Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
freeland0806 #37250 üzenetére
Én pont azon lepődtem meg, hogy itt azért elég rendesen lehet olvasni különböző problémákról szinte minden típussal kapcsolatban. Hol ez, hol az.
Ennek ellenére a Milyen TV-t vegyek topicban nagyon ajánlják a teljes márkát. Én is ott kaptam a 43C655 ajánlást. Utólag azt kell, hogy mondjam, hogy nem választanám újra azt (tudom, miért nem küldtem vissza, de nem tettem, mert akciós volt). Nekem eddig csak LG TV-im voltak (mindegyik VA paneles: 37LH3000, 32LB5700, 50UN81003LB). A linkelt topicban folyamatosan megy, hogy az LG sehol nincs képminőségben. Hát én még olyat nem láttam egyetlen korábbi TV-men, mint itt. Minden képjavítást kikapcsolva sok forrás anyag esetén szemcsés a kép (digitális kábel adásnál, illetve külső forrásnál is előfordul). Ugyan azt a forrást használva egyik említett LG esetén sincs ilyen. Pl. egy kivágott részlet:Nyilván, telefonnal készült, de azért látszik a lényeg.
Itt a fenti LG-k esetén teljesen homogén a fal. A TCL esetén csak bekapcsolt DNR esetén lesz az. Ugyanakkor vannak források, amiknél teljesen hibátlan a kép. Tehát nem a panellel vannak gondok, hanem software-os oldalon. (A software több sebből is vérzik: továbbra is előfordul, hogy csatorna váltás esetén dadog a hang, amit egy ismételt csatornaváltás megold, ahogy az is, hogy hiába van beállítva, hogy bekapcsoláskor az utolsó bemenet legyen aktív, simán indít olykor a Home-val, illetve a távirányítóval nem lehet bekapcsolni szituáció is előfordult már az alaplapcsere óta is, ahogy a magától bekapcsolás is).
Ezt a szemcsés megjelenítést egyébként nem csak mozgókép, hanem állókép esetén is tudja produkálni (pl. Kodi borító megjelenítésénél - pedig a borító képeket gépen megnézve hibátlanok -, vagy szintén Kodi esetén az RTL+ kiegészítő több sorozatának előnézeti képénél - amik szintén hibátlanok önmagukban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest