- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
freeland0806 #37250 üzenetére
Én pont azon lepődtem meg, hogy itt azért elég rendesen lehet olvasni különböző problémákról szinte minden típussal kapcsolatban. Hol ez, hol az.
Ennek ellenére a Milyen TV-t vegyek topicban nagyon ajánlják a teljes márkát. Én is ott kaptam a 43C655 ajánlást. Utólag azt kell, hogy mondjam, hogy nem választanám újra azt (tudom, miért nem küldtem vissza, de nem tettem, mert akciós volt). Nekem eddig csak LG TV-im voltak (mindegyik VA paneles: 37LH3000, 32LB5700, 50UN81003LB). A linkelt topicban folyamatosan megy, hogy az LG sehol nincs képminőségben. Hát én még olyat nem láttam egyetlen korábbi TV-men, mint itt. Minden képjavítást kikapcsolva sok forrás anyag esetén szemcsés a kép (digitális kábel adásnál, illetve külső forrásnál is előfordul). Ugyan azt a forrást használva egyik említett LG esetén sincs ilyen. Pl. egy kivágott részlet:Nyilván, telefonnal készült, de azért látszik a lényeg.
Itt a fenti LG-k esetén teljesen homogén a fal. A TCL esetén csak bekapcsolt DNR esetén lesz az. Ugyanakkor vannak források, amiknél teljesen hibátlan a kép. Tehát nem a panellel vannak gondok, hanem software-os oldalon. (A software több sebből is vérzik: továbbra is előfordul, hogy csatorna váltás esetén dadog a hang, amit egy ismételt csatornaváltás megold, ahogy az is, hogy hiába van beállítva, hogy bekapcsoláskor az utolsó bemenet legyen aktív, simán indít olykor a Home-val, illetve a távirányítóval nem lehet bekapcsolni szituáció is előfordult már az alaplapcsere óta is, ahogy a magától bekapcsolás is).
Ezt a szemcsés megjelenítést egyébként nem csak mozgókép, hanem állókép esetén is tudja produkálni (pl. Kodi borító megjelenítésénél - pedig a borító képeket gépen megnézve hibátlanok -, vagy szintén Kodi esetén az RTL+ kiegészítő több sorozatának előnézeti képénél - amik szintén hibátlanok önmagukban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest