Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• novi24

csendes tag

válasz novi24 #876 üzenetére

lenne is pár kérdésem, tartással kapcsban,mivel annó mikor volt eléggé fiatal voltam és már az elején történtek homályosak.az volna hogy a malacka kb 3hónapos lehet.a boltban nyúltápot kapott és most komplett vitakraftos kaját kap.de ebből is csak a nyúltápot eszi meg mást nem evett ez idő alatt a tálból.itatót most találta meg tegnap este,nem sokat ivott még belőle.még elkéggé depis lehet mert nemigen mozog,csak gubbazst,és hangot se ad.kérdeztem is már mástól hogy mennyi idő még teljesen feloldódik?azaz hangot is ad ki?kajával hogy álljak hozzá?nyúltápot adjak továbbra is mint aboltba,vagy hagyjam benta komplett tápot és majd rákényszerül?futkosni is kitettem de csak a szekrény mögé bújt el,gondolom az új hely miatt,amit 3 nap alatt még nem szokott meg teljesen.meg annyit csinál még hogy felágaskodik a rács oldalára és csak néz az ablak felé:S ennyi volna,aki tud kérdésekre valami az légyszí írjon,illetve milyen kaját lehet még neki adni, hagyományos zöldésg gyümölcs,és keveréken kívül?olvastam netenm hogy van aki ad sajtot is néha.köszi előre is a válaszokat!jó fórumozást!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés