Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
válasz thefreeman #13275 üzenetére
Szia,
Nem tudom, hogy elfér-e (nagyon határeset lehet), de mi ezért vettünk 55-öst, mert azon állítható a talp és az elfér.Motorola 4EVER
-
RVR400
veterán
válasz thefreeman #13277 üzenetére
-
Kaba
veterán
válasz thefreeman #13279 üzenetére
A valós távolság 106,6 cm széles és 30 cm mély.(displayspecifications).
-
Phoenixy
senior tag
válasz thefreeman #13281 üzenetére
Euronics-ba kapható az 55-ös, de csak üzletben, online nem.
https://euronics.hu/televizio-led-tv-oled-tv-qled-tv/tcl-55c725-55-qled-4k-smart-tv-p252588
Mondjuk volt már olcsóbb is.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
törölt tag
válasz thefreeman #13324 üzenetére
Pont most lettem túl rajta. Szerintem, a pár hsz-el fentebbi Vikthor-féle beállítás jót tesz neki, de előtte keress rá a frissítésre. Tud wifit, úgyhogy nem lesz nehéz.
-
törölt tag
válasz thefreeman #13355 üzenetére
Nekem 55-ösben van, de semmi ilyet nem tapasztaltam
-
eisento
addikt
Reset all reset shop megvolt? Hatha csak az a baja. Keress ra itt a topikban szerviz menuben megtalalod
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
thefreeman
aktív tag
válasz thefreeman #13358 üzenetére
Másik kérdésem lenne, hogy a csatorna keresésnél, hogy lehet előhozni, hogy a hálózati azonosítót is betudjam írni? Vodafone mediacard esetén. Egyszer már sikerült de a ma reggeli reset után nem.
-
djhir
tag
Megérte lecserélni az Androidot a Google tv-re? Mi a különbség azon kívül, hogy a menü a jobb oldalról a bal oldalra került, és fekete helyett kék lett?
-
nickjames
tag
Ezzel szerintem mindenki találkozik. Megoldás a Play Store ATV Shortcut apk telepítése. Keress rá a fórumban, már nem tudom honnan töltöttem le.
-
thefreeman
aktív tag
Reset all, reset shop után is volt újraindulás. Egyszer magától fagyott le mikor film lejátszásból léptem át a Tv adásra. Egyszer előhoztam úgy hogy egymás után nyitottam alkalmazásokat és ugráltam ide oda. Az ide oda ugrálás hatására sem indul újra mindig. Ha továbbra is fennáll érdemes lenne egy régebbi androidot vissza rakni rá? Esetleg hardware hiba lehet? Én inkább software hibára gondolok. A 14 napban még benne vagyok.
-
Saccco
nagyúr
válasz thefreeman #13540 üzenetére
Szoftvert kell frissíteni.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
thefreeman
aktív tag
válasz thefreeman #13544 üzenetére
Sziasztok.
Írtam már ide, hogy lefagy az újonnan vásárolt TCL 50C725 lejátszás közben vagy néha forrás váltás közben kifagy a kép majd újraindul a TV. Felfrissítettem a TV-t a legújabb Google TV-s fw-re, de a hiba megmaradt(reset all, reset shop is volt). Visszavittem és elhoztam egy új 50C725-t mivel gondoltam valami hw-s hiba van. Az új TV is produkálja úgyanezeket a hibákat. A kifagyás elég random van, hogy 3 nap is eltelik nélküle, van, hogy 1 napon belül 2x is lefagy. Nem akarom elhinni, hogy két TV is rossz lehet úgyanabból a típusból de azt sem látom, hogy én mit ronthatnék el. Gyanakodtam pendrive hibára, de akkor is jelentkezik a hiba mikor benne sincs a TV-ben. Most a V315-s Android TV van rajta(ez magától feltelepült). Legútobb ma reggel fagyott le miközben hálozatról játszottam le sorozatot, előtte tegnap este amikor pendrive-ról ment. Valakinek bármi ötlet? -
Vhiktor
veterán
válasz thefreeman #13554 üzenetére
Inkább fw hiba.
Próbáld meg úgy hogy kikapcsolod a gyors inditast, fejből nem tudom hol van de majd megnezem.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
mrmft
senior tag
válasz thefreeman #13563 üzenetére
C725, uj GTV FW, Serviio DLNA szerver. Hibatlanul megy a halozati lejatszas, probald meg igy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest