Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Ha nagyon közelről fotózom a képernyőt (2-10 cm), vagy belenagyítok a képbe, akkor látom a pixeleket (mint a Te képeiden is), de egyébként az enyémen - szabad szemmel - nem látok torzulást vagy fátyolszerű valamit közelebbről sem és ahonnan általában nézem (2m)
Itt van pár kép amiket most készítettem (Emby és Nexttube lejátszás közben): [link]
-
embe
nagyúr
Tedd fel a SmartTube beta verziót!
Ezt kitudod tenni. -
-
N_A_S
veterán
Nos feltettem a v653-at, ha van jobb akkor azt linkelje be valaki légyszi!
Találtam amúgy egy kis szépséghibát a TV-n: a TV felső részében található egy kis folt ami képernyőn belül van. Megpróbáltam fotózni, halványan de látszik, illetve maga a tudat zavar, de egyébként egyáltalán nem szembe tűnő film nézés közben.
Euronicses a TV, 24 hó garival, ezév áprilistól, amihez egy PDF-ben lévő számlát kaptam. Ez így elegendő lehet a gariztatáshoz? Nagyjából mi ennek a menete? Euronics kérheti a termék eredeti csomagolását?
Továbbá amit észrevettem az előző Philips-hez képest ami szintén Android 9 volt, hogy Netflixnél tudtam váltani a képbeállításokban Dolby Vision, és HDR profilok között, ennél viszont HDR profilokat nem látok.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
Kiskutya
veterán
Szerintem a 653 jól sikerült hagyd nyugodtan ha valami gond lenne csinálj szerviz menüs resetet azt egyébként is ajánlott frissítés után. Szerintem elég lesz a PDF is a garanciához ha gond lenne átküldöm mailbe a szerviznek. Netflixen dolby vision alatt sötét meg fényes mód között tudsz váltani, olyan opcióval nem találkoztam hogy dv vagy hdr10.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
-
Saccco
nagyúr
A panel érdekes kérdés. A TCL gyárt a Samsung-nak is, de a Samsung-tól vettek komplett gyárat is.
Elvileg a 725-ben picit erősebb a hardver.
Hogy frissítés lesz-e hozzá, azt meg talán TCL-ék se tudják még.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
mikrofon
veterán
Igen kirakja.. a Play áruházban nem találod?
Firefox (Android TV) 4.8Egyébként én az Aptoide TV alkalmazást használom és abból töltöm le az alkalmazásokat. Abban biztos benne van.
How to Use FireFox On Your Android TV[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
Nincs leírásom, de megpróbálom egyszerűen leírni.
Kodi: Services/UPnP-DLNA: Enable upnp support, a gépen bekapcsolom a share my libraries-t is.
Csinálok egy film mappát, ahová a filmek kerülnek. A főképernyőn a movies-nál hozzá kell adni egy útvonalat, ha jól emlékszem.TV-n szintén Kodi: Services/UPnP-DLNA: Enable upnp support.
Ezután a főképernyőn a movies-nál hozzá kell adni egy útvonalat, itt a Upnp devicesnél látnia kellene a gépet.Persze egy hálózaton kell lenniük.
A kodinak futnia kell a gépen, különben nem látja a TV. Alt+tabolva is lehet.
Ez az én kezdetleges módszerem, biztos van, aki jobban beállítgatja, lehet, hogy van olyan módszer, ahol nem kell megnyitva lennie a kodinak, nem tudom. Nekem így megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
Esetleg ezt próbáld meg: How to Install the Best Browser for Android TV
Ez sok olyan dolgot is lekezel amit a többi android tv-s böngésző nem. -
Vhiktor
veterán
C825-höz honnan lehet letölteni hivatalos, nem béta firmwaret?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- SSD kibeszélő
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.