- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
vargalex #37251 üzenetére
Az a baj, hogy ha olyan tévét szeretnél a konkurens márkáktól, mint pl a Samsung vagy az LG, vagy esetleg a Philips (a Sonyt nem is említve ami rettenetesen túlárazott minden téren) ott nagyon mélyen zsebbe kell nyúlni azért, hogy egy korrekt tévét kapj, vagy tudásban legalább akkorát, mint ezek a TCL, Hisense modellek. 300K az alja. Annál lentebb 1-2 akciót kivéve ennél csak rosszabbat kapsz képminőségben, ha az ár érték arányt nézzük.
Tudom milyen bosszantó, amikor az ember mellé nyúl én tavaly 3 tévével jártam meg.
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex #37251 üzenetére
A lényeg lemaradt: szóval, nekem egyelőre úgy tűnik, hogy igenis kell próbálkozni a firmware frissítéssel, mert vannak problémák, csak esetleg valaki nem is használ olyan forrást, vagy funkciót, aminél előjönne, így őt nem zavarja (nyilván neki nem kell frissíteni).
Én kipróbáltam az összes elérhető korábbi verziót is a 43C655-ön, de sajnos a fenti problémák midegyik esetén fennállnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged