Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Milyen Ebook Reader-t vettem 2024-ben?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz HateEternal #32998 üzenetére
A 24p film darabossága a modern megjenítőknek fizikai sajátosságainak és a látás fiziológiájának az eredménye. Ilyen értelemben ez nem hiba, ami szoftveresen javítandó.
A mozgás beállításokban a judder reduction (nem tudom TCL-nél mi a magyar neve) csúszkát kell kicsit felhúzni. Szerintem 2-es értéken már egész jó. Magasabbra állítva jelentkezik az u.n. szappanopera effektus, de van aki pont ezt szereti. Ízlések és pofonok...
-
koko52
nagyúr
válasz Celtis #33002 üzenetére
A 24p nekem moziban is katasztrófa. Anno valamelyik bosszúállós marhaságot néztük meg gyerekekkel, amikor az "űrkukacok" beléptek a légtérbe és gyors mozgások voltak legszívesebben kijöttem volna annyira bacta a szememet. Egy hányadék, nem tudom miért létezik még egyáltalán.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
HateEternal
tag
-
koppasz1986
tag
válasz HateEternal #32992 üzenetére
Nekem a regisztráció után kb 3 nappal küldték az emailt.
-
Celtis
veterán
válasz HateEternal #33005 üzenetére
Amit írtam az 24p filmről szól. A linkelt a videóban valami játékról van szó feltehetően jóval magasabb fps-sel, szóval amit leírtam annak ehhez nagyjából semmi köze.
-
WinZol
aktív tag
65"-ban C765 /C855-ön gondolkodom.
C855 akcióról jó árról infója van valakinek?
(Most elég nagy az ár difi a C765 és C855 között)Milyen jó ár/érték arányos soundbart érdemes hozzá venni.?
-
őstag
válasz WinZol #33012 üzenetére
Eddig 510-ért volt legolcsóbban 65C855, jelenleg pedig ugye 530. Azt pedig senki nem fogja tudni kiolvasni a jósgömbből, hogy a közeljövőben lesz-e még akciózva.
A soundbar vásárlással pedig lehet megéri megvárni, míg kipróbáltad az új TV-t, mert nagyon jól szól a C765 is.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Treff
aktív tag
Emagról vagy Alzáról, aki rendelt C765-öt, van fejhallgató kimenete a tvjének?
Mert létezik fejhallgató kimenetes és anélküli változat, aztán kérdés, ez a 2 cég honnan szerzi be.
Ide Közép-Európába elvileg a lespórolt változatok jönnek csak, nyugati teszteken meg írják a fejhallgató kimenetet is. -
HateEternal
tag
Alzánál újra van 350-ért 65c765. Aki esetleg vadászott rá a plusz gari miatt.
-
bence188
tag
Sziasztok, egyik tcl akadozás témával foglalkozó youtube videó alatt találtam ezt a kommentet és elég sokan felplusszolták:
I enabled developer settings and set the maximum opened app in the background to one. Now the occasional lag is almost gone.Gondoltam érdemes kipróbálni, nálam is fenn áll a probléma, de pár napig sztem nem tudok vele foglalkozni. Érdemes lehet kipróbálni.
-
addikt
Hibás C655 után végül úgy döntöttem nem kísérletezek tovább, jön egy C805.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
TaRka94
senior tag
válasz HateEternal #32992 üzenetére
Én is megkaptam az emailt. Azt hiszem írják is a végén hogy egy hónapon belül visszaigazolják.
-
Spin
aktív tag
Feltettem a 141-es firmware-t, semmi változás ami a kép röcögést illeti, annyi, hogy a tv menüje még jobban akadozik mint eddig, valamint a youtube reklámok eddig legalább nem röcögtek, ezzel már azok is...Hát nem tudom, megmondom az igazat nekem csalódás a tv, így, ebben az állapotában, szerintem a mai világban azért elvárható lenne, hogy ha veszel ennyiért egy tv-t, akkor ne kelljen már ilyen dolgokkal foglalkoznod, persze, értem, hogy mások nem adnak ennyiért ilyen panelt, tudást, de talán lehet arra használni őket amire valók.
Kipróbáltam bence188 tippjét is, semmi pozitív hatás.
G-Bali: Köszi.
[ Szerkesztve ]
Üdv,Spin!
-
bence188
tag
-
HateEternal
tag
Redditen olvastam most, hogy valakinek teljes fr után jobb lett, de azt írja, hogy azt olvasta aztán visszatérhet. De keresgélek még én is, olvasgatok.
[Hmm, lehet akkor ez ilyen és ezzel együtt kell élni? ]
Electrical-Art-1111•5h ago•
It’s a pretty stupid fix, but it seemed to work for me for now. But what I did was just factory reset the image settings. It seemed better and didn’t notice any big judder/stutters anymore. I’ve heard that it can go back to the juddering after some time, but resetting is an easy task so I don’t mind it.[ Szerkesztve ]
-
Stealth
senior tag
válasz HateEternal #33037 üzenetére
Azt írják, hogy ez fícsör és nem bug! Már az akadozás.
LINK.-= Stealth =-
-
Stealth
senior tag
válasz rumkola #33040 üzenetére
A stuttert írja:
That's not judder, but stutter and it's caused the fast response times of the TV. It's mainly visible in slow panning shots in 24hz videos (movies, TV shows). The bigger the TV, the more you're gonna see it. The OLED TVs are even more prone to stutter, because of their instant response times. Take a look at rtings motion tests for stutter. At the bottom of the chart are all OLED tvs. The better the TV the more visible the stutter is going to be.
-= Stealth =-
-
Celtis
veterán
válasz HateEternal #33011 üzenetére
Szűzanyám, ez tényleg egy filmrészlet.
-
Spin
aktív tag
válasz HateEternal #33034 üzenetére
Kicsit jobban utánajárva, már OTA 404-nél járunk! Fel is tettem, jelenleg ezzel üzemel, szerintem ez az eddigi legjobb, mintha alapból már a kép is reszponzívabb lenne, a "jelenség" még mindig megvan, de ezen a verzión egész elviselhető, a menü tuti, hogy pörgősebb, gyorsabban reagál a parancsokra. Én egyelőre ezen maradok, szerintem jó kiindulás finomhangolásra. Az biztos, hogy nálam a 135 és 141-es verziókat veri.
Innen letölthető a 404, sok előzővel együtt: [XDA]
[ Szerkesztve ]
Üdv,Spin!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest