Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
Sotyks94
üzenetére
Akkor itt a lista:
Street: ha fun, akkor Charger/Camaro (csakis klasszikus)/Hotrod, ha szűk pálya, kevés hosszú egyenessel, akkor Mini.
Dirt: F150 az esetek 90%ban megold mindent, nagyon erős, nem borul ugratás után, és persze összkerekes. Skyline - próbálgattam, de a Raptor sokkal jobb, a Focussal meg eddig nem sokat mentem.
Perf: tuti befutó a Gallardo és a Focus, éppen ezért főleg mostanában FordGT
esetleg ha nem olyan erős a mezőny, akkor Classic Camaro. Nemrég megvettem a H1re is a P specet, az is elég hatásos, de még nem sokat mentem vele.Raid: Silverado, pont.
Circuit: na ez nehéz, ezzel játszok legtöbbet pvpben... McLarennel kezdtem, aztán Viperrel nyomtam nagyon sokat, az volt a tuti. Végül FordGT, SLS AMG, hülyülésre meg Hotrod (mellesleg ennek a legjobb a hangja számomra), valamint várom a C specet a Classic Chargerre
(Corvettet még csak most vettem meg, majd kiderül még)Csak úgy furikázásra ma megvettem az impalát, és mindenhova azzal, grafikát feltoltam maxra, izzad a gépem alatta rendesen, nem is könnyű így vezetni, de a látvány kárpótol, most ilyen beállításokkal bejárom a "világot", valami nem túl gyors géppel.
Játékmód: kormány, HC módban, szekvenciális váltó. Csak akkor szoktam FA-ra váltani, amikor valami challange van, és megnézem, hogy jobb-e úgy.
(#3311): Érdekes statisztika, kevesebbnek tűnt nekem, viszont a bucks egy vicc, mert amint van pénzem valami újra mindig elverem valamire. Esetleg úgy lenne jobb, hogy eddig összegyűjtött összes mani.
@SAABPEPE: jó képek, nem gondoltam volna, hogy ennyit lősz, a 30ik pont kb fél másodperccel a becsapódás előtt készült, StormSimmel versenyeztünk, én meg pont későn láttam, hogy ott állsz

-
lanikai
aktív tag
válasz
Sotyks94
üzenetére
nálam nagyjából így néz ki a lista
Street: Skyline, Mini/Abarth
Dirt: Skyline, F150/Focus
Performance: Aventador
Raid: Buggy
Circuit: Ford GTbiztos volt róla szó, de ha a challange-ekhez wrecket, data stationt kell 'felfedezni', de már megtaláltad az összeset korábban, akkor menthetetlen a dolog?

-
Mike Farrel
tag
válasz
Sotyks94
üzenetére
Hát nekem a kedvenceim:
street: Mini, Impala, Ford F-150 Raptor (the best
)
perf: M5, Gallardo, Aston V12 Zagato, Bentley, Shelby GT500 (tegnap sikerült Reaper circ SLS-ét lenyomni az M5-el, csak jött egy autó szemben
)
Dirt: Ford F-150 Raptor
Raid: Hummer, Buggy (ezeknél nincs gyorsabb szerintem)
Circ: Ford GT-40, BentleyÁltalában ezeket használom mióta kormánnyal és HC-ban játszom. Amíg billel ás FA-val nyomultam, addig elővettem a Laferrarit meg egyéb nagyobb luxus cuccokat, de sajnos viccesen alul vannak teljesítményezve perfben.
Mostanában inkább Stock kocsikkal szoktam menni, meg baráti körben is azzal gurulgatunk és rájöttem, hogy sokkal jobb velük menni, mint bármelyik speccel. -
RichieTri
senior tag
válasz
Sotyks94
üzenetére
de sztem azt is oda kéne írni, hogy milyen assisttal nyomja az ember mert fullassistba még egy C hotroddal is el lehet lenni...
csak most vettem észre, hogy az emberek 80% full assisttal megy...15%sport... és a maradék HC.
egyébként:
S: Skyline városba, Challenger pályára.
D: Skyline, néha Focus
P:Skyline,Pagani városba, Murci vagy hotrod pályára
R
uggy,H1(ha sok egyenes van)
C
hallenger, esetleg Murci, de ezt csak tesztelgetem.Hozzáteszem, hogy mindig (még PVPben is) sportba játszom. Ezért sok hátsókerekes autó nagyon nehezen kezellhető(hotrodok)
tervezem még kipróbálni S: az amcsi izomautókat,D:néhány terepjárót,P
nnan talán Avi, de mindenki azzal van pont ezért nem esetleg Agera, de a Pagani mellett nem látom értelmét.
R
tt majd valami nem terepjárót kéne..C: az SLS meg a Ford GT nagyon tetszik, de a Challenger nagyon üt eddig -
regener
veterán
válasz
Sotyks94
üzenetére
Raid - Hummer/Buggy (de akarok valami gyorsabbat is később)
Ezt felejtsd el, épp most teszteltünk végig jó pár kimaxolt kocsit ZeroX92P-vel és mindegyik kocsinak ez a végsebessége nitró nélkül: 232-233-234
Az utolsó patch előtt a BMW Z4 Raid vígan ment nitró nélkül 260-al is, most meg Fugitive közben derült ki hogy ezt bizony lenerfelték...
-
kozi71
senior tag
válasz
Sotyks94
üzenetére
Szeva!
Nekem meg van a Murci, ki is van húzva. PvP futamokon általában jól teljesít.( De én is kacsintgatok egy Ford GT felé). Talán egy kicsit a nitrója lehetne erősebb. Kanyarokban jól fekszik.
Négy gépszörny bejövős nálam: Gyors pályára sok egyenessel a Pagani.
Ahol már több a kanyargós városi rész, oda a BMW M5.
Súsnyásba a hummer, de ezt még csak pár napja használom, ami tetszik az hogy kevésbé pattog mint a többi.
Végül a Murci, az "ovális" pályán elég jól lehet vezetni,de ott a Mclarren is jól szuperál, de azt még húznom kell kicsit, mert jól kezelhető de motor erő kell neki.
Többi masinát nem is fejlesztem már. Még a König érdekel, meg a Ford amit emlitettem már. PvP versenyeken sokan nyomulnak Ford GT-vel.johnny63 Négy óra alatt meg volt az ára, tessék PvP-n nyomulni. Az utolsó is kap pénzt! Amire figyelni kell ott, ha kifagy valaki, akkor nem szabad kilépni, mert kis idő múlva megy tovább a játék. Kiírja kinek akadt el a kapcsolata, majd visszaszámol. Volt olyan konkrét esetem, hogy a cél elött fagyott ki a játék, 4-ik voltam. mikor újból életre kelt, ketten már nem voltak bent elöttem, igy bezsebeltem az ő helyüket. Az is pár ezer játék pénz plusz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sotyks94
üzenetére
Összeszámoltam.
A táblázat alapján 20 tuning-kit hiányzik a játékból. Így már nem is olyan nehéz elképzelni azt a 24 darabot, amit január és április közt szórnak majd ki ingyen...
Konkrétan ezekről van szó:
-BMW Z4 - Circuit
-Shelby GT500 - Circuit
-Mini Cooper S - Dirt, Performance, Circuit
-Dodge Ram STR10 - Dirt - Circuit
-Dodge Charger SRT8 - Circuit
-Dodge Charger R/T '69 - Circuit - Egyik küldetésben versenyzünk ellene.
-RUF 3400K - Dirt, Circuit
-Chevrolet Camaro RS '69 - Raid, Circuit
-Chevrolet Impala SS - Circuit
-Ford F150 SVT Raptor - Raid, Circuit
-Ford Focus RS - Raid, Circuit
-Nissan Skyline GT-R R34 - Raid, Circuit -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sotyks94
üzenetére
Legalább tudjuk honnan a sok tartalom, ami érkezni fog.
A kiírás szerint 24 tuning-pakk fog jönni ingyen.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Sotyks94
üzenetére
A posztot nem találtam meg, de ez is jól összefoglalja.
Amúgy ha rákerestek erre a témára sok fórumot ad ki ahol kérdezgetik az emberek hogy hova tűntek el a különböző kocsi specec amik a promóban vagy a bétában még benn voltak. -
-
-
válasz
Sotyks94
üzenetére
Nemtudom mire számítottál látható volt már a bétából is hogy nem a való életre épül a cucc televan hihetetlen értelmetlen dolgokkal. Árkád játéktól ne várd el a teljesitmények tökéletes szimulációját. Én már akkor is azt mondanám hogy jó ha kiszednék ezt a nekirongyolsz bárminek teljes gázon utána visszarak az útra és mehetsz tovább nulla sérülés nélkül. Ez idegesít legjobban. Jó tudom az okát is egyik gyártó se szeretné a termékét füstölve égve felborulva látni de akkor is vicc szintű.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sotyks94
üzenetére
És ezt pontosan lehetett is tudni attól a pillanattól kezdve, hogy az autók értelmezhető adatai átváltoztak egy érthetetlen 4-jegyű számmá. Nyilvánvalóan a TDU2-féle "Miért nem úgy megy ak ocsi, ahogy az adatlapja írja" problémák elkerülése volt a cél. Mit ír az adatlap? 6428! Nos, bizonyítsd be videóval, hogy nem 6428! Sok szerencsét hozzá...
De ha már témánál vagyunk, nem ez az egyetlen nonszensz a játékban. Tegnap beszéltük EMS-el, hogy miért nincs a top verdáknak pálya-változata? Szóval LaFerrari-ból nincs FXX, de Mini Cooper-re és F150-es kisteherre van Circuit...
Aztán ott van az az aprócska tény, hogy az AI szörnyen buta, amit azzal kompenzál, hogy csal. Igen, csal. Lenyomtam egy 1 órás Faction versenyt egyedül. Egy régi Shelby volt a "főellenség". 5* löktem ki az első helyről. Ez már önmagában is vicces, de mind az 5 alkalommal ugyanaz történt. A Shelby lemaradt úgy 1.01-1.08km-re mögöttem, és ezt a távolságot tartotta úgy nagyjából 5-6 percig, aztán "kilőtt". Csak annyit lehetett látni, hogy 7, 6, 5, 4, 3, 2, majd állva hagyott 280-nál. Ezt követően úgy 300m-re előttem szépen felvette a szokott 260-as tempóját és úgy is maradt míg megint meg nem előztem/ki nem löktem.
Egyik alkalommal hibázott (mert hibáznak ám az AI-k is a full-random forgalom miatt) és átkerült autópályán a szembe sávba, de visszajönni már nem tudott, mert elválasztófal jött. Így haladtunk fej-fej mellett egy percig, mikor is csatt, majd eltűnt hátra. Nagyon megörültem... Úgy 4mp-ig... Mert akkor egyszerűen odaspawn-olt 30m-re elém... 320-nál...
-
batai15
félisten
válasz
Sotyks94
üzenetére
Egy mmo-ban igyekeznek a kasztokat ballanszolni.
Akkor tehát mi számít
ebben az esetben?
A szint és a gear.
Ha a crewre is így tekintel akkor érthető a dolog,főleg egy olyan játékban ahol nem az a cél hogy akinek rohadt sok ideje van legyen a király,hanem maga a játékos képességei.
Ilyen mmo a gw2 pl.
Nekem spec nem jönnek be az itteni drága kocsik annyira,és szerintem vagyunk még így,viszont játszani akar mindenki.tehát így oldották meg. -
DigitXT
félisten
válasz
Sotyks94
üzenetére
Nekem (még?) nincs meg a játék, de más játékokban ez a "PR"
pont arra hivatott, hogy a kocsik adatai összevethetők legyenek,
tehát amit azonos szintre pontoz, az nagyjából ugyanúgy megy.Sajnos be szoktak keverni mindenféle mutatókat, hogy egyetlen
szám jellemezhesse a gépeket, bár lehet, hogy az egyik jobban
gyorsul a másik meg jobban kanyarodik: átlagban meg mondjuk
ugyanolyan köridőt tudnak adott versenypályán, azonos a PR.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sotyks94
üzenetére
Ha tenyleg igy leszm ez volt az utolso hogy dobozosan vettem barmit is. Mar sok sok eve nem veszek dobozosan semmit, most kivetelt tettem, mondvan olcsobb valamivel es itt lesz ez is hamar.
Hat se nem lett itt hamar, de ami jott az sem tokeletes. A CD disznek van, aktivalo kod rossz. Kar, hogy a szoftver vasarlasra nem el a visszakuldes, mert legszivesebben "felkuldenem" nekik. -
Tomc1986
csendes tag
válasz
Sotyks94
üzenetére
Jah nem az a bajom, hogy nincs szuperkocsim egyből, hanem kíváncsiságból végigjártam a kocsi dílereket a játékban, a Miami-t is meg mindet láttam is jó kocsikat Lambótól 3 at (csak az Aventadort nem Ferrariból egyet sem) és mondom mind az öt dílernél megnéztem.
Amúgy már énis közben rájöttem, hogy a látványosságokkal több pénzt lehet keresni. -
fatal`
titán
válasz
Sotyks94
üzenetére
A futárral semmi probléma nem volt, reggel átadták neki, 10-kor itt volt a csomag, itt a forgalmazóval és az 576-tal vannak súlyos problémák, és a második levelemre egyelőre nem is válaszoltak.
Ha holnap délutánig nem lesz válasz, akkor visszaírok még egy levelet, hogy felháborítónak találom a panaszkezelésüket és a jövőben kerülöm a céget.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sotyks94
üzenetére
Az is más kérdés, hogy az Ubi utóbbi játékai PC-n a kalaptrágya szintjét nem ütik meg. Meg akartam venni a FC4-et, gondoltam előtte "kipróbálom", és milyen jól tettem, mert fekete képernyő. Itt állnék azóta is a 10+k-s FC4-el, ami azóta már 5k-ért is beszerezhető és egy másodpercet nem tudtam volna vele játszani.
-
-
csaba951
veterán
válasz
Sotyks94
üzenetére
Nem úgy tették fel a kérdést, hogy MMO-hoz képest jó-e!
A kiadó legutóbb a WatchDogz-r mondta azt, hogy valami hihetetlen, állejtő grafikával jelenik majd meg. Le is esett az állam, amikor megláttam, hogy gyakorlatilag kiderült, hogy meghamisították a korábbi promóciós videókat. A valós játéknak sokkal rosszabb grafikája volt. Éjszaka még csak-csak, de nappal kifejezetten ronda volt. Egyáltalán nem lehetett érezni, hogy a GTA IV-et lenyomná grafikában (6 éves játék!).
Erre a kiadó már megint kezdi feszegetni, hogy ez egy next gen grafika! Hát nem, nem az! 2014-ben ez ótvar rondának számít! MMO-hoz képest jó a grafika, ez igaz. De akkor maradjunk is ennél, ne próbálja már a kiadó másként beállítani!
Nekem az nem tetszett benne, hogy:
Grafika:
Tök szemcsés képe van éjszaka. Nem tudom kinek az ötlete volt, de nekem ez nagyon nem jött be. Maga a világkörnyezet is elég elnagyoltnak számít manapság. Igen, már a GTA IV-ben is szebb környezetet láttunk! The Crew-ban igazából borzasztó rondák a városok. Mintha ilyen ultra alacsony felbontású textúrák lennének a házakon. Maguk a házak (de legalább a híres épületek) is lehetnének sokkal jobb kidolgozásúak.Irányítás:
Na, ezt sikerült átvenni a TDU2-ből. Arra is sokan mondták, hogy meg kell szokni, és akkor jó. Hát ez is ilyen, itt is alaposan szokni kell a kocsik irányítását! Alapból olyan "érdekesen" viselkednek... Nem tudom, hogy ehhez mennyire lesz türelme az embereknek.Egyébként érthetetlen számomra, hogy az X360 gamepad analóg karjának legszélső értékeit miért nem kezeli rendesen a program. Néha elfogadja, néha nem. Egy olyan játék, amit külön erre terveztek. Szóval, ezt mégis, hogy nem vették észre idáig???
Coop multi:
Ugyanúgy hülyén működik mint a TDU2-ben! Itt is tiszta kínszenvedés egy layer-re (map-ra) kerülni a haverokkal. Pedig nagyon fontos lenne, hogy ez egyszerű, és stabil legyen. Jelen állapotában egyáltalán nem ilyen.Karrirer:
Ezt nem tudni, hogy csak bétában akarták ennyire kitesztelni vagy a végleges is ennyire agresszív lesz. Egyszerűen nem hagynak nyugton, folyton küldetésekkel bombáznak a készítők. Én meg arra akarok menni, azt akarom csinálni, amit én akarok. Mert ez egy open world játék. Ha engem nem érdekel a karrier, akkor ne akarják már ennyire agresszíven rám erőltetni! -
Bad Pritt
félisten
válasz
Sotyks94
üzenetére
és Zsömi:
Igazából sok helyről hallottam a varázsszót (Underground 1-2) ezért figyeltem fel rá. Néztem pár videót, az alapján nem rossz, de a bétáról már pont lecsúsztam, így kipróbálni nem tudtam.
Irányítás billentyűzettel is okés? Van 360 kontrollerem is, viszont kormányom nincsen sajna.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sotyks94
üzenetére
Maradjunk szimplán a MOOR-nál, mert RPG része még annyi sincs szegénynek, mint közvetlen elődjének, a TDU2-nek.
(#690) HáGé: Ahogy már mondták, ez a TDU3, és ez meg is látszik rajta, ahogy az is, hogy még mindig a franciák csinálják. Az alap ötlet még mindig jó, és még mindig nincs közvetlen konkurenciája, és ahogy a TDU2 esetében, úgy itt is elmondható, hogy sok jó ötletet hoztak be az elődhöz képest, viszont ahogy ott is, úgy itt is egyértelmű, hogy a megvalósítás több sebből vérzik. Szegény franciáknak ott a tuti a kezükben, de egyszerűen nem tudják megcsinálni...
Az autókat egyszerűen lehetetlen összehasonlítani, mert az úton mutatott teljesítményük gyakran köszönőviszonyban sincs a táblázatba foglaltakkal. És ha már táblázat... Valami barom kitalálta a tutit... Minden alap (Stock) autónak meg vannak adva a műszaki adatai. Gyorsulás, Végsebesség, Teljesítmény, Nyomaték Súly, mind a maga mértékegységével. DE! Amint felszerelsz egy akármilyen tuning-kitet, az összes érték átalakul egy légből kapott 4-jegyű e-pénisz számmá. Például a Street tuningos Camaro végsebessége 4587, ami jeltős úton, szélárnyékban, nitróval akár 305km/h is lehet. Ugyanez Dirt csomaggal 2264, ami szintén legalább 240km/h... Az egész egy átláthatatlan katyvasz.
A fizika még a TDU2-höz mérten is árkádos, már majdnem NFS-szintű, de azért ott még nem tart. Egyértelmű, hogy megpróbálták a sokak által szeretett TDU-t beoltani egy jó adak NFS-Underground-dal, megfűszerezve egy kis Undercover-sztorival, ami nem is lenne baj, mert a rajongók eonok óta sírnak már egy jó folytatásért, nyilván az UBI
pénztárcájafüle meghallotta az imát.Minden hibája és idegesítő melléfogása ellenére azonban ez egy roppant szórakoztató, társasági játék.
Sokkal több ez, mint amiben reménykedhettünk, miután az Atari csődöt jelentett.
Más: Azért erősen kíváncsi leszek, hogy hozzácsapják-e később Mexikót, vagy annak egy részét, esetleg a karibi szigeteket egy DLC formájában. Anno a TDU2-höz terveztek többek közt Dubai-t, csak ugye anyagi okokból nem lett belőle semmi...
-
ricshard444
veterán
válasz
Sotyks94
üzenetére
Ez szerintem is probléma, csak én más aspektusban gondoltam bele:
Ha a barátokkal elmennénk egy körútra valami sportkocsival, akkor engedjen már választani, hogy érdekelnek e a mellékutak és a földutak..., mert gondolom nem autótól függően állítja be, csak van egy " fix " útvonal. -
Heavyrain
őstag
válasz
Sotyks94
üzenetére
A kezdő kocsikat szerintem csak a béta kedvért tuningolták fel. Ha egy lassú,rosszul irányítható kocsival kezdenének a játékosok a bétában,akkor lehet kevesebben vennék meg, mert "szarok/lassúak az autók". A többség most sem bajlódott másik autó vásárlással,sokan az alap autókkal fedezte fel a térképet.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sotyks94
üzenetére
Úgy, hogy ritkább. TDU-ba ezt anno úgy oldották meg, hogy bementél a boltba, és nem volt. Ennyi. Nem tudhattad előre, hogy mikor lesz... És ez igaz volt minden oldtimer-re. Gyanítom ezt most is ellövik...
Másrészt itt sok autó olyan, hogy passióból veszed meg, mert az eddigiek alapján egyértelmű, hogy az alap verdákkal simán elmész a játék végéig.
Másfelől Omar bátyánk 30%-al tudja csökkenteni az új autók árát, ha van 10 perked rányomni erre a képességre...
(#642) Balathruin: Nincs. Ezzel kapcsolatban két feltételezésem van:
1 - Úgy nőnek majd a bérek, ahogy egyre feljebb kerülsz a szervezetbe/haladsz tovább a sztorival. Nekünk a mezítlábas küldik elérhetőek, még benne sem vagyunk a szervezetben.2 - Csak a béta miatt ilyen alacsonyak.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
-
Mate
nagyúr
válasz
Sotyks94
üzenetére
Félig-meddig viccből írtam

Amúgy vissza lehet vonni az előrendelést simán, egy gombnyomás. Steam walletra pakolódik a pénz, nem bankkártyára.
A béta nem tudom hogy fog menni. Lehet simán kapsz egy kódot, ami uplayen aktiválható.
Viszont az is lehet, hogy steam-en keresztül megy. Ha utóbbi, akkor fene tudja, hogy vissza lehet-e vonni. Gondolom igen. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sotyks94
üzenetére
Ez azért van, mert a legtöbb ember nem arra vágyik, hogy névtelen utánzatokat törjön ronggyá, hanem hogy olyan autók volánja mögött ülve versenyezzen, amiket jó eséllyel életében nem fog látni. Sőt, az autós játékok úgy általában nem arról szólnak, hogy hazavágd a gépet, hanem egy adott útvonalat elsőként teljesíts.
-
TESCO-Zsömle
titán
értem én hogy nem lehet annyira törékeny a kocsi mint pl egy burnout paradiseban, mert akkor játszhatatlan lenne
Ha így gondolod, akkor mégsem érted. Nem a játszhatóság miatt nem lehet törni a kocsikat, hanem mert a gyártók nem adják oda a licenszet, hogy rommá törve lássák az autóikat! Nem tűnt még fel, hogy amelyik játékban ténylegesen van törésmodell, abban nincsenek rendes autók, csak ilyen kitalált, a valódira nagy vonalakban hasonlító torzszülöttek?
Na ezért!
-
ZeroX92P
tag
gta5 szintű törést simán hoz, gta4 et talán nem, de oka van annak is hogy "gyógyul" menet közben, teljesen tropára még nem vágtam de volt már hogy kiírta hogy menjek javítsam meg, majd holnap letesztelem mi van ha tropára töröm. Az irányításra nem tudok mit mondani, nem tudom már milyen volt az nfs mw, de úgy általánosan az nfs hez semmi köze. Nem sínaútó és nem is reagál idegbetegen a kormánymozdulatokra szóval rángatni jobbra balra 400nál nem fogod az autót viszont civilek kerülgetésénél simán ki lehet billenteni valamelyik irányba és kicsúsztál, a kormányt nagy sebességnél túl lehet fordítani de csak nyüszít meg füstöl az első gumi, jobban nem fordul tőle ez külön tetszik. Nitro tól meg simán kipörög a hátsó kerék van hogy többet árt mint használ, ezen gumi tuning változtat amennyire észrevettem. A tuning baromi jól össze van rakva lehet érezni az autón minden apró fejlesztést nem csak a nyers statisztikán látni. Elsőre ezekről ennyit ha valami kérdés van hajrá...
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Helyetted nem tudjuk eldönteni, hogy jó-e vagy sem.

esetleg ha nem olyan erős a mezőny, akkor Classic Camaro. Nemrég megvettem a H1re is a P specet, az is elég hatásos, de még nem sokat mentem vele.
uggy,H1(ha sok egyenes van)
hallenger, esetleg Murci, de ezt csak tesztelgetem.
nnan talán Avi, de mindenki azzal van pont ezért nem esetleg Agera, de a Pagani mellett nem látom értelmét.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)