- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
mikrofon #30312 üzenetére
Vendégek mennek oda, ahol ez a Tv lesz és mivel be vagyok jelentkezve mindenféle applikációba, így ezért gondoltam, hogy valami olyan profil kéne, amivel ők tudnak TV-t nézni, de én döntöm el, hogy milyen alkalmazásokat tudnak használni, ne is tudjanak letölteni mást, hogy nem rakják tele minden szeméttel. Ezért van szó a gyerek profilról, mert akkor ott elvileg elég sok mindent meg tudok szabni, hogy miként tudja használni bárki is. Vagy létrehozok egy másik gmail profilt, mondjuk egy vendéget és azon belül a telepített alkalmazásokba nem leszek bejelentkezve, amikhez van előfizetés is. Vagy volt még a harmadik gondolatom, hogy kilépek a Google fiókomból a TV-n és úgy akkor elvileg a tv funkció elérhető lesz, netet elérik vele, a youtube meg valószínűleg úgyis működik. Még én sem tudom, ha be lesz üzemelve a tv, elvileg jövő héten, akkor végigzongorázom a lehetőségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Samsung 24" TV bontatlan
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest