Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  LOGOUT TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Rottweiler89 senior tag válasz  kokokka

üzenetére kokokka

üzenetéreKöszi a segítséget, sajnos én ilyet nem találtam a menüben sehol sem. Van egy 43C725-ösöm, gond nélkül megtaláltam már az első adandó alkalommal ezt a beállítási lehetőséget, de a C7K esetében rhadjak meg, de nem találom.  vargalex 
 gabber01
 Köszönöm nektek is, így már azért egyszerűbb lett az élet a TV-mmel. Nem mertem nagyon összevissza nyomkodni eddig, nehogy valamit elbarmoljak, mert képes vagyok rá. Nem mertem nagyon összevissza nyomkodni eddig, nehogy valamit elbarmoljak, mert képes vagyok rá.nimfas 
 Saját beállítás, és egy 75C7K.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda

Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem mertem nagyon összevissza nyomkodni eddig, nehogy valamit elbarmoljak, mert képes vagyok rá.
 Nem mertem nagyon összevissza nyomkodni eddig, nehogy valamit elbarmoljak, mert képes vagyok rá. Vhiktor
 Vhiktor