- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Csak azért kérdeztem, mert nálam néha bekavar az hogy egyszerre két HDMI port aktív a tv-n. tehát hogy HDMI2-n megy a shield és hdmi1(arc)-on a füles. Lehet hogy a cec miatt vagy bármi miatt akad össze, még nem tudom. Ilyenkor az segít ha kihúzom a shield-et és a fülest is. Elindítom a TV-t hdmi-k nélkül, majd elindítom úgy hogy csak a hdmi1-ben van a füles aztán meg úgy hogy a füles mellé bedugom a shield-et is a hdmi2-be.
Pontosan nem tudom mi mivel akad össze de ilyenkor pontosan az van, hogy ha ezt nem csinálom meg akkor nincs a fülesen hang. Szerencsére ritkán fordul elő, de ha előjön akkor idegesítő.
Ezért úton van már az ali-ról egy olyan kütyü (ZY-HA001), amit a TV és az AVR közé fogok berakni és a hdmi-ről egy másik hdmi-re leválasztja csak a hangot ami megy a fülesbe. Szerencsére van olyan ami már kezel a DV-t és atmos-t is. Így én ettől várom a fenti probléma megszűnését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Goddess of Victory:Nikke
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest