- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
-
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Kérdeztem már,de nem írt rá senki választ. (Lehet,hogy nem tudjátok?)
Nem tudok én nektek cc-t átadni vhogyan??Az ubi oldalon keresztül?
Van 2x e,két embernek tudnék adni 10-10e-t. (vagy 4x5-6,de az szinte semmi.)
Ha lesz időd vmikor,nézz rá légyszives.Kérdés nélkül küldöm. :-)Headshot: Bírd ki és tartsd meg a cc-id.Ha most az elején vagy,picit nehezebb lesz,de nem tart sokáig és utána dől a pénz. :-) Komolyan.
Persze minden nap időt kell rá szánni.COLBrattShaw: Azért egy 5-10e-s kormány meg egy g27 között van némi különbség. :-) Szerintem.
Viszont arra tényleg kíváncsi lennék,hogy billentyűzettel könnyebb vezetni a játékban?? :-o
Én úgy tudtam,hogy kormánnyal a legjobb. ?Nem szeretnék vitát indítani,tényleg.Szimplán kíváncsiság. :-)
Ban járna a "szájtépésért"? :-o Ez egy fórum,ahol azért vannak a topikok,hogy az ilyesmiket megbeszéljük. :-))
Lehet,hogy már rég másik játékkal játszanék,ha nincs ez a topik és nem vagytok Ti. :-)
Nagy kár lett volna érte. -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
'hát ő nagggyon keni!!! :-)
Iszonyat,hogy mit megy a géppel!Asztakurva.. :-)
Vajon hányszor próbálhatta el.?? :-)
Nagyon-nagyon érzi a kocsit.
Ufo: Hihetetlen mit megy ez a "gyerek"!!! :-) Végig a számat tátottam,aztán jött a repülős rész (is)... :-)
Nagyon kemény!!!!Ps3-on a dirt 3-ban -ha jól emlékszem- vannak hasonló feladatok.Nagyon tetszett!
Hakydakillah: "...4k tv..."
Hiába.Állítólag nem veszel észre különbséget 2-3m-ig (átmérőben).Mindegy,hogy szép full hd vagy 4k,nem veszel észre különbséget.
Mostani summit.
A ti rx7-esetekkel sikerült mennem egy 2xx. helyet. :-) Persze tudom,most még lehet ilyet menni. A múlt 3napos summit-ban kb.11e-en voltak.És megint cc-t kaptam. :-)
A hill climb-ben a kb. 1200. szintű raid nissan-nal mentem egy olyat,hogy a gyorsabb full-os buggy-val hiába előzőm meg,a végére a nissan jön ki több pontra. :-o
Hammer. :-))) Kb.900-as szintű,de olyat mentem vele,mint a 1200-as nissan-nal (hill climb).
Jó lesz ez. :-)
Ti hogy álltok? :-) "lecsúsztok" 100.helyezés alá? :-)Jaa,Ufo által ajnározott agera.
Szárazon a véleményem változatlan.A laferrari-val biztos,hogy lenyomom bármiben/bárhol. (és mindegy,hogy mire van pakolva a tuning.Egyébként az agera-ban kb. a tuning 80%-át grip-re raktam,laferrari-ban vegyes.)
Viszont véletlenül elkaptam egy esős rész -agera-val. :-) Na ott jött a meglepetés. :-)))
Majdnem úgy megy esős úton,mint szárazon a laferrari!Ez halál komoly!! :-) Ha nem így lenne nem írnám ezt fölöslegesen.
Köszi Ufo!
Szerk.: Hvégén tesztelem jégen is. :-)
-
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Pár ezrest meglehet úgy spórolni. :-) Ha tudsz mivel játszani az akciókig,mindenképp megéri.
Tudja esetleg vki,hogy hogyan lehet olyan csatornát(?) nyitni a youtube-on?Megmutatnám egy barátomnak ezt a crew-t és ő a youtube-ot választotta lehetőségként.
Vmikor regisztráltam a youtube-ra,de nem nagyon emlékszem az account-om nevére. Persze a facebook-on is fent vagyok,de csak két ismerősöm van és nem jelöltem vissza soha senkit.
A gépben vhogy lehet így youtube-on közvetíteni,már olvastam vhol róla.Szerk.:
XSanyi: "Le vagyok döbbenve én is..."Én a régiről csak hallottam/olvastam.Állítólag nagyon gáz volt.Én kb.1 hónapja vettem azóta csak ezzel játszom.Nekem nagyon bejön. A segítségetek miatt. :-)
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Ez mondjuk nekem is fura volt. Vagy csak ilyen vacakul van megoldva, vagy bug, és nem adja a saját kocsit. Ma fura volt, hogy átfestettem a kocsit, és ugyanolyan színű, adja végén az alkatrészeket, de a szint be van fagyva mindenkinél.Most toltuk Crewben, és mindenki mehetett a saját egyedi festésével, de a szint mindenkinél ugyanaz volt. Nekem úgy rémlett vannak olyan versenyek, ahol a játék által választott verdával mész, de most elbizonytalanodtam.
dadawa - az alap játékot a teljes storyval + az ingyenes WR-t, melynek tartalmát az előbb írtam. Még bővebb info az összes magyar gamer oldalon.

Darko_addict - ha ez igaz, csinálok új accot, és letöltöm. Pont elfogyott a sör

-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Ez akkor fanatizmus. Eszembe se jutna extra programokat keresni, hogy nyerjek egy-két futamot. Bírom amúgy azokat is, akik látják, hogy út szélén, vagy fűben parkolok, és direkt belém hajt. Vagy múltkor Summit Long Jumpnál direkt beállt monster verdával az ugrató végére, és ott zavarta a jónépet. Beraktam én is Monstert, és belöktem párszor a vízbe, hogy kotródjon a jó fenébe.
Darko_addict - G2A- n volt hétvégi akcióban, amikor én vettem
De 1hét türelemmel még jobban járhat, mint én. Lehúzza az ingyenes alapot, majd megveszi hozzá a WR-t 10,78euró most a legolcsóbb helyen: [link] -
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Nálam dettó max az arany a cél, platinával szenvedni nem éri meg – majd esetleg akkor, ha Summi hó végi verda érdekes lesz számomra. Csak kicsit sajnálom, hogy ennyire visszafogták ezt a hármast. Igen ezekhez nem kell annyira nagy profizmus, de jóval időigényesebbek, szóval jó volt hogy szinte azonos szintű értékelésük volt az összesítésben.
-
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Köszi! :-)
Ilyen hill climb-ben az első 200-ban voltam (akkor még 370z-vel),meg volt még egy-kettő amiben az első 1000-ben (drag-ban is,az íràsaitok utàn.. :-) ).
Ezért lett meg.
A legrosszabb a monster és drift lett,55xx,42xx.
Viszont ha sima pvp-be megyek versenyezni akkor csökkenhet is a rp,nem?Ha nagyon rossz helyen végeznék.Szerk.: És nektek sikerült a mazda......? :-)))))
Inkàbb ùgy kérdezem,benne voltatok az első 500-ban? -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Éértem..akkor ezért volt tegnap este majdnem 2100-on!Onnantòl biztos megnyerte vki a kocsit.
Engem letoltak 18xxvmennyire,de nem törtem magam,így is meglett a mx5 (sajnos?).
Nézegettem ezt a mx5-öt (most,ps4 ps vita-ra stream-elve)...hààt,nem tudom.
Szerintetek mire jò ez a kocsi?
Most vettem meg a rx7-et (Symbiote miatt.. :-) ) és ez drift-re tényleg hihetetlen jò!
Màr megvan minden kategòriàra a legjobb autò.
Nem lett volna jobb ehelyett inkàbb a nagyon fontos perk növelő cc?Közben megvettem azt a lp-700-as aventador-t is.
Fullstock award-okat csinàltam vele,gondoltam növelem a nevem alatt lévő bronz színű 4-es szàmot,de sajnos meg se nyikkan. :-( Pedig reménykedtem benne,hogy feljebb tudom azzal vinni.
Ahelyett a napi pénzem +szàzalék màr 19-re emelkedett. :-) Vàratlan volt,de nem bàntam. :-)
A baràtküldéssel nem csak pénz jön..rp is keményen.Màr 71.800-at hoz naponta és nem sok kell a következőhöz. :-)
Kaszàlàs van! :-)
Miattatok!! :-)
Colbrattshaw: Köszi!Neked is! :-)
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Valamit már végre javultam, azt hiszem ezt sokat kell gyakorolnom, és eltalálni a legjobb control bellítást is.
Úgy tűnik a Summit továbbra se lesz javítva. Tegnap azon belül PVP-ztem, de az összrangom továbbra se javul. Nálam ez már 1hete tart. Másnál javult a helyzet?
-
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Köszi Mindent! :-)
A rx-7-et màr mondta egy baràtom is.Lenne mégvmi...
Amikor elküldenek mondjuk engem ilyen küldetésbe (virtuàlisan persze),szerintetek szàmíthat az,hogy én a legutolsò bejelentkezésemkor milyen kocsival voltam?
Szòval ha mondjuk vmi alap kocsit hagyok bent és ùgy kapcsolom ki a gépet,nem lehet,hogy a baràtom 12òra mùlva nem fogja megkapni a vàrt pénzt.? (Most véletlenül a p-s hotrod-ot hagytam bent 550szinttel.) -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe
üzenetére

Darko addict: Az O.K.,hogy "elküldöd az ismerőseid",de mivan akkor ha nem mennek?
Én ezt pontosan nem tudom,hogy hogy működik,de engem hiàba küldözgetnének ha én mondjuk summit-ban akarom azt a napi 1òràmat eltölteni.
Van amikor fellépek és feljön vmi,hogy menjek versenybe,nem megyek,mert fontosabb a summit-ban a platina.
Olyankor mivan? -
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Köszi, érthető volt.

Amúgy 4es csoportba én tuti jelentkező lennék, erre az évre tuti marad a lelkesedésem, aztán majd meglátjuk mit hoz a Horizon3. Ha már Crew, akkor az emberek direkt dobálják ki a másikat a bandából, vagy a rendszer teszi? Sokszor zárom úgy a napot, hogy csoportban vagyok, másnap viszont a nagy üresség vár.

-
Mike Farrel
tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Kuplungos trükkön kívül van egy másik trükk is amihez csak nagy fps különbség kell a két crewban lévő fél között, és a kevesebb fps-el rendelkező tud olyan időt futni, hogy ihajj. Storm tud erről mesélni, egyszer csináltuk így neki kb 1,5 másodperccel jobb időt a többiekhez képest.

-
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Az egyik fullos kocsim nekem is ez.Nem is gondoltam az elején,hogy ez lesz belőle...
Naggyon jòl megy! :-)
Viszont az autò szintet nem tudom 1283 (vagy 1286)-tòl feljebb hùzni. :-( Minden 50-es szintű,így màr nem ad semmi alkatrész pluszt. :-(
Laferrari/370z/ez a bmw,mindhàrommal így jàrtam. -
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Nekem mondjuk Summit mellett nincs időm sima futamokra, és itt ugye ligapont nem jár.
Pöpec a kocsi, majd lehet én is később összerakom.
Pont minap akartam kocsimra festést rakni, amikor megjelent a lányom, és az egyik festésnél rám nézett azokkal a nagy barna szemeivel, mondván - apuci, lehetne ez a festés?
Mondom neki anyucira ütöttél, mert pont a legdrágább festést választottad
De gyerkőcökért bármit, szóval azóta ezzel a férfias verdával csapatom 

-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Ja most nézem, hogy a WR kiegészítő tavaly év végén jött. Akkor kíváncsian várom mit lehet majd ott nyerni. Lehetne fődíj pl az új kiegészítő, vagy season pass verdák. Bár gondolom sokat akarok

Summit - nincs véletlenül köztetek valaki, akinek állandó társ kellene Summit crew feladatra/versenyre? Minden Summiton van egy ilyen crew only cucc, de vagy nem talál nekem senkit a rendszer, vagy olyanokkal hoz össze, akik folyamatosan elutasítják a felkérésemet. Ebben a hónapban csak 1x találtam olyanra, aki elfogadta a felkérést.

-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Akkor majd megpróbálom jobban összekapcsolni a dolgokat
Igaz most már tényleg nem fogom magam törni, csak a hó végi Summiton.
Amúgy volt már valaki év végi giga nagy évzáró Summiton?
Ha a havin 1verdát lehet nyerni, az évzárón mi a fődíj? 3verda?PVP - sokszor tényleg szerencse dolga, de szoktam lobbykat cserélni addig, amíg nem találok olyan aktuális csoportra, akik minden sorsolás előtt kikapcsolják az ütközést. Néha nekem is sikerül mást kilökni, de halálom, mikor egyesek úgy kanyarodnak, hogy frontálisan belém jönnek egy olyan kanyarban, ahol virtuális nyilak vannak, tehát kilöknek a fenébe

-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
En ismerem, tenyleg csaj, raadasul billentyuzettel tolja.
Nem szegyen kikakpni tole, a legtobb palyan eleg profin tud menni, nem sokan tudjak elkapni, foleg ha nem hibazik bele. Engem mar lecsalozott a summitos eredmenyeim miatt, volt is belole vitazas, megneznem o hogy reagalna ha ot csaloznak le,
bar asszem felveszi a versenyeket.
Regebben jart kruzolni is, de manapsag csak summitozik/pvpzik.Par honap kihagyas utan vegre felmentem 1-et vezetni, ellottem egy rovid videot. Benazgattuk, foleg en a vegen. Tul kozel volt hozzam a csavo, en meg nem akaram szemtelenul elevagni, igy "probaltam" bepreselni szuk ivre, de egyszeruen nem reagalta le a vas a gondolatmenetem, persze tudom, mentem mint a meszes.
A videon kajak ugy jon vissza, mintha elgondolkodtam volna rajta hogy betegyem e vagy ne, aztan lekestem a tortenetet.
Mindenesetre masnak hatha meghozza a kedvet egy kis kruzolashoz.
[link](#6948) MasTer
Sajna mindig at kell allitani manualisan, zavaro, mert pvp-ben, ill. kozvetlenul a verseny elott nincs lehetoseg a beallitasokhoz ferni. -
StormLine
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Szívesen felhúzlak majd valamelyik dragen. Ha rámírsz megbeszéljük. Mostanában nem sokat játszom, de a Uplay szokott futni.
Elims: Természetesen nem kell elölről kezdeni a stuntozást ha abortolsz. Azon a szinten folytathatod ahol abbahagytad. De ezt kb 1 perc lett volna kideríteni 2es szinten. Akkor kell újra 1es szintről kezdeni ha kiléptél vagy kidobott a játék. Ha belépsz egy crewba akkor a legmagasabb szinten lévő ember szintjén lesz minden crew tag és onnan lehet folytatni. Így meg lehet őrizni a szintet ha valaki kilép, amíg legalább egy ember a crewból bent marad a játékban. Így mi eljutottunk 100as szint fölé. De ott nem sokkal több pénzt ad mint akár 20as szinten.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Köszi, gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz, de azért kiírhatnák, hogy US car only, vagy valami hasonlót. Örültem, hogy hó végi Summitra felkészült egy erős brigáddal, erre rá kiderül még több kocsi fog kelleni :-)
Amúgy Laferrari számomra továbbra is top kocsi. Annyira jól tapad, kanyarodik a többiekhez képest, hogy hihetetlen. Néha már undorral váltok kategóriát
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Most már átolvastsam neten is a panaszokat, és tényleg így van. HQ-n erre a verdára ott lesznek a megnyert cuccok ingyen, valamint perf tunernér a platina lvl50 alkatrészeket megvehetem más verdára.
Viszont ha jól értem, akkor a többi tunernél ezek nem jelennek meg, ezt el kell játszani külön-külön az összes kategóriával. Vagyis grindelhetek még 7x
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Köszi a tippeket. Azt hiszem akkor street, dirt, perf, monster class letudva, valamint a RUF-ról sok jót hallottam dragra, azt hiszem viszem, valamint raidre összerakom a Buggyt. Ha jól látom már csak circuitra kell döntést hozni.
Drift – Xbox One karral nyomom, egyszerűen nem szeretem a drift versenyeket, ezért nem is vagyok jó bennük. Csak kínomban Summit során csúszkálok össze-vissza, szóval ebbe időt-pénzt nem ölök

PVP – mostani Summit során az összes futamra a játék ad kocsit azonos teljesítménnyel, amíg Summiton kívül eddig csak olyanokkal találkoztam, ahol mindenki a sajátjával ment. Ilyen Summit-féle futamok akkor egyáltalán nincsenek?
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Ki volt az a rohadék, aki annyival kielőzött?
Amúgy köszi, ez most nagyon kellett. Ma megvolt az első PVP győzelmem, heves pulz az utolsó pillanatokban, nagy öröm a végén. Persze csak azért, mert olyan verseny volt, amiben rendszer adta mindenkinek ugyanazt a verdát, azonos max szinten. Ez verseny volt...
Utána jött a hideg zuhany, engem játékban így még nem aláztak le-meg. Perf 1 vs 1 verseny volt, az én 955színtű Skylineom vs 1299es Laferrari ellen. Rajt után a srác el se indult, első gondolatom az volt, hogy lelépett, tuti győzelem. Elég durva idő elteltével látom elindult, és mintha behúzott kézifékkel mennék, rohamosan csökkent a különbség. Végére még rám vert 25másodpercet - pedig hibátlan futamot mentem.
Továbbra se értem miért rak ilyen magas szintű ellennel össze, ez idővel megöli majd bennem majd a játékszellemet. Nem értem miért nem lehet ilyenkor hasonló szintre állítani a kocsikat, hogy rajtunk múljon a győzelem. Ennyit tesz nyavalyás 350pont?
Mérgemben megvettem én is a verdát, ráköltöttem szinte minden pénzem. Most ő is 955szinten van. Érdekes mód végsebességre szinte megegyeznek, de ég és föld így első kilométerek után. Sokkal jobban tapad, gyorsul, kényelmesebb az irányítása. Már értem miért írják, hogy az egyik legjobb perf spec kocsi. -
MasTer
tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Ha elindítom a játékot, és elkezdek autókázni, akkor 10-15 másodpercenként felvillan a desktop, frankón látni a Uplay ablakot, ahonnan a játékot indítottam (a menüben nem). Nem kell taskot váltanom és visszatérnem, eleve így indul el, biztos ficsör
. Ez megszünik egy idő után, és nincs villogás.
A kormánybeállításokat megnézem. Én nem csináltam külön profilt a the Cew-ra, minden játékot azonos Logitech beállításokkal használok. Köszi a tippet! -
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Köszi ismét a kimerítő választ, ma majd bejelöllek. Annyira örülök, hogy nem egy 8órás, primitív autós játék, hanem egy annyira komplex valami, amihez segítséget kell kérnem, hogy nincs rá szó.
Persze lehet én sietek, és időt kellene adnom a dolgok megértéséhez, most még abban a státuszban vagyok, hogy nem tudom hova, mert minden érdekel. Mennék storyzni, mennék Summitba qualifyt nyomatni, bejárni a térképet, gyűjtögetni, bandázni stb.Kérdésedre válaszolva, nem értem miért nyertem accesst a hó végi summitba, lehet az első alkalommal beengednek. Más qualifyn tutira nem voltam, pár napja vettem a játékot, és tegnap unlockoltam a Summit részt, ott összesítve bronz éremnél tartok.
Tegnap meglett a megfelelő rangom az általad említett PVP részre is, 5külön bandáról beszélt, beléptem a farkasokhoz, de a többi egyenlőre megint csak sötétségPS: „Iratkozz fel a PH-s listára” – ezt hol lehet?
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Köszönöm a válaszokat

Most nézem, hogy havonta több qualify van, akkor ezekből kell összeszedni hó végi summithoz 3medált? A mostani qualifyn az összpontszám adja meg a helyezést, tehát egy qualify, egy medál. Ezek szerint a mostanit kb lekéstem, de itt már csak azt nem értem, miért írja Los angelesnél a hó végi Summitra, hogy "Access Pass Earned"?
Lenne még a bandázásról egy kérdésem - tegnap összeszedtem egy csapatot random emberekből, mára a csapat szétesett
Gondolom itt a lényeg, hogy barátaim legyenek, mert azok maradnak. Ezután a bandázásnak mi a lényege? Storyba be tudtam hívni az egyiket, gondolom közösen több a pont. De láttam itt valaki olyasmit írt fórumon, hogy adj küldetéseket crew tagjaidnak, és abból is kapsz pontokat. Ez a rész itt még nem teljesen világos. -
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
+Micsurin - köszönöm a válaszokat, igen megtaláltam mindkettőt, most már megnyugodtam. Azért steamhez képest itt a kód beváltás nagy semmi. Megerősíted, és nem ír ki semmit. Bezzeg ha bedobod másodjára, akkor már ki tudja írni, hogy ezt már egyszer aktiváltad. Játék se köszöntött semmivel, hogy megvettem ezt-azt a verziót.
Mind1, fő hogy rendben van. Egyedül azt sajnálom, hogy folytatódik a demó. Én ott nagyon siettem, és a tanító jellegű, tutorial videókat sorra nyomtam ki. Azt akartam, hogy az a 2óra inkább játékmenetről szóljon, most meg jól jönne
ironer23 - Nvidia kártyád van? Ott tudom, hogy előző verzió sokaknak nem ment, régebbit kellett feltenni. Most a napokban viszont jött update, mellyel a orvosolták ezt a hibát. Tudom, mert Nvidia update után múltkor már nem indult a demo, most meg vétel előtt feltettem az új drivert, és simán indul. Nálam is Win10 van, azzal nincs baj.
-
.LnB
titán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Jah FHD monitoron 3840x2160-as felbontás. Ez nekem is tök új dolog volt. Van az Nvidia driverben egy DSR opció. Azt lehet beállítani. És nagyon jól működik, mert a Win asztalt nem állítja át, meg semmit nem csinál. Csak a játékokban ott lesz ez a felbontási lehetőség is. Nagyon vagányul működik.
Olyan éles lesz a kép, hogy besírsz.
Nem tudtam olyan képet menteni ami jól visszaadná, még png-ben se.
Mondjuk az élsimításokat így lejjebb is lehet venni mert értelműk sok nincs. Bár Crew-ban bekapcsolva hagytam, csak azt hiszem lejjebb vettem. Tegnap ezzel szórakoztam, sok játékot megnéztem így. -
Mike Farrel
tag
-
Emunem
őstag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Na szóval, ott is írtam, ide is írom:
kb 150K lenne, azért az előző kombó, ami pont ott áll meg, még alatta is kicsit.
Az új kombó, amit azt hiszem te ajánlottál, az 170+k
Tuningot nem akarok, csak 5 évig túlélni megint
Game debate szerint elég, hogy 100% fölött menjen a game a régi AMD-s komplex, de ink nektek hiszek, mert ti játszottok is vele.
Szóval ha van rá mód, 150K-ra le lehet valahogy szorítani a kiadásokat? Az lenne a legjobb...https://www.cyberport.at/pc-und-zubehoer/festplatten-ssds/interne-festplatten/liste.html
Innen nézem, a környéken a legjobb/legbiztosabb. Mindenki ajánlja.
-
UFO1
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Használtan egy 4460-at talán meg lehet csípni 35-ért, de 6400-at nem találsz 50 alatt és teljesítményben kb. egyformák, persze a 6400 14 nm, kisebb, fogyasztás, újabb, stb., de szinte észrevehetetlen a különbség.
2011 storno

-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Na akkor lesz egy Ferkónk? Na lehet nem kell venni
Remélem a fizikáját, belső terét nem cseszték el. 
Most már érdemes lesz megint belépni a játékba.(#6281) hmm hát érdekes. Kíváncsi lennék milyen technikai/műszaki átalakításon esnek át ezek az autók, hogy bírjanak ilyen terhelést. Alapvetően ez a típus nagyon nem driftre készült. Az oké, hogy kvázi bármit át lehet alakítani akár egy wartbit is, de amikor ezek az autók állóhelyzetben gázfröccsentések miatt le tudnak égni, és ehhez mérten ilyen terhelést adnak neki, hát megnézném mit és hol módosítottak rajta.
Mondjuk Lamboval ilyet tenni szerintem barbárság, de ez csak személyes.
Remélem jó lesz és akkor nem kell 1 milláért ferkót venni.
..hogy a klasszikust idézzem: [link]
"A legendás Ferrari F40, a következő havi Summit platinum nyereménye"
Csekkold a délnyugati (mexikói határ mellett közvetlenül) Community Challenge küldetést!
Valaki próbálta? Ha igen milyen? A fizika tényleg sokat változott? -
StormLine
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Kaptunk 2 új faction missiont, az egyikben azzal lehet menni. Amikor a küldi kezdődik akkor lőttem a képet. Gondolom később rendesen is megkapjuk az autót.
Egyéb újítások a mai patchben:
Camera mode: egyedi kameranézetből lehet nézni a saját járművet vagy a crew társakét. A smartphone-ban a térkép helyére tették be, de csak pad módban. Kár hogy nincs egyben a photo mode-dal.
FDC-ket el lehet menteni és megosztani egymással.
Stunt race a motorokkal nemsokára.A drag jobban irányítható lett: kevésbé melegszenek túl a gumik és jobban kanyarodik nagy sebességnél.
A drift irányítással eddig se volt különösebb bajom, de sokan panaszkodtak rá, és most könnyebben irányítható lett az is.
A motorok irányításán is változtattak, erre szükség is volt a stunt race miatt.
Új beállítás: Options - Controls - Controller type.
- Autodetect: kontrollertől függ, ahogy eddig volt.
- Pad: akármilyen kontrollert használsz, XInputként működik.
- Wheel: akármilyen kontrollert használsz, DirectInputként működik. Így már billel is lehet gyorsan kanyarodni, nem kell külön kormányt vagy DirectInputos gamepadet beszerezni. És a wheel controls menü elérhető billel is (nincs beszürkítve), így pl be lehet állítani a kézi kuplungot. -
-
HartgeH3-2.8
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- War Thunder - MMO Combat Game
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Le Mans Ultimate
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jön vlaki?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)