Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sotyks94

aktív tag

válasz Xirtam #630 üzenetére

Maga a grafika nem zavar, csak a 100 méteres kocsi popup, meg a fények látótávolsága.

VISZONT, amit nem értek az a kocsik balansza, és ára. PL hogy a fenébe lehet gyorsabb a 20-ks kezdőkocsi mint a 100 vagy akár 2-300k-s lvl10-es kocsik NY-i shopban. PL kezdtem a Dodge Challengerrel, és később megvettem a dodge chargert (100k-ért), és akkor tapasztaltam csak hogy még ha az új kocsimat fel is húzom arra szintre mint ahol a kezdőkocsim volt, akkor is lassabb, pedig 5x annyiba került.
    Nyilván IRL sem feltétlen gyorsabb egy drágább kocsi de az hogy a 20k-s ford otthagyja a 200k-s izomautót az már gáz szerintem.
    Másrészt nem vágom az adatokat a vásárlásnál.
    Hogy lehet hogy egy kocsi adatai sokkal szarabbak (pl: 1,5x annyi idő alatt gyorsul, vagy fele olyan erős a motor, nehezebb, és a végsebessége is 70-el kisebb), és gyakorlatban mégis azonos tunningal egymás mellett száguldunk.
    Többször volt rá példa hogy az én kocsimat aminek elvileg 280-as a végsebessége (ami szintén kamu,mert gyakorlatban nitró nélkül 240, nitróval 270 a vége) hosszútávon lehagy egy kocsi aminek 220-as elvileg a mx, de gyakorlatban megy az többel is nitró nélkül. (és a szélárnyék nem volt benne, egymás mellett mentünk a pont ilyen dolgokra is használt sósivatagban).
    Másrészt a pénz balance is baromi szar. Egy 30 seces feladványért 1k-t ad ahogy egy 10 perces, 3 versenyből álló küldetéssorozatért is. És a rang is alig befojásolja a kapott pénz mennyiségét.

Szóval szerintem a pálya "kicsi" méretein túl jelenleg a legnagyobb probléma a játék balanszolása.

Új hozzászólás Aktív témák