Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Sajnos mikor már elfogadtam volna a tvt (C655) úgy ahogy van észrevettem valami más problémát. A Tulsa Kinget néztem SkyShowtime-on és a fekete színek borzasztóan pixelesek vagy szétfolynak/szétesnek nem tudom mi a jó szó rá. Pl van egy jelenet ahol Stallone fekete öltönyt visel és megy be kintről bentre, az öltöny elkezd pixelesedni villogni, vagy a csajnak a haja. Vagy random általában sötét tónusú színek ugyanígy elkezdenek torzulni. Ha a fekete háttérfényt lejjebb veszem, akkor mintha javulna, de akkor meg túl fekete a kép, egyébként minden képjavító funkció off és az élességet is levettem 0-ra, képernyő módtól függetlenül csinálja. Netem is gyors (500as ráadásul kábellel használom nem wifivel) Szoftveres dolog ez? Olyan mintha a tv nem tudná normálisan kezelni a színeket legalábbis a szín átmeneteket. Most nem tudom lefényképezni mire gondolok de neten találtam néhány példát nekem a tv ugyanezt produkálja
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest