- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakalinho
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretnék kérni. Van egy 55c728-as tévém kb egy hete. Alapvetően meg vagyok elégedve vele, viszont a digitális kábeltévén sporteseményt (leginkább focit) nézve nem találom meg az optimális beállítást. Vhiktor videója alapján [link] állítottam be a TV-t. A színek nekem így tetszenek. Az így rendben. A mozgásmegjelenítés nem tökéletes számomra. A kép kicsit életlen. (Jelforrásból adódik valószínű, mert csatornánként változik. Csak HD adókat nézek egyébként.) A kép tisztaság menüt aktiválva lehet javítani a megjelenítésen, így viszont időnként 1másodperces kép lassulás, képhiba jelenik meg. Van esetlen valakinek javaslata beállításra? Vagy hogy esetleg miket érdemes még kipróbálni? (Van még a digitális képsimítás mintha az is javítna rajt kicsit.)
Köszönöm szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest