- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Lehet tényleg így van, abban az esetben meg nem értem miért ragaszkodnak az eredeti nevekhez. Sok játék csinálja hogy lemodellez egy autót, és ráaggat egy hasonló, de mégis más emblémát, és egy random nevet. Szimulátorokat kivéve engem ez nem zavar. Mind1, én azért jobban örültem volna egy jobb törésmodellnek, de ez van, ezt kell nemszeretni :/
Amúgy hétvégén írtam a supportnak hogy miért nem jött visszaigazoló levél a béta jelentkezésemre, elvileg max 2 munkanap alatt válaszolnak, és mégis, kedd este van és nem jött válasz. Nem tudom hogy nem tudnak, vagy csak nem akarnak erre válaszolni, de mindenesetre elég érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HONOR 400 PRO 5G 12/512 GB Dual SIM Ezüst
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest