- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
Hú de rég voltam SGn, idejét se tudom már
A Crew 1 elvileg megy, ha megvan neked steamen, akkor van hozzá launcher, onlinet nem tudom van-e már hozzá, nem követem annyira.
A motorfest elég jól optimalizált, nagy gép nem kell hozzá, az én configommal simán megvan a fix 60fps, szép grafikával, 1440pben.
Az intró buggal nem találkoztam még, illetve nem rémlik, régen volt az eleje nagyon. Ugord át, sokat nem veszítesz vele

-
gabo91
aktív tag
Köszönöm!
Viszont a 30k-s versenyre is ha elküldöm akkor is csak 3k körül hoznak haza :/ illetve a 3. versenytől (5. ember) már mindegy hogy mire küldöm a 10perces 8k-s versenynél is fejenként 1% az esély hogy nyernek... ?
Nézi hogy milyen szinten vannak a barátok? (javarészt olyanok vannak akik máshonnét barátok, ezt csak kipróbálták mikor ingyenes volt)Akciós most a CAU 8,5Eur Uplayen
-
noblem1983
senior tag
A kormányos részhez szólva van ez a jó kis szerkezet, ezzel viszonylag egyszerű a kormányt mozgatni és minőségi darab szerintem Wheel Stand Pro
-
tutuhawer
őstag
most lépek be hamarosan, 15-20-25 perc, és ráérek. Versenyzem, közben sportolok, tök jó a rendszer. Kiválasztom a futamot, míg várok , addig 30 fekvőtámasz belefér. Nyomom, ameddig bírom

Izom. Autó.
Érteeeeeed 
Raidre én a Dodge RAM-et építettem át, másra nem is vágyom, ez tetszik, mindig is tetszett
-
tutuhawer
őstag
nem gáz, annyira nem is nyomtam rá. Most inkább az ingyen autókat próbálom összeszedni, ha tudom. Most a láda cipelősben a Lambo Gallardo 570 és a Pagani Huayra után Mercedes SLS a jutalom, ha megvan a 10/10 kártya. A kérdésem az, hogy kaphatok-e bármilyen gépet ott vagy csak az alapjáték tartalmaiból válogat a játék? Még mindig a Nissan GT-R kéne, ha esetleg bedobná a játék... (az DLC-s tartalom)
-
UFO1
senior tag
Most jut eszembe van egy szűz profilom
mikor ingyé volt a játék, mingyá kiokosítom magam mi hogy is volt/van!
Csak a sztorit tolom vagy először fedezzem fel az antennákat, mert ha jól tévedek csak akkor látszanak a roncsok a Buggy meg jól jöhet?!
Mondjuk már arra sem emlékszem lehet e saját kocsival menni R-es versenyen?Az Audi-s üldözésnél az oválnál akkor sem (most sem!
) voltam képbe mit is kéne csinálni, erről meglesek egy végigjátszást szerintem.
A rohadék láda szedegetéstől már előre hányingerem van!

(#9831) tutuhawer
Azért nem tudsz, mert nincs meg az az oszlopod a perk táblán ahová ha tennél el tudnál küldeni 2 játékost, de ahhoz meg az kéne, hogy végigtold a sztorit!
Ha meg nem megy valami itt kérsz segítséget és valószínű kapsz is, különben többen tolni a sztorit sokkal jobb móka mint szimplán!
-
tutuhawer
őstag
Megjelent több is, amint vettem másféle autót is
Egy játékost tudtam elküldeni, kettőt nem.
Nissan GT-R: ja, csak a kiegészítővel lehet megvenni, elég szar.
A PvP futamok azért tetszettek, tagnap tudtam versenyezni is, csak ügyetlen vagyok, de jól esett pár verseny, tetszett. -
CJ4567
nagyúr
Egész sztori végigtolható egyedül, nagyrészt (Ládásakat biztosan) egyedül toltam végig.
Versenyeket látja antenna felderítés nélkül, de az gyorsan megvan, térkép mutatja hogy kb merre vannak antennák, utána minimap is segít.
Raid sósivatagra kevés, oda más skill kell. (Slalom legegyszerűbb)
-
UFO1
senior tag
Ja, még ami fontos, ha gyorsan fel akarod húzni a kocsikat (a sztori után!!) a sósivatagban a speed skill-nél a legegyszerűbb, de ha jól emlékszem csak akkor fogod látni, ha az ottani antennát megtalálod (de a versenyeket sem látod antenna felderítés nélkül!!).
Új kocsiba alkatrészt venni meg csak akkor célszerű, ha már 60-as szintű vagy, mert úgy magasabb pontszámú alkatrészt nyersz. Elég egy kocsival megszerezni az adott spec-re az összes (11db) alkatrészt! Ezeket mindig építsd be, mert úgy az autó szintjéhez mérten erősebbet fogsz nyerni legközelebb, nemkülönben könnyebb is a skill-t teljesíteni. (HQ-ban úgy is úgy pakolod ahogy akarod. Nagy jelentősége amúgy sincs mivel bejöttek a gyémánt alkatrészek és abból sajnos nincs 4 fajta. Régebben még valamelyest testre lehetett szabni a járgányokat pl. csak grip-el telepakolva sokkal jobban tapadó, irányítható lett!)
Legnehezebb az R-es kocsikat felhúzni, de a sivatagban az is csak 1 óra!+ A térképen van szűrő gomb ugye az Ő – Ú betűkkel navigálsz a B-vel meg lehet szűrni mit keresel!
-
MrDerekas
addikt
i5-nél is megakad random. Mocsokul eszi a procit. Plusz ma elkezdett masszívan laggolni a crew. Erre egy ilyet lelek a feladatkezelőben: gamebar presence writer.exe és mellé 40% feletti processzorhasználat.... Még jó hogy laggolt, mikor 68-72% kell neki átlagban. Ezt a sz@rt meg hétvégén kiirtom. Tegye a MS oda a játéksávját ahová én azt gondolom.
-
Lathronos
őstag
Na igen, elfelejtettem említeni, hogy a belső nézet nélkülözhetetlen kelléke nálam ezen játékoknak. Ha már "szimulátor", legyen valóságszerű a "vezetési élmény" is, valamint legyen kötetlen szabad vezetési lehetőség mint a Crew-ban és TDU2-ben. A Forza Horizon 3 még a laptopomnak is túl erős, az NFS játékok külső rc autó nézete nem az én világom.
Mikor még a '90-es években készítettek hozzájuk belső nézetet(régi Hot Pursuit, High Stakes, Porsche Unleashed) nagyon szerettem. De ez a mostani halálos iram stílusú "ki a f@sza gyerek ezen a vidéken?" kakasviadal nekem nem tetszik. 
-
COLBrattShaw
csendes tag
"Na ne basz még egy fajtárs (melyik naprendszerből)!!"
Az egyenlore maradjon az en titkom, annyit viszont elarulhatok, hogy az internetnek koszonhetoen meg a galaxisban sem kell lennem, hogy kapcsolodni tudjak. Van egy eleg fasza alcazott szubteri Access Point-om foldkoruli palyan, szoval lag-om sincs.

Automataba futottam, nem az en stilusom, de manualban bug miatt reverse-be indul a vas, nekem meg van eleg bajom az idojarassal, meg traffic-al, nem akartam meg 2mpet eldobni indulaskor.
A jo oldala, hogy igy tobb idom volt az utra, szoval ha atvaltok, mar csak a jo valtasokra kell majd figyelnem es lehetsegesen azzal is lehet majd faragni par mp-et."te is gondolom DiRT Rally"
De jo is lenne, de egyszeruen csak nem volt idom. Baszki a bejelentes ota rajta vagyok a Dirt-on es valahogy meg mindig nem inteztem be!!
Mindenesetre nekem az egy hatalmas csemege lesz
) ...talan karacsonyra
Ha van free kodja valakinek johet pm-be!!!!

-
COLBrattShaw
csendes tag
Avatart cserelni, ezt mire erted!?
(OK, leesett)

Dehogy, persze hogy nehezebb volt WR elott, irtam is hogy az uj fizika siman 20mp-el gyorsabb a "Bottom of the ninth"-en. Hozza vagyok csak szokva a perf vasakhoz azert volt fura a curcuit.
Kicsit jobban raereztem, de meg ezzel az uj fizikaval is vannak meglepetesek, minel jobban nyomod annal jobban buntet,ha elmersz valamit. 
mas:
Frissitettem az idoket
Szep munka }{3@Đ$}{0ot! jocskan javitottal mindket kategoriaban.
Hajra tobbiek!! 
Este mentem en is nehanyat es osszehoztam egy 9:51-es idot.
[link] Jol belebenaztam tobb helyen, meg az ivek/ fektevok se tisztak, ill. jottek ossze mindenhol, ugyhogy eldobtam itt egy 9:46-47 koruli idot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Probalkoztam utanna meg fel orat, hogy 50 alatti idot tolthessek fel, de a forgalom olyan eros lett, (meg esett is itt-ott) hogy inkabb elraktam pihenni.
Szoval olyan 40 kozeli ido lehetseges lehet, ha minden atom profin megy, bar ez mar talan az elmeletibb kategoria.
-
PcCar
tag
Nem tud visszaírni eredeti értékeket, mert eredetileg nem létezik ez a fájl, neked kell létrehozni.
C:\Users\Username\Documents\The Crew\ExtraConfig.xml
Viszont, valószínűleg ez csak az ffb-re van hatással.
Egyáltalán nem tudtam használni a régi Microsoft ffb kormányomat,
amíg nem volt ExtraConfig.xml, és azon belül az FFB_WaitRate="15" értékre állítva.
Különben 8-10-re esett az fps, amint hozzáértem a kormányhoz. -
COLBrattShaw
csendes tag
Most nincs ra idom, ha hetvegen felmegyek akkor max egy kis kruz fer bele. Kene csinalnom 2-3-at legalabb hogy megtalaljam az extra masodperceket. Amugy kb masfel eve mentem rajta es annyit mondhatok, hogy sokkal technikasabb mint elsore latszik! Mentem egy tiszta, jo versenyt amire azt mondtam volna, hogy eleg jo, aztan par restartal kesobb majd 1percet faragtam! Szoval eleg egyedi verseny, csak ahogy jobbakat mesz es minel tobb sebesseget probalsz atvinni kanyarokban, szelesednek az ivek igy a lehetseges utkozesek szama is a forgalommal. Sok a belathatatlan kanyar es meg ovatosra veve is belecsuszhatsz 1be amikor athuzod a vasat 1ik oldalrol a masrikra. Szoval az idealis iveknek nagy ara lehet.

Anno 10:16:629-et mentem kb 10 restartal, de ez meg az elozo fizikaval volt, ott jobban kiprogtek a kerekek, meg az iranyitas is nehezebb volt. Latszik is hogy a "bottom on the ninth"-en siman 20mp-ekkel verik az akkori top idoket a mai fizikaval.
Ubiforums (leaving LA), pic
De mint ott irtam a labjegyzetben, 4-6x lekoccoltam a traffic-ot, parszor pedig beszorultam mogejuk par mp-re, szoval meg boven van mit javitani. Amugy ranezek majd, mert emlekszem hogy bejott.
Akkoriban azert nem javitottam azon, mert nem kuldtek be a tobbiek tobb idot, 10:51-nel feladta a konkurencia. 
-
tixem
addikt
Ránéztem most szélárnyék nélkül, visszaszívom. Viper jól gyorsul de 430 körül vége van, Nissan és Gallardo megy akár 450-et is. Szélárnyékban még gyorsabbak. Mindenféle trükk nélkül. Ráadásul a Gallardo-nak a gyorsulása is iszonyatosan jó, 458-akat állva hagyja azt tapasztalom pvp-ben. Tapadása viszont nem túl jó, oválon is ésszel kell menni vele mert hajlamos gyorsan megpörögni. Utcai pályán viszont kb esélytelen a gyors kanyarokban.
Saleen egy állat, annak még fullstockban is 420 a vége. Bár most szórakoztam kicsit kuplunggal oválon, asszem megtaláltam a leggyorsabb autót

-
UFO1
senior tag
Na igen ez lett volna a Bugatti konvoj (későn volt már +1 t?!
), azért érdekes meg lehet csinálni a sebességérzetet 200-nál is nem kell mindig a 400! 
Azért az is érdekes, hogy a kocsi hangokat mennyivel erőteljesebbé tették lehet érezni, hogy van benne erő nálam itt max-on is nagyon csenevész mindennek a hangja.
-
hakydakillah
senior tag
Örülök a nagy mapnak, adott valami újat, mert még mai napig nem jártam be teljesen. Viszont a térképhez képest ritka kevés a verda, a térkép meg inkább nagyzási vágyból készült el, mert megtölteni nem tudták.
Mindenhol ugyanaz a random forgalom, szökő évente zsaruk, akik IQ szintjét te is jól jellemezted már párszor.
Én pár apróságnak is örülni tudnék – balesetek kereszteződésnél, dugók, szirénázó mentő suhan el mellettem, vagy tűzoltás stb.
Szerintem is ez a CAU csak ilyen figyelemfelkeltés lesz, erősem kétlem, hogy NFS szintű zsarukat kapnánk.
De első próbálkozásra azt mondom jó lett nagyon. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e folytatás, ha igen, tudnak-e mit kezdeni főleg a multis résszel. Na és persze, hogy marad-e USA, csak élettel-telibb verzióban, vagy bevállalnak más helyszínt. Én pl. EU-t is szívesen fogadnám
-
CJ4567
nagyúr
X360ce-ben beállítottam a gombokat(x64 változat, The Crew 64 bites), elmentettem, a meglévő xinput1_3.dll-t átneveztem xinput9_1_0.dll-re, bemásoltam a DLL-t + az x360ce.ini-t, és megy tökéletesen. Csak kényelmetlen a jobb stickkel váltani, másképp meg az lesz a nézetváltás, úgyhogy maradtam a billentyűnél.
-
hakydakillah
senior tag
Volt itt valaki, aki folyton 8küldetésről pakolt, és teljesen az rögződött be nekem.
Úgy van ahogy mondod, pont az előbb szedtem be a pénzt - 9hosszú, 1közepes küldi, összesen 107ezret hozott.xenon2 - rájöttem, hogy mégsem vagy akkor menő csávó, barátlistámon az első 1533órát vert bele
Viccet félretéve brutális értékek ezek, meglesném, hogy az abszolút első hány óránál tarthat. Nekem sajnos valamiért nem működik a uplay számláló - nulla órát és nulla bucksot mutat 
-
StormLine
senior tag
-
StormLine
senior tag
-
CJ4567
nagyúr
Kimaxoltam a körverseny változatát, nagyrészt speed alkatrészekkel, PVP-ben kíváncsi leszek milyen lesz. R-ben még 1050-es, azt is majd tervezem kimaxolni.
Jobb street, és minden perf, circuit autónak a Salt Flatsnál lévő speed kihívást ajánlom, valamiért jobban adja sokkal az alkatrészeket mint pl. egy ugrás.
-
Micsurin
nagyúr
A Ducati (Monster V2 powaa!)1299-en übereli a KTM-et (Ami hangja alapján egy egy hengeres kis cc gépnek hat...)!
(Ráadásul azzal elég volt a mai 1,5 óra... mint a fűrész a kertben... Közel se szól így.

Csak a Panigalet ne csesszék el... V4... bár túl szép lenne egy olyan Pani 1199 ami tényleg a piros tartomány végén tilt le mint a mostani Monster... és a V4 hörgése is átjön.
Biliben a kezem.... -
hakydakillah
senior tag
Pont ezt akartam írni. Vannak ajánlott verdák, de ha valakinek pont annak nem fekszik az irányítása, mehet az ember a legjobb kocsival PVP-zni, a legrosszabb kocsival is lealázzák. Nekem a sok tanács helyett a Summit PVP-k segítettek a legtöbbet, mert ott az összes autót mostanra tesztelhettem, és kialakult egy kedvenc lista, amiket aztán megvettem.
Ez előbb említettek közül 1kivétel van - drag RUF CTR-3 tényleg a legjobb. Tesztelgettem más kocsikat is, de közelébe se tudok jutni a vele elért időnek. -
StormLine
senior tag
FDC:
Próbáltuk régebben, nem működött. Akinek nem volt meg a WR ő külön sessionbe került az FDCzőktől.
Pecc:
Itt a térképről ráugrás kevés, valószínűleg nem tesz egy sessionbe. Az kell hogy crewba lépjetek. Akkor viszont "együtt tart" akár különböző küldetésekben is. Mostanában szarok a szerverek és sokszor nem sikerül a crewba lépés, olyankor ki kell menni freerideba és úgy próbálkozni.Sajnos a kezdetek óta bénán van megoldva a csatlakozás, és ott a 8 fős session limit is, szóval hiába reklámozzák MMOnak, nem az.
-
hakydakillah
senior tag
Köszi, nálam ez volt a baj. Full screen helyett borderless beállításnál már látom sarokban a számlálót.
Érdekes, hogy borderless beállítással ismét jóval szebbnek látom a játékot, mintha növelte volna a felbontást, mert távolabb került minden - autó, adatok, gyors menü is kisebb. -
Elims
veterán
Köszönöm!!!! :-)
Megmondom mit:
Van egy sztori küldetés amiben a csajt (Zoe?) kell felvinni egy szerpentines jeges ùton.Az a küldetés nekem csak ezüstre sikerül.Mentem a laferrari-val/lamborghini-vel/bmw-vel,de nem nagyon tudok ezüsttől jobbat menni. (Igaz,4x pròbàltam még csak a küldetést.)
Ezek szerint ez lesz az én autòm! :-)
Sima aszfalton a laferrari-val simàn lenyomom.Stabilabb,kanyarban ùgy kanyarodok 300km/h körül mint a villamos.Komolyan. :-)
De jégen..
Szeretném minden küldetésemet platinàzni,hogy a baràtaim akik "elküldenek engem küldetésbe",elég legyek én egyedül,100%-ra.Hakydakillah: Van ps4-esed.Nem pròbàltad még ki azon a jàtékot?
Elég stabil és summit-ban is vagyunk 7-8e minimum.
Ha kipròbàlnàd,üzenj nekem légyszives.Állom a felét. :-)
[SP]Nem "szegénynek" gondollak,közel sem.. :-)
Biztos vagyok benne,hogy nem egy ilyet tudnàl venni....
Csak egy kis ösztönzésnek szànnàm. :-)[/SP -
RichieTri
senior tag
"A drag-ba csak gyorsulás alkatrész kell (mint régebben írtam szinte mindenbe az kell) leteszteltem vegyesen, csak speed-el, mindenhogy, de így jobban tartja a sebességet különösen, ha emelkedő van a pályán és így is eléri a 600-at."
na most tapasztalatom szerint a dragnál a acc nyilván gyorsulásra,a speed nyilván végsebességre(eddig egyetértek veled), DE a sebesség megtartására és a jó rajthoz(nyilván az időzítésen kívül) GRIP-kell.
-
hakydakillah
senior tag
Köszi. Azt hiszem valahol összekevertem más tippekkel. Tegnap pont rád gondoltam, mert Hill Climb eredménnyel nem voltam elégedett. Beugrott a Hummer, összeraktam Monster spec, hát az úgy megy fel a hegyre, mintha sima úton mennék vele.

Az utolsó vidi link – minap tapasztaltam mekkora a különbség, ha Crewben nyomja az ember, és húzzák egymást Summiton. Jó lenne az állandó csapat, bár most már kevesebb az aktív játékos. Ha nem is qualify versenyekre, de Summit döntőkre összeállhatnánk 4en, hogy csoportban jobb eredményeket érjünk el

-
Elims
veterán
Vmikor mostanàban veszek egy drag autòt.Nem tudjàtok véletlenül,hogy melyik lenne a legjobb vàlasztàs?
Vagy nem kell nézni ilyesmit és akàr a 370z-ből is csinàlhatnék+1299szint?Vmint a fd.stunt.Tegnap elindítottam pàr màsodpercre,de 0-ròl kellett kezdnem pedig a mùltkor màr 8.szintű voltam.
Vagy ez direkt ilyen és ne vàrjam azt,hogy idővel több 100-as szintű lehetek? -
Elims
veterán
Azt,hogy ha kilépek (abort) utàna ne előlről kellene kezdeni.Nem vàrok semmi tròfeàt vagy hasonlòkat.
Vagy nincs ilyesmi és innen csak ùgy lehet kilépni ha abort-olom?Ezt pedig magamnak rakom ide be ha később visszajönnék csak ràkeresnék a hsz-ra:
"UFO1: Ha nagyon kp. kell:
Küld el a barátaidat kamu faction mission-okra. 107.000/12ó
Játssz PvP versenyeket 10-15.000/futam
Indulj summit kihívásokon, ill. teljesíts skill-eket
Driftelj valamelyik repülőterén 2x szorzó esetén 2000/1perc
Ugrálj a sósivatag melletti dűnéken valami R géppel, esetleg Vegas alatt a szélerőműveknél a dombokon 30-50.000/5-10 perc
Vagy egyszerűen kocsikázz, driftelgess az utakon szinte mindenre ad kp-t."Nagyon hasznos íràs ez!Tudtam ebből pàr dolgot,de vannak benne olyanok is ami nekem is ùj.
Köszönöm!!!
-
-
UFO1
senior tag
Most látom elírtam
R-re a leggyorsabb a Challenger, nem a Charger.(#6884) satee76
Feladatonként nem 1 valamit nyerhetsz meg, hanem mindig ad valamit akárhányszor is ismétled. Summit-nál alkatrészeket (ha nincs meg az összes abból a spec-ből), más kihívásoknál akármi mást is optikait, festést, felnit, stb. -
hakydakillah
senior tag
Köszi a sok hasznos tippet. 6class kész, kimaxolt kocsikkal + platina lvl50 alkatrészek mind a 4variánssal. Az utolsó kettőt már nem győztem, remélem ezen a héten is lesz egy ilyen gyors Summit skill challenge

satee76 - teljesen random dobálja, szóval nem vesztettél semmit

-
hakydakillah
senior tag
Köszi a sok hasznos tippet. Optikai tuning azt hittem csak vizuális, ezek szerint arra is érdemes figyelni + ott a javítás, amivel eleinte nem törődtem, de arra is ügyelni kell.
Köszi a Monster tippet, a Challenger tényleg nagyon jó rá. Tegnap ki is maxoltam őt. Így most már van 3classban fullos kocsim - perf, monster, street.
Sok jót hallottam a RUF CTR3ról dragra, ma szerintem megveszem, és kimaxolom. Driftnél Skyline nekem egyenlőre fekszik, lehet meghagyom, és akkor már csak Dirt(lehet itt is felnyomatom a Skylinet), Raid(itt lehet összerakom a Buggyt), Circuit kategóriában kell megtalálnom az igazit.
-
hakydakillah
senior tag
Köszi a tippet ismét. Szóval akkor 44drb 50es szintű platina alkatrészt kell megszereznem. Van olyan is, hogy melyik specre, melyik alkatrész típust ajánlott berakni?
Ez a rendszer amúgy hogy működik, hogy aztán megjelenjenek a HQ vagy tunernél? Amint megnyerem őket, onnantól kezdve a tuner is árulni fogja őket? Mert tegnap pl. a vége fele már vagy 20platina alkatrészt HQ-ra küldtem, melyek már megvoltak. Ezekkel ilyenkor mi történik? Lesz tényleg 20ingyen alkatrész HQ-n?Még az érdekelne, hogy ezek az alkatrészek most univerzálisan felszerelhetőek bármelyik verdára, vagy mivel perf kocsival nyertem perf specifikusak, vagyis ezt el kell játszani az összes classal, tehát 8x44 alkatrészt összenyerni?
-
hakydakillah
senior tag
Én nem tudom mire költhetném másra a cc-t. Kocsiknál pazarlásnak találom. 1perk 100ezer bucks, vagy csak 2000cc. Ez 50x szorzó. A tegnap említett RUF meg most nem tudom pontosan, de 67ezer cc, és 300ezer körüli bucks, ami csak 4-5x szorzó. Már itt óriási a különbség, ha beszámolom mennyi kedvezményt érek még el a perkek segítségével, akkor még nagyobb a különbség. Persze ott a reset, de nem akarok minden auto/alkatrész vásárlásnál ezzel játszani.
PVP – szerintem mivel már kevés a játékos, így fűvel-fával összedob a rendszer. Néztem tegnap, autó szintek, és rankok között is óriási különbségek vannak. Ha meg folyton veszítek, akkor league megmászását elfelejthetem. Autó fejlesztését meg ellehetetlenítették. Például most a Laferrarival már egyik skillnél se mutatja előre milyen alkatrészeket takarnak, mindenhol nekem smart lootot ír. Szökő évente bedob egy alkatrészt, a többi visual vacak.
Köszi az autó listát, sokat kerestem egy firss listát, mert sokat változtattak a kocsikon. Én is össze szeretném rakni a magam kis dream team gyűjteményét, egyenlőre a frissebb infók alapján itt tartok:
Street – Skyline
Dirt – Skyline
Perf – LaferrariEzt a hármat még nem döntöttem el:
Raid – Hummer, Buggy , Camaro RS
Circuit – Ford GT, Nissan 370z, Gallardo,
Drag – Dodge Challenger, Chevrolet Corvette, Chevrolet CamaroÉs van az utolsó két kategória, ahol számomra mindegy mivel megyek:
Monster – itt nem tudom van-e olyan, hogy jó monster kocsi. Skylinet viszem, itt inkább ügyesnek kell lenni – szerintem. Camaro volt az elején, Skylinet hozzá képest öröm vezetni.
Drift – ez nekem sose ment, egyenlőre mindegy mit veszek. Ott a Skyline -
OceanStorm
tag
Könnyebbnek nem mondanám, de nehezebbnek se sokkal. Igazából a gumi hőmérséklete illetve a felülete ha nem olyan amilyennek kell lennie akkor előfordulhat hogy megviccel az autó, több dologra kell figyelni mint egy Arcade játéknál, de ettől függetlenül én se tartom annyira nehéznek az irányítást mint amennyire sokan tartanak tőle. Persze egy hardcore szimes lehet hogy más véleményen van, én csak a Race 07-et és az iRacing-et toltam egy ideig így ezekről tudok csak véleményt mondani.
-
ghostrider20
tag
Hello már mindennt megpróbáltam...
most már ott tartok windows ujra telepítettem megvettem már 1 hete a játékot de el sem tudom indítani ...Kinek lehet írni ,hogy csináljon valamit mert én ezt nem hiszem el ,hogy egy eredeti játékkal is szopni kell.
Most megint leerenőztittem minden szart megcsináltam már vele
.Windows 7 nem tudok telepíteni mert nincs rá driver a gépre.
.
Most per pillanat ott tartok hogy van egy játékom ami nem müködik ...Ubisoftnak nem lehet írni??? -
Emunem
őstag
Hűha... köszönöm a sok építő kommentet. Sokat segítettek, de el is bizonytalanítottak.

Szóval általánosan: Nekem csak játékra kéne, nevesebben a The Crew a cél, hogy ne döcögjön, hanem szépen muzsikáljon akár High-en is.
Amennyire lehet, inkább új alkatrészeket akarok venni.
Tuningot nem akarok, gyáriban a biztos.Szóval sorban:
UFO1 1# : Én is Intel lennék, de sajna nekem drágák, fx6300 meg pont azt az ár/értéket képviseli, ami még megéri nekem. Tápom van, hűtő kell, majd arra is rákérdezek a megfelelő helyen.
Amúgy a VGA kérdés sokkal homályosabb nálam, mint a CPU. Mert mindenhol pont egyenlő arányban vannak a pro/kontra érvek (Gigabyte vs Asus/MSI) Ezt lesz a legnehezebb eldönteni
Balathruin: Nem akarom szétoffolni a topikot, de hadd ne kelljen csak azért a szomszédba költöznünk (nyílván megkérdezem ott is, "több szem" elve alapján), szted mi az, ami elégséges lenne, nem akarom hogy az éltető füstje elszálljon, vagy a rendszer alul működjön. Tuningolni nem akarok, nekem jó Stock verzióban is.
SyMbioTe: ... és megint kapom, hogy az AMD nem jó
Esetleg neked lenne valami jó kis tipped? Ahogy én nézem, picivel gyengébb lenne egy i3-6100-as. Árban meg kb 5-8K-val drágább.
Sajnos vannak pénzbeli korlátok, ha tőlem függne, akkor 200+K lenne a vége.
UFO1 2# : SLI, hmm, sztem nem érné meg a régi kártyával...
Amúgy nincs tervben. 
megj válasz: Fórumhuszárkodásban otthon vagyok
Csak a gépösszerakásnál-pászításnál vannak potenciális problémáim 
Elnézést még1x az OFF-gerjesztésért, de elég forró a téma nálam, meg úgyis kapcsolatban van a játékkal. Miatta fejlesztek (nomeg eltelt 5 év)
Üdv, és mérhetetlen hálám mindenkinek, akinek eddig segített/ segíteni fog!!
-
-
Emunem
őstag
Jaaaaaaaa vagy úúúgy...
Úgy elérhető sok autóval... Ford GT-vel a múltkor nagyon mentek előttem, csak én voltam szélárnyékban, és egészen gyorsan nyúltam le róla... Nitróval neki ment a GT 440-et is, vagy hackelt játékkal ment. (orosz volt az illető a neve alapján)
Akkor maradok az olcsó GTR japónál. Vagy majd meglátjuk, mire fog telni. (Maradtam 80k bucks-al) -
Emunem
őstag
...RUF 3400K: csak ovál pályára, mert nagyon nem szeret fordulni ott szinte csukott szemmel végigmegy alig kell korrigálni az íven. Olyan 420-430-at is elérhet szélárnyék nélkül is...
azt hogy csináltátok, mert nekem sehogy sem akarja pedig platina 50 és minen speed-en van... önerőböl max 390... És ráköltöttem a gatyám is C-re, de R-be viszont tényleg jó... C-re nekem inkább a skyline marad...
na ilyenkor jó lenne a régi virtualis piac, vagy szimplán valahogy megválni tőle, mert egyáltalán nem kell a 3400-as, ocsmány C-ben úgy ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Call of Duty: Warzone
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érteeeeeed
mikor ingyé volt a játék, mingyá kiokosítom magam mi hogy is volt/van!

Az irtás jobban tetszik
. Ez a játék tetszik csak sok a kisfilm benne.
Mikor még a '90-es években készítettek hozzájuk belső nézetet(régi Hot Pursuit, High Stakes, Porsche Unleashed) nagyon szerettem. De ez a mostani halálos iram stílusú "ki a f@sza gyerek ezen a vidéken?" kakasviadal nekem nem tetszik.