Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
novi24
csendes tag
lenne is pár kérdésem, tartással kapcsban,mivel annó mikor volt eléggé fiatal voltam és már az elején történtek homályosak.az volna hogy a malacka kb 3hónapos lehet.a boltban nyúltápot kapott és most komplett vitakraftos kaját kap.de ebből is csak a nyúltápot eszi meg mást nem evett ez idő alatt a tálból.itatót most találta meg tegnap este,nem sokat ivott még belőle.még elkéggé depis lehet mert nemigen mozog,csak gubbazst,és hangot se ad.kérdeztem is már mástól hogy mennyi idő még teljesen feloldódik?azaz hangot is ad ki?kajával hogy álljak hozzá?nyúltápot adjak továbbra is mint aboltba,vagy hagyjam benta komplett tápot és majd rákényszerül?futkosni is kitettem de csak a szekrény mögé bújt el,gondolom az új hely miatt,amit 3 nap alatt még nem szokott meg teljesen.meg annyit csinál még hogy felágaskodik a rács oldalára és csak néz az ablak felé:S ennyi volna,aki tud kérdésekre valami az légyszí írjon,illetve milyen kaját lehet még neki adni, hagyományos zöldésg gyümölcs,és keveréken kívül?olvastam netenm hogy van aki ad sajtot is néha.köszi előre is a válaszokat!jó fórumozást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- 1 TB-os Samsung 990 PRO M.2 SSD - garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest