Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lina
csendes tag
Hát igen, írt Melly hogy 2 hónap múlva születenek malackái, és szóljak ha kell. Szívesen vennék, csak nem tudom mit szólnának hozzá barátom szülei. Még ezt a malacot is dugiba kellett idehozni. Problémát meg nem szeretnék. Pedig olyan jó lenne egy hosszúszőrű malacka
De majd még gondolkozok
-
Algieba
őstag
A lány malacok nem olyan közvetlenek, mint a hímek. Meg lehet, hogy a magány okozza nála a frusztrált tüneteket. Amint meggyógyult a bőre és a szőre, vegyél mellé társat. Én is ezt fogom tenni, de ez több pénz lesz a malac áránál, mert kell vennem még egy ketrecet. Nem akarok non-stop kis cocó áldást.
-
Lina
csendes tag
Lenne még egy kérdésem! Voltam pár hete Pesten egy állatkereskedésbe, néztük a malacokat barátommal és megjegyeztük hogy milyen kis virgoncak, fürgék és hogy furcsa, mert hogy a mi malacunk ha kitesszük csak ül vagy alig megy pár lépést és hogy rettenetesen fél ha közelítünk hozzá, ezek a malik meg tök közvetlenek. Persze a beszélgetésünket egy eladó is meghallotta és furcsálotta hogy nem futkosik és hogy félénk. Azt mondta biztos ketrecbe született. Tudja valaki hogy ez mit jelent? És segítene valaki hogy hogyan lehetne leszoktatni a félénkségről? Ha az ölembe van, vagy a mellkasomon fekszik nagyon barátságos, és nyalogatni is szokott, de ha leteszem vagy ki akarom venni a helyéről megijed, és ha simogatom, néha harap és kocogtatja a fogát. Ez mitől lehet? Köszi előre is.
Ja amugy megfürdettem a malacot, de még mindig hullik a szőre -
Lina
csendes tag
Remélem nem kell dokihoz vinnem. Tegnap megfürdettem a cocámat. Remélem ettől már lesz valami változás.
-
Algieba
őstag
Megnéztem a startlapon a tengerimalacos oldalt.
Sokan kedvelik a cocókat.
Egy jó tanácsot kénytelen vagyok megfogadni, muszáj lesz mellé társat vennem.
Karamella a ketrece alját dúlja éppen. Kiveszem a ketrecéből, hogy ne érezze magát egyedül.
Lina: Ha nem javul, kénytelen leszel dokihoz vinni. -
Lina
csendes tag
Egoka! Köszi az ötletet! Dokihoz is elvinném ha lenne. De ha nincs hova vigyem???
-
Lina
csendes tag
Melly! Köszi a segítséget. Végre megtudtam hogy milyen fajtájú a malim. Örök hálám!!!
-
Melly
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #539 üzenetére
Köszi.
-
Lina
csendes tag
Azt hiszem maradok a Cebion cseppnél. Hullott eddig is a malacom szőre, de most már rettentő mértékű. Mintha gubbasztana is. Remélem nem beteg. Ha kiveszem futkosik meg dumál, csak amikor a helyén van akkor feltűnően csöndes. A hütő nyitogatásra se reagál olyan intenzív sírással mint pár napja....... Remélem nincs gond.......
-
Algieba
őstag
A malacok szőre valóban nagyon hullik. Mikor átölelem Karamellát, utána tiszta szőr vagyok, holott ő egyáltalán nem kopaszodik, sőt, a ''nincs többé korpa'' sampon elmulasztotta a viszketést, ami miatt durván kikaparta a bőrét. Most nagyon szép a szőre, mindenüt visszanőtt, és még selymes és fényes is.
Karamella este olyan cuki volt. Bánatomban őt simogattam, aztán betettem a pléd alá, mert tudom, hogy megnyugtatja a sötét kis zug. Egyből kényelembe tette magát, elfeküdt, nyújtózkodott, aztán egy óráig szunyókált, majd feltámadt benne az éjszakai csavargási kedv, de mivel nem merészelt előjönni, csak idegesen motyogott. Erre visszatettem a ketrecébe.
Most répát eszik. Amennyire sovány volt még tavasszal... Sikerült feltáplálnom. -
Lina
csendes tag
Köszi, de tudod itt nincs állatorvos. Szóval futnék, de nincs kihez. Vettem Cebion cseppet, azt hallottam ezt szokták adni a maliknak. Ha ez se használ kénytelen leszek valamit tenni.
-
Lina
csendes tag
Szerintetek az erős szőrhullást hogyan lehet megállítani???? Nagyon hullik a cocám szőre
Szóval valami gyors segítség kéne. Állatkereskedésben vitaminos kajákat meg magkeverékeket ajánlottak, de nem eszi meg egyiket se. Mit javasoltok?
-
snowflake
tag
Mi szoktunk a forgács alá tenni un. ''macskaalmot'', ez amolyan pisi ill. szagmegkötő tulajdonságú granulátum... Bármelyik kisállatkereskedésben beszerezhető. Léteznek még mindenféle illatosított porok is, de ezeket nem ismerem és nem vagyok benne biztos, hogy egészségileg maximálisan megbizhatóak a malacokra nézve. Ha valakinek van ezekről tapasztalata, infója azt megoszthatná...
Egyébként a ketrecet a feleségem ecetes vízzel szokta kitakarítani, ami perpill büdös, ellenben jól fertőtlenít és tisztít....
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
Jó magam minden szombaton takarítom a kucut, és mindig kimosom a ketrecalját.
Így a cocómnak átlagos kisállat alom szaga van.
Engem nem zavar, már 12 éves korom óta tartok rágcsálókat.
Karamella éppen eszik.Mint mindig.
Még nem döntöttem el, hogy lányt vagy fiút vegyek mellé. A baba cocók nagyon aranyosak, de ha tenyészteni kívánom őket, jó ha beszerzek még egy ilyen nagy ketrecet, mert aztán a fiú malac képtelen abbahagyni a lány üldözését. Mintha teljesen a szaporodásra lennének rákattanva, amint lány van mellettük. -
-
voxom
csendes tag
De amúgy én is nagyon szeretem, sose válnék meg tőle.
Tök rossz halani hogy haldoklik a kucud.Azért remélem még van valami esélyed!
-
voxom
csendes tag
Nekem is van egy ilyen kis jószágom.
Takarítom rendsen,és rendszeresen ,mégis nagyon BÜDI,nem tudtok valami megoldást?
,vagy csak az én kucum ilyen büdi?
-
EGOKA
tag
válasz
Thulcandra #517 üzenetére
Szerintem ez a 6 év is gyönyörű kor már.
-
Thulcandra
senior tag
Na az nem móka, hát én azt nem nézem végig, ha már nem fog tudni mozogni, szólok a dokinak h adjon be neki egy jó éjt szurit
Utolsó kutyánkat is el kellet altatni, szegény 15 évig bírta, miközben elvesztette mindkét szemén a látását, de végig jól volt, de utolsó nap elkezdett hátrafele menni, meg szédölgött, összeesett, na akkor hívtuk a dokit jóéjtszurizni -
Algieba
őstag
válasz
Thulcandra #517 üzenetére
Öregszik, idegrendszer lassú bénulása. Nálam az öreg, 3 éves patkányoknál volt ilyen. Előbb megbénul a hátsó lábuk, majd lassan az egész testük. Nagyon szomorú, lassú leépülés és végül halál.
-
Thulcandra
senior tag
6 éves tengerikocám érdekes tüneteket produkál: nem hajlandó, vagy nem képes mozgatni a hátsó fertályát, illetve egyik lába mindig kifelé van.
Olyan mintha lebénult volna.
Fogtam, óvatosan végigtapogattam, megnyomkodtam, semmi rángatózás, semmi sípolás, szóval elvileg eltörve, kificamodva nem lehet, meg hát hogy a francba lenne? Sík terepen a terráriumában nehéz lett volna összehoznia.
Ezt leszámítva eszik rendesen, mozgásra reagál, mindig bambul, nincs letörve, de egyébként egy helyen fexik folyton, néha arréb húzza magát első lábaival...
V.kinek ötlete mi lehet szegénnyel? -
Lina
csendes tag
Köszi Egoka!
-
Lina
csendes tag
Köszi a segítséget Egoka! Ha rákattintasz a képek menüpontra több képet is láthatsz a malacról. Hátha ugy könnyebb eldönteni, milyen fajta. Szerinted?
-
Lina
csendes tag
Valaki megtudná mondani hogy milyen fajta a malcom? Elsősorban Mellytől kérdezném, de aki tudja légyszi mondja meg. Köszi
[link] -
Lina
csendes tag
Nagyon szépek a malackáid!!!!!
Tud valaki Pécs vagy környékén megbízhatótenyésztőt ajánlani??? Előre is köszi -
kisninja
őstag
Nos Tegnap elött megellet a lány cocám 3db tündéri kismalac.
Anyira elevenek már elsö napos korukban kostolgatták az uborkát meg pár kaját.
Nemsokára rakok fel képet is. -
Algieba
őstag
Csak az a bibi, hogy én Békéscsbán vagyok, te pedig Pesten.
És bár a cocó nagyon cuki, de helyben is van egy pompás ifjonc. Vele szemezek, de még nem történt meg a lakás átrendezése, így még várnom kell a coci megvételével.
Uh! Az a narancsvörös cocó, az valami pompás! A húgom imádja nézegetni a róla készült fotót, amin valamit rágcsál. Imádnivaló! Egy ilyen tiszta vörös, pompás malacot én is elfogadnék! -
Lina
csendes tag
Ti hogyan szoktatok játszani a malacotokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Formula-1
- Gitáros topic
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest