- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Stealth #14803 üzenetére
Melyik Kodi verziót használod?
Elvileg van egy "nightly build" nem hivatalos telepítő, ami DV képes, de nem túl stabil. Én eddig 3x tettem újra, de most meguntam. Legutoljára akkor szállt el, mikor az Estuaryt le akartam cserélni. Dob egy hátast, és többé nem hajlandó elindulni.
Matrix 19.0 verziószámú edition.Próbáltam alternatívákat is, mint pl Streamio, vagy a Syncler, de mindnek van valami nyűgje, ami miatt nem az igazi nekem.
Kodi/Ezra volt eddig a legjobb páros, különösképp hogy kezeli a helyi hálózatot is. (Állítólag a Syncler is, de a beállításokban nekem azok a menüpontok hiányoznak, amiket a tutorialok említenek. Lehet a Firestick miatt)Az érdekes az, hogy mind a Syncler, mind pedig a Stremio támogatja, illetve, DV adatfolyam megnyitásakor a TV jelezte, hogy felismerte Dolby Vision-nek.
update:
Annyi, hogy Syncler alatt az MX Playert állítottam be alapértelmezett lejátszónak, és ebből a Pro verziót telepítettem. Szintén van Dolby Vision. Ez számomra érdekes, mert nem egy olcsó licence van a DV-nek. Most meg hirtelen minden tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Óvodások homokozója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest