Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadpool
aktív tag
válasz kocsislevi #8543 üzenetére
Ugyan ilyen nálam is.
Egy kis lámpa nagyon sokat tud lenditeni a képen .
Szépnek szép a képe de azert a 6éves lgnem ilyen foltoshttps://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
Saccco
nagyúr
válasz kocsislevi #8550 üzenetére
A C825 FALD-os TV, de egyelőre nem ismert a zónák száma.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
őstag
Holnap megyek az alzába egy TCL 75C728 ért...kicsit most be paráztam kinai ótvar tv nek tűnik egyre jobban
az Lg nano t meg eladtam..
igaz hogy nem 75 de: [link] FALD-os
ez ilyen áron világbajnok.[ Szerkesztve ]
-
Kiskutya
veterán
válasz szucsinka #8553 üzenetére
Ne izgulj panel lottó hidd el minden márka szar. Én LG-t váltottam tcl-re és nem bántam meg! Bízz benne hogy szerencsésebb leszel! Lg-böl max oledet fogok venni de semmi mást! Sony meg az egyik legjobb panel szempontból viszont az ára is olyan! El kell dönteni mennyit ér egy tv!
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Saccco
nagyúr
válasz szucsinka #8553 üzenetére
349-ért szokott ez menni. - szerk.: [más márkákról készült rossz képek]
65C728
Telefonnal fotózva, ugyancsak, tükrössel.
Közben azt hiszem rájöttem, a telefonos kép közepén én vagyok a paca.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Vhiktor
veterán
válasz kocsislevi #8550 üzenetére
Kapok majd tesztelesre, elvileg decemberben majd akkor részletesen beszámolok róla.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
mikrofon
veterán
válasz tomisanzero #8538 üzenetére
Én azért jól elvagyok az nvidia shield tv pro 2019 lejátszóval.
Ha pedig beéred pl netflix nélkül vagy erre majd a tv-t használod, akkor az ugoos am6b plus is jó választás lehet. -
Kiskutya
veterán
-
rainman72
nagyúr
válasz toyasoslecho #8564 üzenetére
Ez nagyon jó tervbe van
De ez látszott az rtings teszten is.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Kiskutya
veterán
válasz Dadpool #8573 üzenetére
Nem az ár a lényeg volt már oledbe is olyan rossz hogy csak pislognál. Nekem meg már volt a sokak által lehuzott edge ledes panel lg ips ami teljesen homogén bevilágítás mentes volt és majdem alap modell... Ott viszont az volt a jó hogy 2 év után bedöglött és egy 190 ezres tv-t 180ba akartak javítani.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
gyűrű
addikt
válasz Kiskutya #8568 üzenetére
Igen sajnos a Sony X90j Rtings oldalán kb. két hete postolták ezt..
[ Szerkesztve ]
-
Dadpool
aktív tag
Az viszont hozzátartozik hogy ez normál tartalomnal nem látszik. Csak az ilyen hiper szuper black teszteken. Fényerő levéve 60% -ra es most azt mondom el vagyok vele😆
Következő meg egy 65oled806 lesz szerintem 😆Csak az asszonynak kell valahogy beadagolni[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
őstag
válasz Brandynew #8580 üzenetére
De ellene vagy te az OLED-nek. Eleg jo vedelmek vannak mar rajta. Ha Sony vagy LG-t vesz az ember ott a szervizzel sincs gond. Igen egjen be 4-5 ev alatt, minthogy az ilyen idegesito dolgokat kelljen bamulni, mint ami a fenti kepen is lathato. A mai vilagban pedig biztos lehetsz benne, hogy 4-5 evnel tovabb nem tudsz tervezni se OLED-del sem pedig LCD-vel. Az mar egyik gyartonak sincs erdekeben, hogy te 8-10 evig tudj hasznalni egy tv-t, vagy akarmilyen elektronikai eszkozt. Addig meg amig jo, inkabb nezem a majdnem komprumisszum mentes OLED-et, minthogy a bevilagitast stb bamuljam. Amikor mar kiszurod a hibat, akkor nagyon meg tudja olni az elmenyt.
-
szakalinho
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretnék kérni. Van egy 55c728-as tévém kb egy hete. Alapvetően meg vagyok elégedve vele, viszont a digitális kábeltévén sporteseményt (leginkább focit) nézve nem találom meg az optimális beállítást. Vhiktor videója alapján [link] állítottam be a TV-t. A színek nekem így tetszenek. Az így rendben. A mozgásmegjelenítés nem tökéletes számomra. A kép kicsit életlen. (Jelforrásból adódik valószínű, mert csatornánként változik. Csak HD adókat nézek egyébként.) A kép tisztaság menüt aktiválva lehet javítani a megjelenítésen, így viszont időnként 1másodperces kép lassulás, képhiba jelenik meg. Van esetlen valakinek javaslata beállításra? Vagy hogy esetleg miket érdemes még kipróbálni? (Van még a digitális képsimítás mintha az is javítna rajt kicsit.)
Köszönöm szépen előre is. -
Zoleee83
addikt
válasz fojtviki #8581 üzenetére
8+ éves a régi prémium LG FullHD LK450-em, köszöni szépen jól érzi magát, sokat megy, van hogy tizenórákat naponta + konzol gaming.
Soha nem volt szervízben, bontva, javítva, ennyit arról hogy max 4-5 évig lehet használni valamit. És erre a felhasználásra én sem vennék OLED-et.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Kiskutya
veterán
válasz szakalinho #8584 üzenetére
Próbáld meg bekapcsolni a sport módot és azt állítsd be a szemedhez. Nekem az nagyon túlszaturált alapon de a mozgás lehet Jobb lesz. Meg a 728ba van memc is azt is kapcsold be sporthoz.
A műszeres beállítás nagyon sok embernek nem tetszik meg minden panelhez külön kell állítani. Filmezéshez a mozi mód nagyon jó kiindulási de ugyan az sporthoz már nem biztos hogy jó lesz![ Szerkesztve ]
hmm...
-
Zoleee83
addikt
válasz rainman72 #8587 üzenetére
Ebből? Már amikor ezt vettem is ment ez az urban legend: "Jó ha kibir 2-3 évet, köss rá 5 év garanciát, vagy kezdd el most tervezni mit veszel utána!" Hát így.
Ami egy hülyeség, mert ha szerencséd van akkor sokáig jó lesz a tech termék, ha nincs, a szervizes lesz a legjobb haverod.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Vhiktor
veterán
válasz szakalinho #8584 üzenetére
Vedd feljebb az élességet, és a mozgásmegjelenítésnél játsz a 2 csúszkával, főleg a mozgás lemosódás csökkentése csúszkával, a mésikat ki is kapcsolhatod.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz rainman72 #8585 üzenetére
-
Vhiktor
veterán
válasz Brandynew #8594 üzenetére
Azért ezt így erős kijelenteni.
Nem mindegiyk ilyen, de ki lehet fogni ilyet is., valamint a sávosodás mindegyiken látszik ksiebb nagyobb mértékben.3D-t nagyon sajnálom, hogy kihalt, annak csak a TV-ken nem volt értelme a kicsi kép miatt, de projektoron nézve nagy képen brutális.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz Kiskutya #8596 üzenetére
Olednél sem egyenletes a pixelek fényereje
-
őstag
válasz Zoleee83 #8586 üzenetére
Igen a regieknel meg azert figyeltek a minosegre. Biztos vagyok benne, hogy a kovetkezo nem fog 8 evig menni. Nalunk is van 9 eves Samsung, annak sincs semmi baja, de mostansag sajnos nem errol szol a dolog. Erdekes modon, egy even belul 3 dolog is romlott el nalunk kicsivel a garancia lejarta utan.
-
kocsislevi
csendes tag
válasz Vhiktor #8549 üzenetére
Úgy tűnik az Alza visszaveszi- szóval kezdhetem előről. De most már teljesen elvesztem a különféle dimming techológiák közt. Én szinte kizárólag éjjel, vaksötétben nézek TVt, ezért érdekel ennyire a fekete.
Megtaláltam a tesztedet is, tehát ha jól értem a C728 DirectLed, azaz nem körben vannak ledek, hanem teljes felületén, az LCD mögött. És Micro Dimming tehát kb 1600 zónát szabályoz különböző fényerővel az aktuális képhez igazodva? Akkor tulajdonképp mivel rosszabb az eredmény, mint a FALD esetében?
Egyébként leszámítva a sarkokban a derengést, próbálva YouTube LD teszteket (fekete háttér fehér folt megy körbe körbe), nekem egész jónak tűnt, nem volt zavaró glowing. Tehát élek a gyanúval, hogy ha rendeltetésszerűen működne, akkor ez szép képet produkálna sötétben is (főleg ebben az árkategóriában)
Érdekességképp azt vettem még észre, hogy ha a Fényerőt vagy Kontrasztot állítok a menüben, az égvilágon semmi nem változik - gondolom kéne látnom valami változást, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest