Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
winters123 #16686 üzenetére
Soroksári euronicsben van kiállítva 55c645
mondjuk ami durva hogy le van butítva a kimenetek számát és fajtáját tekintve, pl nincs rajta optikai kimenet -
randras_83
addikt
-
randras_83
addikt
válasz
Vhiktor #16523 üzenetére
Mondjuk az 5-8 perc után kikapcsoló optikai kimenet azért okozott fejtörést nálam, ahogy a középen pöttyös kijelző is. Szóval nálam kettő 55C735-ből nulla az eredmény. Pedig a másodiknak szép képe volt de végül azt is visszavittem és marad a C725. Szóval azért van baj a TCL-nél is. Bár azt aláírom hogy ha olyan példányt sikerül venni ami hibátlan, akkor tuti vétel. Én már megvárom az új szériát, addig elvagyok a mostanival.
-
randras_83
addikt
-
randras_83
addikt
Az is megvolt már. Lassan tényleg kifogyok az ötletekből.
elvileg az optikai kimenetnek folyamatosan világítani kellene - legjobb tudásom szerint -, szóval tényleg olyan mintha kis idő elteltével egyszerűen kikapcsolna.
mar a 1950-es szerviz menüt is átnéztem de abban nincs semmi olyan ami jó lett volna. Mondjuk van ott is reset all, arra nem nyomtam rá -
randras_83
addikt
Azt hiszem kezdek bekattani. Továbbra sincs optikai jelem a TV felől, reggel bekapcsoltam akkor működött úgy pár percig azóta semmi. Kapott új kábelt, próbáltam a V463 V474 V503 as verzióval nincs megoldás. Reset all / reset shop is megvolt. A C725 tökéletesen működött, most vagy hibás a kimenet vagy ennyire szar a szoftver a tv-n. Van bárkinek bármilyen ötlete, HMDI nem opció mert egy Denon AVR1610 az erősítő.
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #16428 üzenetére
Most reggel pl a menüben és a kábeles tv adásnak volt hangja. Aztán a Netflix Disney+ nak semmi, utána már a menüben megint semmi szóval most kicsit kifogytam az ötletekből.
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #16422 üzenetére
Valakinek van ötlete arra hogy hogy lehet rávenni ezt a tv-t hogy optikain kiadjon jelet? Valamiért az istennek nem akar működni, annyira csak nem vagyok szerencsétlen hogy sikerült kifogni egy újabb hibás példányt
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #16402 üzenetére
Rövid fejlemény. Visszavittem a TV-t pénzt visszakaptam mivel csak a kiállítási darab volt de az is pöttyös. Ezután viccből bementem egy másik euronicsbe és végül elhoztam a kiállítási darabot (valamivel olcsóbban) ez legalább hibátlan.
-
randras_83
addikt
Sziasztok!
Érdeklődés szintjén mennyit érhet most egy 2021 októberében vásárolt 50C725 kiterjesztett garanciával 2+3év, 150k? 140k?
Gondolkodom, hogy veszek egy 55C735öt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest