- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
UFO1
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Ma lepróbáltam a 370z-t PvP-ben csak azzal mentem és nem írtam nagy hülyeséget, igaz én sem használtam már rég óta kivéve C-ben, mert ott a top verdák között van.
S-ben kifejezetten jó.
D-ben szerintem sokkal stabilabb a GT-R nél, mert az tényleg mindenhol csúszik annyi igazság van benne, hogy a Skyline kigyorsítása az brutál.
P-ben nincs sok esélye, mert ott van a legtöbb vas azért, ha nem lökdöstek volna ki egy 2. helyet összekalapáltam volna azzal is. Sajnos a nagy hátránya a kis végsebessége. Szélárnyékot kell megfogni, akkor 400 fölé felmegy csak ha kilöknek úgy márnehézlehetetlen beérni a Pagani-kat, Aventador-okat, Agera-kat, Ferrari-kat, stb.
R-ben rosszabb lett mint volt viszont elég stabil volt, de oda ott az ingyen Buggy.
A C-t leírtam.A P és az R kivételével (az R pályát egyáltalán nem is ismertem csak 2. lettem, P-ben 6-bol 4. úgy hogy 3x kilöktek) összehoztam egy első helyet a 370z-vel, igaz nem volt egy erős mezőny, de volt GT-R D-ben és restellem, de lehagytam nem is kevéssel kb. fél perccel a 3 körös tó körüli pályán úgy, hogy nagyon rég mentem már MP-t és ezzel meg nem sokat (és a gyakorlás hiánya miatt nem is vagyok egy top pilóta). Azért is javasoltam neki, mert nem rég a summit-on volt egy hegyi földes Race Line Skill és a Focus-nál a Mini-nél sőt még a KTM-nél is jobban ment. A fő cél az volt hogy minél olcsóbb autót találjon amivel tud kp. szerezni perk-re, alkatrészre és jobb járgányra aztán majd eldönti neki melyik tetszik. Pont ezért nem megy senki ezzel, mert van több jobb típus, de kezdőautónak pont megfelelő.
(#5890) .LnB
Próbálgasd a jump skill-eket (van rá szűrő → B) a rövidebbeket, egy helyen ugrálj 5-10-et, ha nem ad semmit menj egy másikhoz. Valamikor dobálja az alkatrészeket van, hogy nem, ha nem akkor mehetsz a speed-re most ott jobban szórja. Esetleg a rövidebb faction ill. sztori küldik ott is alkatrészt ad a végén. -
UFO1
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Azért azt megnézném max. akkor jobb a GT-R, ha sok egyenes szakasz van, mert kanyarban minden spec. 4 kerékkel csúszik keresztben. D-ben is stabilabb, C-ben különessen nagy a különbség, mert ahol a 370z padlógázon veszi a kanyart ott a Skyline már rég az erdőben gombászik. A legfőbb gond vele, hogy kb.
5x annyiba kerül.
Nekem pl. a C-s 370z a speed skill-es kocsim (úgy hogy mindegyik megvan – SP), mert nagyon stabil és megy mint a barom, egyedül kanyargós részeken váltok a Mini-re (P, C), mert az még jobban fordul igaz csöppet lassabb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nap
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
A sztorit egy év után fejeztem be. Viszont az első hónaptól pvp-ztem. Abból van pénz, ha tökutolsö leszel, akkor is, plusz ad fejlesztéseket is a kocsira. Az meg jól jön a sztorihoz. Régen érdemes volt a jumpokat nyomni, mert ha platinát ugrottál, akkor 40+ platina alkatrészeket kaptál, most meg a bronzos alkatrészekkel indít, érdemnesebb pvp-zni, és a tuningműhelyen megvenni az 50-es platina alkatrészt.
-
.LnB
titán
válasz
RichieTri
üzenetére
Ezért is kérdeztem rá erre a Credites dologra, mert olvastam külföldi oldalakon, hogy "only perks".

Nem rossz a Skyline, szeretem én, de fel nem fogom, hogy egy GT-R miért nem került bele a játékba. Tele van amcsi kocsikkal, ami nem feltétlenül baj, de Japán/Európai-ból alig van valami. Challenger-rel tolom, tetszik meg minden, de picit uncsi már.
Nem tudom mennyi időt szánok a játékra. Most elvagyok vele, márc. 8.-án jön a The Division, szerintem onnantól el lesz felejtve. Mert jó-jó, de azért vannak bajok.
Főleg a vezetési élmény és a fizika.. De nem akarom bántani, a hangulata eladta magát nekem.Nagy városokban hajlamos leesni az fps. Ez általános dolog? Vagy állítsak valamit át? Úgy vettem észre, hogy a városok, és az élsimítás (FXAA felett) eszik az fps-t rendesen.
-
StormLine
senior tag
-
Darko_addict
őstag
-
Darko_addict
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Írom ezt úgy, hogy szar vagyok driftben:
Az újonnan betett RX7 Drift verziója naggyon jó. Kezdtem M5-tel (FR), Aventadorral (4WD), utána BRZ-t vettem (japcsiiiii, "tuti jó kell legyen drift-re, nem?"), majd láttam, hogy egy ázsiai srác 590k-t csinál egy Porsche-val, szóval az lett a következő tesztalany. Aventadorral vagyok a legjobb - saját szintemen -, de az RX7 meglepően jó, és szerintem azért, mert a játékos közösségi könyörgött érte. Mi lett volna, ha kiadják úgy, hogy kaka a driftelés vele? Mindenki lázadt volna, Ubi meg azt mondta volna, "ha ennyire akartátok, itt van, nesztek", elég szarul jött volna ki, ugye? Szóval megcsinálták úgy, hogy a TOP autók között legyen. Ez a személyes véleményem. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Rövid értékelés: Mvaaa jó a game

Kiemelkedő hibát nem láttam benne graph ,irányítás , környezet perf minden remek. Fentiekhez szólva egy GTX 660 Ti egy GTX 770 OC, 780 haveri körrel toljuk (eddig) és mindenkinek tökéletes a game. Szerintem a megadott gépigény egy mese.. Azért nem jó néhány gépen.
Mike Farrel Akkor a frakciós küldiket kell osztogatni kifele haveroknak? Nem elég ha crew-ban együtt rámegyünk?
Ez a 2 óránként 8k eddig nem volt meg. -
StormLine
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Nálam is, bár Fben gyengén kanyarodik Phez képest. Az egyik streamben észrevettem hogy a fejlesztők garázsában van külön autóként Xfinity Edition ugyanúgy Fben meg Pben. Azzal megyünk ugyebár The Xfinity Speed Challengeben, és annak (a Pnek) mozgó hátsó szárnya van mint az Fnek. A sima Pre meg csak fixet lehet rakni.
ricshard444: Összehozhatunk majd valamit.

-
Ghard
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Nem lehetetlen, nekem legalábbis már sokszor sikerült. Ott már csak azon múlik, hogy játszol a gumikötéllel, vagyis a nevetséges szélárnyékkal. A cél előtt hagyni kell elmenni, aztán rámenni és a nitrót időzíteni.
Na mindegy, az is meglep, hogy sokan nem látják, hogy csal, pedig nyilvánvaló. C-ben és P-ben se lehet így meglépni, pedig ott jóval nagyobb a gyorsulás, mint ennél, Streetben. -
Ghard
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Hogy milyen a LaFerrari, azt inkább egy assetto corsában nézném meg, vagy gran turismo 7ben. Nem várok szimulátort itt, de nem kicsit felkaptam a vizet, miután használhatatlan vackot csináltak belőle ebben a játékban. 700 volt csak az autó, de a tuningot nem úgy ugráltam össze mert már untam, inkább megvettem.
Igaz csak HC-n mentem eddig, ma kipróbálom a többit, de kétlem, hogy ezzel sokat javulna.(#3766) Csapoati
1 nap alatt megvolt a 700 rá, főleg hogy az utóbbi 3 napban napi 6-8 órát toltam. A hangsúly azon volt, hogy felesleges kidobás, akármennyi is volt. -
Ghard
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Már nincs hova szintet ugranom. Szóval nem a játék hibája, hogy egy ilyen autót nem lehet vezetni, aha értem.
Ha rontani akarnám a hangulatot, képek nélkül minimum 3 oldalt írnék logoutra, mindenféle trollkodás nélkül, hogy miért ne válasszák ezt a játékot.
Egyébként meg csak megjegyeztem, hogy ablakon kiszórt 1 milla volt ez, talán így más nem esik ebbe a hibába. -
Elmör
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Nem a végsebesség a legfontosabb, csak furcsállom, hogy mivel nincs belőle "C" változat így elvileg ennek kellene a legerősebb, leggyorsabbnak lennie a 2 Agera közül. Azt vártam, hogy kimegyek a sósivataba és 1200-as szint felett azt a fékes platinumot megdöntöm amit eddig a Ford GT-vel tartottam, de nem sikerült, igaz az "C"-s változat.
-
StormLine
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Te választod a sportot/HC-t, senki se kényszerít. Akkor viseld a következményeit.
"miért kapok kevesebb REP/XP-t mint a aki első lett"
Azért mert nem te lettél az első. Tudom hogy kiragadott idézet, de ilyen egyszerű. Assist vagy nem, wallride vagy nem, az első nyer. Ez egy ilyen játék. Nem adhatunk plusz pontokat valakinek azért mert máshogy választott.Én nem wallrideolok, de nem is veszem véresen komolyan a PVPt. A wallride is a te döntésed hogy alkalmazod-e vagy sem. Ameddig a játék engedi, azaz megéri nekik, addig csinálni fogják. (Ugyanúgy mint a kilökögetést ha be van kapcsolva.)
Egyetértek hogy a wallrideot meg kéne szűntetni, de nem lepattintással. Mi a szalagkorlát célja a valóságban? Az hogy megfogjon ha letérnél az útról. Nem pedig hogy még jobban összetörjön és apró darabokra szaggasson. A játékban erősen lassítani kéne azt aki hozzáér.
-
Mike Farrel
tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Azért mutatják be, mert akinek nincs SP-je, hanem simán megvette a dlct, azok holnap kapják csak meg az új autókat. Plusz holnap jönnek új tartalmak is, SP-s emberek elvileg kapnak új felniket, tuning kiteket meglévő kocsikra, elvileg két új matrica kategória is lesz, új missionok is holnap jönnek, azokat is bemutatják. Gondolom ez ilyen promozásnak szánt dolog, meg így nem kell mindent átnézni, hogy mi új meg mi nem.
-
noblem1983
senior tag
-
StormLine
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Komolyan nem akarsz többféle autóval játszani?
Szerintem jó lesz ha megnyitnak új speceket hozzájuk. De nekem még a régik közül is van sok amit nem grindoltam ki. Hagyok belőlük későbbre.A P Hummer tényleg eléggé kilóg a többi közül. Talán nem fog annyira kilógni amikor jön a C a Raptorhoz.

-
Elmör
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Annyi problémám volt csak a Perkekkel, hogy előre ugye nem látod az összeset, hogy milyenek is lesznek, ezért érdemes szerintem kicsit tartogatni ahogy a sztori halad előre, mert már én is megbántam párat amit olyanra osztottam, amire nem volt érdemes. Először a legjobb döntésem az volt, hogy adtam arra a képességre amivel nagyobb esélyed van több Perk pontot kapni, így van amikor 1 helyett 2-3 perk pontot is ad. Aztán utána már tudtam dobálni, de nem jut ugye mindegyikre még így sem. Vagy ha újra megcsinálok egy sztori feladatot akkor ad megint? Nem próbáltam azért kérdezem.

-
xrace77
tag
-
Mike Farrel
tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Így van, de ugye pluszban lesz egy street edition mini (ez járt előrendeléshez), mint a Fordnál, Ramnál meg a Z4-nél.

Viszont én azt nem értem még mindig, hogy a Season Pass mire jó, mert az én értelmezésemben annyival előnyösebb, hogy 1 héttel előbb kapjuk meg az autókat mint mások. Tehát most akkor akinek nincs SP-je az is megkapja a kocsikat csak később?

-
StormLine
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Köszi! Hát igen, a bonusok még egy csavart adnak az egésznek, lesz mivel szórakozni 1299 után is.
(#2944) tomsolo: Elvileg véletlenszerű, de pontosan csak az tudja aki a játékot csinálta.
Félrevezető tud lenni ha kevés minta alapján akarjuk kitalálni. Ha valaki nagyon ráér, felírhatná hogy többszáz vagy többezer próbálkozásból minden egyes futamon milyen szintűeket dob, aztán azt jól kielemeznénk pl táblázatkezelő programmal.(#2950) UFO1: Oké nem kell más írása. Van kedved frissíteni? Az összefoglaló a fórum működéséhez tartozik egy ideje, a téma tudnivalókkal együtt. Használjuk, ha már van.
más:
A holnapi gurulás akkor délután lesz többek preferenciája alapján, mondjuk 15 órakor. Reggel felteszek térképet és egyéb tudnivalókat. Elöljáróban annyit hogy Dirt és Raid autóval készüljetek. -
Mike Farrel
tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Ez igaz, de ez már mind türelem és idegállapot kérdése. Én most végre kifarmoltam mindenből az 50-est, most pár napig tuti, hogy nem fogok még egyszer neki állni, mert ez kegyetlen volt így is.

Max, ha nincs pénzem végigmegyek egy új kocsival rajta megint és akkor talán más boosttal adja az 50-es alkatrészt.
Amúgy erre, hogy mi, milyen boostot ad, ez bennem felvetett egy olyan dolgot, hogy mikor megveszem egy kocsira a tuningot akkor level 40-en felett érdemes felrakni rá szépen egyesével minden lvl 40 feletti alkatrészt a más-más boostok miatt.
Talán így lehet növelni a kocsi tulajdonságait sokkal jobban annál, mintha csak ráraknám a 4db különböző boostos lvl 50-es alkatrészt, de ezt tesztelni kéne, mert ez így egy nagy kérdőjel (szmáomra legalábbis).
-
Mike Farrel
tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Nos igen, nem mindegy melyik kocsival csinálod. A Hummer és társai tényleg nem jók jumphoz, mivel több mint 2 tonna a kocsi. Én amivel megcsináltam az a Buggy és a 370Z raid specje volt. A Buggy 1,4 tonna 50-es weight reductionnel, a 370Z meg 1,3 tonna. Ezek ilyen súllyal már nem esnek le olyan könnyen. Plusz nem ugyanazokon a jumpokon kell őket kimaxolni, mint amiken a többi spec kocsijait. Észrevettem, hogy vannak könnyebb jumpok, amik szerintem kimondottan a raid kocsikhoz készültek. Ott simán meg lehet ugrani a platinát egy kis nitró segítségével. Majd este leírom ezeket a jumpokat szépen sorban, ha esetleg érdekel valakit.
nagat0r: Igen, nekem is voltak pillanatok mikor nagyon nem akarta beadni és a tűrőképességeim határát feszegette már vele a játék, de aztán csak beadta.

-
kozi71
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Igen, jól beszélsz. Én a hummer cucossal merülök folyton ha ugrálni kell. Hiába gyorsulok fel 210km/h felé. Egyszerűen beleesik a vízbe még a moló elött. Én is máshol húztam ki végül azt a tulajdonságot.
Ettől függrtlenül nem értem mi kell az 50-hez. Néha szemmel láthatólag messzebbre repülök, aztán mégis csak 40. De van olyan sánc, ahol nem kell csak gázt adni, és ott is összevissza adja az eredményt.
20-30 ugrás útán azért beesik az 50 szerencsére. -
Tomc1986
csendes tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Lehet nem egyről beszélünk. Arra godoltam mikor max on van a fordulat akkor ugrálni kéne a fordulatszám mutatónak, a kocsi hangjának meg pattogósnak néne lennie a motor tiltása miatt. Itt meg csak áll a mutató a max fordulaton és a hang meg pff nem valami eredeti. A 67 es mustangnál még elmehet mert abban lehet nem volt elektronika tiltás de a modernebb autóknál elég bénán hangzik.

-
kozi71
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Jó is a Skyline, én is azzal nyomom a havas futamokat, végül is négykerék hajtás ott csak nem árthat.
Eleinte eléggé gyengécske a motorja. 630 tuning szintnél viszont már kezd jól húzni.
Viszont a nitro ebben lényegesen gyengébben muzsikál mint a Challenger-ben.
De kárpótlásul jobban kanyarog. Egy szó mint száz nekem most ez a kedvenc gépem.
Ládás küldikre visszatérve, nekem eleinte nem ment, 70-100 között kell a továbbjutáshoz, jó ha 63 sikerült.
Hagytam kicsit a küldetést, és tuningoltam tovább a gépet, erre hogy-hogy nem a küldetéshez ajánlott autó tuning szintnél vagy 100 szinttel magasabban simán meg lett 82 láda.
A havas küldiket már eleve így nyomom, megnézem mit kíván, feltuningolom jóval fölé, és simán nyerem a futamokat. Szóval rá kell készülni rendesen a futamokra, itt Las Vegas-nál már 42-43 szintnél.
Nekem továbbra is tetszik a program, van még sok gépszörny amit ki fogok próbálni. Csak pénzt adhatna többet. Amiért csak lehet kredittel fizetek, de így sem látszik elérhetőnek egy másfél milkás Ferrari. -
Sotyks94
aktív tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Egyrészt igen, szerepel
, másrészt meg kérdeztem csak 1-et, nem azt mondtam hogy aki nem PC-n játszik az húzzon el, csak meglepődnék ha innen valaki nem PC-n játszaná. 
(Harmadrészt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez a 2 óránként 8k eddig nem volt meg.