Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Csak érdekességként, ma hozta a futár reggel a tcl s55he soundbart a 805 mellé. Nagyon kellemes meglepi volt, féltem, hogy doboz hang, nincs magas stb., de nagyon jól szól. Idei kiadás, anno 120 ezren kezdett, most az alzánál 55 ezer volt, ezt az árat bőven megéri.
Persze nem ér fel a nappalimba lévő nagy rendszerrel, nem is vártam el tőle, de ide a hálóba ez tökéletes.
Részemről ajánlott kategória, aki nem akar 100 + ezreket kiadni, de szeretne egy kis házimozi hatást, annak szerintem ez tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (QE55Q67D) 140CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest