,aztán 5 perc,aztán 10 perc múlva,van,hogy 1-et van,hogy 3at. -
arnikusz
veterán
válasz
John Marston #14208 üzenetére
Várjon mi lesz ha megint lesz az a Police M4 ( 2db-ot törtem be korábban
) amin az első perfekt talent talán 40% égési sebzést ad és berakom hozzá a 8 lövetű chem launchert.
A múlt héten összefutottam egy ilyen builddel veszett vala.
A Micro drónok pedig a Dagikat heroicon eszik ám keményen.
-
totig
tag
Másnak is bugzott már úgy be a grenade launcher, hogy csak lövök és b***ik robbanni? Invaded heroic strongholdot csináltunk az előbb, és vagy 30-at lőttem ki úgy, hogy egyik sem robbant..
-
s4hu|SyD^
addikt
Tier 1-től már SVD-re vadásszak vagy majdnem mindegy még? Elég szépen öl az AR is. Szerencsére már van kihívás Tier 1-ben is. Most így sokkal jobban megtetszett a játék, hogy nehezebb.
-
simonl
tag
Sziasztok, az miért van , hogy a minden jéték indításnaál vagy gyorsutazásnál "kilépek" a specializácóióból?
Minden alkalommal vissza kell menni aktiválni....
Én állítottam el valamit? -
Nagus
senior tag
Ki-belépés megvolt... Reggel még láttam a challenge szintű napi mellett a 3 spec pontot, gondoltam délután letolom - majd megyek dolgozni - és ezzel meglesz a teljes teknikus. Beléptem délután, leszedett valami 40MB update-et és utána már nem volt spec pont és nem is ad semmiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max