Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Pendragon911
üzenetére
Én mindenképpen külön fiókot regisztrálnék. Telepíteném az alkalmazásokat aztán zárolnám a beállításokat vagy TV-t. Van egy ilyen lehetőség a menüben. Ilyenkor se állítani se telepíteni nem tudnak.
De az első indításkor azt is kiválaszthatod, hogy ne Google TV legyen hanem Basic TV. Ilyenkor csak mint kijelző működik.
Amúgy nem tudom mennyi a havonta a TV műsor előfizetés ott konkrétan ahová a tv kerül. De általában egy közepes TV csomag 5-6.000HUF. ebből egy Netflix elő fizetés is megvan. Szerintem pedig vendégként értékesebb egy TV készülék netflix-szel mint TV műsorral.
Én pont ezek miatt mindig viszem magammal a firestick 4k max-omat ha utazunk. Ha gyerekek miatt nagyritkán valamiért kellene, nem akarok szívni a TV helyi sajátosságai miatt. Csak internet kell hozzá, az meg szinte mindig van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby rádiós topik
- XPEnology
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Akciókamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor