- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
soldi3r #32914 üzenetére
Nehéz dolog ez. Lehet, hogy nem jön ki több új halott pixel, de az is lehet, hogy fél év múlva jön majd és zavaróbb helyeken. Aztán a gyártó megvonja a vállát, hogy ez nem garanciális, határértéken belül van.
Viszont ott a másik oldala is a dolognak, hogy ha alapvetően a képernyővel elégedett vagy (nincs DSE, nincs felhősödés, stb) lehet, hogy a cserekészülék rosszabb lenne bizonyos szempontból. Pl rosszabb helyen van a dead pixel vagy a screen uniformity gyatrább. És lehet, hogy 3 készüléket is vissza kell küldj, hogy normális panelt fogj ki. Sajnos ezek mind benne vannak a pakliban és ahogy ezt írom jöttem rá, hogy ezzel baromira nem segítettem döntenivan egyfajta kockázatvállalás azzal is ha megtartod, azzal is ha nem. A Hisenseről én mostanában egyébként nagyon vegyes dolgokat olvastam, ahogy beleástam magam a témába. Nem biztos, hogy azzal jobban járnál
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest