Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És ez engem frusztrál csak nagyon?
Mármint sok baromság és hiba felett vagyok hajlandó eltekinteni (pedig rengeteg van ...), de ez nálam az utolsó csepp a pohárban, bekaphatja a ubi is (nem csak ezért hanem az előző 2 évért összesen), és a crew is.
Mármint szerintem baromira nevetséges hogy egy autós játékban előfordulhat olyan hogy egy ki**ott minicooper 3x olyan gyors mint egy LaFerrari. Ennél hangulatrombolóbb dolgot el sem tudok képzelni. Az hogy a kocsik csak skinek, szerintem baromira nagy retardáltság. Így is kevés kocsi van a játékban, de én abban a tévhitben éltem hogy legalább van különbség, van szamárlétra amin bandukolhatsz felfele, de lóf**t, ha kedved van akkor az ingyenes kezdőkocsit is felhúzhatod addig mint valaki más a fullos lambóját -.-"
Eddig is tudtam hogy sok baromság van a játékban, de úgy voltam vele hogy amég az alapok jól megvannak csinálva addig OK-s a játék (irányítás, mmo rész és rpg rész. Az irányítás továbbra is ok, az mmo csak félig, mert óránként ha 10 random emberrel összefutottam az utcán az már sok. Sokszor kiírja hogy kispista 10 kilóméterre van tőlem, de én azzal mi a fenét tudok kezdeni? Bár van amikor még ennyit sem tesz meg ... viszont ez hogy mind1 milyen kocsid van, mert nem attól függ hogy milyen jó a kocsid, ez nekem teljesen kinyírja az RPG részt.)
Bocsánat az indulatos hozzászólásért, de vacak napom van, és még erre rájön az a tény is hogy most tudatosult bennem hogy a ubi megint egy szart sózott rám, ez így sok
-
UFO1
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez szinte minden arkad autós játék sajátja amit ismerek, egyedül a NFS MW 2012-ben és a Rivals-ban nem csal az AI, ha ott jól vezetsz vagy sokkal gyorsabb géppel vagy akkor sose érnek utol még a rendőrök sem, nincs ilyen odateleportálós okosságuk.
-
Viper26
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezt így elolvasva lassan nem lesz kedvem elindítani se.

-
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Gondolom nem valami jó akkor a játék...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest