Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Íme az első kocsim ami átlépte a 1200-as szintet

(bár megjegyzem hogy ha valaki eléri az 50-es szintet onnantól nem túl nehéz 1100-1200 felé vinni)
Más: Ti is ritkán találkoztok random emberekkel? Rendszerint nézem hogy ilyen 10-20 kilométerre lévő embereket dob be, és a nevüket látom, de össze soha nem futok velük. Bárhova megyek teljesen kihalt minden, nagyon ritka hogy csak úgy mászkálok és szembe jön velem valaki, legtöbb esetben a pálya másik felén lévő embereket tölti be, és azokból sem sokat, max 5-6-ot szokott. Lehet ezt állítani? Ez ugye egy hiba, és javítani fogják? Mert amikor fél óránként végre összefutsz valakivel az autópályán az hangulatos, de a szabad kóborlás 98%-ból nekem hiányzik az MMO érzés, senki más nincs körülöttem csak civil ai, meg egy rakat névtábla, akik legalább 3 kióméterre vannak tőlem.
(#1886) regener
A WD az még mediumon is bemegy 20 fps-re egy r9 290-en, ha épp 150-el kocsikázom. Egyszerűen borzalmasan van optimalizálva AMD-re. Ultrán egyenesen játszhatatlan. (driver frissítve, és minden más is rendben, ez nem nálam probléma csak, hanem az AMD-sek egy igen nagy részénél)A Crew-nál nem ennyire drasztikus a dolog, ultrán azért be tud menni a játék néha 40 fps alá, de 30 alá nagyon ritkán, max amikor épp 405km/h-val megyek az autópályán, de akkor sem drasztikusan, és nem sokáig. Mivel high beállítások mellett is bement néha 60 alá a crew, így inkább ultra 30 fps-re korlátoztam, és ez elég stabil. (nekem a stabilitás fontosabb mint a 60 fps)
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest