Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Nyilván router-tol is függ hogy mennyire stabil az ac kapcsolat, ha valakinek van egy jó ac68u-ja annak szerintem fölösleges költeni barmire (bár tény hogy nem ismerem a TV típust hogy az mire képes), de az tv-tol fuggetlenul igaz hogy egy bármilyen tplink router (meg az ax72 is egy tragyahalom) melle akár az usb2-be dugott lan adapter is jobb megoldás lehet

-
Louro
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
Uh, mennyi opció.
Kezdtem az angolra állítással. Azon volt a TV
De egye fene, kipróbáltam úra a "Facebook watch", "Facebook" és a "Watch" kulcsszavakat, de csak videókat kínál.
"A PC-ről fiókon keresztül" kapcsán próbáltam a play store-ból feltelepíteni, de ott nincs ez az app és a sima Facebook nem telepíthető a TV-re.
Marad ez az apk-s történet úgy látszik. Bár az ilyen külső forrásokban sosem bíztam. Sikerült feltelepíteni, de se a fenti app, se Facebook.Igazából csak annyi lenne a cél, hogy mobil nélkül is lehessen néha Facebook Watch-on fellelhető anyagokat nézni.
-
N_A_S
veterán
válasz
Saccco
üzenetére
[A8G mediába hogyhogy ennyivel olcsóbb]
Ennyit megér egy OLED, nem?
-
Dark_Spirit
csendes tag
válasz
Saccco
üzenetére
Az oké, de hogy rendelkezhet a felbontáshoz mérten egy panel változó értékkel? Nem értek hozza, de nekem úgy jött le eddig, hogy a képfrissítés a panel fizikai tulajdonsága.
@Vhiktor én is valami ilyesmire gondoltam, de így meg kissé parasztvakításnak érzem a fícsörtViszont csak hogy visszakanyarodjak, szerintetek megéri a 55C739 a felárat?
-
frecska
újonc
válasz
Saccco
üzenetére
Most a Q1 van nálam az brutál jó local dimmingel piros Netflix logo fekete háttérnél mint az OLED tv-men csak a csatornaváltás az nagyon lassú. Meg az androidot szokni kell lehet kevésnek érzem a 2GB RAM-ot, csak TCL-t nem tudom kiprobálni nincs itt kiállítva sehol a Philipsbe nem éreztem ennyire lassunak
-
pepimama
tag
válasz
Saccco
üzenetére
KÖSZI szépen mindkettőtöknek, de sajna így sem ismeri fel ezt a 64GB-ost, pedig 2X is újraformáztam. Szerencsére a 16GB-ost és a 2 TB-ost felismeri, de akkor is furcsa.
Esetleg tudjátok, hogy 4K HDR műsoroknál inkább ki, vagy bekapcsolni érdemes pl. ezeket: DNR, Képtisztaság,Mozgás elmosódás?
-
Johnyy
tag
válasz
Saccco
üzenetére
Köszönöm, hogy utána néztél, de a Serviio-val kapcsolatban gyakorlati tapasztalatokra lennék kíváncsi. A jelenlegi Samsung TV-nél is addig amíg nem állítottam be a megfelelő profilt, addig nem játszott le annyi mindent, és a feliratokat se tudta megjeleníteni. A TCL-hez pedig sajnos nincs profil.
-
tobias40
veterán
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Saccco
üzenetére
Pont ezért kezdtem el a csatornámat, mert elegem volt az olyan "tesztekből", ahol még csak műszert sem vesznek elő, hanem valahonnan a netről túrnak egy-két információt akár igaz akár nem és azt szépen beleírják aminek köze nincs a valósághoz, sajnos sok ilyen van
, tisztelet a kivételnek. -
siege5
aktív tag
válasz
Saccco
üzenetére
Egyre inkább úgy tűnik, hogy érdemes velük számolni.
Az Ethernet tényleg inkább költői kérdés volt, de nálam szükséges rossz.
KöszikeH-Mano: az elforditáson én is gondolkodtam, de gyakran többen nézzük, és így is úgy is valaki szögben nézné. Fura egyébként mert van ahol a 2 tv betekintési szögeit azonosnak adják meg.
Köszi neked is főleg a vidit.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én nagyon szeretem a kodi-t, hogy rendszerezni a filmeket, borítók, kereső, stb. (asszonyfaktor kompatibilitás)
De egye fene, kipróbáltam úra a "Facebook watch", "Facebook" és a "Watch" kulcsszavakat, de csak videókat kínál.

köszönöm akkor ez lessz TCL 65C835 most már csak valami jó akciót kéne kifogni
, de ez is csak a fejlettvilágbeli probléma
Vhiktor