Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Meglett a ludas----- az AMD nek van egy gamer programja vagy mi és ott irta h egy optimalizálatlan játékom van, rámentem h optimalizálja és a The Crew volt az tehát belenyúlt a gyári játékba ez okozta a kifagyást.....Mik vannak

Egyre optimalizáltabb a játék, és szépült is, az időjárás, az elmosódás, utak stb fain nagyon

-
Ghard
őstag
Igen, jobban kihasználja a végtelen nitrót

Nézd meg még párszor a videót szerintem. A végén minden kanyarban felkenődik és úgy megy egyenesben mint a szemét. Azért 10k környékén én nem tartom magam ennyire bénának, hogy állva hagyjon.
Mellesleg előző dirt volt, ott elkentem a száját, mivel semmire nem megy a speedhekkjével, kicsúszik a francba. Ha akkora pro ott is elvert volna.(#3853) TESCO-Zsömle
Ghard89, vegyél fel, fent vagyok. -
-
Én is eddig akár hányszor akartam, mindig sikerült. Mondjuk többnyire hátul kullogok, az 1000 alatti verdáimmal, mert mindenki másnak fullosra hajtott gépe van..
Nekem az Uplay szarakodik. Vagy nem tudok felvenni senkit, vagy engem nem tudnak, vagy nem látok senkit, meg egyéb hasonlók..
(#2841) CJ3:
Uplay-ben katt a képedre(illetve annak helyére), akkor feldobja a böngészőt, ott jelentkezz be, és ott feldobja majd, hogy válasz avatart. -
nagat0r
tag
A távolságnak nincs köze ahhoz hogy mikor adja be a lvl 50-es alkatrészt miután megvan a minimális ugráshossz ami a platina szinthez kell. Pár kocsit már feltoltam 1299-es szintre, volt amikor elsőre beadta -sok száz ugrásból eddig kétszer-, pedig épp hogy megvolt a kellő táv, és volt amikor több mint fél órát töltöttem egyetlen sáncnál, pedig jócskán túlrepültem minden alkalommal a platina csíkon. Szerencse kérdése.
Mike Farrel: Az biztos hogy rengeteg idő és türelem kell mire megvan minden alkatrészből a lvl 50-es, főleg ha az sem mindegy hogy melyik kategóriásat adja. Volt hogy legszívesebben a hajamat téptem volna amikor az unalomig ismételt ugrások közepette harmadjára kaptam meg a fék bónuszos motort.
-
kozi71
senior tag
Na végre befejeztem a küldetéseket. Az utolsó küldetés (V8) két részből van. Ha elsőt megcsinálod majd kilépsz, vagy mást csinálsz, akkor nem enged a második részéhez. Hiába nyerted meg már korábban az elsőt.
Season pass mikor jelenik meg? Vásároltam ma olyan kék játék pénzt, és rám akarta tukmálni a SP-t. Pedig nekem a gold van meg, amiben benne van ez is elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest