- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
maputo
tag
Az a baj, hogy ebbe nagyon mélyen be van ágyazva az UPlay. Én egyszer nulláról akartam újrakezdeni a karriert, de nem engedte azt sem, mert a felhőben van tárolva minden, és "nem gondoltak rá", hogy lenne ilyen igény.
Pedig valószínűleg nem lenne lehetetlen megoldani, hogy menjen offline. Persze ez a részvényesek szempontjából csak kidobott pénz, de én pont az ilyen piszok ubis húzások miatt nem fogom megvenni a legújabbat...
-
regener
veterán
Naa, nincs neon
(#9997) Emunem
Hát majdnem, most kimaradtak a rendőrök a videókból... Police DLC incoming(#9998) Mike Farrel
Kb, csak kötetlen pályán xD(#9999) SyMbioTe
Énis, persze miután kitiltott vagy 10percre rossz email/pw hibával, mikor közben a gépen azzal léptem be ZSUPléjbe.(#10000) Emunem
Nincs vidikarim, csak az intel megint... nameg aludnom kéne már, mert holnap szóbeli... de meg kellett nézni mit csináltak vele(#10002) laskr99
Szép álmok, ez még Ubi...(#10003) 22balu
Beállításokban rakd az FPS limitet 60-ra a 30-ról és tégy meg mindent hogy meglegyen ha nincs meg, ezután már "gyorsabb" lesz a kocsid.
#UbimagicAll:
Ez a térgörbülős cucc barón néz ki.(#10004) SyMbioTe
Milyen szép kis hsz-t rittyentettem össze
-
Emunem
őstag
Anno is benyeltük, most is, mert hasonlót csak a Forza 3 nyújt... eddig ez a kettő volt egy szinten. (A GTA5 már nem ez a kategória, bár attól függ, honnan nézzük)
Őszintén, ez kell a népnek, szabadság, nem mindig zárt, korlátolt aszfaltcsíkok... Mert így igazán ki lehet élvezni az igazi autók által nyújtott szabadságot. Az ellentéte az a vonatozás... lehet azt is élvezni, de kötött útvonalon, túlságosan kiszámíthatóan. -
UFO1
senior tag
Nem értem mi a gond?
A WR-el megvehető motorok:BMW R1200 (S, D, R)
BMW 1000RR (P, C)
Ducati Diavel (P, C)
Ducati Monster 1200 S (S, D, P, C)
Ducati Panigale R (P, C)
Indian Scout (S, P)
Kawasaki Ninja H2 (P, C)
Kawasaki Z1000 ABS (P, C)
KTM 1290 Superduke R ABS (P, C)
KTM 450 EXC (S, D, R)Ezt akárhogy számolom 24 spec. + 10db full stock! Ennyi nem elég??
Amit nem tudsz megvenni pedig csak 5 típus (11spec.):
Kawasaki GPZ 900 R Ninja (P, C)
Ducati Hypermotard (S, D)
Indian Chief Dark Horse (S, P)
Kawasaki KX 450F (S, D, R)
KTM 1190 RC8 R (P, C)Nekem speciel csak a KTM hiányzik igaz a C-s verzió kicsit (nagyon) ocsmány lett.
Megj.: ne a kereskedésben keresd őket, hanem a garázsodban a táblán.
[ Módosította: tiv83us ]
-
MrDerekas
addikt
Miért állna le vele? Már háromszor is eladta nekünk ugyanazt a játékot.
Úgy általában:
Komolyan nem értem ezt a bug mizériát. Van benne hiba, persze. Tapasztalom is. Lehet ott rontom el, hogy nem ez az életemUgyanakkor, ha játszani támad kedvem, indítom és játszok. Repültem már random, ha épp én üldözök akkor kb úgy kell átmászni a rendőrautókon nekem is ha utol akarom érni a szállítót, szívatott a navi, a helyi mentés, az nvidia driver (előző karimnál), de tudok vele játszani. Lehet a NFSW edzett meg rendesen és könnyebben vállatvonok a bugoknál.
Multis lobbyból kb egyszer fagytam ki, meg egy FD challengeből. Lehet sz@rozni a játékot, találni benne okot, nem egyet, de mutassatok már egy bugmentes játékot nekem! (Még a Super Mario-ban is akadt
) Szóval béke van. Nekem tetszik a játék, szeretem. Ha szívat akkor lelkesen morgok. Általában a fiammal toljuk és kerek a játék. FD versenyen, ha hosszabb, akkor van hogy szétdob bennünket, de a négyórás frakción meg sosem. Tény, hogy egyedül szeretek játszani, nem pedig a többi - számomra semmi élvezetet nem nyújtó - gamerrel. Én versenyezni akarok, nem pedig fogócskázni, honfoglalni... A kis bronz négyes ligámmal, simán bent maradok a platina 1-2-3 ligások lobbyjában és tojok az esélyekre, mert játszom egy jót. Még tanulhatok is belőle
Amennyire World imádó voltam, majdnem annyira kedvelem a Crew-t is. Csak az üzletpolitikájukat nem.
-
Emunem
őstag
A poén az, amikor a microfon is be van kapcsolva... Konkrétan csávókával száguldottunk a 66-os úton (közben hallottam én valami recsegést), egyszer csak befékez, én meg belerohanok. Közben hallani lehetett halkan, hogy valami gyerek sír, gamer meg sajnálkozva megy a gondolom gyerekhez...
True Life
kb 5 perc múlva megint csönd, és nyomattuk tovább.
Van olyan-hogy milyen....
-
Lathronos
őstag
Ez a tizenéves k*cs*g kis porba fingó hülye gyerekek játéka, ahol a cseszegetésé a főszerep. Legalábbis a többség játékban tanúsított primitív viselkedése alapján(tisztelet a kivételnek, az itt jelenlévőket is beleszámítva). Lépten-nyomon belebotlok egybe aki cseszeget. Sokszor emiatt úgy elmegy a kedvem a játéktól, hogy 1 hétig se indítom el. Aztán mikor rászánom magam, reménykedek, hogy végre normális emberek vannak online, de hamar ráébredek mekkorát tévedtem. Lökdösődés, padlógázzal belém száguldás, útról leszorítás.
Igazán tehetnének be a játékba egy moderátort, aki bannolja az ilyen barmokat örökre.
-
Egyébként elmehetnek a f**ba ezzel. 2 percenként cseszeget, hogy menjek ide meg oda, csináljam meg ezt vagy azt, aztán ott meg a képembe vágja, hogy csengessem ki a CAU árát..
Ami rendben is lenne, ha nem évről évre akarnák eladni nekem ugyan azt, némi plusz hozzáadása mellett, ugyan annyiért.
Közben meg:
-sötétben még mindig 5 métert látok
-30km alatt 30x veszti el a GPS-t
-városban még mindig 60 alá esik az FPS random helyeken, és úgy beszaggat, mintha 25 lenne..
-derült égből szakad az eső, amitől az alagút közepén is vizes az út.Lehetne még sorolni. De addig tőlem pénzt nem látnak újra, amíg csak az számít, hogy vedd meg, a fenti apróságok meg kit érdekelnek..
-
MasTer
tag
-
Emunem
őstag
Instang get pleasures!
Nehogymár valaki ennyire karót nyelt legyen.. Azért van a játék, hogy ne legyen 100%-an élethű!!! Mert mi lenne, ha azt a bugot kijavítanák, hogy egy totálkarambol után tovább tudsz gurulni, ahelyett, hogy 2 hónapra kibannolnának, mert elvileg nem tudsz vezetni....
Jó az a vizes bug, akár nyílt kapukkal oldjuk meg, akár az autó cserélőssel. Gyerkőcnek kedvence, amúgy is oda van a vízért valóságban is.
Szerk:
vannak kedvenc BUG a játékban?
-
ashiaor666
csendes tag
Privátban rákérdeztem az egyik ubis arcnál pár hete egy hasonló "feature"-ökből összeállított videóval, és jelezte, hogy (ez nem lehetőség/funkció amit szándékosan hagytak benne, hanem) a grafikáért felelős dizájner pofa a zacsit vakarta többet a kelleténél - finoman szólva! Egyébként az ilyen vizes bakik mellett még van sok hasonló (pl: épületből lehet lemenni, szalagkorláton keresztül, stb), és ezek mind bakik, nem direkt benne hagyott dizájnelemek a kedves játékosoknak! Mint ahogy nem "feature" a néhol megtalálható "fake" respawn point (átmész ott és újra meg újra respawn-ol a verda, levonva a hibapontokat), a (60-80 fokos) sziklára mászás lehetősége, az itt ott hiányos útfelület, a szellem házak, a bokáig a járdában mászkáló gyalogosok, stb-stb...
A tisztelt ubis arc annyit válaszolt, hogy csak bombázzam a support-ot az emailekkel és majd történik valami! Történt is, meguntam az email küldözgetéseket, inkább élvezem a bug kreációt!
-
tixem
addikt
Nem minden C-s kocsi tud szélárnyékban nagyot menni. Ford GT-m például megáll 430-nál, egy Gallardo, vagy egy Saleen S7 állva hagyja, azok elmennek akár 460-ig is.
Oválra szerintem a nem season pass-os kocsik közül a Gallardo és a Uplay Viper a legjobb, minden speed alkatrésszel. 370z sem rossz, de top speed-je ezekétől elmarad.
-
-
hakydakillah
senior tag
Köszi, akkor majd körbelesek. Gondolom van olyan rész ahol írják hol-mennyi tag van. Én most úgy napi 6,5 ezrek kapok a farkasokkal.
mtibee2 - Bővül, nekem most bővült végre. Vadászni én is szoktam, de mindig igyekszem magyarokat keresni. De próbáltkozhatsz az itteni listából barátnak jelölni pár embert.
-
tixem
addikt
A koronás hülyeségtől én is sikítófrászt kapok, főleg ha tele van a szoba motoros tahókkal. 300 szinttel alacsonyabb motorokkal is lazán lehagyják a fullos kocsimat és ennek tetejébe még egy autó méretének elenyésző részét teszik ki, így eltalálni is mocskos nehéz őket.
Undorító ebből a szempontból a játék.Egyébként annyira lerí sokakról, hogy vagy ez az első autós játék amivel találkoztak, vagy csak simán analfabéták hozzá, hogy a koronás és a blitz brawl versenyeken mindig valahol elöl végeznek, csak nyomni kell a gázt meg trollkodni a másikkal.
Aztán amikor végre besorsolja a game a laguna secát circuit-ra úgy otthagyom őket, mint sz*t a vonat. Fogalmuk nincs arról mi az az ideális ív, éles kanyarokba fékezés nélkül esnek be 300-zal. Én meg szépen verem rájuk a másodperceket.
-
UFO1
senior tag
Én általában ki szoktam lépni, ha azt sorsolja a gép, pláne ha többen is azt választják, de az előző summit-on egész szórakoztató volt a Fiat monster-okkal az arénában az a gép amúgy sincs meg. Különben meg szorítsd erősen a billentyűt, gémpadot, kormányt (a megfelelőt kérem kiválasztani) és mormolj el pár imát, hogy ne az jöjjön ki.
-
nap
addikt
Valöszínűleg a hálózati kapcsolat miatt van ez, mert tegnap mentem egy gyerekkel, aki folyamatosan ugált előre-hátra, ott volt a hátam mögött, mellettem, és előttem is.
Amit még nagyon utálok: összejön végre egy értelmes társaság, akik nem lökdösődősek, lehet velük versenyezni, erre bejön egy kiskancsó, indít egy koronás pályát, ekkor lelép a társaság fele, azt amikor látja, hogy nagyon el lesz kenve a szája, akkor ö is kilép. Hát anyád! Ezért kellett szétqrni a játékot?
-
UFO1
senior tag
Én nagyon nem tapasztaltam, hogy túl sok kocsi rosszabbul fordulna (amiket próbáltam), talán az egyik mercin és az Alfa 8C-n (C-ben) rontottak valamit, viszont sokkal vezethetőbb lett minden. Nincs ez a taknyon csúszós viselkedés meg az ugrató utáni űrutazás és az estleges landolás utáni biztos kifarolás. Sokkal stabilabb, ha úgy tetszik realisztikusabb az autók viselkedése különösen HC módban és végre lehet érezni mikor kezd betapadni a kerék. Persze egy DiRT (1) szintet még így sem ér el, de sokkal jobb lett mint 1 éve. A Mini P-ben valami fantasztikus, hogy fordul mint egy gokart (motorházról) kanyargós szakaszon szerintem nincs ellenfele. Mindkét Pagani beton stabil lett (az F a jobb csak lassabb) az Agera is úgy tapad ahogy kéne neki viszont az Aventador és a GT-R R34 még mindig nagyon csúszkálós.
Végre sikerült belőnöm a kormányt is nem lett egy szimulátor érzés, de használhatóbb lett az is.Nézegettem a nálam 1299-re felhúzott P-s gépek végét is és érdekes eredmény született:
1. Lotus Exige 419km/ó
2. Ford Focus 414km/ó
3. Dodge Ram 411km/óAki ki akarja próbálni Vegas alatt kicsit balra van egy 2×2 sásos út a hegyekből jön lefele tehát ezek nem sík terepen elérhető sebességek, hanem a maximálisan elérhető legnagyobb sebesség nitro-val.
-
OceanStorm
tag
Ne a Niagara felől menj, amikor lemész a víz alá New York-nál menj a keskeny csatornán fel egészen a kanadai határig. A csatornán egy komolyabb akadály lesz amit néhány próbálkozással lelehet tudni ha ügyes vagy, utána meg már csak végig kell menni a határon ügyelve arra hogy ne sértsd meg azt. Lesz még egy necces rész ahol egy sekély földnyelvet kell kikerülni ügyelve arra hogy ne bukj ki a víz alól de a határt se sértsd meg, ám ha azon is túl vagy már csak el kell gurulni a Michigan tóig.
Én még extra bepróbálkoztam azzal hogy az említett földnyelvnél elágazik egy hosszú "futómű teszter" csatorna a Mississippi felé, ám egy ponton a folyón lévő gát az gátat szab a továbbjutásnak, előtte viszont még van egy csatorna ami elvisz ugyan Chicago-ig, de onnan már nincs kidolgozva a meder azt spontán leesel a semmibe.
-
OceanStorm
tag
Egy haverommal pár hónapja bejártunk mindent a víz alatt. A legnagyobb kihívás az volt amikor New York mellett lementünk majd onnan akartunk eljutni a Michigan tóba, volt rendesen szopás mire megtaláltuk hogy merre is érdemesebb próbálkozni.
Mivel betudható az egész egy jó kis terepezésnek, dirt vagy raid autó ajánlott.
-
StormLine
senior tag
Általában a raidek, hogy ne legyen lekorlátozva a sebességed. Meg pár helyen nem figyeltek a készítők hogy könnyű legyen átjutni, úgyhogy oda is jól jön a terepező képesség. Pár helyre a C a jó mert sekély a víz és a többivel kilógna az autód teteje, de általában tudsz a víz alatt is Cre váltani egy közeli híd alatt. Meg a Chicago melletti száguldozás is gyors autóval élvezetes. Lehet kísérlezetni dirttel meg a többivel is. De első felfedezéshez raid.
-
StormLine
senior tag
Az tényleg érdekes. PVP volt vagy faction mission? Amúgy 2 féle tiltott terület van, az egyik hogy ha hozzáérsz a víz felszínéhez (akár alulról, akár felülről), a másik meg simán visszarakja az autót kicsit odébb ha egy bizonyos területre tévedsz (nem mindig van elkerítve fallal).
-
Ghard
őstag
Mondjuk ma nekem is kifagyott 5x a játék 3 óra alatt.
Ha tuningshopban vagyok amikor behív, az azonnal megfagyasztja.
Amúgy sokan írták, hogy nem látnak senkit, vagy nem hívja be őket. Miután belépnek a játékba,azonnal menjenek pvpre jelentkezni, ilyenkor szinte azonnal behív. Az meg nem router gond, ha nem látnak senkit, várni kell egy 10 percet kb. Elég fos a játék, de hát ez van. A wallrunt is milyen szépen megcsinálták... -
Elmör
őstag
Azok használata award-okat nyit meg, el kell költeni bizonyos mennyiségű zsét rajtuk és akkor kapsz meg van útvonalterv is, hogy honnan hová repülj és akkor is. Talán a legelső alkalommal még van egy kis videó bejátszás is, mint egy átvezető, de semmi másra nem jó, gondolom arra találták ki, hogy aki az elején lusta sokat vezetni, de mégis fel akarja oldani Los Angelest meg a többi messzebbi várost akkor ezzel eljuthat oda és utána meg már Fast travel.
-
RichieTri
senior tag
a challenger?!
hát sztem a skyline után az egyik legjobb autó...
én C-re szinte csak ezt használom. félelmetesen jól kanyarodik. Midwesten a little eagle körpályán, teljes sebességen beveszi a kanyart és még nitrózhatsz(piciket) is közbevan egy két "matrica" az új kollekcióban ami marha jó lett.
a S meg P Skyline-ra gyors feltettem egy-egy japán témájút. sajnos képet nem tudok(X1-n nyomom) linkelni.
huh- a H1-D specre kíváncsi eszek
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest