Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sotyks94

aktív tag

Íme az első kocsim ami átlépte a 1200-as szintet :))
    (bár megjegyzem hogy ha valaki eléri az 50-es szintet onnantól nem túl nehéz 1100-1200 felé vinni)

Más: Ti is ritkán találkoztok random emberekkel? Rendszerint nézem hogy ilyen 10-20 kilométerre lévő embereket dob be, és a nevüket látom, de össze soha nem futok velük. Bárhova megyek teljesen kihalt minden, nagyon ritka hogy csak úgy mászkálok és szembe jön velem valaki, legtöbb esetben a pálya másik felén lévő embereket tölti be, és azokból sem sokat, max 5-6-ot szokott. Lehet ezt állítani? Ez ugye egy hiba, és javítani fogják? Mert amikor fél óránként végre összefutsz valakivel az autópályán az hangulatos, de a szabad kóborlás 98%-ból nekem hiányzik az MMO érzés, senki más nincs körülöttem csak civil ai, meg egy rakat névtábla, akik legalább 3 kióméterre vannak tőlem.

(#1886) regener
    A WD az még mediumon is bemegy 20 fps-re egy r9 290-en, ha épp 150-el kocsikázom. Egyszerűen borzalmasan van optimalizálva AMD-re. Ultrán egyenesen játszhatatlan. (driver frissítve, és minden más is rendben, ez nem nálam probléma csak, hanem az AMD-sek egy igen nagy részénél)

A Crew-nál nem ennyire drasztikus a dolog, ultrán azért be tud menni a játék néha 40 fps alá, de 30 alá nagyon ritkán, max amikor épp 405km/h-val megyek az autópályán, de akkor sem drasztikusan, és nem sokáig. Mivel high beállítások mellett is bement néha 60 alá a crew, így inkább ultra 30 fps-re korlátoztam, és ez elég stabil. (nekem a stabilitás fontosabb mint a 60 fps)

Új hozzászólás Aktív témák